Találatok a következő kifejezésre: Hogyan veszem ha (1575 db)

Lányok, Ti hogyan veszitek, ha pasitok építő jelleggel kritizál?

Engem kifejezetten idegesít, amikor megmondja, hogy ebben a nadrágban nem jó a fenekem, ma pl. közölte, hogy igazán nem kéne trikó alá melltartót vennem. Igaz, hogy tartás szempontjából valóban nem szükséges, főleg egy feszülős alá, de engem zavar, hogy pasik a mellbimbómat bámulják akkor, mert akarva-akaratlan látszik. Nagyon fehér bőrű vagyok, már ezt is többször megjegyezte, hogy "milyen jól állna, ha kicsit szoliznál", azóta szét szolizom magam (és talán gyártom a bőrrákom), persze, ugyanolyan fehér vagyok, én sosem leszek bronzbarna... Tudom, hogy szeret, de én már tiszta megfelelési kényszerben vagyok, hogy mit vegyek fel, milyen sminket rakjak fel stb., mert ő "megmondja a tutit", mert a barátom, és miért titkolná.

Legjobb válasz: szerintem az, hogy ha a nadrágban nem olyan jó a feneked, azt megjegyzi, az nem olyan gáz. a másik kettõ inkább, pláne a szolis dolog. nem tud elfogadni, úgy, ahogy vagy?

szerintem az, hogy ha a nadrágban nem olyan jó a feneked, azt megjegyzi, az nem olyan gáz. a másik kettõ inkább, pláne a szolis dolog. nem tud elfogadni, úgy, ahogy vagy?
szerintem benned több hiba van, mint benne.vagy lehet, hogy én vagyok nagyon más, de én kifejezetten szeretem, ha nem csak a dicséret ömlik a szájából, hanem megmondja azt is, ha valami kevésbé tetszik neki. én is megmondtam neki, hogy "drágám, kettõ helyett egy szemöldököd van, ezt rendbe teszem inkább, ha nem gond", nem pattogott rajta, csak a férfiasságát sértette kicsit:D nem hiszem, hogy szét kéne szoliznod magad, vagy bármi más, egyszerûen csak reagálj a véleményére normálisan. ha meg esetleg durva stílusban közli, hogy ne vegyél melltartót, menj el szoliba, stb. akkor meg nyisd ki a szád, és mondd meg neki, hogy állítsa le magát.
11 Ne általánosíts. A kérdezõtõl eltekintve nem látod h mennyien írják h nem zavarja õket ha õszinte a párjuk. Te meg kérdezõ. Ha nem tetszik h megmondja akkor mond ezt meg neki. Vagy hagyd ott.
Bocsi, de a te viselkedésed gáz, hogy ezeknek engedsz. Ha egy ruha nem elõnyös, oké megomndja, te átgondolod, és akkor olyat hordasz, ami meg jól áll, nade szolizod szét magad, mondván fehér a bõröd... Jesszus... Van, hogy túl sokat nyavalygok, akkor a barátom rámszól, hogy neki sem habostorta ám az élet, olyankor észreveszem magam, szerintem EZ építõ jellegû, de most hogy milyen színû a bõröd... járjon kreolbõrû lánnyal, ha ennyire bajára van a fehésrég... elõbb nem látta?
13:43 Nem csak a szépet, de mi az, hogy nem felel meg neki a bõrszíne? Ha kreol lenn és a fehéret kedvelné a srác, akkor meg üljön domesztoszba? XD Tök logikus, hogy meg akarja változtatni a csajt...
Ez nem az õ hibája, hanem a tiéd. Ha azt mondja jól állna egy kis barnulás, az nem azt jelenti, hogy takarodj el a szoláriumba, mert csúnya vagy. Õ adott egy ötletet, amit te negatív jelzõnek vettél, majd morogva elkezdtél az egészséged kárára megfelelni valaminek, aminek NEM KELL! Tudod, mit lehet ilyenkor csinálni? Azt mondod, neked ilyen a bõröd és kész. Erre õ mit mond? Azt, hogy oké! "Érdekes, én sosem mondom meg neki, hogy kezd pocakosodni" És miért nem? A hozzád hasonló nõk nem szoktak kritikát megfogalmazni, helyette inkább elmennek a barátnõkhöz és a gyakori kérdésekre panaszkodni, aztán meg elmennek egy másik, - hogy pusztán a poén és a példa kedvéért a te esetednél maradjunk - kevésbé pocakos pasihoz. Eszedbe jutott már elmondani neki, hogy te mindezt súlyos kritikaként éled meg? Persze, nem. Helyette inkább tönkreteszed magad a megfelelési kényszered miatt, és mindezért õt okolod. Aztán majd találkozol egy másik pasival, aki "olyannak fogad el, amilyen vagy", és elmégy hozzá. Vonnegut módjára: így megy ez. Tegyük fel, tényleg egyfolytában kritizál, és ebben neked van igazad. Erre mondok egy saját példát: a kapcsolatunk elején egyszer, csak gonosz viccként megjegyeztem a páromnak, hogy jé, az alkarja majdnem szõrösebb, mint az enyém. Hozzád hasonlóan õ sem szólt semmit, csak nevetett, de másnap gondosan epilálva volt a karja. Itt nálam hamar leesett, hogy ez nem véletlen, le is ültem neki elmondani, hogy én csak vicceltem, és abszolút nem találtam szõrösnek a karját. Akkor is csak a sorok között olvasva sikerült megértenem, hogy teljesen a lelkébe gázoltam, és kb szõrös gorillának képzelte magát a beszólásom miatt. Bunkó voltam? Persze, csakhogy 18 éves hülyegyerek voltam, aki semmit sem tudott a nõkrõl, épp csak akkor kezdtem rajta keresztül megtanulni. Ha nem vagyok ennyire részletekre figyelõ, elemzõ típus, akkor nem ülök le vele beszélgetni, nem értem meg ezt a helyzetet, valószínûleg tovább bombáztam volna hasonló troll viccekkel, és a porba döngöltem volna az önbecsülését, mindezt puszta tudatlanságból, a rossz szándék legapróbb nyoma nélkül. Miért? Mert õ nem mondta volna el nekem sosem, hogy ez hogyan érinti õt, helyette kényszeresen meg akart felelni egy gonosz tréfának. Szóval a lényeg: nem vagyunk egyformák! Valószínûleg a párod - ha korrekt ember - pusztán olyan kritikákat indít feléd, amiket õ maga nem venne sértésnek. Simán elképzelhetõ, hogy változtatna a dolgokon, ha TUDNÁ, hogy ez neked mennyire fáj. Na és kitõl fogja ezt megtudni? Így bizony: tõled!
#13 Lehet h a kérdezõ is hasonlókat válaszolt régebben, amíg nem volt ennyire õszinte pasija. #15 Sztem meg még mindig jobb ez, mintha keresne helyette másik lányt csak azért, mert az jobban tetszik neki külsõre. Utóbbi a tipikus nõi reakció hasonló helyzetben.
17. 13 vagyok és én is írtam h nekem õszinte a kedvesem és nem zavar. Sõt értékelem. Örülök hogyha megmondja h ha valami nem tetszik neki mert én tetszeni szeretnék neki. És sokszor bizony nem finomkodik, de nem sértõdök meg.
Hagyj a pi-ába!!! felkiáltás. Utána: ez is egy nagyon épitö jellegü kritika volt.
Én kifejezetten örülök az ÉPÍTÕ jellegû kritikájának. Pl. ha picit nagyobb a hasam (az a pici az kb fél kiló :D), akkor mondja, hogy még mindig tökéletesen nézek ki, de ennél nagyobb ne legyen. Az sokkal rosszabb, és sok esetben ez is a helyzet, hogy csak a pozitívat mondják a fiúk/lányok, erre a kedves elhanyagolja magát (pl meghíznak), és akkor meg megtetszik valaki más, aki vékonyabb. Én szeretem, hogy tetszem a páromnak, és ez az én felelõsségem, hogy fenttarsam az érdeklõdését a testem iránt is (meg persze neki is dolgoznia kell a saját testén :P)
mondd meg neki csillagom :D barnulást az edzésért jó üzlet 22F
Itt az élõ példa, h lányokkal nem szabad õszintének lenni, csak a jót szabad nekik szóvá tenni.
én sajnos nem veszem jó néven az építõ jellegû kritikát sem. ha valami ruhámat leszólja, akkor megmondom, hogy jóóóó, majd nem veszem fel, ha veled vagyok... tudom, hogy kissé hülye hozzáállás, de ez van. viszont ha olyanra akar rávenni, amiben nem érzed jól magad, akkor nyugodtan mondd meg neki, hogy neked az nem fekszik. szívesen veszed a tanácsait, de ne erõltessen rád semmit, ami neked kellemetlen.
A kérdező hozzászólása: Õ azt mondja, hogy elfogad, és tényleg érzem rajta, hogy szeret, de közben meg érzem azt is, hogy mivel tetszenék neki jobban. Néha, amikor rám néz, akkor már simán legyártom magamban a listát, hogy nah, épp, mi az, ami nem tetszik neki, és igazán pontosan teszem, mert lehet, hogy másnap megmondja, hogy nem állt jól az a haj vagy valami.
tudod cicám a "fogadj el úgy ahogy vagyok" csak a mesékben létezik :D a hibák azért vannak hogy kijavítsuk 22F
ha nem megy át [email protected]ásba, akkor jól fogadom, megpróbálok javítani magamon, elvégre ö lát kívülröl... de szerintem az már rég nem jó, ha megfelelési kényszered van mellette :/ valahogy próbáljátok megbeszélni, vagy nem tudom...
Engem nem zavar. Sõt értékelem. Barnulni én sem tudok. Ebbe már beletörõdött. Az meg ha megmondja h ez vagy az nem áll jól, hát akkor nem hordom. Ennyi. Neki akarok tetszeni nem másnak. És ha neki nem tetszek akkor változtatok. Viszont ha valamit nem akarok azt meg én mondom meg neki és nem nyaggat vele.
Megfontolnám, ha egyetértek, megköszönném, ha nem, megmondanám, miért nem (pl. "de kell a melltartó, mert nem szeretem, ha látszik a mellbimbóm"), remélhetõleg nem görcsölnék rá megszállottan minden szavára.
A kérdező hozzászólása: Érdekes, én sosem mondom meg neki, hogy kezd pocakosodni, mert már tök rég nem volt edzeni, közben meg rengeteget eszik stb. Én azon nyomban túllépek rajta, persze, felismerem, mert nem vagyok vak, de "nem érdekel". Persze, nem azt mondom, hogy hagynám teljesen eligénytelenedni, csak nálam sokkal elõrébb van az, hogy szeretem.
hát miért nem mondod meg neki? miért ne mondhatnád?
De csak akkor, ha tényleg építõ a kritika (pl fehérbõrû létemre ne akarja, hogy csoki barna legyek...) Elõzõ voltam.

Fiúk! Hogy veszitek, ha egy csaj megy oda hozzátok imerkedni? Nem túl nyomulás? Mit tegyek?

Tetszik egy srác és még nem ismerem és nem tudom h. hogyan beszélhetnénk...Én szivesen beszélnék vele de h. kezdjem el ?És nem ciki...:S?

Legjobb válasz: van egy szint, ami már gáz, de amúgy szeretem, ha egy csajban van annyi kurázsi, hogy kezdeményezzen

van egy szint, ami már gáz, de amúgy szeretem, ha egy csajban van annyi kurázsi, hogy kezdeményezzen
Szerintem menj oda és kezdj el vele beszélgetni a többi meg majd alakul.Az is lehet ha megismered már nem is fog annyira tetszeni ha meg most nem teszed meg az elsõ lépést lehet hogy késõbb nagyon bánni fodod.
Szerintem egyáltalán nem ciki. Nyugodtan menj oda hozzá, én biztos örülnék neki :) Én egyszer ugyanígy odamentem egy lányhoz mindenféle ismeretség nélkül, le is lettem koptatva sajnos de legalább ledõlt 1 gát, rájöttem h nem is olyan vészes az ilyen:) Tudod hogy megy ez. Dupla vagy semmi :) 18/F

Ti hogyan veszitek ha ezen az oldalon lepontozzák valamelyik válaszotokat? Érdekel egyáltalán?

Legjobb válasz: Elõször zavart de már nem foglalkozom ezzel :)

Elõször zavart de már nem foglalkozom ezzel :)
90%-ban azert pontoznak le "mert fáj az igazság" nekik...meghagyom nekik a saját nyomorukat, én eg jót nevetek rajtuk, vagy letojom.
en akkor elkuldom a banatba, amire megint 0 kapok, csak nem ertem, ha igazat irok, vagy o velemenyt ker, es esetleg nem nyalom a segget a velemenyemmel akkor miert jar 0? ha pl en azt mondom, hogy a ferrari nekem nem tetszik, vagy a 90 kilos csajnak valaszolok h igen testes vagy, akkor, miert lessz szarabb a szazalekom. aki azt irja semki kozuk hozza az meg 100..
Néha zavar, fõleg ha nem trollkodom. De ez van! világbéke lenne, ha egyezne az összes ember véleménye.
engem azért zavar, mert szerintem értelmes válasz írok és akkor is lepontoznak...

FIÚK, ti hogy veszítek ha szex közben a lány "magához nyúl "? LÁNYOK válasza is érdekel!

Ti hogy reagáltok rá, hogy ha szex közben a lány simogatja a csiklóját magának, mert úgy tud csak elmenni, vagy mert jól esik neki ? Nem veszitek sértésnek, hogy nem vagytok elegek neki, vagy épp ellenkez?leg ?Lányok ti tapasztaltatok már olyat, hogy egy fiúnak ez nem jön be ? és ha igen , miért ?

Legjobb válasz: Az ilyen kérdéseket feltevö kérdezök a való világban élnek vajon...?

Az ilyen kérdéseket feltevö kérdezök a való világban élnek vajon...?
Szerintem örüljön neki a pasi. :) Ha kevésnek érzi magát ettõl, akkor nyúljon õ oda. :) Én is szoktam néha magam izgatni így, van, hogy csak egy kicsit rásegítek, van, hogy végig csinálom. Mindenesetre ennek köszönhetõen a 3-4. együttlétünkkor egyszerre élveztünk el, ami azért hatalmas dolog (szerintem).
"Az a férfi meg akit zavar ez, javaslom vegyen fel olyan pózt, hogy a saját kezével vagy egyéb részével izgathassa a klitoriszt, vagy orálisan elégítse ki partnerét idõnként és akkor nem sérül a férfiúi önérzete." Ehhez csak annyit, hogy amelyik pasit zavarja, ha a nõ magához nyúl szex közben, azt szerintem az is zavarná, ha neki kéne kézzel rásegítenie. Szerintem egy ilyen pasinak csak az a kielégítõ, ha a nõ tényleg a farkától élvez el, ahogy mozgatja benne, és ezen kívül nincs semmi "csalás" úgymond.
Önálló gondolataid is vannak? Vagy csak a velvetbõl meríted õket? Alapból f.szság a kérdés. Sõt, ilyennek elõ sem kellene fordulnia az életben. Egy csaj ne a pináját fogdossa szex közben, hanem élvezze a társát. Talán nem a peckedet kellett volna birizgálnod tinikorban, hanem fel kellett volna készülnöd a szexuális életre és akkor élveznéd a faszt.
nekem oda szokta rakni a kezemet a barátom néha, csak énmeg szégyenlõs vagyok és nem mertem elõtte :$
15-nek troll szaga van. Ne dõljetek be.
A kérdező hozzászólása: 15 te baromi intelligens lehetsz ! Miért ne tudnék magamtól írni, azért mert olvastam / képzeld azt is szoktam , neked sem ártana !:D/ a cikket és feltettem egy kérdést, tényleg érdekelt mit gondolnak valóságban az emberek, nem pedig mit ír egy firkász ! Amúgy meg a szexre térve , nem irigylem a barátnõdet, ha szerinted attól kellene egy lánynak elmennie , hogy a f.asz ki be jár benne !
Az a jó, hogy mi nõk többféle orgazmusra is képesek vagyunk... egy értelmes pasit ez egyáltalán nem zavar, sõt, annak örül, ha a partnerét a lehetõ legtöbbféleképpen tudja kielégíteni. Én képes vagyok hüvelyi orgazmusra, de attól még rá szoktam néha segíteni kézzel, sõt, ha olyan póz, hogy jól hozzáférek, akkor nincs annál jobb, mint EGYSZERRE hüvelyi és csiklói orgazmust elérni!
15-nek: én nagyon is élvezem a barátom farkát, átlagon felüli és jól is tudja használni! DE: ettõl még szoktam magamhoz nyúlni szex közben, hogy fokozzam az élvezeteket! És õ nem irigyli tõlem ezt a kis pluszt... :P
A kérdező hozzászólása: gondoltunk , hogy a cikk húzott így fel , de igazad van ! A szex két emberrõl szól és ott minden megengedett , ami jól esik mindkét félnek .Ezt amúgy én sem értem mire alapozzák, hogy rossz berögzülés, ha valakinek megy a nélkül is , akkor az szerencsés, vagy lehet az is, hogy aki magához nyúl szex közben az szimplán ezzel is még jobban fel akarja fokozni a hangulatot az ágyban, mert véleményem szerint ennek a pasit még jobban be kellene indítania :D no mindegy, nem vagyunk egyformák :D
* mármint a cikk utolsó mondatától
Én az utolsó mondattól egy kicsit kiakadtam. Most akkor a nõk fele menjen pszichológushoz? Persze fizessünk... Ugyan már, a nõk nagy része csak klitorális orgazmusra képes, hüvelyire nem, ritkán, vagy nehezen. Szerencsés az aki szimplán a hüvelyfal izgatásától elélvez. Teljesen egyértelmû, hogy a csikló a legjobb és legalkalmasabb a nõnek az örömszerzésre, hisze a pénisszel analóg szerv. Az ilyen pasikat megkérném, hogy élvezzen már szimplán attól, hogy nyomkodják a heréi mögött. Ez nem berögzülés, hanem egy nagyon jó módszer arra, hogy a nõ is élvezhesse az együttléteket, pontosabban az összes!!! együttlétet. Nem értem miért kéne mindenkinek szakemberhez mennie emiatt. Egyes szakkönyvek kifejezetten javasolják ezt a módszert, de mindegy. Az a férfi meg akit zavar ez, javaslom vegyen fel olyan pózt, hogy a saját kezével vagy egyéb részével izgathassa a klitoriszt, vagy orálisan elégítse ki partnerét idõnként és akkor nem sérül a férfiúi önérzete. Én még nem találkoztam olyan pasival akinek gondja lett volna ezzel. Persze lehet gyúrni a tisztán hüvelyi orgazmusra, de nem szabad alapvetõ dolognak tekinteni, fõleg, hogy még a szakemberek között is vita van arról, hogy létezik-e tisztán hüvelyi orgazmus.
A kérdező hozzászólása: igen, miért te nem ?:O ha nem érdekel a kérdés ne válaszolj, ennyire egyszerû és nagyszerû !
Egyszerre... :D
A kérdező hozzászólása: igen :D és azért tettem fel a kérdést, mert volt ilyen pasim, aki nem szerette, sõt berágott rá ! ÉS ezt több lánytól hallottam már, vajon az ilyen pasik miért gondolják azt, hogy ettõl "kevesebbek" az ágyban ?
45 F vagyok... voltam legalább 10-15 olyan nõvel, aki csinálta ezt. Része volt a szexuális életünknek, és teljesen rendben van. Kár rajta sokat gondolkodni. Van olyan nõ, aki szereti és csinálja, más nem. Ennyi....
Mi is jót nevettünk a párommal tegnap a velvetes cikken :) Szerintem a normális pasinak csak jó, ha besegít a lány, vagy nem érdekli.
A kérdező hozzászólása: ha pasi szemmel nézem, akkor szerintem még izgató is tud lenni, ha egy lány magához nyúl szex közben...számomra ez azt jelenti teljesen meg tud nyílni a srác elõtt az ágyban... fene se tudja ki fejében mi lakozik :D
13:29 Most egyáltalán nem kötekedésbõl, de ezt akkor úgy érted, hogy a pecek birizgálása helyett inkább ujjaznia kellett volna magát sokkal többet, hogy a hüvelyi orgazmusra készüljön fel, a csiklóit pedig egy idõ után teljesen hanyagolja?

Ha hányingeretek van, hogyan veszitek be a terhesvitamint?

Legjobb válasz: akkor aznap nem reggel veszem be hanem ebéd vagy vacsora után ha elmúlik a hányinger. ha nem akkor aznap nem veszek be. semmi baja nem lesz a babának ha nem minden nap szeded

akkor aznap nem reggel veszem be hanem ebéd vagy vacsora után ha elmúlik a hányinger. ha nem akkor aznap nem veszek be. semmi baja nem lesz a babának ha nem minden nap szeded
Én mindig este veszem be.
Én 3 naponta veszem csak be, nem azért mert hányingerem van(már azon túl vagyok)hanem mert sajnos székrekedésem van tõle. :( Amikor hányingerem volt, simán be tudtam venni.
én rengeteget hánytam, és emiatt inkább kicsivel hányás után vettem be, csak egyszer jött ki az egész terhesség alatt.Akkor vedd be, mikor a legkevésbé van hányingered
A kérdező hozzászólása: sziasztok! ma így csináltam, vártam a megfelelõ pillanatot! :) sikerült bevennem :)

Hogy veszik ki a nőgyógyászati spirált? Mi van, ha jóval több mint 15 éve van benn? Akkor másképp történik az eltávolítás? Elaltatnak vagy helyi érzéstelenítéssel veszik ki? Mennyi ideig tart a dolog?

Legjobb válasz: Ha még meg van a "madzag" ami kilóg, megpróbálja kivenni mensi közben úgy, hogy húzza. Mivel már nagyon rég van fönt, lehet, hogy el fog szakadni ez a szál. Ha igen, akkor altatásban és küretkanállal veszi ki mert már a saját szöveteid is átszõtték. Ambuláns beavatkozás, csak altatás után ne egyedül menj haza.

Ha még meg van a "madzag" ami kilóg, megpróbálja kivenni mensi közben úgy, hogy húzza. Mivel már nagyon rég van fönt, lehet, hogy el fog szakadni ez a szál. Ha igen, akkor altatásban és küretkanállal veszi ki mert már a saját szöveteid is átszõtték. Ambuláns beavatkozás, csak altatás után ne egyedül menj haza.
A kérdező hozzászólása: és ha nincs meg a madzag", akkor mi a helyzet?
Azt is írtam, altatás, küret.
Mütét!! Amúgy hogy lehetett azt fenthagyni 15 évig??? Évente cserélni kéne..

Sokan mondták hogy jobb ha én csinálom a tömegnövelõmet és nem készet veszek. Segítene valaki hogy állítsam össze? Ha lehet privátba írd meg.

Legjobb válasz:
ha sokan írták, hogy te csináld, akkor azt is írták, hogy hogyan. egyébként nem hiszem el, hogy ennyi lusta ember van, hogy nem képes egy kicsit utána nézni a dolgoknak, egybõl kiírja a kérdést és várja, hogy válaszoljanak. ha benne vagy ebben a sportban (vagyis szeretnél benne lenni) nem ártana olvasgatni a témában. nem hiszem el, hogy nem néztél még tömegnövelõt. de. néztél. de addig már nem terjedt a figyelmed, hogy az összetevõket is megnézd?? Tessék itt van a volumass 35 összetétele: whey protein blend containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immunoglobulin protein fractions (ultrafiltered whey protein concentrates and whey protein isolate), maltodextrin, creatine monohydrate, dextrose, di-Sodium hydrogen phosphate, taurine, magnesium hydrogen phosphate, potassium dihydrogen phosphate, aspartame*, double dutch chocolate: cocoa powder 10-12%, natural and artificial flavor (bitter chocolate) french vanilla: acesulfame-K, yogurt powder, natural and artificial flavor (creamy vanilla) raspberry cream: citric acid anhydrous, quark powder, natural and artificial flavors (quark, raspberry), color (ponceau). 100g-ban 35g fehérje, 45g szénhidrát. veszed a fehérjédet, kiszámolod az adagot, amelyben 35g fehérje van(mert ugye a fehérje nem 100%-os)(vagy éppen amekkora fehérjerészt szeretnél bevinni) a fehérjédnek lesz valamennyi ch tartalma, ha a volumasshoz hasonlót szeretnél összerakni, akkor ezt kivonod a 45-bõl, a fentmaradó részt pedig pótolod maltodextrin és dextróz 1:1 arányu keverékével. aztán ott van a kreatin, azt is tehetsz bele. a vm35-ben csak 2,5g van 100g-ban, tehetsz nyugodtan 5g-ot. ugye milyen bäszott nehéz dolog?? 3 perc alatt utána tudnál nézni, de te nem vagy rá hajlandó. és el felejtsd megköszönni a válaszom!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); ha sokan írták, hogy te csináld, akkor azt is írták, hogy hogyan. egyébként nem hiszem el, hogy ennyi lusta ember van, hogy nem képes egy kicsit utána nézni a dolgoknak, egybõl kiírja a kérdést és várja, hogy válaszoljanak. ha benne vagy ebben a sportban (vagyis szeretnél benne lenni) nem ártana olvasgatni a témában. nem hiszem el, hogy nem néztél még tömegnövelõt. de. néztél. de addig már nem terjedt a figyelmed, hogy az összetevõket is megnézd?? Tessék itt van a volumass 35 összetétele: whey protein blend containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immunoglobulin protein fractions (ultrafiltered whey protein concentrates and whey protein isolate), maltodextrin, creatine monohydrate, dextrose, di-Sodium hydrogen phosphate, taurine, magnesium hydrogen phosphate, potassium dihydrogen phosphate, aspartame*, double dutch chocolate: cocoa powder 10-12%, natural and artificial flavor (bitter chocolate) french vanilla: acesulfame-K, yogurt powder, natural and artificial flavor (creamy vanilla) raspberry cream: citric acid anhydrous, quark powder, natural and artificial flavors (quark, raspberry), color (ponceau). 100g-ban 35g fehérje, 45g szénhidrát. veszed a fehérjédet, kiszámolod az adagot, amelyben 35g fehérje van(mert ugye a fehérje nem 100%-os)(vagy éppen amekkora fehérjerészt szeretnél bevinni) a fehérjédnek lesz valamennyi ch tartalma, ha a volumasshoz hasonlót szeretnél összerakni, akkor ezt kivonod a 45-bõl, a fentmaradó részt pedig pótolod maltodextrin és dextróz 1:1 arányu keverékével. aztán ott van a kreatin, azt is tehetsz bele. a vm35-ben csak 2, 5g van 100g-ban, tehetsz nyugodtan 5g-ot. ugye milyen bäszott nehéz dolog?? 3 perc alatt utána tudnál nézni, de te nem vagy rá hajlandó. és el felejtsd megköszönni a válaszom!

A két éves szobatiszta és újra bepisilő kislányom, ha felfázott mi a teendő, és hogyan veszem észre rajt, hogy ez felfázás?

Legjobb válasz: Úgy veszed észre, hogy felfázott, hogy sokszor pisil keveset, esetleg pisilésnél csíp a puncija, és hõemelkedése vagy láza is lehet. Igyon sokat és ha ezeket a tüneteket észleled rajta, vidd orvoshoz!

Úgy veszed észre, hogy felfázott, hogy sokszor pisil keveset, esetleg pisilésnél csíp a puncija, és hõemelkedése vagy láza is lehet. Igyon sokat és ha ezeket a tüneteket észleled rajta, vidd orvoshoz!

Lányok, ti bóknak veszitek, ha egy fiúnak feláll tőletek? Vagy egyből arra gondoltok, hogy csak a szexre kelletek neki?

Legjobb válasz: Hát én se bóknak nem veszem, se sértésnek, tök természetes, ha egy pasinak feláll egy nõ láttán. Nem az a lényeg, hanem hogy hogy viselkedik. Ha nem tud magán uralkodni, hanemnrögtön elkezd fogdosni, amint beindulnak a hormonjai, akkor biztos, hogy csak arra kellek neki.

Hát én se bóknak nem veszem, se sértésnek, tök természetes, ha egy pasinak feláll egy nõ láttán. Nem az a lényeg, hanem hogy hogy viselkedik. Ha nem tud magán uralkodni, hanemnrögtön elkezd fogdosni, amint beindulnak a hormonjai, akkor biztos, hogy csak arra kellek neki.
Engem teljesen beindít!
100%-ig bóknak!de persze számít hogy hol történik pl. kinn az utcán, buszon(ezen nevetvék egyet)...vagy flört közben ahol bulizunk...:P
Hát én meg bizony bóknak veszem! Nekem kifejezetten teszik tetszésük eme megnyilvánulása :)
Naná, hogy bók :) 22/L
Mindenképp bók, mivel ez nem egy olyan dolog, amit a férfiak tudnak befolyásolni. A férjem felpróbáltatta velem a szoptatós melltartómat, és totál beizgult tõle, felállt neki...Olyan aranyos volt.
Tuti élvezném, mindenféleképpen bók. És, hogy kapjon õ is bókot, szívesen odadörgölõznék hozzá.
Én is bóknak veszem.Tetszik ha valakinek ennyire felkeltem az érdeklõdését.. x)
második...
pfuuj perverz állat.
Minden képpen bók, mivel azért nem minden nõre áll fel a férfiak farka! Páromnak is volt már hogy nem állt készen, mert nem tetszett neki a csaj meztelenül...
ÉN mindenképpen örülnék neki..szal sztem is bók..jóérzés ^^:)
én mindig bóknak veszem:D néha meglepõdök, h milyen váratlan helyzetekben, de örülök neki. Az a rossz csak amikor utcán megyünk és nem tudom h most mien csajra.. tudom h természetes, meg örüljek amig áll neki, de kicsit féltékeny vok ilyenkor:$

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!