Találatok a következő kifejezésre: Hogyan vehetném a csajt, (5 db)

Hogyan vehetném rá a csajomat, hogy ne csak misszionárius pózban csináljuk? Én szeretném kipróbálni más pózban is, de õ az mondja gusztustalan! Tippek? Csak normális válaszokat írjatok! Idióták kíméljenek!

Legjobb válasz: Csak kíváncsiságból hány éves? Én ilyet még nem hallottam hogy azt mondják egy másik poziciora hogy undorito. Esetleg beszéld meg vele vagy itasd le :D

Csak kíváncsiságból hány éves? Én ilyet még nem hallottam hogy azt mondják egy másik poziciora hogy undorito. Esetleg beszéld meg vele vagy itasd le :D
" gusztustalan" úristen jó csajt fogtál ki a sok közül atyaúristen. nekem tuti sokáig nem mûködne a kapcsolatom vele
Vagy vallási fundamentalista és efféle tévtanításokkal traktálta valami prûd pap? :D Ez tényleg elég beteg dolog. Én vallásos vagyok, méghozzá komolyan, de ez nekem is sok lenne. Az is lehet, hogy simán prûd vagy éretlen a dologhoz. Hány évesek vagytok?
Lehet szõrös a segge, vagy aranyere van, s nem akarja, hogy meglásd..., vagy igen rendesen kicsi a farkad, s Õ már tudja, hogy csak így érez Téged... Nahhh, csak sikerült nem idiótának lennem... :)
Szép tapintatosan derítsd ki nála, miért gondolja gusztustalannak. Lehet hogy ebbõl rögtön meg tudjátok beszélni, hogy annyira nem is vészes a többi ötlet, de ha nem áll könnyen kötélnek, tanulmányozzátok kicsit a Káma Szútrát. Na ami abban van, mindennek mondható, csak gusztustalannak nem.
Hú én egy megértõ embernek gondolom magam, de ez most kifogott rajtam :D Gusztustalan a többi póz? Wtf?
De miért tartja gusztustalannak? Ne vedd rá, csak egyszerûen fordítsd át menet közben! :D Vagy tudd meg, mi miatt gondolja így...
Ezért nem kell 13 évesen szexelni.
"Drágám, most ne misszionáriós pózban csináljuk. Fordulj meg, próbáljuk ki hátulról!" Nagyjából valahogy így!
TIPLI !

Egyszerűen nem nyugszom, van az osztályba egy csaj hogyan vehetném rá a szexre?

van barátja, és ? is az osztálytársam...hogy vehetném rá a szexre?

Legjobb válasz: Mondjuk felajánlasz 10 millát egy óráért. Tuti gerincre vágja magát. :D Egyébként neked is kéne gerinc, ha csak szexre akarod rávenni, de egyébként mást nem akarsz, plusz barátja is van.

Mondjuk felajánlasz 10 millát egy óráért. Tuti gerincre vágja magát. :D Egyébként neked is kéne gerinc, ha csak szexre akarod rávenni, de egyébként mást nem akarsz, plusz barátja is van.
te mekkora surmó vagy...
Elõször próbáld meg arra rávenni, hogy elhagyja a barátját miattad.-.-'' Ha meg csak szexpartnernek kell akkor sajnállak.Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 18-18 évesek vagyunk
A barátját is ráakarod venni?
A kérdező hozzászólása: aha
Verd meg a barátját és kapd el a csajt amikor haza siet , lökd be egy bokorba és már mehet is
Egyszerû.. haverkodj össze vele, vidd el buliba és itasd le totál mákra!a többi menni fog ;)
csõ kinyalhatlak?
sok sok csókkal, simogatással, kellemes hangulattal, szép szavakkal... ezt érezni kell
Ha úgy kell rávenni, akkor inkább sehogy.
Nyugodt helyen, csókolózás simogatás és szépen lassan haladj a bizonyos testrések felé, ne rögtön hanem lassan. Utána már gombolhatod a nadrágot kapcsolhatod a melltartót, csak legyél gyengéd és ne kapkodjál.
11:33 gratulálok ha egy nõt megütsz... én sosem tudnám megütni a barátnõmet.. remélem jól tökön rúg téged a csaj akit megütsz... undorító féreg...
H*lye az a csaj aki visszautasítja :DD
a csaj adja a pofont - de ne zavarjon XD
na és ilyenkor szokták benyögni, hogy lehet, hogy mégse akarom...és ilyenkor még õk sértõdnek meg, ha ordít velük az ember, vagy esetleg eldurran egy pofon?? Hihetetlen mennyire pofátlanok tudnak lenni a nõk
a pénzeddel


Hogyan vehetném rá a csajt, hogy próbáljuk meg újra?

Még januárban megtetszett egy csaj, akit egyb?l fel is vettem MSN-re. Mikor mutattam neki magamról egy képet, azt mondta hogy nem vagyok csúnya, de neki most lesz barátja és azért nem akar vele ismerkedni. (Én viszont akkoris azt gondoltam hogy nem egy jó képet mutattam magamról. )Ekkor úgy gondoltam hogy majd akkor legközelebb. Persze barátja nincs azóta sem, viszont közös ismer?sünk se sajnos. Hogy tudhatnám a legkönnyebben rávenni ?t, hogy próbáljuk meg újra? Mi lenne a legjobb megoldás arra, hogy összejöjjön a dolog?

Legjobb válasz: így igaz!!!

így igaz!!!
Hát nem akarlak elkeseríteni de a nõk 99%-a ha azt mondja nem vagy csúnya akkor az nem azt jelenti hogy tetszel is neki. A "nem vagy csúnya" csupán annyit takar hogy nem akar megbántani.
Igen, igaza van az elõzõ válaszolónak. Máshol kéne kopogtatni.
Nem vagyok meggyõzõdve arról, hogy tényleg szeretnéd, ha a barátnõd lenne, ha "csaj"-nak hívod... Talán egy kicsit több tiszteletet mindenki megérdemel, még akkor is, ha szerinted a szép fejed után kellene omladozniuk a nõknek.
Na jó, már az eleje sántít egy picit =) Álszentség lenne azt állítani, hogy a külsõ nem számít. Nagyon sokat számít, de nem minden. Viszont egy kép semmit, de semmit nem ér. Csak egy primitív reklám, amin a gyökerek fennakadnak, és elsõ rostának elég hatástalan, hacsak nem úgy öltözöl és pózolsz, mint egy retard vagy egy látens homoszexuális =D Ha az életben láthat, a külsõd, a mozgáskultúrád, ami kiegészül a szövegeddel, stílusoddal, stb, máris kerekebb képet kap Rólad, és ami a legfontosabb, egy élõ embert lát, nem iksz megabájtnyi tárolt információt (magyarul adatot=D). Kicsit gondold át, ne játszd meg magad, ne túlozd el a szöveged, add magad, ami lehet elég, lehet csak késõbb alakul ki, és ha visszautasít, viseld tartással. Ha meg csak dugni akarsz, akkor felejtsd el amit írtam és itasd le egy garázsban, majd alaposan darabold fel és zabáltasd fel a halaiddal =D

Hogyan vehetném rá a csajomat hogy nyalja ki néha a seg. G lyukam? Néha én is kiszoktam neki és tetszik neki és élvezi.

Szeretném ha szopás közbe vagy amikor nyalogatja a golyóimat akkor néha oda tévedne:)))

Legjobb válasz: Tudod: néma gyereknek ......:DD

Tudod: néma gyereknek ......:DD
Hogyha a szörös az ánuszod kétlem hogy lesz hozzá gusztusa én se nyalom a csajom seglyukat mert GUSZTUSTALAN. csak kaki jön ki rajta
Ülj bele az arcába :D
uhhh..
kérd meg
Mosakodj meg jól ott még mielõtt szexre kerülne a sor, plusz ha nem is sikerül, próbáld meg kicsit levágni ott a szõrzeted (ne teljesen, mert kegyetlenül fáj, miközben visszanõ), plusz tényleg említsd meg neki. Ennél többet nem tehetsz. NE ERÕLTESD RÁ A DOLGOT!
Amúgy én is szeretnék vmi hasonlót a barátommal, de õ nem engedi.
hát pedig ekkor élveznek a legnagyobbat, fõleg azok akik ezt szeretik én szeretem csinálni, N


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!