Találatok a következő kifejezésre: Hogyan viselkednek félénk (2 db)

Hogyan viselkednek a félénk fiúk? Mik a jelei annak hogy egy fiú félénk?

Legjobb válasz: Szerintem eléggé élszre lehet venni,h vki félénk,vagy magabiztos. Ha vki félénk,annak több jele van,pl: ha beszélgetsz vele van h elpirul, ha rá nézel lesüti a szemét,esetleg dadoghat is amikor beszélsz vele,meg ilyenek.

Szerintem eléggé élszre lehet venni, h vki félénk, vagy magabiztos. Ha vki félénk, annak több jele van, pl: ha beszélgetsz vele van h elpirul, ha rá nézel lesüti a szemét, esetleg dadoghat is amikor beszélsz vele, meg ilyenek.
én mint fiú(14 multam) nagyon félénk vagyok és azért mert "félek a lanyoktol"...ez abban jelenik meg h nézem és nem merek hozzászólni.. vagy ha igen akkor meg csak vmi vicceset mondok ami nem utal arra h járnék vele... és így nem is lesz belole semmi:(
Nálam ez érdekes, félénk srác voltam, de amióta lett egy barátom (csaj), és beszélgetek vele mindenrõl még szexrõl is. Nem félek a csajoktól. Tudom magamról, hogy ha rámnézett egy lány elkaptam a tekintetem, ha hozzámért lemerevedtem, nem tudtam se szólni se mozdulni.Ha megszólalatam a mondatot 5 percig kellett magyarázni, hogy ne legyen sértõ. Vicces, de ha kineveted mégroszabb lesz. Miért is kérdezted ezt? ez egyértelmû én annak éreztem és mindenki látta is rajtam.
Hát sztem keveset látod beszélni a társaságban, haverjával, halkan beszél.stb
gyakori :halkan beszél szinte suttog , dadog nem mer a szemedbe nézni ha, belenéz inkább elnéz vagy becsukja a szemét .nem beszél soha csak ha hozzá szolnak .lehajtott fejjel mászkál .ha valaki nevet nézi hogy nem e õt nevetik . nem nevet soha semmin .izzad a tenyere .nem bízik senkibe . reszketés stb......ilyesmik ..én is ilyen letem mert olyan rendesen bántak velem a lányok .meg barátnõm se volt még pedig enm vagyok egy csúnya gyerek

Félénk, ijedős, hangérzékeny, de egyébként nyitott és barátságos gyerek vajon hogyan viseli majd az óvodakezdést?

Aggódom... :(

Legjobb válasz: hát ezt sajnos ne lehet elõre tudni. én úgy döntöttem, hogy csak 4 évesen adom a kislányomat oviba. alõször is, mert õ is ilyen érzékeny típus. nem is az, hoyg nem lenne el, de nagyon anyás, bár most már az idegenekkel könnyen megbarátkozik, viszont hamarabb betelik a kis idegrendszere, mint más gyerekeknek. a másik, hogy szeptember elején jön a kistesó, nem szeretném õt meg január elejétõl berakni az oviba, az már sztem viselhetetlen lenne számára. amúgy is évvesztes, tehát nem lesz semmi baja, ha 4 évesen megy oviba.

hát ezt sajnos ne lehet elõre tudni. én úgy döntöttem, hogy csak 4 évesen adom a kislányomat oviba. alõször is, mert õ is ilyen érzékeny típus. nem is az, hoyg nem lenne el, de nagyon anyás, bár most már az idegenekkel könnyen megbarátkozik, viszont hamarabb betelik a kis idegrendszere, mint más gyerekeknek. a másik, hogy szeptember elején jön a kistesó, nem szeretném õt meg január elejétõl berakni az oviba, az már sztem viselhetetlen lenne számára. amúgy is évvesztes, tehát nem lesz semmi baja, ha 4 évesen megy oviba.
Csak akkor tudod meg amikor odakerültök.... Nézd az óvoda kezdés minden gyermeket megvisel , még azt is aki szívesen jár, nem félénk, önálló. Minden szülõ észrevesz változásokat a viselkedésébe vagy rögtön-vagy késõbb. A lényeg, hogy figyeld a kicsit, tartsd a kapcsolatot az óvónénikkel (nekik van tapasztalatuk), és közösen biztos kezelni tudjátok az esetleges problémákat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!