Találatok a következő kifejezésre: Hogyan vigyem télen a (7 db)

Hogyan vigyem el a telom a suliba?

Legjobb válasz: A zsebedben próbáltad már?

A zsebedben próbáltad már?
A kérdező hozzászólása: Jaa de észrevettél!xd
Mért nem viheted el csak úgy?
a tanárod vagy a szüleid vagy eggyiksem engedi?
ha akarmeik nem engedi gondolom mind2 akkor vigyél egy hosszújú polót aminek van szebe cipzáros és abba tedd XD csá
A kérdező hozzászólása: Oks xd csá
Gmail (google acc) be vagy jelentkezve telón?
A kérdező hozzászólása: Nem. Be kellene?
Hát nem ártana. Így akkor fogod tudni használni a Marketet (itt tudsz alkalmazásokat letölteni), akkor le fogja majd tölteni az e-maileidet (ehhez kell net) ha gmailbe létrehozol egy címtárad akkor össze tudod szinkronizálni a telefonkönyvvel (sõt ha az egész telefonkönyved ott van akkor egy szitén androidos telefonra váltáskor elég csak leszinkronizálni a telefonkönyvet és máris minden szám ott van) és tudni fogod használni a naptárat. Igazából ide azért kell, mert akkor összeszinkronizálja a google calendarral (esetleges adatvesztés estén leszinkronizálod és újra és ismét a telefonodon lesznek a dolgok). Ha nem lenne mobilnet elõfizetésed akkor elõtte inkább tiltsd le a netet, mert elég nagy az alap adatforgalmi díj így sokat is fizetnél.
A kérdező hozzászólása: De eddig semmi baja nem volt... mûködött simán net nélkül is, ezért nem értem h mi a baja... :S

Nokia lumia telora mien progi kell hogy vigye a divix-es filmet ingyenes legyen!?

Legjobb válasz: Moliplayer, rámész hogy kipróbálás, és enjoy it.

Moliplayer, rámész hogy kipróbálás, és enjoy it.


Az 5 hetes kisbabám szörcsög, tele a nózija, és hallani, hogy a torkára megy és krákog, ha sír. Felhívtam a doktornénit és azt mondta, hogy ne vigyem be, csak ha hőemelkedése van vagy lázas. SZívjam az orrát. Ti nektek valami ötlet?

Legjobb válasz: Orrszívás porszívóval. Õ még nagyon pici mindenféle gyógyszerhez, csepphez. Nekem a kisebbik 7 hetesen volt beteg, nem szívesen írtak neki gyógyszert, de sajnos muszáj volt.

Orrszívás porszívóval. Õ még nagyon pici mindenféle gyógyszerhez, csepphez. Nekem a kisebbik 7 hetesen volt beteg, nem szívesen írtak neki gyógyszert, de sajnos muszáj volt.
Mindenképp porszívózzad ki a nóziját, hisz alig kap így levegõt. Ilyen picik még nincsenek hozzászokva, hogy a szájukon keresztül vegyenek. Ráadásul szopizni se tud, ha tele a nózija.
jézusom, nehopgy porszívózd! Az ilyen pici babáknak még nincs kialakulva az orrjáratuk, az enyém is szörcsögött hetekig, én is kihívtam a szülésznõmet (németben ez a szokás) és megnyugtatott, hogy nincs baj. Ha nem lázas akkor nem beteg! Az enyém mindig hajnalban szörcsögött. Ja és akkor még amikor elkezdett fogzani! Azt hittem meg van fázva, kínoztam orrspékkel, mire a 6.fognál rájöttem, hogy ilyenkor ez van... Ha nagyon zavar akkor is csak tengervízes orrsprayt használj!
Az utolsó válaszolónál a pont!Nincs semmi baja.Ez nem betegség, hanem élettani jelenség.Nekem mindkét gyerekemnél így volt, és egyszer csak elmúlt.
Fújj tengervizes sóoldatot az orrába (Sterimar), és próbáld kiszippantani. Ha csak a tengervizet szippantod vissza, de trutyi nem jön, akkor nincs tele az orra, nem náthás, hanem élettani szörcsögésrõl van szó, ezt meg majd kinövi. Kisfiam legalább fél éves koráig szörcsögött.
Cseppents az orrába anyatejet!Nekem bevált és ez egy természetes orvosság:)
Szia! Stérimár, gyakori orrszívás az Ariana orrszívó porszívó legjobb szerintem, adhatsz neki Cebion cseppet is baja nem lesz tõle.

Egy éve lettek kicserélve a küszöbök az astrámon. Feketére lett fújva, de most télen vettem észre hogy pattogzik le a festék a küszöbről alatta meg rozsdásodik. Otthon megtudom csinálni ha veszek festéket vagy inkább vigyem karosszériáshoz?

Legjobb válasz: Valószínûnek látszik a leírásod alapján, hogy a felület nem lett kellõen elõkészítve. Természetesen meg tudod "csinálni" házilag, de garantáltan nem lesz szép/gyári minõség. A kérdés, hogy mi az elsõdleges cél? Ha az, hogy olcsón megúszd és ne rohadjon, akkor láss neki magad! Ha viszont szépnek is kell lennie (ez azon helyen egyáltalán nem biztos, azért kérdezlek téged), akkor szakmûhely, ahol van szárítókamra. Viszont jó szaki, jó festék, igényes munka = több kiadás. Ez van.

Valószínûnek látszik a leírásod alapján, hogy a felület nem lett kellõen elõkészítve. Természetesen meg tudod "csinálni" házilag, de garantáltan nem lesz szép/gyári minõség. A kérdés, hogy mi az elsõdleges cél? Ha az, hogy olcsón megúszd és ne rohadjon, akkor láss neki magad! Ha viszont szépnek is kell lennie (ez azon helyen egyáltalán nem biztos, azért kérdezlek téged), akkor szakmûhely, ahol van szárítókamra. Viszont jó szaki, jó festék, igényes munka = több kiadás. Ez van.

Hogyan vigyem ki télen a kutyámat a hidegbe?

Legjobb válasz: Nem ciki a kutyaruha! Egyes kutyákra kifejezetten kell, vegyük a Kínai meztelen kutyát, õ nem fázna meg, te is megfagynál ha nem lenne rajta kabát, de neki olyan, mintha semmi nem lenne rajtad felül. Csak gondolj bele, Csivavák is nagyon fázósak, a kicsi kutyák általában fáznak, perzse szõrtõl is függ. Szóval nyugodtan adj rá kutyaruhát, nem lesz semmi baja, ha meg valaki cikinek tarja, azzal ne törõdj, a kutyád egészsége fontosabb.

Nem ciki a kutyaruha! Egyes kutyákra kifejezetten kell, vegyük a Kínai meztelen kutyát, õ nem fázna meg, te is megfagynál ha nem lenne rajta kabát, de neki olyan, mintha semmi nem lenne rajtad felül. Csak gondolj bele, Csivavák is nagyon fázósak, a kicsi kutyák általában fáznak, perzse szõrtõl is függ. Szóval nyugodtan adj rá kutyaruhát, nem lesz semmi baja, ha meg valaki cikinek tarja, azzal ne törõdj, a kutyád egészsége fontosabb.
ez igaz de ezért nem kell x ezer forintért venni neki ruhát egy kis találékonysággal te is csinálhatsz neki télre egész jópofa ruhákat régi mellénybõl pulcsiból stb a cikitõl pedig igen messze van ha meg valaki kinevet miatta mond meg neki hogy a kutyát ki kell vinni sétálni és nem akarod hogy beteg legyen és ha értelmes ember megérti hogy a kutya olyan mint egy családtag
A kutyák alapvetõen tûrik a hideget. De ha láthatóan nagyon fázik, amikor kiviszed, akkor adjál rá nyugodtan kutyakabátot, ma már nem ciki.
ez így van.
nem a kutya ruha totálisan ciki!ha a kutyidnak nem akarsz rosszat ne add rá!!! elég hogyha idõ eõtt be viszed.
Nekem is csivavám van hosszúszörû mindenkitõl azt halltoam hogy nem kell neki ruha nem kell ruha kivitem sétálni a hidegbe és szegény annyira remegett hoghgy alig bírt menni TEHÁT KELL RÁ RUHA amúgy ha van kisbabája valakinek vagy nem akar kutyaruhára költeni egy rövidújjú vastagabb felsõt is vehet a kutyusnak
Gondolkodjunk logikusan: õ is a fûtött lakásból megy ki:)
Ilyenkor 5 percenként kell porszívózni, nasivin orrspray, és vidd orvoshoz!
Én nem vinném (még) dokihoz. Nagyon sok minden okozhatja. Az én lánykámat két hete kapta el egy ilyen, volt mellette egy kis száraz köhögés is, úgyhogy elvittem dokihoz. Megvizsgálta, semmi baja nem volt, nála a fogzástól jött ez ki, de mondta drnõ, hogy sok minden száll a levegõben mostanában, az is irritálhatja nyálkahártyáját. Én csak akkor viszem el legközelebb ha a váladék nem fehér, vagy más tünete is lesz (láz, köhögés). Ha hét végéig nem javul, azért szerintem is lássa orvos, addig is sterimar+orrsziporszi+nasivin és kitartás! 6 hós lányka anyuja
A kérdező hozzászólása: Éjszaka 3 óránként szívtam a kis nóziját. Reggel elvittem a dokihoz, és megállapította, hogy torokgyulladása van. :( Szerencsére jó kedvû, láza nincs, néha köhint. Kaptunk homeopátiás szert, remélem hamarosan rendezõdik, mert ezt lelkileg nagyon nehezen viselem. :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!