Találatok a következő kifejezésre: Hogyan vehetném a csajt, hogy próbáljuk (1 db)

Hogyan vehetném rá a csajt, hogy próbáljuk meg újra?

Még januárban megtetszett egy csaj, akit egyb?l fel is vettem MSN-re. Mikor mutattam neki magamról egy képet, azt mondta hogy nem vagyok csúnya, de neki most lesz barátja és azért nem akar vele ismerkedni. (Én viszont akkoris azt gondoltam hogy nem egy jó képet mutattam magamról. )Ekkor úgy gondoltam hogy majd akkor legközelebb. Persze barátja nincs azóta sem, viszont közös ismer?sünk se sajnos. Hogy tudhatnám a legkönnyebben rávenni ?t, hogy próbáljuk meg újra? Mi lenne a legjobb megoldás arra, hogy összejöjjön a dolog?

Legjobb válasz: így igaz!!!

így igaz!!!
Hát nem akarlak elkeseríteni de a nõk 99%-a ha azt mondja nem vagy csúnya akkor az nem azt jelenti hogy tetszel is neki. A "nem vagy csúnya" csupán annyit takar hogy nem akar megbántani.
Igen, igaza van az elõzõ válaszolónak. Máshol kéne kopogtatni.
Nem vagyok meggyõzõdve arról, hogy tényleg szeretnéd, ha a barátnõd lenne, ha "csaj"-nak hívod... Talán egy kicsit több tiszteletet mindenki megérdemel, még akkor is, ha szerinted a szép fejed után kellene omladozniuk a nõknek.
Na jó, már az eleje sántít egy picit =) Álszentség lenne azt állítani, hogy a külsõ nem számít. Nagyon sokat számít, de nem minden. Viszont egy kép semmit, de semmit nem ér. Csak egy primitív reklám, amin a gyökerek fennakadnak, és elsõ rostának elég hatástalan, hacsak nem úgy öltözöl és pózolsz, mint egy retard vagy egy látens homoszexuális =D Ha az életben láthat, a külsõd, a mozgáskultúrád, ami kiegészül a szövegeddel, stílusoddal, stb, máris kerekebb képet kap Rólad, és ami a legfontosabb, egy élõ embert lát, nem iksz megabájtnyi tárolt információt (magyarul adatot=D). Kicsit gondold át, ne játszd meg magad, ne túlozd el a szöveged, add magad, ami lehet elég, lehet csak késõbb alakul ki, és ha visszautasít, viseld tartással. Ha meg csak dugni akarsz, akkor felejtsd el amit írtam és itasd le egy garázsban, majd alaposan darabold fel és zabáltasd fel a halaiddal =D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Bevállaljam-e egy nálamnál 16 évvel fiatalabb srác közeledést?

Teljesen ő kezdeményezett apróbb jelekkel,folyton körülöttem döngicsélt, közben fogytam jó sokat, és az eredmény lenyűgözte. Mig végül már nem birtam tovább és én is picit visszajeleztem neki. Mivel az első perctől nagyon szimpatikus. Ez az egész azt eredményezte, hogy 3 hónapja már az övé a szivem, nagyon szerelmes vagyok belé, persze titokban.
Azonban nem tudom, hogy mit tegyek. Nagyon szeretném,ha lenne valami, mivel ő további lépéseket tett felém.
De a cél előtt mindenféle kételyeim vannak.
Õ a harmincas éveiben jár. Egy fiatal férfinek nagyon fontos a szép bőr és az egyéb dolgok. Én már nem olyan vagyok mint amihez ő hozzá van szokva. (A melleim főleg a fogyás után) Igaz, hogy ismerjük egymást több mint l éve.
Tudom sok mindenkinek ez nem lesz szimpatikus,de bevállalok minden választ, mert szeretném megtudni a korosztályok véleményét. És előre is köszönöm. : )

16

Első randi előtt még ne mondjam a csajnak, hogy tetszik?

Mivel úgyis nyilvánvaló a számára, hogy azért hívom el valahova, mert tetszik és meg akarom ismerni. Vagy nem?
Nehogy azt higgye, hogy csak a szexre hajtok.
Aztán ha jól kijövünk akkor már persze bókolnék neki.

Meg még érdekelne az is, hogy r.b.n.cokat hogy kell felszedni egy éjjelre.

1

Ti elmennétek a helyemben?

Holnap lesz egy sráccal egy vakrandim, eddig csak képeken láttuk egymást. Már annyira szeretnénk talizni, olyan nehezen jött össze a holnap, csakhogy ma reggel arra ébredtem, hogy lett egy herpesz a számon. El vagyok keseredve. Ezt a napot vártam, és most ezzel rontom el. Ha bepúderezem nem annyira látszik, de azért csak látszik, hogy van ott valami. Szerintetek elmenjek a randira? Nem ciki ilyen szájjal? Vagy lemondjam? Mert attól félek, hogy ha észreveszi a számon a herpeszt, kiábrándul és nem lesz több tali. Nem beszélve arról, hogy mi van, ha meg akar majd csókolni. Mit javasoltok?

24/L

5

A pattanások öregítik az embert vagy fiatalítják?

9

Nálatok általában mi egy egyéjszakás kaland menete?

Nem magára az aktusra lennék kíváncsi, hanem, hogy hogy építitek fel magát az estét. Ha megvolt a dolog, mikor szokott lelépni az, aki felment a másik lakására, ottalszik-e esetleg marad-e másnap reggelire? Vagy fordult már elő olyan veletek, hogy a másik fél csak úgy eltűnt a lakásból, mire felébredtetek?

6

Lisztérzékeny lányt hova lehet randizni vinni? :S

gondolom hamburger,sütemény,pizza kizárva :SS

egyéb 5let? :)

8

Adjatok ötleteket, hol randizzunk és mit csináljunk, ha a programokból már kifogytunk?

Egy extrém helyzet áll fenn, a "benti" programok (pl. filmnézés) nem jönnek szóba. Sajnos egy kisvárosban élünk, lehetőségek nélkül, messzire autózni nem szeretnénk. Már kipróbáltuk az összes kávézót, bejártuk és körbesétáltuk a város minden kis zugát. Ha van kreatív ötletetek, hogy mi jó még randi-helynek vagy programnak, írjatok! (22L)

2

Szégyellem magam mert csúszni fogok egyetemen és nem merem elmondani a srácnak akivel randizom?

Mit gondolna rólam ha megtudná? Azt, hogy milyen hülye vagyok.

Ráadásul nem csak 1 évet, eddig úgy volt, hogy csak egy évet, de most kiderült, hogy még egy fél évet.
Ez az utolsó félévem, hogy vannak óráim, a következőben már csak vizsgáznom kell egy tárgyból. De még a szakdoga miatt is csúszni fogok egy fél évet...

Annyira cikinek érzem. Hogy lehetek ilyen szerencsétlen?

Csak az a baj, hogy előbb-utóbb úgyis megtudná. Hogy kéne elmondanom neki??

11

Hogyan adjam magamat, ha még én magam sem tudom, hogy milyen vagyok?

Van mikor nagyszájú vagyok és rengeteget beszélek, van olyan is hogy csöndes és visszahúzódó vagyok meg gátlásos...
Fogalmam sincs hogyan kellene viselkedni egy randin, nem vagyok túl beszédes ilyenkor ami szerintem baj. Egyszerűen nem tudok mit mondani, nem tudom miről beszéljek, persze ha kérdez akkor válaszolok stb, de nem igazán tudok normális témát feldobni, tök hülyén érzem magam.

6

Miért nem kellek senkinek? :/

Sok fiúval volt már valami köztem de sose lett komoly kapcsolat egyikből sem.Annyira vágyok egy rendes kapcsolatra de ez már lehetetlen,sokak szerint szép vagyok,kedves stb... de senkinek sem kellek mostanába:( tudom ami késik nem múlik de nagyon hiányoloma szerelmet :/ hiányérzet ellen lehet valamit tenni?Lenne egy fiú aki tetszik....de nem tudom hogy viszont érez e és nem akaeok nyomulni.mit tegyeeek?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!