Találatok a következő kifejezésre: Hogyan veszítse egy (36 db)

Van egy gondom. Amiért olyan szinten szégyellem magam, hogy úgy érzem elrontottam ezzel életem egy részét. Legtöbb lánynak nagyon fontos, hogy kivel és hogyan veszitse el a szüzességét. Én már nem tudok mit gondolni. Mit tegyek?

Az történt, hogy 13-14 éves koromban kezdtem el érdekl?dni nagyon a sex után, de nem úgy, hogy bárkivel elmentem volna. Ugyanis 15 évesen smároltam el?ször és még azt sem tudtam rendesen elképzelni hogy megy rendesen, nemhogy a sexet. A lényeg az egészben, hogy elkezdtem magamhoz nyúlni és egyre többször, majd mindig másképp, de mindig csak simogatás, küls? ingerlés volt. Amikor már mindenre ráuntam akkor hosszabb tárgyakkal próbáltam elérni azt, hogy elképzeljem, hogy egy pasival sexelek. Az úgynézett ki, hogy a párnámra feküdtem, a bizonyos tárgyat a bugyimba raktam és "sexeltem" magamban. A gond akkor volt, amikor a tárgy felcsuszott. Rettenetesen megijedtem, természetesen elszakitotta a hártyámat, tehát véreztem. Kegyetlen hülye voltam, nem is tudom hogy tehettem ilyeneket, de valami pszichés gondjaim lehettek ill. vannak.

Legjobb válasz: Szerintem kicsit túl tragikusan nézed a dolgot. Nem te vagy az elsõ olyan nõ, aki tini korában, masztizás közben vesztette el. Ez gyakorlatilag még elõnyt is jelent, aminek örülnöd kellene! Megspórolod a partneredet egy nagyon kínos, kényes dologtól, ami a szûzhártya átszakítása, de még mindig szûz vagy, olyan értelemben, hogy még nem voltál mással. Én szerintem itt nincs semmi probléma! Fel a fejjel! 25/F

Szerintem kicsit túl tragikusan nézed a dolgot. Nem te vagy az elsõ olyan nõ, aki tini korában, masztizás közben vesztette el. Ez gyakorlatilag még elõnyt is jelent, aminek örülnöd kellene! Megspórolod a partneredet egy nagyon kínos, kényes dologtól, ami a szûzhártya átszakítása, de még mindig szûz vagy, olyan értelemben, hogy még nem voltál mással. Én szerintem itt nincs semmi probléma! Fel a fejjel! 25/F
Ne érezd magad egyedül. Két barátnõm is volt, akiknek ugyanezen módon sikerült elintézni a nehezebbjét. Szerencsés lesz az elsõ barátod. Csak a kellemes oldal jut neki.
Köszönöm, sok sikert neked is! :) Remélem a párod is úgy fogja a helyzetedet értékelni, ahogy én! :) A kibeszélésrõl meg sajnos azt kell hogy mondjam, hogy az exek titkainak a kibeszélése mindenképpen megtörténik, a normálisabbik fele a pasiknak vagy nem mond nevet, vagy egyáltalán semmit, amivel téged be lehetne azonosítani, csak magát az eseményt, hogy kikérje egy haverja véleményét. Ezért én is nehezen árulok el titkokat egy kapcsolatban elsõre, nehogy aztán rövidesen nevetség tárgyává váljak, ha esetleg rövid ideig tart a dolog, mert úgy vettem észre hogy ez alól a nõk egy része sem kivétel!
Mondd azt majd, hogy a túlzott sportolás miatt szakadt át, vagy ilyesmi:)
Ja, értem. De ugye most már rendben vagy, vagy én is fejtsem ki még egyszer, hogy mennyire semmi okod nincs ezen parázni? :) Egyébként annyira nincs, hogy elõször nem is értettem, hogy tulajdonképpen mi az, ami miatt szégyelled magad... Ja és: természetesen szûz vagy. Ezt nyugodtan változtasd meg, ha úgy alakul. :) De csak okosan persze, ne ess át a ló másik oldalára. :)
Ezt akartam én is mondan! Szerinetm ne kösd az orrára a titkod! Mond azt, hogy tampon szakította át, nõdoki is megmondta! Jobb megtartani az ilyen dolgokat, nem érzed magad kellemetlenûl mikor elmondod és egy esetleges szakítás után sem kell attól rettegned hogy vajon kinek mondhatta el! 28F
hát nem tom, én picit máshogy nézem a szüzesség elvesztését, nem a szûuhártya megléte dönti el szûz vagy e vagy sem... én úgy vélem majd akkor fogod elveszteni ha egy pasival csinálod/vagy lánnyal szal kell hozzá a másik személy, ilyen erõvel azok a fiúk sem szüzek akik pl. mûpuncit használnak? Na ugye...:) Szóval semmi aggodalom, a párodnak meg sztem elmondhatod nyugodtan hogy amikor huncutkodtál picit hevesebb voltál a kelleténél ennyi ;) 22F
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy attól én még szüz vagyok :) nem ez érdekelt engem, de azért köszi a véleményeket! nem ezen izgultam én. Hanem, hogy mit mondjak, hogy mondjam és egyáltalán elmondjam-e és hogy kezeljem az egészet. A majdnem durván fogalmazó kommentelõnek: Örülök, hogy nem fogalmaztál durván, mert még igy is kicsit lenézõnek hatott az amit irtál mert nem arról van szó, hogy nem tudom mitõl szüz valaki vagy mitõl nem :) Lehet, hogy a leirtakból te ezt szürted le, akkor én kérek elnézést! De köszi a véleménymegosztást! :)
No. 1 Részemrõl "rövidke" életem során két lány szüzességét vettem el. Az aki azt mondja, hogy ez a világon a legjobb buli, az hazudik. Az érzés, hogy valakit szeretek, és annak ezzel (még ha kellemes) fájdalmat okozok, elég sz*r dolog tud lenni. Mellesleg az elsõ lánynál nem is tudom melyikünk volt jobban zavarban... No. 2. Van annak más természetes módja is, hogy a szûzhártya átszakad. Lehet ennek sportból eredõ oka, vagy esetleg hasonló baleset, mint a Tied. Véleményem szerint ne aggódj azon, hogy mit fogsz mondani, mert ha valakinek azt mondod, hogy õ az elsõ, akkor az önmagában nagyon sokat jelent (fõleg, hogy annak akinek nem volt dolga még szûzzel, annak fogalma sincs róla, hogy milyen lehet egy szûzhártya átszakítása, és mellesleg, amit mondasz az igaz). Az egyetlen lényeges, hogy szeressétek egymást. 26F
Ajj nem kéne zen ennyire kiakdnod:9 semmi probléma..emiatt nem kell kellemtlenül érezned maagd...:) ha apárodnak elmeséled biztos megérti majd...de ha úgy érzed , h a jövedõbelid túl "prüd2 ehez akk egy enyhített verziót adj elõ:D pl ne azt , h mittudom én mit dugtál fel és akk hanem amikor fiatalon ismerkedtél a testeddel és kcsit túlzásba vitted és hopp:d vagy , kamuzz és mondd , h sportolásközbe szakadt el....de ez kapcsolat függõ.ha ynitott akk meglehet neki mondnai , h mi történt...am az se biztod , h észrevenné, h "nem vagy szûz" mert enm kötelezõ vérezni:) remélem vmit segítettem:D
Nem tudom, lehet hogy én már más generáció vagyok (31/N), de "az én idõmben" nem volt totál természetes dolog, hogy egy lány a vibrivel véletlen elveszi magának a szüzességét... De tényleg lehet, hogy a mai tizen-huszon éves srácoknak már a szemük sem rebben ettõl. Anno még olyan misztériumban lebegtünk a fiúk elõtt, hogy szinte el sem hitték, hogy mi is masztizunk:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek is :) Persze, hogy segitettél. Eddig mindenki! Rendesek vagytok, köszönöm.
Nem mondok semmit, mert az elõzõek mindent elmondtak. Nincs veled semmi gáz. :) Látod, ha ezt akkor megkérdezed, akkor nem paráztál volna rajta eddig. Igaz, akkor valószínûleg nem volt gyakori. :) Ezt viszont nem értem: "Egyrészt gáznak tartom mert már elég sok pasival voltam, többször le is feküdhettem volna valakivel, de én csak azért nem tettem mert fõleg egyéjszakás kalandok voltak" Most akkor voltak egyéjszakások vagy sem? Mert akkor nem lennél szûz...
A kérdező hozzászólása: Az egyéjszakást nem úgy értettem. Hogy mondjam, egy estés? :) tehát csak összejöttem velük, 2vel jártam egy rövid ideig, de ennyi. Nem feküdtem le egyikkel sem.
na az egyik elõttem író remek dolgokra biztat :S szerintem semmiképpen se hazudd azt a párodnak, hogy voltál már pasival. mégis mi értelme lenne? elvégre egy kapcsolat a kölcsönös õszinteségen alapul. egyébként én is hasonló módon szakítottam át a szûzhártyámat, de sosem gondoltam volna, hogy emiatt szégyenkeznem kellene. ha találsz egy megértõ és rendes fiút, akibe szerelmes leszel, és õ is beléd, akkor mire pár hónap múlva eljuttok a szexig, nem fog számítani, hogy van-e szûzhártyád vagy sem. ha megbízol a srácban szerintem nyugodtan elmesélheted neki fiatalkori masztis szárnypróbálgatásaid :)
egyik elõttem szólónak igaza van, még szûz vagy:) És ne izgulj, ismerek egy lányt akinek a tampon szakította át (elsõnek használta, m fél hogy fájni fog ezért jól megküldte, dehát a végeredmény kicsit fájt neki)
Miért kellene elmondani ezt a történetet, ha kínosnak érzed? 19 évesen nyugodtan mondhatod, hogy volt már egy partnered, és azt pedig, hogy mégsem vagy olyan tapasztalt az ágyban, oldhatod azzal, hogy "volt egy rosszul sikerült kapcsolatod", ahol volt ugyan szex, de annyi azért nem, hogy tapasztaltabb legyél. Én nem mondanám el ezt a történetet egy fiúnak, nem bízom annyira a reakcióikban- volt már, hogy olyan dolgok fordították a vonzalmat közönybe, amirõl még álmomban sem gondoltam volna. Egy kezdõdõ románc akármin megbillenhet, amit már nem lehet "visszacsinálni". Különben is, attól az egyszeri "felcsúszástól" eltekintve, az elsõ igazi aktus még ugyanúgy fájhat- nekem nemcsak az elsõ fájt, hanem utána a sokadig is, ráadásul én az elsõnél sem véreztem, pedig szûz voltam, más egyéb tárgyak sem jártak bennem elõtte.
Szerintem ez nem a világ vége. Legalábbis ha az én barátnõm elmesélne egy ilyet, nem akadnék ki. Valószínû, hogy meglepõdnék, de ennyi. Nyugodtan mondd el a jövõbeli párodnak. Ha szeret, nem fogja érdekelni. Ha pedig emiatt kiakad és szakít veled, jobb is, hogy úgy alakult. Legalább az elején megtudtad, hogy egy bunkóval állsz szemben.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) ez most jól esett. Úgy értem még soha senkinek nem mondtam el. Még igy sem mertem, de már elegem lett abból, hogy évek óta ezen görcsölök. Most egy kicsit megkönnyebbültem, de még idõ kell a teljes elfogadáshoz. És külön örülök, hogy ezt egy érettebb fiú irta. :)
A "megspórolod" az "megkíméled" akart lenni, bocs, többnyelvû gondolkozás megárt, rohadt vizsgaidõszak elveszi az ember eszét! (ersparen)
A kérdező hozzászólása: második: erre én is gondoltam még 3 éve, de azóta meggondoltam magam. Azért kifogásokat azért nem akarok kitalálni, hogy nekem "jobb" legyen. Mert nem lesz, ugyanis ezzel már hazudnék. harmadik: ennek örülök. Viszont attól is rettegek, ha elmondom az illetõnek és tényleg egy kretén és otthagy emiatt akkor röhögve szalad mindenkihez, és elmondja. Aztán én meg az utcára sem mernék kilépni, ha ezt mindenki megtudná. De, azért még szerencse, hogy jó emberismerõ vagyok. Eddig a jó sok pasiból egynek sikerült átvernie, de azóta õ is bánja. köszi mégegyszer mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: Asagrim, nem gond. Megértettem :) A vizsgákhoz pedig sok sikert :)
Tudod hány lány szakítja át magának pl. vibrátorral? Hát elég sok. Ráadásul megkíméled magad a késõbbi fájdalmaktól, kellemetlenségektõl. Nyugodtan mondd el a barátodnak, hogy maszti közben "eltávolítottad", nem fog haragudni :)
21/F vok. Figyelj csak nyuszi, annyira túl reagálod ezt hogy csak na.Meg értelek hogy szégyelled de szerintem ebben semmi extra sincs, tudod az én bnõm problémája ugyan ez volt =) és amikor elmondta tökre hittem is neki mert láttam hogy nehezen mondja el, de meg is nyugtattam hogy ebben semmi szégyellni való nincsen, és most meg nyugtatlak téged is hogy ne szégyelld...végül is szûz vagy csak történt egy kis baleset :) na puszillak össze vissza ;-)
Mi van Bretso ideges vagy? Nem volt ma este tilitoli, mert ünnep van?
Khm. Elõször elég durván fogalmaztam, de meggondoltam magam, mielõtt elküldtem volna a választ. Szóval. Nem attól leszel szûz, hogy van-e szûzhártyád, hanem hogy ficánkolt-e már benned pénisz. Ennyi erõvel nincs szûz fiú? Most gondolj bele. Õ sem dugott még, de szûzhártyája sincs! Meg mi van azokkal a lányokkal, akiknél egészségügyi dolgok miatt kell mûteni a szûzhártyát? Õk már alapjáraton nem szüzek? Teljes képzavarral küzdesz. 26/F
Szerinted egy férfi hogyan veszti el? Nõvel, pedig nekik sem egy nõ okozza az elsõ szexuális élményüket. Nõ is csak férfival tudja, hiába szakította át azt a hártyát egy dildóval. Tehát még ha magadba is toltál 15 szett vibrátort, akkor is szûznek számítasz addig, amíg nem voltál férfival. Nyugi. Sajnos a legtöbb szexuális zavar beképzelt félelmekbõl és szégyenérzetbõl ered, mint a te esetedben is. Egy biztos: szûz vagy. Nem a hártya számít.
A kérdező hozzászólása: Igen, sokkal jobban vagyok, mint mielõtt rászántam volna magam, hogy ide kiirjam :) és ezt a kedves kommentelõknek köszönhetem, hogy ilyen rendesek voltak/voltatok! :) Tulajdonképpen szerintem azért szégyellem magam miatta, mert nekem az volt gáz, hogy egyáltalán magamhoz nyultam. A mai fiatalok számára ez tök természetes, sok lány nyiltan beszél róla. Nekem egy kicsit még mindig fura, vagy nem is tudom gáz.. vagy valami ilyesmi :) Nem is mertem/merném soha bevallani senkinek. Most nem az esetre gondolok, hanem simán a masztizásra.

Egyik közösségi oldalon arról panaszkodik egy 25 éves férfi, hogy még szûz. Te milyen tanácsot adnál neki, hogyan veszítse el a szüzességét?

Félénk, és gátlásos

Legjobb válasz: Ennyibõl is megállapítom, hogy ilyen mindegy mit mondasz.

Ennyibõl is megállapítom, hogy ilyen mindegy mit mondasz.
ja a másik meg, hogy ha ilyen lelkiállapotban elmegy egy prostihoz akkor azzal sem fog tudni mit kezdeni, mert azzal is beszélni kell valamennyit azért a prosti ránéz vagy hozzáér azt elsírja magát vagy már el is élvez, ennek meg sok értelme nem lenne szóval ez hülye tanács
én is elég késõn vesztettem el (28 évesen) de nem nyavajogtam ezen sosem 26 évesen kezdtem el ismerkedni, de ezalatt a két év alatt sokat fejlõdtem, olvasgattam és lám megtörtént és nem prostival, igaz nem is a barátnõm volt :D és ami a poén, hogy profi voltam elsõre:) de egy ilyen ember aki egy közösségi oldalon nyavajog a lányoknak (is) hogy nem tud lányokkal ismerkedni, ez kicsit ellentmondásos, nem? :D neten ezek szerint nagyobb a szája ezért azt még lehet neki javasolni hogy neten próbáljon beszélgetni a lányokkal, vagy épp ha téged érdekel (mert úgy tûnik érdekel) akkor írj rá és beszélgess vele, de ha akkor sem esik le neki, hogy épp egy nõvel ismerkedik akkor nem az hogy pszihologus, de rajta semmi nem segít:/
A kérdező hozzászólása: Persze szerintem a háttérben valami miatt olyan blokkok vannak , /idegrendszer/ ami meggátolja. Tanácsolni lehetne még pszichológust is, aki ezeket a gátlásokat képes oldani. Olyan szakorvos kellene, aki vissza tudja vinni abba a gyerekkorba, ahol ezek a gátlások létrejöttek valami trauma miatt. Ilyen szakorvos a Dr.Fadgyas Ildikó
A kérdező hozzászólása: alap problémája, hogy nem tudja hogyan közelítsen egy nõhöz, de ott van a szexuális igénye is. legalább is el tudom képzelni. Valamikor kimaradt az életébõl, a barátkozás a másik nemmel. Több mint valószínû, hogy egy zárkózott típus, otthon nem segített ebbõl kilépnie. Vagy egy könyv moly, aki eddig tanult. Most ébredt rá, hogy most már kellene ezzel a dologgal is kezdeni valamit.
Az a baj, hogy igazán jó tanáccsal én sem tudok szolgálni, mert én is hasonló helyzetben vagyok és én sem tudom mi lenne a megoldás vagy hogyan.Ha csak a szexualitás részét akarja megoldani, akkor a tanácsod jó Kérdezõ, de valószínûleg nem csak azt szeretne az az illetõ, csak más nem jut neki ahogyan nekem sem. Ha valami ésszerû és nem sablonszöveg duma ötlete van valakinek akkor azt én is szívesen fogadnám. :) 22/F
A kérdező hozzászólása: Én is azt javasoltam neki, hogy próbálkozzon prostiknál, hiszen a hormonjai mûködnek, azt akarja megoldani. Erre azt kérdezte más hozzászóló, hogy madám vagyok ? Anyám borogass :-(
Mekkora parasztok itt az emberek pff, nem mindenkinek ilyen könnyû ez a dolog de látom hiába magyarázom. Mindenkinek csak azt kívánom, hogy egyszer menjen végig ugyanazon mint egy ilyesmi srác és akkor megtudná milyen érzések vannak benne.Szerencsétlen szegény és még a többi ember is csak belerúg még jobban.Hát gratulálok emberek, ti sem tudjátok mi az az empátia és segítségnyújtás.Gondolom ti biztosan soha nem szorultatok segítségre, és mindenben tökéletesek voltatok mindig. :)
szeretem, amikor árad a sok emberbõl az általánosítás, illetve ezek az "erõsebb kutya b*szik" jellegû kommentek. Komolyan mondom ezért megéri ide feljárni, röhögni a gyökereken meg az egó barmokon. Amúgy ha siránkozik, és csak kifogásokat gyárt megállás nélkül valóban vesztet fejsze nyele. Nem akkor válik valaki vesztessé, amikor mások mondják, hanem akkor, amikor õ maga hiszi el magáról! Üdv mindenkinek!
ha már éveken keresztül nyavajgott és nem tett semmit akkor nem is fog, küld el a .... és ne foglalkozz vele tizenéves szinten van az agya és nem akar felnõni, hogy tegyen érte valamit
Talán kelljen fel a gép elõl és menjen el ismerkedni, akkor talál nõt magának. nem otthon kellene sajnáltatni magát :D
Szerintem nõvel.
Én is a szakembert javasolnám(pszichológust és hivatásos escortlányt)
En 36 vagyok....Írjatok nekem is tanácsot!
Nem lehet neki mit tanácsolni, azért szûz mert a lányok nem kérnek belõle. Menjen prostihoz és nem lesz szûz.
akkor nem is fog dugni... üzenem a jomadárnak hogy mindig az erõsebb kutya élvezi a tavaszt :D
Menjen prostihoz
Küldd el egy pszichológushoz, mert inkább arra van szüksége, mint barátnõre vagy prostira.

Hogyan veszítse el egy olyan lány a szüzességét, aki leszbikus?

Legjobb válasz: soha nem ,,anatómiai" kérdés a szüzesség elvesztésének kérdése. kicsit képletesen, mindig a fejben dõl el , hogy valaki szûznek érzi e magát vagy sem. egy leszbikus lánynál pedig sztem nem az számít, hogy megvan e még a szûzhártyája vagy sem. nálunk sem volt ez soha kérdés.

soha nem , , anatómiai" kérdés a szüzesség elvesztésének kérdése. kicsit képletesen, mindig a fejben dõl el , hogy valaki szûznek érzi e magát vagy sem. egy leszbikus lánynál pedig sztem nem az számít, hogy megvan e még a szûzhártyája vagy sem. nálunk sem volt ez soha kérdés.
Ha van párod, akkor úgyis eljutto "oda". Ujjazni is fogjátok egymást. Én ezt gondolom elvesztésnek.
Mi egyszerûen azt mondjuk a barátnõmmel, hogy elvesztettük a szüzességünket. Sokszor szeretkezünk (már, amennyire két lány tud.. :) ), és tulajdonképpen megegyezéses alapon vesztettük el. Pasival egyikünk se volt soha, szal, ha úgy vesszük, még szûzek vagyunk. Szerintem te is keress magadnak egy barátnõt, akit szeretsz. Ne azért kívánd a szexet, mert szex, hanem azért, hogy vele lehess és, hogy vele szeretkezhess. Ezért nem javaslom az egyéjszakás kalandokat. És még egy jótanács. Semmit se erõltess! Minden legyen spontán. A szerelem igenis megtalál!
hát esetleg vibrátorral
Vibrátorral. Vagy ha azért be tudja indítani egy pasi, akkor kérjen meg valakit rá vagy keressen egyéjszakás kapcsit.
Félig egyetértek az elõttem szólóval. Inkább pasi mint egy darab mûanyag. Másrészt, valaki kiskorától fogva a lányokhoz vonzódik inlább, tehát ez talán genetikai beállítottság is.
Mondjuk kinek mi a bizar, van aki szerint a leszbiség az, a mûbroki nem :) Sztem egyik sem.
Bocsi, ne sértõdj meg, tényleg kíváncsi vagyok: Miért vagy leszbikus mikor azt se tudod, hogy egy pasival milyen a sex? Komolyan nem sértés, nem bántás csak érdekel. Amugy szerintem akkor inkábbkérj meg egy pasit, hogy õ vegye el, mint egy darab mûanyag.
A kérdező hozzászólása: Hát igazából a férfiak sose jötek be nekem szexuálisan, még azok se akik jól néztek ki.Egyszerûen nem vonzódom hozzájuk, de barátként elég jól kijövök velük, szóval nincs semmilyen negatív élményem velük kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Hát ilyenekre én is gondoltam, meg dildóra, de ez elég bizarr dolog.
Én is az ujjazást mondom, inkább mint a vibri!
Egyetértek az egyik elõttem szólóval, aki azt írta, hogy ez nem anatómiai kérdés. A szüzesség elvesztését kétféleképpen is lehet értelmezni. Ha már együtt voltál egy lánnyal, akkor már "fejben" nem fogod magad szûznek titulálni. Konkrétan a szûzhártya átszakadása sokféleképpen történhet. Lehet hogy egy ujjazás alkalmával átszakad, vagy valamilyen "segédeszköztõl". Mindenesetre ha nem vonzódsz pasikhoz, semmiképpen nem javasolnék emiatt egy egyéjszakás kalandot, mert nem feltétlen élveznéd. Akkor meg mire jó? Hogy ez legyen a szexuális életrõl az elsõ élményed, és rossz szájízzel gondolj vissza rá? Én voltam pasival, mielõtt elfogadtam volna, hogy leszbikus vagyok, ezért nem mondhatja senki, hogy honnan tudom, ha nem próbáltam, de egy nõvel mégis teljesen más együtt lenni.
egyetértek az elõttem szólókkal, ez fejben dõl el. egy pasinak sem kell látható változás (nincs is) ahhoz, hogy elveszítse a szüzességét... nekünk miért kéne?
én elég láthatóan veszítettem el... barátnõmmel mikor elõször szexeltünk, véreztem ahogy megujjazott. én ezt a pontot tartom a szüzességem elvesztésének :)
he a szüzeséged el akarod veszteni szolj nekem vagy valakinek viszont akkor legyél vele "haver viszonyban" vagy szard le hajm eg szüzhártyával és légy boldog:)
A kérdező hozzászólása: Bocsi, nem 30 körüli száz férfi, hanem 30 körüli szûz férfi, elnézést.
Én 27 vagyok, szûz. Nõm nincs és nem is lesz.... Úgy látszik... Esélytelen Kösz lányok!
Engem nem kell meggyõzni. 27 éves szûz férfi vagyok, de meg nem fordul a fejemben a prostizás. Nálam ez elvi kérdés. Inkább maradok örökre szûz (amire minden esélyem meg van a külsõm miatt), mint hogy egy prostival veszítsem el. Nem ítélem el azokat, akik mégis ezt teszik, viszont magammal szemben van annyi elvárásom, hogy ne alacsonyodjak erre a szintre.
Nem csak a nõk, a jobb lelkületû férfiak is. Simán kinézem, hogy bizonyos helyeken a strigó (remélem ez nem sértõ kifejezés), szerzi a kuncsaftokat azzal, hogy ilyeneket ír. De nyilván innen a gép elõl nem tudhatok semmit biztosan. Viszont én biztosan lebeszélném, ha valaki 30 évesen szûz, akkor tuti megvan az oka, pl. hipochonder. Na most egy nagyon hipochonder ember szerinted mire gondolna prostizás után? Kb. hazamegy és a prosti árának kétszeresét költi fertõtlenítõkre... Mondhatnék még olyan dolgokat miért nem kompatibilis egy 30 évesen szûz pasival a prostizás, de szerintem ez meggyõzõ. Aki túlesett rajta 18-20 stb. korban az valószínûleg nem volt ilyen, ezért is volt képes rá.
Szerintem itt csak bizonyos emberek önmagukat kergetik a mókuskerékbe ezzel h ciki szûznek lenni X évesen. Én 25 vagyok szûz és hagy áruljak el v mit leszámítva néhány középiskolai beoszlást ez a kutyát nem érdekli. Fõsíkólán egyszer nem jött szóba a téma. Jéééé más is érdekli az embereket :D mint a szex. Én semmivel nem érzem rosszabbul magam h szûz vagyok van ezer dolgom. Pl melo, számlák befizetése, a tanulás... Nem ettõl lesz valaki se jó se rossz se luzer se menõ. És ha boldog akarsz lenni ne másra hallgass csakis magadra. Csak te tudhatod mi a jó neked.
Nem akarok beleszólni, de miért gáz az, ha valaki még 30 évesen is szûz? Miért kell hajszolnia másikat, hogy veszítse el minél hamarabb? Fölösleges menõzni azzal, hogy ha valaki már nem szûz!
Szerintem amíg nem árt senkinek vele, nem bánt vele senkit, mindenki azt csinál, amit akar és akivel akar, ha ésszel csinálja. Magánügy. Miért lenne elítélendõ az az egyedülálló férfi, aki kipróbálja a prostit? Vagy mondjuk az az egyedülálló nõ, akinek volt már egyéjszakás kapcsolata (a másik mumus téma)? Ha valaki meg úgy érzi, ez nem fér bele az értékrendjébe, hát nem fér. Nem vagyunk egyformák.
Mindenki a maga életéért felelõs. Ha a prosti után le tud számolni a lelkiismeretével, akkor nincs probléma, de ezek után nekem ne akarja megmondani, hogy mi lenne a jó, és hogy hogyan is éljek.
Õk teljesen más helyzetben vannak, az év 365 napjában a nap 24 órájában szexhez tudnak jutni a bolygó bármilyen pontján, így számukra nem érték a lehetõség. Egyszerûen messze vannak attól, hogy megértsék ezt a helyzetet. Néha amikor a reinkarnációra gondolok, az jut eszembe, hogy ez a sok szép beképzelt hercegnõ következõ életében nem vonzó külsejû férfi lesz, hogy átélhesse, mit okozott elõzõ életében másoknak.
A kérdező hozzászólása: Túl nagy a kereslet a nõkre, szinte mindre. Van mibõl válogatniuk és az 5-10. pasi után már megállapodnak, akivel a legjobban mûködik minden (szex, az élet, az együttélés, minden). A pasik nagy részének sajnos nincs ilyen szerencséje, hogy ennyi nõvel szerezzen tapasztalatot, vagyis kevesebbek, mint nõknél.
Érdekes, hogy a nõk meg, akik az igazira várnak, már tizenévesen elveszítik, aztán meg a sokadik palival házasodnak össze. Mintha kissé ellentmondásos lenne ez az egész... :)
várjanak csak a nõk az igazira. a férfiak meg éljenek minden lehetõséggel
Nem tudom. Én speciel biztosan nem próbálok meggyõzni egy 30-as pasit sem, hogy ne prostival veszítse el. Felõlem mindenki azzal veszíti el, akivel és amikor jónak látja, akivel akarja, akivel sikerül. Ennyi. :D
Egyébként a 30asokat már inkább a prostit ajánlják itt a GYK-eken is.

Hívjak fel egy ribancot, hogy veszítsem el a szüzességem?

A helyzet, hogy 20 éves vagyok és még sz?z. Engem nem zavar kimondottan, de cikinek tartja mindenki. Nem vagyok egy stréber vagy ilyesmi aki szóba sem tud állni egy lánnyal. Szó sincs ilyenr?l, csak egyszer?en nem adódott alkalom sexre. Nem volt tartós kapcsolatom, mert akinek én bejöttem nekem nem tetszett és aki nekem jön be annak én nem tetszem.

Legjobb válasz: Semmiképpen ne utcalányokkal próbálkozz, azzal magad alázod meg, keress egy lányt aki tetszik és össze fog jönni, ha nem elsõre de a 3. lánnyal már biztosan

Semmiképpen ne utcalányokkal próbálkozz, azzal magad alázod meg, keress egy lányt aki tetszik és össze fog jönni, ha nem elsõre de a 3. lánnyal már biztosan
miért kéne elmondani a leendõ barátnõdnek? Nem vérzel, vagy ilyenek :D egyébként meg EGYÁLTALÁN nem kizárt, hogy egy kezdõ ne lenne jobb egy kiélt, nagy méretü falu bikájával
Nem ciki. Aki annak tartja, az sokat elárul magáról. K.rvázni nem éri meg. Drága mulatság ahhoz, hogy kövesd a divatot. (A farmermadrág jobban megéri) Attól meg ne félj, hogy bénázol. Az elsõ alkalommal nekem se ment valami fényesen, de a barátnõm azért ment bele a szexbe, mert szeret, és nem azért mert elsõre álmai orgazmusát akarta. Késõbb pedig belejön mindenki, fõleg egy szeretetteljes kapcsolatban, meg ha utánajár, hogy ami nem ment jól, azt hogy érdemes.
Szerintem nem gáz, hogy az vagy! Adj le egy kicsit az igényeidbõl lány téren :) Különben én is így vagyok, csak fordított helyzetben... az a különbség, hogy engem nem zavar a szüzességem :) 18L
Egyetértek az utolsó kettõvel.Nekem is jó lenne egy ilyen tapasztaltabb lány ismerõs:)
ha rusnya vagy, akkor igen :-DDD de most komolyan.mért hagyna el a lány azért, mert sz vagy, meg az elsõ együttlét nem jó?az esetek többségében az elsõ szex nem szokott vmi nagy durranás lenni.össze lell "szokni".
miért szakítana ezért? mindenbe bele lehet jönni:D felesleges ezen izgulni, és is féltem h elsõre béna leszek, bár én lány vagyok, de mikor eljutsz odáig ösztönösen menni fog:) de egyetértek, csak azért h meglegyen nem biztos h megéri úgy h összeszedj vmi betegséget, keress inkább egy tapasztaltabb lányismerõst aki belemegy, vagy várj még egy kicsit, ne mások véleménye érdekeljen:)
jajj ne már, annyira kevés ilyen ember van mint te...fogd fel pozitívumként (már ha tényleg nem vagy kocka) és ehhez a többieknek semmi közük
Én a helyedben már rég elmentem volna k*rvázni:)
A kérdező hozzászólása: de félek, hogy béna leszek az ágyban és a csaj szakítani fog ezért. Állítólag, egy kapcsolatban fontos a jó sex.

Egy srác akibe bele vok zúgva, még1x taliztam vele, napi 4ótár chatelünk.1 évig nem találkozhatok vele, mert csak 1év múlva gyűl össze a repjegy, hogy hazautazak. Utána ott is élnék, mit írjak rá chaten, hogy ne unjon meg addig, és hogy veszítsem el?

:// félek h megun, ha nincs semmilyen témám chaten. mir?l tudnék vele beszélni? Tudnátok segíteni? és kezdd elfogyni az ötletem h mir?l chateljek vele :S nagyon szeretem. :/ 14/L a srác meg 16

Legjobb válasz: Tarthattok pár hét szünetet, akkor összegyûlik a mesélni való és nem untok annyira egymásra.

Tarthattok pár hét szünetet, akkor összegyûlik a mesélni való és nem untok annyira egymásra.
Lehet csak neten létezik Õ és személyesen nem lennél bele szerelmes! Sajnos Én jártam így amikor fiatal voltam :\
A kérdező hozzászólása: igen erre én is gondoltam, de mind a 3 legjobb barátnõm ismeri személyesen, és barátok, és aztmondják õk is hogy nagyon ari xD köszönöm 1. válaszadó, megfogadom a tanácsod <3 :)
Küldj neki zenét s kérd ki a véleményét!
A kérdező hozzászólása: ó köszi, az is jó ötlet :D csak mostanában vissza sem ír :// de legalább az adatlapomra kiírt egy viccet, amit csak mi ketten érthetünk, és az nagyon jólesett

Olyan tv tartó konzolt hol lehet szerezni, ami a "Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt" filmben volt, h mozgatható volt minden irányban?

Tehát volt két hosszú kar része, amivel elõre, hátra, oldalra, szinte körkörösen lehetett mozgatni, meg azon belül volt egy olyan része is, amivel konkrétan a tv tartó négyzet részt lehetett mozgatni.

Legjobb válasz: Nem láttam a filmet, nem is akarom :) ezért inkább kérdezek: asztalon álló, asztalra csavarozható vagy falra csavarozhatóra gondolsz?

Nem láttam a filmet, nem is akarom :) ezért inkább kérdezek: asztalon álló, asztalra csavarozható vagy falra csavarozhatóra gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Én se teljesen láttam a filmet, de ezért megérte, mert ezek a sima tv tartó konzolok nekem nem jönnek be, plusz az én szobámba a hülye alakja miatt egy ilyen szuper lenne. :) Ha tudod milyenre gondolok, s láttál vhol falra vagy plafonba csavarozhatót, akkor kérlek mondd meg, h hol lehet. :)

Ha tegyük fel anorexiás vagyok, egy másik lánnyal egymást támogatjuk és tippeket adunk egymásnak, hogy veszítsünk súlyt, és ő belehal, akkor én büntethető vagyok?

Tegyük fel, hogy ő külföldön él, levelezünk. Tippeket cserélünk, és belehal a következményekbe. Akkor engem perelhetnek a szülei? És ha előtte megegyezünk, hogy egyikünk se felelős, ha a másikunkkal történik valami? (a kérdés 100%-ig fikcionális, csak kíváncsi vagyok)

Legjobb válasz: neked nem lenne bûntudatod ,csak a hatósági dolgok érdekelnek??!

neked nem lenne bûntudatod , csak a hatósági dolgok érdekelnek??!
Már hogy ne lenne felelõsséged? Függetlenül attól hogy ti megegyeztek abban, hogy nem. A tevékenységed az öngyilkosságra való felbujtás alsó határát súrolja. Miután az ötletet nem magától szedte, hanem tõled származik ezért nem tudod kihúzni magad belõle. Nemrég tartóztattak le valakit, mert arra szuggerált embereket hogy legyenek öngyilkosak. Nem tett semmit azon kívül hogy tippeket adott, mégis bûncselekményt követett el.
Nem. Te egy idiota vagy. Fordulj pszichológushoz!!!!
A kérdező hozzászólása: És az a rengeteg weboldal, amik arra buzdítanak, hogy fogyjunk? És a média, ami azt sugallja, hogy csak akkor vagy jó, ha olyan a tested, mint egy modellé? Különben is az anorexia egy betegség, mindenkinek a saját döntése, hogy eszik-e vagy sem.
Így van, mindenki a saját döntését hozza. Azaz másokat te ne bírj, biztass olyan dolgokra amivel az épségét veszélyeztetheti. A rendkívüli haláleseteknél feltárják a körülményeket, és visszakövethetik hozzád a dolgokat. Nehéz azt letagadni, hogy olyan tanácsot adtál valakinek, ami összefüggésbe hozható a halálesettel. Ugyanez igaz a netes blogokra, fórumokra, oldalakra. Tiltottak és a tanácsok bûncselekménynek számítanak, csak a nagy mennyiség miatt nehéz õket kimoderálni a netrõl.

Adott egy 26 éves Férfi és még szűz. Szerintetek hogy veszítse el?

Minnél hamarabb kéne. Ötlet?

Legjobb válasz: minek minél hamarabb? csak mert mindenki ezt csinálja? beleszerettek egymásba és úgy. ez nem tudni mikor jön el.

Hidd el, az emberek leszarják, hogy szûz vagy-e vagy nem. Senki sem fog rákérdezni. Egy aktus bárkivel, nem oszt nem szoroz, attól még nem leszel egy Big D Johhny az ágyban.
minek minél hamarabb? csak mert mindenki ezt csinálja? beleszerettek egymásba és úgy. ez nem tudni mikor jön el.
Ne menj prostihoz semmiképpen. Inkább ismerkedj nõkkel, aztán majd kialakul, ha eddig nem jött össze, akkor már nem kell siettetni ezután sem.
Menj el a haverokkal szórakozóhelyekre stb De a leggyorsabb módszer a fizetõsek lesznek amiket viszont nem "Ajánlok" arra a célra , hogy elveszítsd.
Ennyi idõsen magányra van ítélve. A nõk megvetik és gyûlölik a szûz férfiakat, mint a leprásokat.
Nem a szüzeket gyûlölik, hanem az ilyen hülye kis rinyagépeket, ami érthetõ is. Te vonzónak találnál egy olyan csajt, aki örökké azon siránkozik, hogy neki túl nagy a s*gge, túl kicsi a melle, túl csúnya stb.? Nem hiszem. Sok híres csajozógép van, aki 28 évesen b*szott elõször, és azóta mindent bepótolt, sõt könyvet is írtak. Mi a különbség köztük és az ide irogatók 98%-a között? Hogy õk tettek valamit és nem a gép elõtt szenvedtek.
14. Nem rosszból, de minden csaj azon siránkozik, hogy mekkora a segge és a melle....
Szerintem a barátnõjével veszítse el.
Igen, de nem folyamatosan, mert akkor tudják, hogy kiábrándítják a srácot. Nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy vonzónak tartanátok-e olyan csajt, aki örökké siránkozik, a kérdezõhöz hasonlóan?
Nyilván nem, de szerinted a kérdezõ a való életben folyamatosan siránkozik csak mert erre rákérdezett a GYK-n? Annyira egyszerû már csak nem lehet, hogy mindenkihez úgy fut oda, hogy "Segítség, szûz vagyok!"
"Ne menj prostihoz semmiképpen. Inkább ismerkedj nõkkel, aztán majd kialakul, ha eddig nem jött össze, akkor már nem kell siettetni ezután sem." Szerintem már eleget ismerkedett. Most, ha nem jön össze, akkor verje a bránert, de ne menjen már k*rvázni, mert egyeseknek nem teszik? Ha ennyire nem jött össze, akkor menjél el prostihoz. Nincs abban semmi rossz, sokan járnak. Vagy szedd össze magad és próbálkozz egyéjszakás ribancoknál. De ha eddig nem sikerült, akkor mi ez a siettség? Pár heten, vagy hónapon semmi sem fog múlni.
K*rvával :)
Szerintem fizetõshöz menj el többször.
Egy normális nõvel veszítsd el, ne valami útszélivel. Amíg meg nincs barátnõd, addig ott a jobbkezed! A prostikat felejtsd el!
a legegyszerûbb és legrosszabb módja ha elmész egy qrvához
Mondjuk nõvel?
inkább dobja ki. :D
Nyilván nem így megy oda mindenkihez, mert eleve oda sem mer menni, mivel bebeszélte magának, hogy õ értéktelen, alacsonyabb rendû ember, csak azért, mert még nem dugott meg senkit. Ez pedig megjelenik az arcán, a mozdulatain a gondolkodásán. Mint azt korábban írtam valahol, a szüzesség nem a fõ probléma, csak a következmény. ÉS ez a hozzáállás nagyon nem vonzó.
NyakigLove
A kérdező hozzászólása: Ezt már láttam, de nem annyira tetszett. De azért köszi a válaszodat! =D =)
Jóbarátok, SEX és NEW york, egy kapcsolat szabályai, két pasi meg egy kicsi, ezek sztem hasonlitanak
igy jártam anyátokkal

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!