Találatok a következő kifejezésre: Hogyan viszonyul kan (2 db)

Miből lehet észre venni hogy vemhes a szuka? hogy viszonyul a kanhoz?

Tegnapelőtt összeragadtak a kutyáim. Azòta a szuka nem engedi a közelébe a kant. Néha morog rá. Hogy viszonyulnak ilyenkor egymáshoz ha megtörtént a megtermékenyItés?

Legjobb válasz: Akkor esélyes a vemhesség. De miért nincs ivartalanítva a szuka???

Akkor esélyes a vemhesség. De miért nincs ivartalanítva a szuka???
Ha a szuka morog a kanra, azzal ilyen helyzetben a gazdájának akar jelezni, hogy ivartalanítsa.
Elsõ, ne ultrahangra vigye a kérdezõ a kutyáját, hanem ivartalaníttatni, és ne 4 hét múlva, hanem most
Hogy vemhes-e azt csak 4 hét után lehet észre venni. Az normális ha morog a kanra, mivel az ugrál rá és a kutyánál már vége a termékeny idõszaknak. 4 hét múlva vidd el ultrahangra és többet fogsz tudni
Ez a viselkedés normális, nagyon valószínû hogy sikeres volt a megtermékenyítés, de ez csak késõbb derül ki.
3-as bocsánat ha a kérdésre válaszoltam azt hittem ez az oldal azért mûködik, hogy mások kérdéseire válaszoljunk. Tudtommal a kérdés nem arról szól, hogy mikor vigye ivartalanítani a kutyáját. Mégegyszer mindenkitõl elnézést kérek, hogy a kérdésre válaszoltam!
Nem azért írtam, hogy beléd kössek:)

Hogyan viszonyul egy kan kutya az újonnan született kölykökhöz? Nem bántja őket?

Legjobb válasz: Szerintem ez nem feltétlenül "nem" illetve fajta függõ, inkább a kutya egyéniségétõl függ. Vannak olyan kutyák, akik midnenféle más kutyát elfogadnak és vannak olyanok, akik annyira "önzõek", hogy csak maguknak akarják a gazdit és egybõl féltékenyek lesznek, amint beteszi a lábát egy másik kutyus. Nekem ez a tapasztalatom.

Szerintem ez nem feltétlenül "nem" illetve fajta függõ, inkább a kutya egyéniségétõl függ. Vannak olyan kutyák, akik midnenféle más kutyát elfogadnak és vannak olyanok, akik annyira "önzõek", hogy csak maguknak akarják a gazdit és egybõl féltékenyek lesznek, amint beteszi a lábát egy másik kutyus. Nekem ez a tapasztalatom.
Azt tudom tanacsolni az elso idokben ne hagy oket magukra, figyeld meg, hogy a felnott kan kutya engedi-e jatszani a picit, engedi-e hogy a pici harapdalja.Eloszor biztosan ingerult lesz, olyan ez mint az embereknel, legyetek harmasban, szentelj tobb figyelmet a kan kutyusnak a pici jelenleteben, simogasd, kenyeztesd, igy ra fog jonni, hogy akkor is szereted es szamithat rad, ha van egy uj joveveny a hazban.
én az elsõ 3-4 hétben nem engedtem oda a kant a kicsikhez, de utánna egyszer megszagolta õket és nem is foglalkozott velük többet...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!