Találatok a következő kifejezésre: Hogyan veszítse egy olyan lány (2 db)

Hogyan veszítse el egy olyan lány a szüzességét, aki leszbikus?

Legjobb válasz: soha nem ,,anatómiai" kérdés a szüzesség elvesztésének kérdése. kicsit képletesen, mindig a fejben dõl el , hogy valaki szûznek érzi e magát vagy sem. egy leszbikus lánynál pedig sztem nem az számít, hogy megvan e még a szûzhártyája vagy sem. nálunk sem volt ez soha kérdés.

soha nem , , anatómiai" kérdés a szüzesség elvesztésének kérdése. kicsit képletesen, mindig a fejben dõl el , hogy valaki szûznek érzi e magát vagy sem. egy leszbikus lánynál pedig sztem nem az számít, hogy megvan e még a szûzhártyája vagy sem. nálunk sem volt ez soha kérdés.
Ha van párod, akkor úgyis eljutto "oda". Ujjazni is fogjátok egymást. Én ezt gondolom elvesztésnek.
Mi egyszerûen azt mondjuk a barátnõmmel, hogy elvesztettük a szüzességünket. Sokszor szeretkezünk (már, amennyire két lány tud.. :) ), és tulajdonképpen megegyezéses alapon vesztettük el. Pasival egyikünk se volt soha, szal, ha úgy vesszük, még szûzek vagyunk. Szerintem te is keress magadnak egy barátnõt, akit szeretsz. Ne azért kívánd a szexet, mert szex, hanem azért, hogy vele lehess és, hogy vele szeretkezhess. Ezért nem javaslom az egyéjszakás kalandokat. És még egy jótanács. Semmit se erõltess! Minden legyen spontán. A szerelem igenis megtalál!
hát esetleg vibrátorral
Vibrátorral. Vagy ha azért be tudja indítani egy pasi, akkor kérjen meg valakit rá vagy keressen egyéjszakás kapcsit.
Félig egyetértek az elõttem szólóval. Inkább pasi mint egy darab mûanyag. Másrészt, valaki kiskorától fogva a lányokhoz vonzódik inlább, tehát ez talán genetikai beállítottság is.
Mondjuk kinek mi a bizar, van aki szerint a leszbiség az, a mûbroki nem :) Sztem egyik sem.
Bocsi, ne sértõdj meg, tényleg kíváncsi vagyok: Miért vagy leszbikus mikor azt se tudod, hogy egy pasival milyen a sex? Komolyan nem sértés, nem bántás csak érdekel. Amugy szerintem akkor inkábbkérj meg egy pasit, hogy õ vegye el, mint egy darab mûanyag.
A kérdező hozzászólása: Hát igazából a férfiak sose jötek be nekem szexuálisan, még azok se akik jól néztek ki.Egyszerûen nem vonzódom hozzájuk, de barátként elég jól kijövök velük, szóval nincs semmilyen negatív élményem velük kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Hát ilyenekre én is gondoltam, meg dildóra, de ez elég bizarr dolog.
Én is az ujjazást mondom, inkább mint a vibri!
Egyetértek az egyik elõttem szólóval, aki azt írta, hogy ez nem anatómiai kérdés. A szüzesség elvesztését kétféleképpen is lehet értelmezni. Ha már együtt voltál egy lánnyal, akkor már "fejben" nem fogod magad szûznek titulálni. Konkrétan a szûzhártya átszakadása sokféleképpen történhet. Lehet hogy egy ujjazás alkalmával átszakad, vagy valamilyen "segédeszköztõl". Mindenesetre ha nem vonzódsz pasikhoz, semmiképpen nem javasolnék emiatt egy egyéjszakás kalandot, mert nem feltétlen élveznéd. Akkor meg mire jó? Hogy ez legyen a szexuális életrõl az elsõ élményed, és rossz szájízzel gondolj vissza rá? Én voltam pasival, mielõtt elfogadtam volna, hogy leszbikus vagyok, ezért nem mondhatja senki, hogy honnan tudom, ha nem próbáltam, de egy nõvel mégis teljesen más együtt lenni.
egyetértek az elõttem szólókkal, ez fejben dõl el. egy pasinak sem kell látható változás (nincs is) ahhoz, hogy elveszítse a szüzességét... nekünk miért kéne?
én elég láthatóan veszítettem el... barátnõmmel mikor elõször szexeltünk, véreztem ahogy megujjazott. én ezt a pontot tartom a szüzességem elvesztésének :)
he a szüzeséged el akarod veszteni szolj nekem vagy valakinek viszont akkor legyél vele "haver viszonyban" vagy szard le hajm eg szüzhártyával és légy boldog:)

Van egy gondom. Amiért olyan szinten szégyellem magam, hogy úgy érzem elrontottam ezzel életem egy részét. Legtöbb lánynak nagyon fontos, hogy kivel és hogyan veszitse el a szüzességét. Én már nem tudok mit gondolni. Mit tegyek?

Az történt, hogy 13-14 éves koromban kezdtem el érdekl?dni nagyon a sex után, de nem úgy, hogy bárkivel elmentem volna. Ugyanis 15 évesen smároltam el?ször és még azt sem tudtam rendesen elképzelni hogy megy rendesen, nemhogy a sexet. A lényeg az egészben, hogy elkezdtem magamhoz nyúlni és egyre többször, majd mindig másképp, de mindig csak simogatás, küls? ingerlés volt. Amikor már mindenre ráuntam akkor hosszabb tárgyakkal próbáltam elérni azt, hogy elképzeljem, hogy egy pasival sexelek. Az úgynézett ki, hogy a párnámra feküdtem, a bizonyos tárgyat a bugyimba raktam és "sexeltem" magamban. A gond akkor volt, amikor a tárgy felcsuszott. Rettenetesen megijedtem, természetesen elszakitotta a hártyámat, tehát véreztem. Kegyetlen hülye voltam, nem is tudom hogy tehettem ilyeneket, de valami pszichés gondjaim lehettek ill. vannak.

Legjobb válasz: Szerintem kicsit túl tragikusan nézed a dolgot. Nem te vagy az elsõ olyan nõ, aki tini korában, masztizás közben vesztette el. Ez gyakorlatilag még elõnyt is jelent, aminek örülnöd kellene! Megspórolod a partneredet egy nagyon kínos, kényes dologtól, ami a szûzhártya átszakítása, de még mindig szûz vagy, olyan értelemben, hogy még nem voltál mással. Én szerintem itt nincs semmi probléma! Fel a fejjel! 25/F

Szerintem kicsit túl tragikusan nézed a dolgot. Nem te vagy az elsõ olyan nõ, aki tini korában, masztizás közben vesztette el. Ez gyakorlatilag még elõnyt is jelent, aminek örülnöd kellene! Megspórolod a partneredet egy nagyon kínos, kényes dologtól, ami a szûzhártya átszakítása, de még mindig szûz vagy, olyan értelemben, hogy még nem voltál mással. Én szerintem itt nincs semmi probléma! Fel a fejjel! 25/F
Ne érezd magad egyedül. Két barátnõm is volt, akiknek ugyanezen módon sikerült elintézni a nehezebbjét. Szerencsés lesz az elsõ barátod. Csak a kellemes oldal jut neki.
Köszönöm, sok sikert neked is! :) Remélem a párod is úgy fogja a helyzetedet értékelni, ahogy én! :) A kibeszélésrõl meg sajnos azt kell hogy mondjam, hogy az exek titkainak a kibeszélése mindenképpen megtörténik, a normálisabbik fele a pasiknak vagy nem mond nevet, vagy egyáltalán semmit, amivel téged be lehetne azonosítani, csak magát az eseményt, hogy kikérje egy haverja véleményét. Ezért én is nehezen árulok el titkokat egy kapcsolatban elsõre, nehogy aztán rövidesen nevetség tárgyává váljak, ha esetleg rövid ideig tart a dolog, mert úgy vettem észre hogy ez alól a nõk egy része sem kivétel!
Mondd azt majd, hogy a túlzott sportolás miatt szakadt át, vagy ilyesmi:)
Ja, értem. De ugye most már rendben vagy, vagy én is fejtsem ki még egyszer, hogy mennyire semmi okod nincs ezen parázni? :) Egyébként annyira nincs, hogy elõször nem is értettem, hogy tulajdonképpen mi az, ami miatt szégyelled magad... Ja és: természetesen szûz vagy. Ezt nyugodtan változtasd meg, ha úgy alakul. :) De csak okosan persze, ne ess át a ló másik oldalára. :)
Ezt akartam én is mondan! Szerinetm ne kösd az orrára a titkod! Mond azt, hogy tampon szakította át, nõdoki is megmondta! Jobb megtartani az ilyen dolgokat, nem érzed magad kellemetlenûl mikor elmondod és egy esetleges szakítás után sem kell attól rettegned hogy vajon kinek mondhatta el! 28F
hát nem tom, én picit máshogy nézem a szüzesség elvesztését, nem a szûuhártya megléte dönti el szûz vagy e vagy sem... én úgy vélem majd akkor fogod elveszteni ha egy pasival csinálod/vagy lánnyal szal kell hozzá a másik személy, ilyen erõvel azok a fiúk sem szüzek akik pl. mûpuncit használnak? Na ugye...:) Szóval semmi aggodalom, a párodnak meg sztem elmondhatod nyugodtan hogy amikor huncutkodtál picit hevesebb voltál a kelleténél ennyi ;) 22F
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy attól én még szüz vagyok :) nem ez érdekelt engem, de azért köszi a véleményeket! nem ezen izgultam én. Hanem, hogy mit mondjak, hogy mondjam és egyáltalán elmondjam-e és hogy kezeljem az egészet. A majdnem durván fogalmazó kommentelõnek: Örülök, hogy nem fogalmaztál durván, mert még igy is kicsit lenézõnek hatott az amit irtál mert nem arról van szó, hogy nem tudom mitõl szüz valaki vagy mitõl nem :) Lehet, hogy a leirtakból te ezt szürted le, akkor én kérek elnézést! De köszi a véleménymegosztást! :)
No. 1 Részemrõl "rövidke" életem során két lány szüzességét vettem el. Az aki azt mondja, hogy ez a világon a legjobb buli, az hazudik. Az érzés, hogy valakit szeretek, és annak ezzel (még ha kellemes) fájdalmat okozok, elég sz*r dolog tud lenni. Mellesleg az elsõ lánynál nem is tudom melyikünk volt jobban zavarban... No. 2. Van annak más természetes módja is, hogy a szûzhártya átszakad. Lehet ennek sportból eredõ oka, vagy esetleg hasonló baleset, mint a Tied. Véleményem szerint ne aggódj azon, hogy mit fogsz mondani, mert ha valakinek azt mondod, hogy õ az elsõ, akkor az önmagában nagyon sokat jelent (fõleg, hogy annak akinek nem volt dolga még szûzzel, annak fogalma sincs róla, hogy milyen lehet egy szûzhártya átszakítása, és mellesleg, amit mondasz az igaz). Az egyetlen lényeges, hogy szeressétek egymást. 26F
Ajj nem kéne zen ennyire kiakdnod:9 semmi probléma..emiatt nem kell kellemtlenül érezned maagd...:) ha apárodnak elmeséled biztos megérti majd...de ha úgy érzed , h a jövedõbelid túl "prüd2 ehez akk egy enyhített verziót adj elõ:D pl ne azt , h mittudom én mit dugtál fel és akk hanem amikor fiatalon ismerkedtél a testeddel és kcsit túlzásba vitted és hopp:d vagy , kamuzz és mondd , h sportolásközbe szakadt el....de ez kapcsolat függõ.ha ynitott akk meglehet neki mondnai , h mi történt...am az se biztod , h észrevenné, h "nem vagy szûz" mert enm kötelezõ vérezni:) remélem vmit segítettem:D
Nem tudom, lehet hogy én már más generáció vagyok (31/N), de "az én idõmben" nem volt totál természetes dolog, hogy egy lány a vibrivel véletlen elveszi magának a szüzességét... De tényleg lehet, hogy a mai tizen-huszon éves srácoknak már a szemük sem rebben ettõl. Anno még olyan misztériumban lebegtünk a fiúk elõtt, hogy szinte el sem hitték, hogy mi is masztizunk:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek is :) Persze, hogy segitettél. Eddig mindenki! Rendesek vagytok, köszönöm.
Nem mondok semmit, mert az elõzõek mindent elmondtak. Nincs veled semmi gáz. :) Látod, ha ezt akkor megkérdezed, akkor nem paráztál volna rajta eddig. Igaz, akkor valószínûleg nem volt gyakori. :) Ezt viszont nem értem: "Egyrészt gáznak tartom mert már elég sok pasival voltam, többször le is feküdhettem volna valakivel, de én csak azért nem tettem mert fõleg egyéjszakás kalandok voltak" Most akkor voltak egyéjszakások vagy sem? Mert akkor nem lennél szûz...
A kérdező hozzászólása: Az egyéjszakást nem úgy értettem. Hogy mondjam, egy estés? :) tehát csak összejöttem velük, 2vel jártam egy rövid ideig, de ennyi. Nem feküdtem le egyikkel sem.
na az egyik elõttem író remek dolgokra biztat :S szerintem semmiképpen se hazudd azt a párodnak, hogy voltál már pasival. mégis mi értelme lenne? elvégre egy kapcsolat a kölcsönös õszinteségen alapul. egyébként én is hasonló módon szakítottam át a szûzhártyámat, de sosem gondoltam volna, hogy emiatt szégyenkeznem kellene. ha találsz egy megértõ és rendes fiút, akibe szerelmes leszel, és õ is beléd, akkor mire pár hónap múlva eljuttok a szexig, nem fog számítani, hogy van-e szûzhártyád vagy sem. ha megbízol a srácban szerintem nyugodtan elmesélheted neki fiatalkori masztis szárnypróbálgatásaid :)
egyik elõttem szólónak igaza van, még szûz vagy:) És ne izgulj, ismerek egy lányt akinek a tampon szakította át (elsõnek használta, m fél hogy fájni fog ezért jól megküldte, dehát a végeredmény kicsit fájt neki)
Miért kellene elmondani ezt a történetet, ha kínosnak érzed? 19 évesen nyugodtan mondhatod, hogy volt már egy partnered, és azt pedig, hogy mégsem vagy olyan tapasztalt az ágyban, oldhatod azzal, hogy "volt egy rosszul sikerült kapcsolatod", ahol volt ugyan szex, de annyi azért nem, hogy tapasztaltabb legyél. Én nem mondanám el ezt a történetet egy fiúnak, nem bízom annyira a reakcióikban- volt már, hogy olyan dolgok fordították a vonzalmat közönybe, amirõl még álmomban sem gondoltam volna. Egy kezdõdõ románc akármin megbillenhet, amit már nem lehet "visszacsinálni". Különben is, attól az egyszeri "felcsúszástól" eltekintve, az elsõ igazi aktus még ugyanúgy fájhat- nekem nemcsak az elsõ fájt, hanem utána a sokadig is, ráadásul én az elsõnél sem véreztem, pedig szûz voltam, más egyéb tárgyak sem jártak bennem elõtte.
Szerintem ez nem a világ vége. Legalábbis ha az én barátnõm elmesélne egy ilyet, nem akadnék ki. Valószínû, hogy meglepõdnék, de ennyi. Nyugodtan mondd el a jövõbeli párodnak. Ha szeret, nem fogja érdekelni. Ha pedig emiatt kiakad és szakít veled, jobb is, hogy úgy alakult. Legalább az elején megtudtad, hogy egy bunkóval állsz szemben.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) ez most jól esett. Úgy értem még soha senkinek nem mondtam el. Még igy sem mertem, de már elegem lett abból, hogy évek óta ezen görcsölök. Most egy kicsit megkönnyebbültem, de még idõ kell a teljes elfogadáshoz. És külön örülök, hogy ezt egy érettebb fiú irta. :)
A "megspórolod" az "megkíméled" akart lenni, bocs, többnyelvû gondolkozás megárt, rohadt vizsgaidõszak elveszi az ember eszét! (ersparen)
A kérdező hozzászólása: második: erre én is gondoltam még 3 éve, de azóta meggondoltam magam. Azért kifogásokat azért nem akarok kitalálni, hogy nekem "jobb" legyen. Mert nem lesz, ugyanis ezzel már hazudnék. harmadik: ennek örülök. Viszont attól is rettegek, ha elmondom az illetõnek és tényleg egy kretén és otthagy emiatt akkor röhögve szalad mindenkihez, és elmondja. Aztán én meg az utcára sem mernék kilépni, ha ezt mindenki megtudná. De, azért még szerencse, hogy jó emberismerõ vagyok. Eddig a jó sok pasiból egynek sikerült átvernie, de azóta õ is bánja. köszi mégegyszer mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: Asagrim, nem gond. Megértettem :) A vizsgákhoz pedig sok sikert :)
Tudod hány lány szakítja át magának pl. vibrátorral? Hát elég sok. Ráadásul megkíméled magad a késõbbi fájdalmaktól, kellemetlenségektõl. Nyugodtan mondd el a barátodnak, hogy maszti közben "eltávolítottad", nem fog haragudni :)
21/F vok. Figyelj csak nyuszi, annyira túl reagálod ezt hogy csak na.Meg értelek hogy szégyelled de szerintem ebben semmi extra sincs, tudod az én bnõm problémája ugyan ez volt =) és amikor elmondta tökre hittem is neki mert láttam hogy nehezen mondja el, de meg is nyugtattam hogy ebben semmi szégyellni való nincsen, és most meg nyugtatlak téged is hogy ne szégyelld...végül is szûz vagy csak történt egy kis baleset :) na puszillak össze vissza ;-)
Mi van Bretso ideges vagy? Nem volt ma este tilitoli, mert ünnep van?
Khm. Elõször elég durván fogalmaztam, de meggondoltam magam, mielõtt elküldtem volna a választ. Szóval. Nem attól leszel szûz, hogy van-e szûzhártyád, hanem hogy ficánkolt-e már benned pénisz. Ennyi erõvel nincs szûz fiú? Most gondolj bele. Õ sem dugott még, de szûzhártyája sincs! Meg mi van azokkal a lányokkal, akiknél egészségügyi dolgok miatt kell mûteni a szûzhártyát? Õk már alapjáraton nem szüzek? Teljes képzavarral küzdesz. 26/F
Szerinted egy férfi hogyan veszti el? Nõvel, pedig nekik sem egy nõ okozza az elsõ szexuális élményüket. Nõ is csak férfival tudja, hiába szakította át azt a hártyát egy dildóval. Tehát még ha magadba is toltál 15 szett vibrátort, akkor is szûznek számítasz addig, amíg nem voltál férfival. Nyugi. Sajnos a legtöbb szexuális zavar beképzelt félelmekbõl és szégyenérzetbõl ered, mint a te esetedben is. Egy biztos: szûz vagy. Nem a hártya számít.
A kérdező hozzászólása: Igen, sokkal jobban vagyok, mint mielõtt rászántam volna magam, hogy ide kiirjam :) és ezt a kedves kommentelõknek köszönhetem, hogy ilyen rendesek voltak/voltatok! :) Tulajdonképpen szerintem azért szégyellem magam miatta, mert nekem az volt gáz, hogy egyáltalán magamhoz nyultam. A mai fiatalok számára ez tök természetes, sok lány nyiltan beszél róla. Nekem egy kicsit még mindig fura, vagy nem is tudom gáz.. vagy valami ilyesmi :) Nem is mertem/merném soha bevallani senkinek. Most nem az esetre gondolok, hanem simán a masztizásra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!