Találatok a következő kifejezésre: Hogyan vezesem a (6 db)

Hogy vezesem be 9 hónapos babámnak a darabos ételt? Mert öklendezik ha már egy kicsit is darabos. Félek, hogy félre nyel

Legjobb válasz: Ha a kezébe adsz valamit rágcsálni pl. kiflicsücsök v. keksz attól is idegenkedik? Próbáld ki ezen talán elindulhattok.

Ha a kezébe adsz valamit rágcsálni pl. kiflicsücsök v. keksz attól is idegenkedik? Próbáld ki ezen talán elindulhattok.
Majd ha elég foga lesz, bevezeti magának. Addig adj pépeset. Esetleg egy szeletke puha almát a kezébe, vagy babapiskótát.
A kérdezõtõl kérdezném, hogy mi volt náluk végül? Mikor kezdett darabosat eszegetni és hogy sikerült bevezetni? Nálunk ugyanez a helyzet, 9 hós és öklendezik, sõt kihányja, ami kicsit is darabosabb, pedig már 6 foga van és jóízûen eszik mindenfélét. Más gyerek ilyenkor már kenyérbõl katonákat eszik, mi meg még mindent turmixolva :(

Hogyan vezesem rá a barátomat arra amire vágyom?

megtetszett egy elég félénk fiu, most szombaton össze is jöttünk, de mondta a barátn?m h nem volt még neki nagyon barátn?je és h nekem kell rávezetnem arra h mi az a mi jo nekem mi az amit szeretnék és h ezt forditva is mutasa ki (nem sexr?l kapcsiban) annyira még nem mély a kapcsolatunk h ezt el is mondjuk a másiknak. de mégis akkor mit tehetnék?

Legjobb válasz: Nekem is egy félénk fiú tetszik. És ezen már én is sokat gondolkodtam. Szerintem hamarosan kezdj el vele nyíltabban beszélgetni, mondj el neki sok mindent, valahogy ki kell szabadítani õket a barlangocskájukból. :) Szerintem egy idõ után õ is megnyílna még jobban feléd. Legyél vele együtt sokat, töltsetek együtt sok idõt, hogy még jobban megismerhesd, és kiismerd. Így megtudod, hogyan kerülhetsz hozzá még közelebb. Ennyit tudok javasolni. :)

Nekem is egy félénk fiú tetszik. És ezen már én is sokat gondolkodtam. Szerintem hamarosan kezdj el vele nyíltabban beszélgetni, mondj el neki sok mindent, valahogy ki kell szabadítani õket a barlangocskájukból. :) Szerintem egy idõ után õ is megnyílna még jobban feléd. Legyél vele együtt sokat, töltsetek együtt sok idõt, hogy még jobban megismerhesd, és kiismerd. Így megtudod, hogyan kerülhetsz hozzá még közelebb. Ennyit tudok javasolni. :)
A félénk pasiknak kevesebb a maga biztossága jóval kevesebb, mint az átlagé! Ezért szerintem ti csajok meg oldhatjátok ezt a problémát! Tik vagytok a kulcsok a megoldáshoz! Éreztessétek vele, hogy Szeretitek és õ a nagy õ és fontos, hogy az ególyukat kicsit simogatni kell!
Az egójukat kicsit simogatni kell... meg pontos J-vel írni... de azért ne nagyon simogasd, mert még a végén elszáll magától...
Na igen... bátorítsd, hívd el valahova társaságban, és beszélj vele. Nem lesz mindig félénk - bár arra meg kell tanítani, hogyan mutassa ki az érzelmeit.

Hogy vezesem rá a páromat a vadabb szexre?

(lányvagyok) szeretném, ha rám mászna, és vadabbul fogdosson, és néha mikor nem akarom a szexet, ő kakor is akarja, és kezdjen erőszakoskodni egy picit, de én elutasítanám. szavak nélkl hogy fejezzem ki?

Legjobb válasz: Dugni jó vele, de a kommunikáció már luxus? Beszélj vele errõl. Tudod õ férfiból van. A férfi meg az egyenes beszédbõl ért. 24N

Dugni jó vele, de a kommunikáció már luxus? Beszélj vele errõl. Tudod õ férfiból van. A férfi meg az egyenes beszédbõl ért. 24N
Miért akarod szavak nélkül? Mondd meg neki, hogy csinálj meg te férfiállat és nyald meg az arcát, szerintem nem fog finomkodni:D
hát szavak nélkül talán, egy kis beöltözõsdi és utána mondd neki, hogy legyél vad velem, erõsebben csináld :)
Üssed.
Szavak nélkül soha. Miért nem nyitod ki a szád és mondod el, hogy erre vàgysz?
soha=sehogy
Valóban az lenne a legjobb, ha elmondanád neki. Az egyik hozzászóló írt egy olyat, hogy nyald meg az arcát. Hát ... ha én végignyalnám a párom arcát, akkor egészen valószínûleg elmebetegnek nézne. Nem vagyunk egyformák, ezáltal a szexuális igényeink és szokásaink is mások. Nem mindenkinek jön be a vad szex, sõt, még a különbözõ eszközöktõl is irtózik, pl. combfix.


Szeretném ha a párom az ujját is használná pettingnél, hogy mondjam meg neki, vagy hogy vezesem rá?

nemigazán merem megmondani neki hogy ujjazon meg..de szeretném már régota.és ö azért nemcsinálja mert fél h még nemálok készen!16L

Legjobb válasz: Megfogod a kezét és szépen lassan körbevezeted a testeden, majd elkezded lefele tolni és hopp, már csinálja is... Ha meg nem tudja pontosan hogyan kell csinálni, akkor mutasd meg neki(ezt is a kezeddel)!!! De a legegyszerûbb, ha megmondod neki, hogy csinálhatja nyugodtan, mert Te készen állsz a pettingre... Ennyi!!!

Megfogod a kezét és szépen lassan körbevezeted a testeden, majd elkezded lefele tolni és hopp, már csinálja is... Ha meg nem tudja pontosan hogyan kell csinálni, akkor mutasd meg neki(ezt is a kezeddel)!!! De a legegyszerûbb, ha megmondod neki, hogy csinálhatja nyugodtan, mert Te készen állsz a pettingre... Ennyi!!!
Annyit mondj neki hogy "azt csinálsz velem, amit akarsz". Érteni fogja, nálunk ez tökéletesen bevált :P
ha a hasadat simogatja mondd neki szépen h szeretnéd ha lefelé haladna. Nézz mellé szépen, ártatlanul, vagy éppen vággyal teli tekintettel. Amilyek jobban tetszik neki és venni fogja a lapot.
Mondd meg neki, és kész. Ne félj.
-Édesem... -Igen kisszivem? -Szeretnék kérni valamit..dehát annyira ciki.. -Jaj mond csak egyetlen galambom! ... (hatásszünet) UJJAZZÁ' MÁM' MEG HOGY AZ ISTEN EVRÉSE ÁLLJON BELÉD!!!!!!
:DDD Elképzeltem, hogy azt csinál vele amit akar... :DDD Jujj, de pajzán... Na eriggyé betonozni!!!
Szerintem csak tedd oda a kezét és sikerülni fog az.: D
Ha szeretitek egymást, akkor mindent megbeszélhettek, ezt is.Szerintem csak vezesd oda a kezét, érteni fogja.
loool ez kész :D de tökéletesen egyetértek xD
Én annyira el tudok csodálkozni az ilyen kérdéseken! Mért kell ezen annyit görcsölni? Elmondod neki õszintén, hogy mire vágysz
max bebetonozni tudtam volna, elküldeni nem, de tetszik :D
16 éves csajt én is megujjaznék
Ez olyan egyszerû, hogy értelmezhetetlen... Írd le az eredeti feladatot.
Mi ez az üdv helló, ez valami csajozós duma akart lenni? :D Egyébként: 122.544-et úgy kapom meg, hogy a másik mennyiség 6%-át veszem, tehát 0, 06-tal szorzom. Ezt visszafelé, az eredeti mennyiség 122.544/0, 06=2042400
A kérdező hozzászólása: köszi

Hogyan lehet ezt a fizikai feladatot megcsinálni? ( kérlek vezesd le le)

Általában a fémek olvasztását melegítés előzi meg. A vasöntödében 2 t, 20 °C hőmérsékletű vasat kell megolvasztani. A vas olvadáspontja 1539°C, olvadáshője 273 kJ/kg, fajhője 0,462 kJ/kg °C. Mennyi energiát igényel ez a folyamat? Kávézóban gyakran van arra szükség, hogy a kihűlt fekete kávét felszolgálás előtt felmelegítsék. Ilyenkor gőzt engednek a kávéba. A kávét kezeljük vízként. A víz forráshője 2260 kJ/kg. Hány gramm 100°C-os vízgőzt kell a 35°C-os 1,5 dl térfogatú kávéba lecsapatni, hogy 60°C-os forró kávét nyerjünk?

Legjobb válasz: A masodik feladatbol nem hianyzik semmi sem? Nekem ugy tunik, de nem biztos.

A masodik feladatbol nem hianyzik semmi sem? Nekem ugy tunik, de nem biztos.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!