Találatok a következő kifejezésre: Hogyan vehetném a csajt, hogy próbáljuk (1 db)

Hogyan vehetném rá a csajt, hogy próbáljuk meg újra?

Még januárban megtetszett egy csaj, akit egyb?l fel is vettem MSN-re. Mikor mutattam neki magamról egy képet, azt mondta hogy nem vagyok csúnya, de neki most lesz barátja és azért nem akar vele ismerkedni. (Én viszont akkoris azt gondoltam hogy nem egy jó képet mutattam magamról. )Ekkor úgy gondoltam hogy majd akkor legközelebb. Persze barátja nincs azóta sem, viszont közös ismer?sünk se sajnos. Hogy tudhatnám a legkönnyebben rávenni ?t, hogy próbáljuk meg újra? Mi lenne a legjobb megoldás arra, hogy összejöjjön a dolog?

Legjobb válasz: így igaz!!!

így igaz!!!
Hát nem akarlak elkeseríteni de a nõk 99%-a ha azt mondja nem vagy csúnya akkor az nem azt jelenti hogy tetszel is neki. A "nem vagy csúnya" csupán annyit takar hogy nem akar megbántani.
Igen, igaza van az elõzõ válaszolónak. Máshol kéne kopogtatni.
Nem vagyok meggyõzõdve arról, hogy tényleg szeretnéd, ha a barátnõd lenne, ha "csaj"-nak hívod... Talán egy kicsit több tiszteletet mindenki megérdemel, még akkor is, ha szerinted a szép fejed után kellene omladozniuk a nõknek.
Na jó, már az eleje sántít egy picit =) Álszentség lenne azt állítani, hogy a külsõ nem számít. Nagyon sokat számít, de nem minden. Viszont egy kép semmit, de semmit nem ér. Csak egy primitív reklám, amin a gyökerek fennakadnak, és elsõ rostának elég hatástalan, hacsak nem úgy öltözöl és pózolsz, mint egy retard vagy egy látens homoszexuális =D Ha az életben láthat, a külsõd, a mozgáskultúrád, ami kiegészül a szövegeddel, stílusoddal, stb, máris kerekebb képet kap Rólad, és ami a legfontosabb, egy élõ embert lát, nem iksz megabájtnyi tárolt információt (magyarul adatot=D). Kicsit gondold át, ne játszd meg magad, ne túlozd el a szöveged, add magad, ami lehet elég, lehet csak késõbb alakul ki, és ha visszautasít, viseld tartással. Ha meg csak dugni akarsz, akkor felejtsd el amit írtam és itasd le egy garázsban, majd alaposan darabold fel és zabáltasd fel a halaiddal =D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyire gáz szaktárssal járni?

Lány vagyok. A legjobb barátomba belezúgtam fél éve, ezt tudja, félig-meddig túlléptem rajta, ő nem akart velem járni akkor, azt mondta, hogy akkor ő ezt nem. Ettől függetlenül eléggé sanszos, hogy egyszer együtt leszünk mi ketten, ezt most feltételezzük, kérlek, háttérinformációk nélkül. Ettől függetlenül elég szar lehet neki, h én még mindig.. mindegy. Nyomi vagyok. De van egy másik srác. Aranyos. Nem mozgat meg túlságosan. Õ is a szakunkra jár. Tetszem neki. És azt hiszem, alakulhatna vmi. De az első sráccal olyan jóban vagyok, hogy kb folyton a társaságában vagyok meg a többi barátommal, szűkebb baráti kör. És előtte elég gáz lenne elkezdeni pasizni a másik sráccal. Másrészt meg szaktárssal járni... mennyire gáz ez?

Kérlek, hogy feltételezzük, hogy épelméjű vagyok, és minden úgy van, ahogy leírtam.

6

Vannak még magas fiatalemberek Sz. Sz. B. -ben?

Akikkel eddig ismerkedtem/találkoztam, mind alacsony volt... :S hihetetlen hogy a 180 cm-es magasságomhoz nem találok egy magasabb palit :(

25 l

11

Tetszik egy lány a suliba és ő is tudja de a szüleim nem engedik a randizást. Hogy oldhatnám meg a helyzetet? Mert eléggé magányos vagyok :/ 13/f

4

Fiúk! Mi alapján/mikor szólítotok le egy lányt?

Oké, gondolom, ha tetszik, de nem egészen vagyok kíváncsi. Mondjuk ha rátok mosolyog vagy szemeztek, akkor csak tudomásul veszitek? Mennyire vagytok félénkek? Szeretitek ha egy lány kezdeményez?

5

Csajok, hogy néz ki számotokra egy tökéletes randi?

Mindent kérek,milyen helyszínek,programok,minden ami nektek a tökéletes randit képezi.

7

Elrontottam mindent? :c

2011- Pár éve én és a legjobb-barátnőm megismerkedtünk egy sráccal. Bejelöltük facebookon.. barátnőm odáig volt a fiúért, én viszont úgy voltam vele h helyes de engem nem érdekelt, ezért segítek hogy a barátnőm összejöhessen vele. Beszéltünk a fiúval facebookon is és velem nagyon édes volt azt is mondta h jó csaj vagyok, barátnőmmel pedig eléggé közömbös volt.. A srác valami oknál fogva(nem tudom hogy miért, ezt nem mondta el egyik se) törölte az ismerősei közül a barátnőmet.. én utána még beszéltem párszor a fiúval.. de barátnőm megkért h 'szakítsam meg vele én is a kapcsolatot'. töröljem a fiút az ismerőseim közül, mert ez nagyon szarul esik neki. MEGTETTEM:c mert ő VOLT a legjobb-barátnőm és nem akartam fájdalmat okozni ezzel neki.
2013- 2év után újra láttam a srácot, egy suliba járunk.. nem bírom elfelejteni.Mindig néz, múltkor előre engedett a buszon.. de viszont még nem beszéltünk,félek h ezért egy idiótának tart amiért töröltem:cc
AKAROM EZT A FIÚT!!

7

Milyen egy átlag diszkó? (hangulat, stb. )

Átlag alatt azt értem h cigi kint, pija bent de csak 16+nak, beleépö csak ID kártyával, több terem, 1 DJ, meleg, mindenki csókolózik, fiúk felkérik a laányokat táncolni.
Igazaáboól amiket felsoroltam baraátnömtöl hallottam, de én még nem voltam diszkoban, majd vele megyek :) csak kicsit izgulok, jo ez egyaltalan?

5

Nagyon jófej, de eléggé csúnya pasi?

Megismertem neten egy erősen intelligens,nagytudású,kedves férfit,rengeteg a közös,hasonló az érdeklődési körünk is(mindez nagyon imponál nekem).Ugyanakkor a fizikuma enyhén szólva visszataszító(azaz nem valami magas, enyhén tulsúlyos,pattanásos,kopaszodó,elégge csúnya arcbőre van).
Eléggé közel kerültünk egymáshoz,ő komolyan szeretne velem lenni, viszont én első perctől vacilálok,nem tudom,mitévő legyek,annyira nem tudom elfogadni a külsejét...Másfelöl meg vonz az esze, a szíve,a természete,az értékrendje,stb,ilyen téren felnézek rá.
Mit lehet kezdeni ezzel az ellentéttel?

10

Meg merem kockáztatni, hogy nincs egészséges, ép eléméjű férfi, akinek ez tetszene! Miért égetik magukat ilyenekkel a lányok?

Nincs bajom a sminkkel, ha tényleg csak 1 kicsit használnának belőle, és még természetesek maradnak kinézetre.

De most ez bejön bármelyik fiúnak is? Mert szerintem nincs olyan férfi ember, aki beszámítható, és ez valóban vonzaná!

22

Szolnok és környékén milyen szép, romantikus helyek vannak?

Páromat szeretném meglepni valami szép romantikus nappal! Nem pont étteremre vagy kávézóra gondoltam hanem természeti helyekre
23/F

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!