Találatok a következő kifejezésre: Hogyan vizsgál nőgyógyász (73 db)

Hogy vizsgál meg a nögyogyász ha még szüz vagyok?

Azt hallottam ha még szüz vagyok nem a hüvelyen keresztül vizsgál meg.Lehet hogy ez hülyeség?!Vagy várjak addig mig elveszitem a szüzességem?

Legjobb válasz: Ha valami probléma van, akkor mindenképp menj el orvoshoz. Nem érdemes húzni a dolgot. Én még szûz vagyok, és voltam már többször is nõgyógyásznál. Engem nem végbélen, hanem hüvelyen keresztül vizsgált meg. Kérdezte, hogy szoktam-e tampont használni, és hogy azt könnyen fel tudom-e helyezni. Mondtam, hogy igen. Aztán mondta, hogy akkor próbáljuk meg, mert valószínû menni fog a vizsgálat. Természetesen nagyon óvatos volt, csak egy ujját helyezte be. És kisméretû, szûz lányoknak való kacsát használt. Én azt mondom, ha van valami panaszod, akkor nem érdemes húzni-halasztani a dolgot. Jobb túlesni rajta. Én nem éreztem egyátalán cikinek, vagy rossznak. Persze szívesebben néztem volna egy vígjátékot, de nem éreztem azt, hogy ez megalázó lenne, hiszen ez az orvos dolga. És nekem egyátalán nem fájt a vizsgálat.

Ha valami probléma van, akkor mindenképp menj el orvoshoz. Nem érdemes húzni a dolgot. Én még szûz vagyok, és voltam már többször is nõgyógyásznál. Engem nem végbélen, hanem hüvelyen keresztül vizsgált meg. Kérdezte, hogy szoktam-e tampont használni, és hogy azt könnyen fel tudom-e helyezni. Mondtam, hogy igen. Aztán mondta, hogy akkor próbáljuk meg, mert valószínû menni fog a vizsgálat. Természetesen nagyon óvatos volt, csak egy ujját helyezte be. És kisméretû, szûz lányoknak való kacsát használt. Én azt mondom, ha van valami panaszod, akkor nem érdemes húzni-halasztani a dolgot. Jobb túlesni rajta. Én nem éreztem egyátalán cikinek, vagy rossznak. Persze szívesebben néztem volna egy vígjátékot, de nem éreztem azt, hogy ez megalázó lenne, hiszen ez az orvos dolga. És nekem egyátalán nem fájt a vizsgálat.
Az hogy szûz vagy, van ott nyílásod. A folyás különben nem távozhatna, meg a menstruáció. Csak szûkebb a nyílás. A dokiknak biztosan megvan az eszközük erre, hogy ne legyen fájdalmas. Biztosan.
Barátnõmet vébélen keresztül nyúlkálták meg, mikor mondta, hogy szûz... hát többet nem mondta meg... :)
A kérdező hozzászólása: szerencsére nincs semmien panaszom de 1 egyszerü kivizsgálásra elkéne mennem.végülis elkell kezdeni valamikor.csak nem mindeggy hogy mikor.mert ha nem hüvelyen vizsgál meg hanem végbélen azt azért nem szeretném.szóval inkább várok. köszii szépen a válaszokat!!!!!
Az én orvosom nem vizsgált amíg szûz voltam, csak ha panaszom lett volna, és akkor sem végbélen keresztül. Szerintem legjobb, ha elmész az orvoshoz és elõször csak beszélsz vele, úgysem történik olyan, amit te nem szeretnél.

A nőgyógyász hogy vizsgál meg, ha még szűz vagyok?

Anyukám elakar vinni, mert van egy pár menstruációs problémám. Viszont még sz?z vagyok, akkor hogyan vizsgál meg? Hallottam hogy van aki ilyenkor nem is vizsgál meg, de ha olyan a probléma hogy muszáj megvizsgálnia, akkor végbélen keresztül :S ha a végbelemen keresztül akar, akkor mondjam hogy akkor inkább szakítsa át a sz?zhártyámat? Vagy olyankor mi van? :S Nagyon félek! 15/L

Legjobb válasz: szia!:) ha megjött a menstruációd, akkor a szûzhártyádon amõgy is van egy kis rés, hogy a vér ki tudjon folyni. ezér használhatsz pl tampont is. én is hallottam, hogy ha szûz vagy, végbélen keresztül vizsgál meg a doki, és én is nagyon féltem emiatt, elõször. de aztán nem volt rá okom, óvatosan, hüvelyen keresztül vizsgált meg. szerintem ne parázz ezen elõre:) 17L

szia!:) ha megjött a menstruációd, akkor a szûzhártyádon amõgy is van egy kis rés, hogy a vér ki tudjon folyni. ezér használhatsz pl tampont is. én is hallottam, hogy ha szûz vagy, végbélen keresztül vizsgál meg a doki, és én is nagyon féltem emiatt, elõször. de aztán nem volt rá okom, óvatosan, hüvelyen keresztül vizsgált meg. szerintem ne parázz ezen elõre:) 17L
Nem csak akkor van rajta lyuk, ha már megjött a menzesze....de mindegy:D Általában megpróbálnak hüvelyen keresztül vizsgálni, és csak akkor végbélen keresztül, ha a hagyományos út nem járható. De az is lehet, hogy nem vizsgál meg, hanem elküld hasi ultrahangra:)
Ne parázz rajta. A dokinak minden képpen mondd meg, hogy még szûz vagy. Õ megnézi és eldönti, hogy melyik lyukon fog megvizsgálni. Miért irtózol annyira a végbélen keresztül történõ vizsgálattól? Mikor én még nagyon fiatal voltam akkor került sor az elsõ nõgyógyászati vizsgálatra -szintén menstruációs problémák miatt- végbélen keresztül vizsgált meg a doki, nem is engedtem volna neki, hogy benyúljon a puncimba. Ne félj nem fáj még csak nem is kellemetlen a végbélen át történõ vizsgálat. Kicsit szokatlan, de nem fáj. A szüzességedet inkább ne az orvos vegye el.
Ha látja, hogy nagyon parázol, akkor sehogy. Elvileg a végbeleden keresztül kéne.
Van olyan orvos aki puncin keresztül és van, aki végbélen keresztül.

Most voltam belgyógyásznál kontrolon, azt mondta, menjek el a nőgyógyászhoz, és nézessem meg, hogy van-e petefészek gyulladásom. Ezt hogy tudják megvizsgálni? Hogyan vizsgál a nőgyógyász?

Legjobb válasz: Ez magától a vizsgálattól függ. Ha a petefészkedet nézi, akkor valószínûleg ultrahanggal. Ha gyulladást keres akkor vért is vesz.

Ez magától a vizsgálattól függ. Ha a petefészkedet nézi, akkor valószínûleg ultrahanggal. Ha gyulladást keres akkor vért is vesz.

A nőgyőgyász hogyan vizsgál meg mikor először megyek pozitiv terhességi teszt után?

Kézzel? Kacsával? Sehogy?

Legjobb válasz: Szerintem ez mindenhol más. Én 2 hete voltam, utolsó mensi alapján 6 hetesnek kellett volna lennem, a doki azt mondta hogy az elsõ trimeszterben csak hasi UH-val vizsgál, nem nyomkod meg semmi. Hasi UH-t rám tette, mondta, hogy ez egy 3 hetes terhesség menjek vissza 2 hét múlva (az ma van)Jó helyen, és aranyos kis paca:)

Szerintem ez mindenhol más. Én 2 hete voltam, utolsó mensi alapján 6 hetesnek kellett volna lennem, a doki azt mondta hogy az elsõ trimeszterben csak hasi UH-val vizsgál, nem nyomkod meg semmi. Hasi UH-t rám tette, mondta, hogy ez egy 3 hetes terhesség menjek vissza 2 hét múlva (az ma van)Jó helyen, és aranyos kis paca:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
kacsával kézzel nem vizsgál 12 hétig normális orvos iylet nem tesz mert korai terhességnél vetélést is okozhat Sima Hüvely UH
Megkérdezi mikor jött meg utoljára, mikor csináltad a tesztet. Utána levetkõzöl alul, megvizsgál, megnyomkodja a hasad picit esetleg kívül is, aztán hüvelyi UH-al bekukkant és ha elég idõs terhes vagy akkor látszani fog hogy ott a baba. Kiszámoljátok a szülés várható idõpontját az utolsó mezihez mérve. Kapsz róla papírt, képet stb. és elmondja h mi a további teendõ. (védõnõ, fogorvos, stb)
Úgy ahogy az elsõ is írta. Csak + kacsával is vizsgál.Báris engem vizsgált!
Nekem nem volt se kacsa, se belsõ uh, mivel a 11.héten mentem elõször, és elõtte kb. fél évvel volt rákszûrésem. Hasi uh-t használt, és már szépen látszott a baba.
Engem csak kézzel vizsgált meg, majd kértem idõpontot az SZTK-ba UH-ra! 40+6 hkm
9:30-as, ez fura én úgy tudtam a 12.h.et elött csak hüvelyi uh-t csinálnak. Amúgy én 9+6 voltam mikor elöször voltam a dokinál, és elötte soha nem voltam nõgyógyásznál sem, szóval akkor vett kenetet is a rákszûréshez, kézzel is vizsgált kívül belül, és ugye a hüvelyi uh..

Hogy vizsgál meg a nőgyógyász, ha szűz vagyok, és nem is akarom elveszíteni? (csak rutinvizsgálat lenne egyébként minden oké)

Legjobb válasz: Szüzen is megvizsgálhat hüvelyen keresztül csak sokkal óvatosabban csinálja, mint egy nem szûznek. Amúgy a szüzességedet nem fogod elveszíteni, attól, ha felnyúl a hüvelyedbe a doki (azt csak hüvelyi közösülés során veszted el). Ezt 22 évesen már tudhatnád. Rákszûrést is érdemes lenne csináltatnod. És amúgy teljesen mindegy, hogy nõ v férfi a doki. A lényeg, hogy te megbízz benne és a szakmai tudásával megelégedj. Régen jóformán csak férfi nõgyógyászok voltak és ha egy tini odakerült, nem okozott neki komoly lelki traumát a vizsgálat. Megrázóbb, ha nem készítik fel az embert, mi várhat rá.

Szüzen is megvizsgálhat hüvelyen keresztül csak sokkal óvatosabban csinálja, mint egy nem szûznek. Amúgy a szüzességedet nem fogod elveszíteni, attól, ha felnyúl a hüvelyedbe a doki (azt csak hüvelyi közösülés során veszted el). Ezt 22 évesen már tudhatnád. Rákszûrést is érdemes lenne csináltatnod. És amúgy teljesen mindegy, hogy nõ v férfi a doki. A lényeg, hogy te megbízz benne és a szakmai tudásával megelégedj. Régen jóformán csak férfi nõgyógyászok voltak és ha egy tini odakerült, nem okozott neki komoly lelki traumát a vizsgálat. Megrázóbb, ha nem készítik fel az embert, mi várhat rá.
Szerintem keress egy megbízható nõi orvost, fõként ha elsõ alkalommal mész. Sokkal elviselhetõbb a vetkõzés és a terpesztés is elõtte, mint egy idegen férfi elött, feltehetõleg könnyebb megbeszélni a "cikis" dolgokat is vele, hiszen nõbõl van, aki már átélte ezeket valószínûleg.
Puncin keresztül csak akkor ha nagyon muszáj, de a hüvelybemenetedrõl úgy is tud venni kenetet. Ahhoz nem kel felnyúlnia a hüvelyedbe.
Bízd az orvosra. Szûz lányoknál van ún. "szûztükör", ami nagyon vékony, abszolút fájdalommentes. Sajnos nem lesz elég az ultrahang, meg fog vizsgálni rendesen és lehet, hogy rákszûrést is levesz. 22 évesen már amúgy sem árt túl lenni az elsõ vizsgálaton. Nyugi, ezt is meg lehet szokni, ha muszáj, akkor muszáj.
Nem fog megesni. Amúgy maga a szûzhártya ezer dologtól átszakadhat. Semmi jelentõsége, hidd el! Az számít, hogy voltál-e pasival. Miután a szûzhártya valakinél tágul, nem vérzik az elsõ együttlétnél, ezért erre sem lehet apellálni.
A kérdező hozzászólása: utolsó, én is tudom mitõl veszíti el az ember a szüzességét. én inkább arra céloztam, hogy nem szeretném ha a nyúlkálásával elszakítaná a szûzhártyámat. (megeshet véletlenül, nem?) egyébként köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: igazából csak egy papír kéne egy (nem nõgyógyászati) kezeléshez arról hogy minden tekintetben egészséges vagyok. muszáj ahoz terpeszteni? nem elég ultrahang, és aláírja az igazolást hogy rendben vagyok?
A kérdező hozzászólása: 22
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: és ha valakinek aranyere van? lehet kérni hogy inkább ultrahanggal nézze meg?
A szûz lányokat végbélen keresztül vizsgálják meg.
Mindenképpen meg fog vizsgálni manuálisan is, és szerintem (saját tapasztalatok), a nõi doki elsõ alkalommal mindenképpen jobb. Van ott is elég izgalom, gátlásosság, stb, nem mindegy ki elõtt tudsz kicsit lazábban kitárulkozni!

Szuz csajok! Titeket hogyan vizsgal meg a nogyogyasz?

Eppen ma meselte egy nem-szuz baratnom hogy neki a nogyogyasz feldugja a kezet vizsgalatkor...nem 1-2 ujjat, hanem az egesz kezet! Hat en ezt mikor meghallottam!!!! Es itt is olvastam irta valaki. Ezt szornyunek talalom! Ha egy szuj csajnak csak annyire van szuksege hogy valadekot vegyenek vizsgalatert, akkor ugye az mar sokkal egyszerubben megy? Gondolom csak be kell nyulnia egy vekonyabb eszkozzel es kesz. De ha egy szuz csaj egy altalanosabb vizsgalatot akar, akkor hogyan megy vegbe az egesz? Gondolom ilyen esetben nincs ilyen durva vizsgalat. Szuz csajok meg nem-szuz csajok, kerlek irjatok meg mit tapasztaltatok. Elore koszi a valaszokat. :)

Legjobb válasz: Szia! Szûz lányt -jelezni kell az orvosnak, hogy még az vagy- csak is végbélen keresztül vizsgálnak. Kenetet -szerintem- ahogy írtad, vékony eszközzel hüvelyen keresztül. A doki nem szûz nõ esetén használja a kis és a nagy kacsát, ami úgymond szétveszíti a hüvelyt, ergo tágít. Nem fáj , csak kellemetlen. Nem kell mindenfélét elhinni. 30n

Szia! Szûz lányt -jelezni kell az orvosnak, hogy még az vagy- csak is végbélen keresztül vizsgálnak. Kenetet -szerintem- ahogy írtad, vékony eszközzel hüvelyen keresztül. A doki nem szûz nõ esetén használja a kis és a nagy kacsát, ami úgymond szétveszíti a hüvelyt, ergo tágít. Nem fáj , csak kellemetlen. Nem kell mindenfélét elhinni. 30n
kezét?:D hagyjuk már..mindjárt már ököllel:D általában ujjal, aztán egy fémszerû mûszerrel és közben megtapogatja a hasat, mintát vesz, ennyi.
A 2 ujját használja csak!
Jól átvertek szerintem. Nem dugja be az egész kezét... Nekem egy ujját dugta be, vagy talán kettõt. Utána rákszûrésnél meg kacsával tágítja, de az sem vészes. Szûz lányokat vagy nagyon óvatosan, kisebb eszközökkel hüvelyen keresztül vizsgálnak, vagy pedig végbélen keresztül. De oda sem dugja fel az egész öklét...
Barátnõd dokija a fejét nem dugta be véletlenül, hogy jobban lásson :) ??? Csak jól átvert téged, bár elég rossz vicc ilyesmivel riogatni bárkit is. Elõttem már leírták: ha szólsz, hogy még szûz vagy, óvatosabban és kisebb eszközökkel vizsgál/vesz mintát, vagy a végbélen keresztül tapintja ki a méhedet. Ha már nem vagy szûz (a sokszor szült nõket is) max. 2 ujjal vizsgálnak, illetve a méhszáj vizsgálatánál egy fém eszközzel, a kacsával tágítja a hüvelyt. Ez egy kicsit kellemetlen, de egy-két pillanatig tart és igazán kibírható. Ne dõlj be mindenféle riogatásnak! :)
Mint már leírtuk többen, végbélen keresztül max. kitapintja a méh állását, méretét, stb. De ezt sem csinálja minden nõgyógyász végbélen keresztül. Kenetet kizárólag a hüvelybõl vesz, ehhez egy kis fémeszközt bedug a hüvelyedbe, amivel egy kicsit kitágítja azt, majd egy pálcikával leveszi a kenetet. Az, hogy kinek mi a visszataszító, elég relatív. Neki ez a hivatása, ezért tanult hosszú évekig, hidd el, napi 40-50 nõ vizsgálata után ez az orvos számára rutin, ezen ne rágódj. Ne aggódj, semmilyen brutális dolog nem fog veled történni. Azt pedig megint nem lehet általánosítani, hogy a magánorvos a jobb vagy az sztk-s. Mindenkinek máshol voltak negatív vagy éppen semleges tapasztalatai. Engem pl. kétszer ért megaláztatás, mindkettõ magánrendelõben, sztk-ban sosem. Ez leginkább az ott rendelõ orvosok személyiségétõl függ. Én azt ajánlom, hogy érdeklõdd meg, milyen nálatok az sztk-s orvos, akár a kartonozó nõk is nagyon szívesen elmondják - nyugodtan telefonálj, úgy igazán nem kínos -, melyik rendesebb, kihez érdemesebb menni. Ha jót mondanak valamelyikrõl, bejelentkezel oda, a magándokira szánt pénzt pedig másra költöd :=).
Szia! Szerintem magándoki jobb! Mindkét helyen voltam már, de az állambácsisnál három asszisztens nõ is nézte a micsodám, nagyon kellemetlen volt. A magándokinál eddig még csak maga az orvos volt bent. Kenetet nem végbelen keresztül vesznek, hanem hüvelyen keresztül. Végbelen keresztül csak a méh, méhszáj kerül vizsgálatra. Az a gond, hogy a legjobb barátnõ is képes túlzásokba esni, nem rosszindulatból, hanem azért mert valami olyasmit tapasztaltak amit te még nem.
Szia! A magándoki jobb, mert nincs bent a vizsgálatkor több asszisztens. Olyan ciki alulról mezítelen sétálni a vizsgálóasztalig. Beh! :( A vizsgálat ára nem nagy összeg, ki lehet bírni! Nem lesz fájdalmas, csak kellemetlen. :) ;)
A kérdező hozzászólása: Hat gondoltam hogy huvelybol vesznek valadekot, ha nincs is nemi tapasztalatom, de valahanyszor lattam hogy nehanyan irtak hogy oket szuzen a vegbelen keresztul vizsgaltak....most nem tudom hogy kenet miatt vagy mi egyeb miatt. Koszi a valaszt.
A kérdező hozzászólása: Hat.....en a lanyt evek ota ismerem, es tenyleg nem volt miert hazudnia, habar nagyon furcsanak tunt amit mondott...az egesz kezet feldugni...ez szornyu. Szerintem lehet csak ugy erezte es nem latta. De erre ra fogok kerdezni. Nem hiszem hogy szandekosan hazudni akart. Minden esetre akartam tudni ha meg van ilyen!!! Mert ez nekem annyira taszitonak, remisztonek tunt, hogy azt hittem elhanyom magam mikor mondta. Na meg a masik dolog....szuz lanyt vegbelen keresztul vizsgalni???!!!! Ez annyira visszataszitoan hangzik. De hat nem tudom elkepzelni hogy hogyan lehet vegbelen keresztul, amikor ott nem talalja meg azt ami a huvelyhez tartozik. Ertsem ugy hogy onnan is lehet kenetet venni...? Furcsa. Amugy nekem csak arra van szuksegem hogy kenetet vegyenek. Viszont gondolkozom, allami klinikara menjek vagy maganorvozhoz, mert...meg nem voltam soha nogyogyasznal es akarom hogy jo kezekre jussak. Koszonom szepen a valaszokat.
Gondoltuk, hgy nem az egesz kezet:D
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat. :) Meg erdeklodok. Utolso elotti: Hat az felhaborito hogy magandokinal olyasmi tortenjen...! Fizetsz neki es meg megalazva is erzed magad...! Ajj!!! Na az ilyesmit szova kell tenni! Mi a fenet gondolnak?! Sok aljas szemet! Nagyon jol meg kell gondoljam kihez megyek.

Ha sürgős, hogy a nőgyógyász megvizsgáljon mert fennáll a veszélye a meddőségnek, a petefészek cisztának akkor menstruációval is meg vizsgál vagy úgy nem? FONTOS!

Legjobb válasz: A meddõség nem sürgõs eset úgyhogy,azért biztos nem most fog megvizsgálni. Petefészek cystákat általában UH-val vizsgálnak és azt menses mellett is lehet. Ha ezért mész a nõgyógyhoz. elõtte igyál meg legalább 1/2 l vizet és ne pisilj. Így nagyobb valószínûséggel lát valamit hasi UH-val.

A meddõség nem sürgõs eset úgyhogy, azért biztos nem most fog megvizsgálni. Petefészek cystákat általában UH-val vizsgálnak és azt menses mellett is lehet. Ha ezért mész a nõgyógyhoz. elõtte igyál meg legalább 1/2 l vizet és ne pisilj. Így nagyobb valószínûséggel lát valamit hasi UH-val.
UH-t biztos csinál így is.
Igen, ha baj van, menni kell. (pl ha nem áll el vérzés, nem kell megvárni, míg elvérzik valaki) Ha viszont csak pár napról van szó, érdemes kivárni.
A kérdező hozzászólása: Hasi uh-m már volt tegnapelõtt, de azt nem a nõgyógyász csinálta, hanem egy orvos, és õ javasolta, hogy sürgõsen elkell menni nõgyógyászhoz.
nekem megcsinálta a hüvelyi uh-t vérzés mellett is, mert nem múlt el és tenyérnyi alvadt vérek jöttek belõlem...
PCO-ra eddig egyetlen értelmes kezelés a nyugati étrend elhagyása volt tudtommal. Mindegy hogy diagnosztizálják-e, a nõk negyedét érinti tehát mindeninek úgy kell tennie, hogy ne legyen beteg mert 25% az bizony 25%. Például paleo mellett nagyon sokan gyógyulnak meg, meg eleve nem lesznek betegek.

Lányok Figyelem! Mit csinál a nőgyógyász a szűzlányokkal? Hogyan vizsgálja meg?

Tudtok nekem küldeni videókat??? Hallottam,hogy fenéken keresztül is vizsgál.Erre is kellene nekem videó. Mindent írjatok le a belépéstől a kilépésig. De csak az érdekel,hogy a SZŰZ lányokkal mit csinál. Köszönöm

Legjobb válasz: Hát videót nem tudok küldeni, de szerintem ilyen legális videó nincs is. Egyébként az esetek nagy részében tényleg fenéken keresztül vizsgálja az orvos a szûzlányokat, puncin keresztül csak akkor ha feltétlenül szükséges. Viszont kenetet tud venni a hüvelybemenetrõl, és természetesen kívülrõl is megnézi a puncit.

Hát videót nem tudok küldeni, de szerintem ilyen legális videó nincs is. Egyébként az esetek nagy részében tényleg fenéken keresztül vizsgálja az orvos a szûzlányokat, puncin keresztül csak akkor ha feltétlenül szükséges. Viszont kenetet tud venni a hüvelybemenetrõl, és természetesen kívülrõl is megnézi a puncit.

Mitől függ az, hogy a nőgyógyász végbélnyíláson vagy hüvelyen keresztül vizsgálja meg a szűz lányt?

Már többször is olvastam az oldalon,hogy elméletileg a sz?z lányokat végbélnyíláson keresztül kell megvizsgálni,de vannak akik hüvelyen keresztül vizsgálnak.

Legjobb válasz: Dokitól függ, engem szûzen is hüvelyen keresztül vizsgált meg. Megjegyzem, ha választhattam volna, akkor is ezt választottam volna. Simán kérheted.

Dokitól függ, engem szûzen is hüvelyen keresztül vizsgált meg. Megjegyzem, ha választhattam volna, akkor is ezt választottam volna. Simán kérheted.
engem akkor is hüvelyen keresztül vizsgált
én úgy tudom hogy szûz lányokat csak végbélnyíláson keresztül vizsgál a doki hüvelyin nem.
Szerintem inkább dokitól függ. Ki így, ki úgy vizsgál.
Engem már nem szûzen is végbélen keresztül vizsgált mindig, azt mondta azért, mert annyira hátrahajló méhem volt, hogy hason+hüvelyen át nem tudta kitapintani. Amikor teherbe estem, végre véget értek ezek a "hátsó" vizsgálatok :=)

Hogyan vizsgál a nőgyógyász meg szűz lányt?

Anyukám el akar vinni n?gyógyászhoz. De kicsit félek t?le mert még sz?z vagyok. Hogy megy az ilyen vizsgálat. Anyám azt mondja nem fog csinálni semmit csak ultrahanghal meg vizsgál. Hogy megy ez? Minden választ köszönök.

Legjobb válasz: én is szûz vagyok, 17 éves engem a fenekemen keresztül vizsgált meg de nem fáj

én is szûz vagyok, 17 éves engem a fenekemen keresztül vizsgált meg de nem fáj
elsõ vagyok:engem úgy vizsgált meg:felnyúlt egy ujjal
Szûz lányokat hivatalosan fenéken keresztül kell vizsgálni. Mikor anno (kb 2, 5 éve) engem szûzen vizsgáltak, szóltam elõtte, hogy még nem élek nemi életet, vissza kérdezett, hogy tampont használok-e, mondtam, hogy igen, így végül 1 ujjal vizsgált meg hüvelyen keresztül. Nem biztos, hogy UH-val meg fog tudni vizsgálni, mert ez csak akkor lehetséges, hogy ha van a rendelõben UH készülék. 20/L
Ez változó. Van akit puncin és van akit popsin keresztül.
Mit jelent az, hogy popsin keresztül? Felnyúl az orvos?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!