Találatok a következő kifejezésre: Hogyan vehetném a csajt, hogy próbáljuk (1 db)

Hogyan vehetném rá a csajt, hogy próbáljuk meg újra?

Még januárban megtetszett egy csaj, akit egyb?l fel is vettem MSN-re. Mikor mutattam neki magamról egy képet, azt mondta hogy nem vagyok csúnya, de neki most lesz barátja és azért nem akar vele ismerkedni. (Én viszont akkoris azt gondoltam hogy nem egy jó képet mutattam magamról. )Ekkor úgy gondoltam hogy majd akkor legközelebb. Persze barátja nincs azóta sem, viszont közös ismer?sünk se sajnos. Hogy tudhatnám a legkönnyebben rávenni ?t, hogy próbáljuk meg újra? Mi lenne a legjobb megoldás arra, hogy összejöjjön a dolog?

Legjobb válasz: így igaz!!!

így igaz!!!
Hát nem akarlak elkeseríteni de a nõk 99%-a ha azt mondja nem vagy csúnya akkor az nem azt jelenti hogy tetszel is neki. A "nem vagy csúnya" csupán annyit takar hogy nem akar megbántani.
Igen, igaza van az elõzõ válaszolónak. Máshol kéne kopogtatni.
Nem vagyok meggyõzõdve arról, hogy tényleg szeretnéd, ha a barátnõd lenne, ha "csaj"-nak hívod... Talán egy kicsit több tiszteletet mindenki megérdemel, még akkor is, ha szerinted a szép fejed után kellene omladozniuk a nõknek.
Na jó, már az eleje sántít egy picit =) Álszentség lenne azt állítani, hogy a külsõ nem számít. Nagyon sokat számít, de nem minden. Viszont egy kép semmit, de semmit nem ér. Csak egy primitív reklám, amin a gyökerek fennakadnak, és elsõ rostának elég hatástalan, hacsak nem úgy öltözöl és pózolsz, mint egy retard vagy egy látens homoszexuális =D Ha az életben láthat, a külsõd, a mozgáskultúrád, ami kiegészül a szövegeddel, stílusoddal, stb, máris kerekebb képet kap Rólad, és ami a legfontosabb, egy élõ embert lát, nem iksz megabájtnyi tárolt információt (magyarul adatot=D). Kicsit gondold át, ne játszd meg magad, ne túlozd el a szöveged, add magad, ami lehet elég, lehet csak késõbb alakul ki, és ha visszautasít, viseld tartással. Ha meg csak dugni akarsz, akkor felejtsd el amit írtam és itasd le egy garázsban, majd alaposan darabold fel és zabáltasd fel a halaiddal =D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Te találkoznál egy jóval idősebb nővel ebben az esetben?

21 éves srác vagyok, nem vettek fel egyetemre. Elmentem melózni és egyik munkatársam anyukája pár hónapja bejelölt face-en. Mindig rámír, amikor felmegyek, sokszor megbök stb. 48 éves és független és azt szeretné, hogy egy este menjek el hozzá és filmezzünk meg iszogassunk ( sajnos alkoholista azt mondta) félek h többet akar, vagy ez jó?

11

Szegény Fecónak nem jön össze az első randi, mit tegyen?

Hello, egy barátunk miatt írok, akiről már írtam tegnap, most sikerült beszélnie a lánnyal és már nem depis(halamadrid!!!!), de tegnap este megbeszélték, hogy akkor találkoznak a buszmegállóba, de a lány mondta a suli előtt, hogy a Fecó nem ment el. Megkérdeztük anyukáját, azt mondta, hogy görcsölt és hasmarsa lett. Mit tegyünk?

7

Csajok nektek bejün ha egy pasinak radeon hd8750m videokártyája van?

DDR5 ramos :)

20

Lannyal talalkozaskor bemutatkozas es keznyujtas jo-e?

Ha egy lannyal talalkozok, akit meg soha nem lattam elobe, csak netrol ismerek, kell bemutatkozas talalkozaskor?
Mondjam a teljes neven? Nyujtsak kezet is kezfogasra, vagy nem illik?

18/F

13

13 éves vagyok és egy olyan lánnyal randizok akit annyira nem ismerek, miről beszéljünk?

nem találkoztunk még szval nincs nagyon beszédtémánk, ötletek h mit kéne csinálni, hova menni miről beszélni, szabajok stb.

9

Van egy. Fiu aki teccik mit csináljak?

Bejövök neki nem mondok rá semmit és. Fiatalabb sokkal. Mit csináljak mert. Barátaim előtt. Titkolom hoy tetszik csak két ember tud róla a 2 legjobb

15

Mit lehet ilyenkor tenni, hogyan próbáljam növelni az önbizalmam? Sose fogok találkozni A lánnyal? Bővebben lent.

18 éves fiú vagyok, nem igazán volt még hosszú, tartós párkapcsolatom. Igazából csak egy 2 hetes valami volt, de igazából ott is inkább a "csaj szedett fel". Vannak barátaim, fiú és lány is van; általában szeretnek az emberek, valamennyire vicces is vagyok, és nem tartom magam az ördögnél is rondábbnak. Mégse jön össze soha semmi egy lánnyal se, hiába próbálkozok. Mintha sose találkoznék azzal, akivel kéne. Nem vagyok nagy partyarc, nem járok bulizni, (házibulikba járok, de ott ált. már ismerek mindenkit) haverokkal szoktam kocsmázni, mozizni, bowling, stb.
Ha új társaságba keveredek, hamar beilleszkedek, könnyen oldódok társaságban, ha jól érzem magam. Szóval nem is azzal lenne a gond, hogy félénk lennék, vagy ilyesmi, vagy extrém béna (bár ki tudja, lehet valamennyire ezek is közre játszanak), de ha találok is valakit, aki tetszik, egy lányt akiben valami megfog, legjobb esetben is barátzónázva leszek.
Nektek is volt ilyen időszakotok? Ki tudtatok törni ebből? Van még olyan akinek dettó nem sikerült egy komolyabb kapcsolat se így 18 éves korára?

6

Nem tudom hova tenni a viselkedését. Mit akar tőlem? Miért csinálja ezt?

Szóval van egy fiú akivel 7-8 hónapja kavargatok de semmi tobb nem volt,és megbeszéltük,hogy ha az egyikünk mással kavar azt azonnal elmondjuk egymásnak és megbeszéljük.
Õ kavargatott a legjobb barátnőimmel és nem mondta el nekem, beadta azt a dumát h csak én vagyok neki.Aztán elküldtem a francba.De azóta folyton felkeres és nagyon jól esik ez tőle,mert nagyon sok élményünk volt együtt. Tegnap találkoztam vele először több mint 1 hónap után és megkérdeztem tőle kerek perec h miért keres fel folyton?és azt mondta h azért mert folyton eszébe jutottam,meg még 1 dolog miatt.de ezt nem merte elmondani az elején.úgy kellet nyaggatnom h elmondja.Aztán hirtelen belefordult a párnába és azt mondta h "mert hiányoztál" és utna nem mert rámnézni..azt is mondta h változott és h komolyodott
most mit csináljak?tényleg komolyn gondolja vagy csak megint átakar verni?
bocsi a helyesírásért siettem.előre isköszi

6

Melyik a jobb egy ismerkedés során?

A pasi eltitkolja az összes haverja elől, hogy ki tetszik neki, vagy ha elmondja nekik?

7

Mennyi idő után érdemes elhívni egy lányt valahova, szakítás után?

a lány szakított, és én elhívnám, mennyit kellene várni ezzel?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!