Találatok a következő kifejezésre: Hogyan verjem a (116 db)

Igen.
nekem kukim van neked... pont múltkor röhögtem ezen fél órát osztálytársammal, csak kicsit dj-sre vettük a dolgot: neked ku nekem nu..... XDDDDDD ezt lehet h csak én értem nemtudom:D
A kérdező hozzászólása: Mikor hol??????
nekem kukim vaan neked nuniid vaan, gyere gyere, dobjuk össze amink vaaan :P :DD
Azért mert ezen élvezkedsz, hogy ilyen kérdéseket teszel fel, és az hogy Fake..Ha meg nem fake akkor kb 10-12éves lehetsz és alapból nem kéne ilyent csinálni, de! Google a barátod! Figyeljcsak, Beírod: kiverni - elsõ találat : velvet.hu/szex/veres070525/
A kukijára gondolt. Nincs ezzel különösebben baj:P
A kérdező hozzászólása: Most miert beszélsz így velem nem értem
Ennyi ésszel szabadlábon vagy.. gratulálok
Fake :D
Régimódi vagy.
... gyenge
Igen a fogát. Szerintem ma este lepd meg vele.
A kérdező hozzászólása: Sokat segítettél köszi ma este meg is csinálom
A kérdező hozzászólása: Ezt tényleg csak te érted

Hogy verjem ki a tököm? A régit már unom. Linet is küldhettek.

Legjobb válasz: Tedd egy üllõre és fogj egy 5 kg-os kalapácsot. Avval verjed és amikor nem sikerül ráütnöd akkor nagyon nagy élvezetbe lesz részed.

Tedd egy üllõre és fogj egy 5 kg-os kalapácsot. Avval verjed és amikor nem sikerül ráütnöd akkor nagyon nagy élvezetbe lesz részed.
vedd elõ az eggyel régebbit.
A tököd vered? És nem fáj? Próbáld meg a farkaddal.Az jobb.
A régit... :D:D:D
szvsz már régi FW-s(firmware) a p*csöd, updatelni nem szoktad? Tessék -> "Latest Dick Jerking" FW 4.20 Made in China Zurückcum Company
Fogsz egy legyet, beleülsz a kába álló pöccsel, a makkod hegye érjen ki a vízbõl, a légynek tépd le az egyik szárnyát, tedd a vízbe a faszod köré. ÉLVEZD
vered*
mit vétett a tököd, hogy vereaz meg, hogy a régit unod:D a legújabb modell most jött ki próbáld ki:P
Ne verd a tököd, inkább süsd meg. Bár nyersen is fogyasztható.
Nem normális kérdésre ne várj normális választ...
A kérdező hozzászólása: léccí normális válaszokat...
A kérdező hozzászólása: eddig csak ez az egy volt...
A kérdező hozzászólása: *linket
cséphadaróval

Hogyan verjem ki a fejemből a szexet?

Egy nő tetszik és szeretnék vele lefeküdni,de úgy érzem,hogy ő nem akar.Viszont barátkozni akar velem. Nekem ezzel nincs gondom,én is csak barátkozni akarok vele,de legalább egyszer szeretnék szexelni is vele. Mi a teendő?

Legjobb válasz: "verjem ki a fejembõl" Áh magas labda ez,túl olcsó lenne :D

"verjem ki a fejembõl" Áh magas labda ez, túl olcsó lenne :D
A kérdező hozzászólása: Nemet és kort is írjatok! Kíváncsi vagyok ki hogy gondolja?
Nem tudod kiverni a fejedbõl, de valami mást kiverhetsz... próbálkozz azzal! ;)
A kérdező hozzászólása: Engem már senki sem ért meg?!...
Nem olyan nehéz. Legalábbis nekem. Még sosem volt kapcsolatom, és a helyzet jelenlegi állása alapján nem is valószínû, hogy lesz. Szóval meg kellett próbálnom kizárni a tudatból a szexuális gondolatokat. Egy ideig még nagyon oda kell figyelni, nekem mára már automatikus.
22/L Ha egyszer megdugod, és rossz lesz...NEM LESZTEK TÖBBÉ BARÁTOK! Ha jó...akkor viszont...mind a ketten akarjátok...és NEM LESZTEK TÖBBÉ BARÁTOK! Ha nem szexletek...lehet, hogy barátok lesztek...DE NEM BIZTOS! :) )
Vágd le a f*szod és megoldódik a problémád!:D
A kérdező hozzászólása: Amúgy már meg is oldódott ez a probléma. Ultimátumot adtam neki, hogy ez a a barátságunk feltétele, õ nemet mondott és mindenki megy tovább a maga útján! Érdekes, hogy megkönnyebbültem.
"ez a a barátságunk feltétele" - érdekes fogalmaid vannak a barátságról.
Kalapácsal!
De ennek meg mi értelme van? Én nõként biztos nem mennék bele ilyesmibe. Ha nekem kell egy pasi, akkor többször is kell, ha nem nem kell, akkor nem kell. (Az egyéjszakás más kategória, mert akkor soha többet nem kell vele találkoznom, és nem is akarok, azért egyéjszakás.)
A kérdező hozzászólása: # 9 Nem akarnám én többször.Csak egyszer.Ez nagyon biztos. Csak éppen így is meg szeretném"ismerni"! Hogy aztán maximálisan ismerjük egymást! Ez még hiányzik nekem az egészbõl nekem.
Hát ha csak egyszeri alkalomra tervezel, akkor feltételezem, hogy rossz szexre készülsz... Mert ha nem rossz, akkor nem egyszeri alkalom lenne. Vagy ha igen, akkor meg azért nem tudnád kiverni a fejedbõl, mert újra és újra akarnád, ez tapasztalat!) Szóval egyszeri szexet ne akarj. Vagy szexeljetek rendesen, párkapcsolatban, szexkapcsolatban, vagy amit össze tudtok hozni, vagy ne akarj vele szexet.
A kérdező hozzászólása: Miért lenne rossz a szex?
Az egyszer megdugni akkor sikerülhet, ha nagyon rossz lesz a szex, akkor meg minek? Ha jó vele, akkor úgyis újra és újra akarni fogjátok.
A kérdező hozzászólása: De én azután is csak barát akarnék lenni, csak épp megdugnám egyszer, úgy barátilag!
Tényleg leüssem? Úgy, hogy verd ki, de ez nem jó poén :D Amúgy ha ilyen érzéseid vannak vele kapcsolatban, akkor nem biztos, hogy jó, hogy barátkozol vele.
A kérdező hozzászólása: Hogy érted, foley?
foley megelõztél :)
Én a saját sztorimmal tudok "elõ drukkolni".! A volt pasim haverjával feküdtem le..(persze miután szakítottunk a pasimmal.)Egyszeri alkalomnak indult, aztán csak lett belõle több is..vége az lett hogy elkezdtem érezni iránta, õ is irántam.Tudtam hogy nem kellett volna engedni a csábításnak.!Én azt javaslom hogy ne akard kipróbálni.;)

Hogy verjem ki a fejembõl, hogy házas embert szeretek?

Munkatársam, nem vallottam neki és nem láttam semmi jelé, hogy kölcsönös lenne az érzés. Megõrülök érte, de tudom, hogy nem szabad.

Legjobb válasz: Úgyis meg fog dugni..

Úgyis meg fog dugni..
próbálj arra gondolni, hogy semmi sem lehet ebbõl ill hogy tönkre tehetsz egy házasságot és 2-3 ember életét
Keress másik elfoglaltságot mint házas ember után futkároznál. Nem véletlenül házas, õ már megtalálta azt a nõt akivel az életét leakarja élni.
Hát ha tényleg ennyire bele vagy bolondulva, akkor csak az idõ segíthet rajtad és nem tehetsz mást mint hogy elnyomod magadban ezt az érzést illetve nem veszel róla tudomást. Késõbb meg majd jön valaki más, akinél ugyanezt fogod érezni.

Hogyan verjem ki magamnak úgy hogy a magömlés sokáig elmaradjon?

Legjobb válasz: Mindig mikor "sprihszolni" kell, abbahagyod pár másodpercre és ezt 30 percig, 1 óráig így folytatod. Végén megszokod.

Mindig mikor "sprihszolni" kell, abbahagyod pár másodpercre és ezt 30 percig, 1 óráig így folytatod. Végén megszokod.
A kérdező hozzászólása: És milyen technikák vannak?
Mikor önkielégítesz, szánj rá nyugodt 40-60 percet. Mikor érzed, hogy majdnem elmész, hagyd abba. Ha kicsit túlmentél, a fitymafék alatt egy kicsit erõsebb elszorítással visszafoghatod, de herezacsi és az anuszod között az izmot is megnyomhatod, ugyan azt éred el. Ha alábbhagyott egy kicsit, újra közeledhetsz a csúcs felé, és amikor ismét ejakulálnál, elõtte egy nagyon picivel ismét állj le. Ismételgesd ezt 40-60 percen keresztül. Ha ezt hetente párszor eljátszod, 4-5 hónap múlva egész szépen mûködni fog. Minél többször csinálod, annál nagyobb uralmad lesz a tested felett.

Hogy verjem ki a barátomnak úgy hogy élvezze? Nem korai?

van olyan fiú aki nem szereti?:) 1hónapja járunk a barátommal, és szeretném neki kiverni vagy leszopni, de nem tudom hogy szerenté e. ő pár napja próbált benyúlni a bugyimba, de nem hagytam mert akármikor bejöhettek volna:S

Legjobb válasz: Én speciel nem szeretem.

Én speciel nem szeretem.
utolsó kettõ : nem toom inkább szopjon le mind verje ki. bár ha hamar elfárad váltsatok pózt:D van olyan póz amiben egyáltalán nem fárasztó a csajnak csak meg kell találni. s hidd el jobban fogod azt élvezni:D
A kérdező hozzászólása: ez eddig eszembe se jutott! de szerintem ezzel fogom kezdeni
nem mellesleg úgy hozzá is tudsz símulni, bújni hátulról
A kérdező hozzászólása: ez jo otlet, koszi:)
Én szeretem, ha kiveri nekem a csajom, talán még jobban is szeretem a kézimunkát, mint a szopást, meg azt a csajom is szívesebben csinálja, túl nagy a makkom neki, hogy kényelmesen tudja szopizni, hamar elfárad. Minap kétszer is kicsapta nekem egy-két órán belül. (Szabadban voltunk, mást nem kockáztattunk. :D) Tipp: nekem akkor a legtutibb, ha úgy veri, hogy mögémáll, és elõrenyúl. Így pont úgy esik a kezére, mintha magamnak csinálnám, így ott hat az érintése, ahol a legfinomabb, viszont mégse az én kezem. :)
Elõször is olyan helyet keressetek, ahol nem zavarhat senki. És csak fokozatosan haladjatok, elõször csak a pólód alá nyúl, majd a bugyidba, és neked is ugyanez, ne akard elsõre szájjal kielégíteni. Elõször csak alsónadrágon keresztül simogasd, majd nyúlj be. És ha már úgy álltok, jöhet több is. Ha érdekel más tanács, írj privit.
A kérdező hozzászólása: mindketten szuzek vagyunk:D
De nem vagytok szüzek, gondolom. Hát próbálkozz, kötözni bolond kéne legyen, hogy ne engedje:D
A kérdező hozzászólása: mindketten 18:)
Hány évesek vagytok?
Mindegy csak érzéssel csináld! Én imádom a szopást, meg ha õ veri ki nekem :P Az ajtót meg be kell zárni kulcsra...
A kérdező hozzászólása: a barátom nem tudom hogy szereti e, mondjuk van rá esély hogy igen, mert a kezemet odatette... gondolom célzás volt:)
Elsõ vagyok. A kiverésre gondoltam. A szopást mindennél jobban.
18 évesen felnõtt emberek vagytok b...szod! Hogy lehet ilyet kérdezni?? mint ha valami 12-13 éves kérdezné az elsõ lépéseket...

Hogy verjem föl a tejszínhabot, hogy ne löttyedjen össze?

Akárhányszor csináltam eddig a tejszínhabot, a végén mindig ilyen túrós mutyi lett. A szavideje is rendben volt, próbáltam dobozossal, zacskóssal... Segítsetek, milyet vegyek? Felverés el?tt betegyem a fagyasztóba, minél hidegebb legyen? Segítsééég! :)

Legjobb válasz: Felverés elõtt 24 óráig hûtõben hûtsd, tegyél bele pici cukrot, és ne verd túl, mert azért lesz túrós trutyi, mert túl sokáig vered.

Felverés elõtt 24 óráig hûtõben hûtsd, tegyél bele pici cukrot, és ne verd túl, mert azért lesz túrós trutyi, mert túl sokáig vered.
A habtejszín nem attól lesz kemény, , ha minél tovább vered. Csak érzéssel kell és hamarabb abbahagyni, mint mondjuk , ha tojásfehérjét vernél. Próbáld meg a Hulálá cukrozott tejszínt és tegyél bele habfixálót. A túlvert tejszín bár ronda, de kávéba tökéletes.
Egy tanács, ha tulvered a tejszínt és elkezd túrosodni ne dobd ki, mint elöttem írták kávéba még jó.Ha esetleg nem kávézol akkor verjed még tovább és isteni finom édes vaj lesz belõle ami kalácshoz ilyesmikhez tökéletes.

Hogy verjem ki az exemet a fejembõl mindörökké?

Exbarátnõm szakított velem, elég hirtelen, és eléggé fájt.

Legjobb válasz: Hát..pl.kezdj el más lányokkal is beszélni. Vagy járj el haverokkal valahová bulizni. Ha találkozol vele ne jópofizz neki.Többet nem tehetsz.Majd az idõ elintézi.

Hát..pl.kezdj el más lányokkal is beszélni. Vagy járj el haverokkal valahová bulizni. Ha találkozol vele ne jópofizz neki.Többet nem tehetsz.Majd az idõ elintézi.
Lehet, hogy nem is a fejedbõl kéne kiverned:)
Rakd el a közös emlékeket, nyiss mások felé, legyél társaságban, barátkozz és idõvel elmúlik elõbb-utóbb. De egyik napról a másikra nem fog menni, idõ kell hozzá.

Hogyan verjem át a többieket?

Osztálykiránduláson mindenki be akar rúgni. Mi "láthatatlanok" kitaláltuk, hogy át kellene õket verni. Az az alap ötlet, hogy úgy tûnjön, mi is berúgtunk, de igazából nem iszunk, és így mi leszünk azok akik emlékeznek az estére... És ebbõl lehetne kihozni egyéb gonoszságokat. (a cél az, hogy a "menõk" észrevegyenek minket, és nem feltétlenül-a mi számunkra-negatívan). A kivitelezésre szeretnék ötleteket kérni.

Legjobb válasz: Vizelj bele az italukba!

Vizelj bele az italukba!
nõj fel

A barátom nem szereti, ha szájjal kényeztetem. Hogy verjem ki neki akkor?

Múltkor szájjal elégítettem ki, láttam rajta, hogy mennyire élvezi, de mégis zavarja. Ha csak simán kézzel verem ki neki, akkor meg nem elég nedves az elõváladéktól, és nem tudom olyan jól csinálni. Most akkor mégis hogyan? A sikosító ilyen alkalmakra van? Szóljak neki, hogy kéne venni? Amúgy szeretkezni szoktunk, ez csak akkor játszik, mikor épp "rossz napjaim" vannak, vagy épp nincs otthon óvszer.

Legjobb válasz: Talpaddal:)

Talpaddal:)
Nyald neki végig párszor. Ne kapd be neki ha õt ez zavarja hanem csak a nyelveddel idõnként nedvesítsd be. De akár használhatsz valamilyen síkosítót vagy testápolót de ne zsírosat hanem keress inkább tejszerû vagy vizesebb krémet.:) Nem értem a barátodat az orális szexnél nincs jobb ha jól csinálja az ember és visszakapja ;) (lányként állítom ezt)
Miért zavarja ?:O
Gondolom eszedbe sem jutott, hogy mondjuk felváltva csináld; kézzel, ha kiszárad akkor bekapod/benyálazod.
Egyszerûbb lenne, ha normálisan elbeszélgetnél vele arról, hogy miért nem szeretné/miért nem tetszik neki, mielõtt hibás következtetéseket vonsz le a dologból. Beszéljétek meg a dolgot és biztos jön a megoldás is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!