Találatok a következő kifejezésre: Hogyan zajlik állami (6 db)

Beszoktatás konkrétan hogyan zajlik állami oviban?

Els? nap mennyi ideig voltatok ott stb, a gyakorlati megvalósítás érdekelne! Köszönöm!

Legjobb válasz: óvodafüggõ. Van, ahol pár percig, fél-egy óráig bent lehetsz, aztán a folyosóra tessékelnek, és csak, ha nagyon sír a kicsi, akkor hívnak be. Ezzel szemben van, ahol akár két hét együtt játszást is tolerálnak.

óvodafüggõ. Van, ahol pár percig, fél-egy óráig bent lehetsz, aztán a folyosóra tessékelnek, és csak, ha nagyon sír a kicsi, akkor hívnak be. Ezzel szemben van, ahol akár két hét együtt játszást is tolerálnak.
Be sem engednek a szórakozóhelyre. Kiskapu? Igazi magyar mentalitás.
Kb az a rendszer, mint Magyarországon, csak itt nem 21, hanem 18 az alkohol korhatára. Tehát alapvetõen 18 felett már felnõtt vagy, bármit csinálhatsz, csak alkoholt nem fogaszthatsz (a kaszinózás államonként változó).18 felett már bemehetsz a bulikba, csak nem szolgálnak ki alkohollal, de rengeteg olyan buli van (mint itthon), ahol elõre bejelentik, hogy 16 felett már lehet menni (természetesen alkohol nélkül)
A legtöbb helyre 21 alatt be sem engedik. kevés kivétel van.
Hát Los Angelesben nem sok helyen szarakodtak...
[link] Ha az eletkor 21 es a szorakozohely szolgal fel alkoholt, akkor NEM engednek be. Az ajtoban allo szemelyzet ellenorzi mindenkinek a papirjait! Ezzel nem szorakoznak, mert egy varatlan ellenorzesen ha az egyenruhasok talalnak akar egy olyan szemelyt, aki meg nincs 21, a helyet ott abban a pillanatban kiuritik, bezarjak es a tulajdonos ellen eljarast inditanak! A bevasarlo aruhazaban meg anyukamtol is elkertek az utlevelet, amikor vett egy uveg alkoholt! Pedig nem vagyok mai lany en sem, hat meg anyu;) A kiskapu a maganhaznal tartott buli.

Az Amerikai Egyesült államokban hogyan zajlik egy műszaki vizsga? Ott is két évente kell? És akkor mit csinálnak az autón? És mi a helyzet a zöldkártyával?

Legjobb válasz: Vannak helyek, ahol hasonlóan van mint nálunk, 4 alkalommal 2 év, utána csak 1 az érvényessége. Alabamában csak akkor kell vizsgálatra vinni, ha megváltozik a tulajdonos. Néhány államban nincs se biztonsági, se károsanyag kibocsátási vizsgálat, sõt az azonosítóval (alvázszám) sem foglalkozik szinte senki, pl. Arkansas, Florida stb. http://en.wikipedia.org/wiki/Vehicle_inspection_in_the_Unite..

Vannak helyek, ahol hasonlóan van mint nálunk, 4 alkalommal 2 év, utána csak 1 az érvényessége. Alabamában csak akkor kell vizsgálatra vinni, ha megváltozik a tulajdonos. Néhány államban nincs se biztonsági, se károsanyag kibocsátási vizsgálat, sõt az azonosítóval (alvázszám) sem foglalkozik szinte senki, pl. Arkansas, Florida stb. http://en.wikipedia.org/wiki/Vehicle_inspection_in_the_Unite..
A muszaki vizsga (legalabbis Californiaba) egy egyszeru smog azaz fustvizsgabol all, amit csak 6 evesnel oregebb autokon kotelezo elvegezni, illetve tulajdonos valtasnal vagy masik allambol behozott jarmu californiaira valo iratasanal. A smog vizsgalatnal az autot futopadra teszik, feldugnak a kipufogoba egy hosszu csovet ami egy szamitogepre van csatlakoztatva, a szervizes beul a kocsiba es elkezdi nyomni neki. A kipufogoban mert ertekeknek bizonyos savon belul kell maradnia. Ha ez megtortent a kocsi kap egy OK-t es lehet ujitani a regisztraciot (forgalmi), amit amugy minden evben ujitani kell, auto meretetol, koratol fuggoen minel tobbet fizetni es ennyi. Ha ez megvan, akkor a hivatal kuld egy evszam matricat, amit a rendszamtabla sarkaba fel kell ragasztani, es jovore ujra csinalni az egeszet. A "muszaki vizsgan" nem ellenorzik a gumik kopasat, a lampak mukodeset, sot meg azt sem nezik, hogy van-e benne uveg (hatso\elso szelvedo kotelezo, de oldalt nem baj ha nincs). Amennyiben a fustvizsgan az auto megbukik, akkor szerelo.

Ha külföldön szeretnék tanulni, hogy zajlik a pontok átszámítása? (Például ha Németországba szeretnék egyetemre menni) Ott is van állami támogatás?

Germanisztika szakra szeretnék járni.

Legjobb válasz: ha ösztöndíjjal mész ki, támogatnak, amúgy nem valószínû. és felvételizni kell mindenképpen, szerintem nem fogadják el a magyar érettségit, felvételi nélkül.

ha ösztöndíjjal mész ki, támogatnak, amúgy nem valószínû. és felvételizni kell mindenképpen, szerintem nem fogadják el a magyar érettségit, felvételi nélkül.

Hogyan zajlik egy állami középfokú C típusú nyelvvizsga?

Úgy értem, pontosan milyen feladatok vannak az írásbeli és a szóbeli vizsgán?

Legjobb válasz: ez attól függ melyik nyelvvizsgaára mész.

ez attól függ melyik nyelvvizsgaára mész.

Igaz az, hogy ha a jelenlegi tendencia zajlik Európa fejlettem országaiban akkor 50 év múlva muzulmán államok lesznek?

Németországban már most majdnem 10 millió muzulmán van,és míg a németek száma csökken az övüké csak nő mert egy család 6-8 fős. Franciaországban,Ausztriában,Olaszországban is hasonló a helyzet.

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=V0Ny3epKCLU A videóban ez a prof. elmagyarázza, érthetõen. Még könyvet is írt róla.

http://www.youtube.com/watch?v=V0Ny3epKCLU A videóban ez a prof. elmagyarázza, érthetõen. Még könyvet is írt róla.
Jó, akkor válaszolok. 10 millió muzulmán népesség 85 milliós országban nem nagy arány akkor, ha az ország tudja tartani ezt a különbséget szociális megkülönböztetések nélkül. Sajnos a németek is átestek az agymosáson, így õk is befogadók, elnézõbbek lettek, azaz azoknak kell lenniük. A muzulmánok jelentõs aránya dolgozik, nem a segélyért megy oda, hanem a jobb munkalehetõség miatt. Nálunk sem segélyért jönnek a törökök, hanem nyitnak egy éttermet vagy pénzváltót. Amíg ez a tendencia, addig nincs nagy baj. A bajok mindig gazdasági alapon kezdõdnek, nem etnikai alapon. Ha ez összevág mint nálunk a cigánysággal, akkor a probléma sokkal szembetûnõbb.
A kérdező hozzászólása: normális választ légyszíves..nem érdekelnek most a cigányok, meg a Zsidók!
Én remélem, hogy inkább elcigányosodik, ami azt jelenti, hogy innen továbbállnak a retkek.
Már egy pár hónapja nem olvasok hírcsárdát, volt ilyen cikk?
"Sötét középkor 2, muzulmánok támadása... Sajnos lehet benne valami, de a zsidók meg fogják akadályozni, mert õk a világ urai " Hírcsárda? :D
A kérdező hozzászólása: 3-as pont erre a videóra gondoltam, csak nem linkeltem ki
Sötét középkor 2, muzulmánok támadása... Sajnos lehet benne valami, de a zsidók meg fogják akadályozni, mert õk a világ urai
Nem, az állításod nem igazolható.
A kérdező hozzászólása: bocsánat elírtam...fejlettebb!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!