Találatok a következő kifejezésre: Hogyan vehetném a (229 db)

Hogyan vehetném a születendő fiamat majd a lánykori nevemre?

Ebben az évben váltam el és már terhes voltam mikor kimondták a válást, igy 300 napon belül szülök(válástol számítva) ami azt jelenti hogy a gyereket a volt férj nevére fogják anyakönyvezni, apasági nyilatkozatot tehát nem is csináltathat a párom.Van rá mód hogy az én nevemre kerüljön a baba? Ha esetleg a korházba nem viszek mást csak az én papírjaimat akkor rámírják?

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
10:34! Ehhez bizony Te nem értesz, ugyanis ha azt szeretnék, hogy a születendõ gyermek kapásból ne az elõzõ férj nevén legyen, az új házasság erre a dologra az egyetlen megoldás. Igenis számít. Viszont szerintem annak per pillanat sincs akadálya, hogy az anyuka leánykori vezetéknevét kapja a gyerek. Más a vezetéknév, és más tészta az, hogy annak elelnére, hogy az anyuka vezetéknevét kapja a bébi, az elõzõ férj szerepel apaként a születési anyakönyvi kivonatban.
Szia.Eloszor is keress fel egy ugyvedet, de szerintem, amikor megszuletik a baba, nem kell elmeseld eleted tortenetet a korhazban, mert ugysem erdekell senkit a jogi dolog, csak az edesapatol kell majd egy apasagi nyilatkozat, ha meg nem vagytok hazasok!Ennyi!Akkor egybol az edesapa nevere kerul a baba es nem kell utana a sok jogi procedura.Szep napot!
10:36-os vagyok, én is a lánykori nevemet viselem, nem vettem fel a férjemét
Hogyha szüléshez nem viszel semmilyen papirt, akkor 10000% hogy a te nevedre kerül. n férjnél vagyok, de apa külföldön volt, mikor szültem Nem vittem házassági anyakönyvi kivonatot be, véletlenül. A lakásunkba senki nem bejáratos, fõképp kutakodni nem engedném be még anyámat se, igy a lányom az én nevemen van 2000 ft lesz a névváltoztatás.
Legegyszerûbb ha összeházasodtok és viszed a házassági anyakönyvi kivonatot.
Az új házassági nem számit, nem értem, minek ir, aki nem ért hozzá... Megirnád, hogy TE hogy viseled a nevedet? A lánykori neveden vagy? Mert a gyerek kaphatja anya és apa vezetéknevét, vagy ezek kombinációját. Nálatok az ex-férj sajnos a vélelmezett apa... Szóval csak akkor lehet a te neveden, ha te is azt viseled. Mondjuk engem nem hiszem, hogy nagyon zavarna a dolog, nem az a pár hónapnyi más vezetéknév fog számitani a gyerek életében... A procedúra után meg megkapja a párod nevét.
Én jogszabály elemzésekhez nem értek, de egyszer olvastam olyan történetet, hasonló, mint a tied és ott a volt férj, aki nem is volt apja a gyereknek, bosszúból elperelte a gyereket és a bíróság neki ítélte. Úgyhogy én mindenképp intézkednék nemcsak a név miatt, hanem hogy semmi köze ne legyen a gyerekedhez. Mertha van gyerektartás, van láthatás is.
én csak leírom, hogy mikor szültem hogy volt a szobatársammal: szobatársamhoz jött az anyakönyves, kérdéseket tett fel, anyuka ki, hol született, mikor, munkahely, stb. stb... és apuka ki, erre mondta, hogy nincs apuka... kérdés kérdést követett, végül mondta anyuka, hogy a saját nevére "kéri" a gyereket. Úgy anyakönyvezték neki. persze nem tudom hogy megy jogilag.
na ne már!hogyan perelhetné el a gyereket bosszuból jogi úton az akinek semmi köze a gyerekhez!hol volt az édesapa?az édesanya?a rokonok?talán akkor megértem ha az anya olyan aki inkább nem szült volna, , mert egy alkesz vagy drogos ill egy kúrva, stb...meg talán akkor ha már a pacák neveli a kicsit születése óta és a nevén van, így talán megérteném, de hogy bosszúból ugyh semmi köze hozzá azt kétlem, h a bíróság odaítélte volna! én voltam aki arra ösztönzött, h keress fel egy családjogi ügyvédet, mert õ titu, h talál megoldást és azt is mihamarabb szóval ne hallogasd sokáig
szerintem az a legegyszerübb ha felkeresel egy ügyvédet aki ebben jártas és segítsen õ, mondja meg, h mi a leggyorsabb megoldása ennek
Ne haragudj 10.34-es, de te tudod rosszul. 1952. évi IV. törvény a házasságról, a családról és a gyámságról Ha a nõ házasságának megszûnése után újból házasságot kötött, újabb házasságának fennállása alatt született gyermeke apjának akkor is az új férjet kell tekinteni, ha a korábbi házasság megszûnése és a gyermek születése közt háromszáz nap nem telt el. Abban az esetben, ha ez a vélelem megdõlne a gyermek apjának a korábbi férjet kell tekinteni . Kérdezõ, bocs az off-ért.
Szia! Én úgy tudom, hogy le kell mondania a volt férjednek az apaságról és úgy kaphatja a te neved a gyermeked. Ha lemond az apaságról: nincs láthatás, nincs gyerektartás sem.
Az nem baj, ha nincs semmije, akkor is köteles fizetni. Ha nem fizet, az kiskorú veszélyeztetése és ha feljelented, hogy nem fizet, akkor a rendõrök elviszik és eljárást inditanak ellene. Az nem mentég egy gyerek el-nem-látására, hogy neki nincs jövedelme. Értelemszerûen észik valamit, mivel él, tehát valmai bevétele van. Márpedig a gyereke az elsõ a törvény szerint, az õ ellátását a sajátja árán is biztositania kell. Tehát ha ezeket szépen elmondod neki, akkor nem lesz itt gond. Szólj neki, hogy feljelented, ha nem ad pénzt a "gyereke" után, vagy irja alá a papirt, amig kegyes vagy.
A kérdező hozzászólása: nincs mibõl gyerektartást fizetnie, nem dolgozik meg semmije sincs.és a hivatalban mondták hogy neki is alákell majd valamit írnia.már nem birom idegekkel.....
A biróságra õ nem kell, mert az igazi apának kell pert inditania és DNS tesztel bizonyitani az igazát. Tehát az ex-férj nem tud itt idõt húzni. Különben meg amig a nevén van, addig fizetheti a gyerektartást, szóval szerintem segitõkész lesz :-)
A kérdező hozzászólása: Én a férjem után ...né voltam, de most levetettem és a lánykori nevemen vagyok.Engem az zavarna hogy a volt férjem igen macerás ember és majd ha birosági perrel akarom elérni hogy a gyermekem lekerüljön róla az is tuti elhuzodna mivel nagy ívben leejtené és nem jönne be a biroságra aláírni a kellõ papírt.
A kérdező hozzászólása: A válásom nagyon sokáig elhuzodott hiába éltünk mi már sok ideje külön. a hivatalban azt mondták hogy biroságon kell pert indítsak majd és ugy kerülhet az édesapja nevére.
Jól értem? a gyerek apja nem a volt férj, hanem egy másik pasi? Ha igy van, apasági teszt után, vagy örökbefogadás révén kaphatja a valódi apa nevét a gyerek. A te lánykori neved csak névváltoztatás módján lehetséges, de kiskorú esetében az apa beleegyezése szükséges.
Ugyanez volt, nem voltak még elválva, a nõ mással élt együtt, lett közös gyerekük, de a férj nevére anyakönyvezték, a korábban említett okok miatt és elperelte. Én azt nem tudom mikor ítéli a bíróság az apának a gyereket, de itt ez történt a férj kapta a gyereket. Most egyébként tök mindegy, nem ér annyit az idegeskedés, jobb ezt letisztázni. Mert ha nem is ítélik az apának a bírósági hercehurca sem hiányzik az anyának gondolom. És ezt arra írtam, hogy "zsarolja" meg a gyerektartással. Mert akkor meg a férj kér láthatást, vagy akármi. Jobb ezt elõre letisztázni.

Hogy vehetném rá anyuékat a piercingre?

A szám alá jobb oldalra vagy a szám fölé bal oldalra szeretnék. mennyibe kerül ez és mennyire fájdalams?

Legjobb válasz: Ahol én lakom 3500Ft ért csinálják és csak egy kicsit fáj.de szúrás után bedagad és az a kellemetlenebb... fogalmamsincs h h vehetnéd rá a szüleidet.. nekem szerencsére engedékenyek ilyen szempontbó. =)

Ahol én lakom 3500Ft ért csinálják és csak egy kicsit fáj.de szúrás után bedagad és az a kellemetlenebb... fogalmamsincs h h vehetnéd rá a szüleidet.. nekem szerencsére engedékenyek ilyen szempontbó. =)
én elõször mondjuk a tetkóval nyaggattam õket hogy engedjék meg utána mondtam hogy akkor a piercinget engedjék meg. Elmondtam hogy azt bármikor kiveszem beforr nem úgy mint a tetkó és így beleegyeztek.
Jól mondja az utolsó, mondd azt, hogy ha megunod bármikor kiveszed és beforr. De hány éves vagy?
Hát akkor még sehogy... Mondjuk anno én is ilyen idõsen (sõt elöbb, de hivatalosan csak 14 évesen akartam xD) szerettem volna pc-t, méghozzá azt mondtam hogy ballagásra ezt kérek, de aztán nem lett belõle semmi és nem is baj. Mostmár nem akarok, örülök, hogy akkor nem csináltattam meg, várj még 1-2 évet és hogyha tényleg akarod, akkor még akkor is meg tudod csináltatni.
Én azzal nyaggattam õket hogy semmi mást nem szeretnék.. Megmagyaráztam nekik hogy ez olyan mint a fülbevaló, csak máshol van! Veszprémbe is 3500-ért szokták csinálni.. Nekem 15 évesen lett köldök piercingem és most nyáron csináltattam az orromba.. És én kifejezetten élveztem a szúrást, anyukám azt mondta hogy egyáltalán nem grimaszoltam mikor szúrták kinyitottam a szemem és láttam hogy a kis branûlcsõ benn van az orromban és én igazából eléggé élvezem az ilyet.. Nekem nem fájt, de ez személyfüggõ. Túl leszel rajt és 10 másodpercig fáj.. 3 nap múlva meg már észre se veszed hogy ott van úgy megszokod! 16/L
A kérdező hozzászólása: 14
Én 12 évesen csináltattam a fülembe és azt már akk vagy 3 éve szertettem volna, 13 évesen meg a köldökömbe csináltattam és errõl 4 nap alatt döntöttem, mert mondtam anyának h akarok csináltatni vhová és azt mondta h neki midegy csak nenagyon látszódjon és énis nagyon élveztem a szúrást és az egész hangulatát

Hogyan vehetném rá, hogy ne írja be a jegyet?

Szóval az van, hogy matek témazárót írtunk a testek felszínérõl és térfogatáról. Volt egy feladat amit nem tudtam, ezért gyorsan kitéptem egy lapot amin azt hittem, hogy a húrtrapéz alapú hasáb térfogata (ez volt a feladat) van. Kiderült, hogy rossz lapot téptem ki, mert így is siettem, mert csak 5 perc maradt az órából. Szóval ott vagyok, meglõve, hogy most mit kéne csinálnom. Odafordultam az elõttem ülõhöz és megkérdeztem, hogy mi az eredmény, de mire válaszolt kicsöngettek és ott állt mellettünk a tanár, hogy bekérje a lapokat.Mikor elmondta az elõttem ülõ a választ akkor mondtam a tanárnak, (feladtam) hogy "jófej leszek és ezt nem írom be", de tök viccesen, mert a tanár is jó fej. A következõ óránk tesi volt, úgyhogy rohantunk le az öltözõbe, a lapot meg otthagytam. Mivel, hogy a tanár osztálytermébe voltunk ezért átnézte a padokat szemétért és megtalálta a puskát. Én már nem voltam ott, csak egy barátom. Õ azt állítja, hogy simán ráírta az egyest a dolgozatomra, de én nem hiszek neki. (Full ötös vagyok elsõ óta) Szerintetek, ha elmondom a tanárnak, hogy meg tudnám írni a dolgozatot a puska nélkül (most is úgy írtam) akkor megengedi, hogy újraírjam? Így nyolcadikban nem engedhetek meg magamnak egy egyes témazáró jegyet :/

Legjobb válasz: Mindenképp beszélj vele

Mindenképp beszélj vele
Kérdezd meg a tanárt, hogy tényleg ráírta-e az egyest
Húúú ha most le írnám az összes dolgot, ami ezzel kapcsolatban eszembe jutott! Inkább nem válaszolok mást!

Hogyan vehetném rá a csajomat, hogy ne csak misszionárius pózban csináljuk? Én szeretném kipróbálni más pózban is, de õ az mondja gusztustalan! Tippek? Csak normális válaszokat írjatok! Idióták kíméljenek!

Legjobb válasz: Csak kíváncsiságból hány éves? Én ilyet még nem hallottam hogy azt mondják egy másik poziciora hogy undorito. Esetleg beszéld meg vele vagy itasd le :D

Csak kíváncsiságból hány éves? Én ilyet még nem hallottam hogy azt mondják egy másik poziciora hogy undorito. Esetleg beszéld meg vele vagy itasd le :D
" gusztustalan" úristen jó csajt fogtál ki a sok közül atyaúristen. nekem tuti sokáig nem mûködne a kapcsolatom vele
Vagy vallási fundamentalista és efféle tévtanításokkal traktálta valami prûd pap? :D Ez tényleg elég beteg dolog. Én vallásos vagyok, méghozzá komolyan, de ez nekem is sok lenne. Az is lehet, hogy simán prûd vagy éretlen a dologhoz. Hány évesek vagytok?
Lehet szõrös a segge, vagy aranyere van, s nem akarja, hogy meglásd..., vagy igen rendesen kicsi a farkad, s Õ már tudja, hogy csak így érez Téged... Nahhh, csak sikerült nem idiótának lennem... :)
Szép tapintatosan derítsd ki nála, miért gondolja gusztustalannak. Lehet hogy ebbõl rögtön meg tudjátok beszélni, hogy annyira nem is vészes a többi ötlet, de ha nem áll könnyen kötélnek, tanulmányozzátok kicsit a Káma Szútrát. Na ami abban van, mindennek mondható, csak gusztustalannak nem.
Hú én egy megértõ embernek gondolom magam, de ez most kifogott rajtam :D Gusztustalan a többi póz? Wtf?
De miért tartja gusztustalannak? Ne vedd rá, csak egyszerûen fordítsd át menet közben! :D Vagy tudd meg, mi miatt gondolja így...
Ezért nem kell 13 évesen szexelni.
"Drágám, most ne misszionáriós pózban csináljuk. Fordulj meg, próbáljuk ki hátulról!" Nagyjából valahogy így!
TIPLI !

Hogyan vehetném rá a barátomat hogy nyaljon ki?

Nem akarom rákényszeríteni meg semmi olyan, csak mivel én már nagyon sokszor leszoptam..(de én szeretem is ezt csinálni) jólenne ha kinyalna..ötleteket?

Legjobb válasz: sehogy, járj emberrel.

sehogy, járj emberrel.
Lehet hogy büdös a 3.14csád:-)
Parancsolj rá, hogy nyaljon nem kell itt rávenni senkit semmire, vagy nyal vagy nincs szex.
Helyhez szoktató spray. :D
mesés :D És (lehet csak nála vagy igy?) ha sûrûbb állagú amikor elélvez akkor mélyebb, a gyors könnyed élvezete "higabb"
Én mindig nyalással kezdek , sajnállak hogy ilyen pasid van
A kérdező hozzászólása: íze milyen?
"Egyeztetünk" :) Szivesen játszom vele, és amikor lehajolok akkor szól, hogy ha csak a keménységemet akarja :) Egyébként bármikor, bármennyit :) )) Ha nem szól, akkor sima ügy ;)
szinte mindig
A kérdező hozzászólása: nálatok egybõl elõjátéknál eszetekbe jut a nyalás? és ha igen 10bõl hányszor kezdtek hozzá is?
69-zetek!!!
Kérd meg, hogy olyan jólesne ha alaposan kinyalna :)
Ha nem szeretné, válassz mást.
mond meg neki hogy mi lenne ha te is kinyalnál ha én leszoplak te paraszt.ennyi
Fürdés után 69, szó nélkül! Ha megkérdezi miért, válasz: "Miért ne?!".

Hogyan vehetném fel vele a kapcsolatot hogyan ismerjem meg?

Találkoztam egy ismerõsömmel(lány) akinek a barátnõje is ott volt..Az a helyzet hogy mi még nem ismerjük annyira egymást de a barátnõje egybõl felkeltette érdeklõdésemet..Mit gondoltok hogyan tudnám jobban megismerni? Az ismerõscsaj segitsége által vagy netán jelöljem be?Mit írhatnék neki? 18 évesek vagyunk..

Legjobb válasz: ennyire nem lehetsz onàllòtlan...

ennyire nem lehetsz onàllòtlan...
"vagy netán jelöljem be?" LOL! :DD

Hogyan vehetném rá a nimfámat, hogy megegyen többféle magot, és gyümölcsöket?

Nem kézzel nevelt madár, de már eszik a kezünkből, nagyon kíváncsi, de semmi sem érdekli a napraforgón kívül. Nem Õ az első papagájom, de ilyennel még nem találkoztam. Segítsetek kérlek!

Legjobb válasz: kevesebb napraforgó több másfajta mag/gyümölcs. minél kissebb adag napraforgót kell neki adni. mindig változatos étrendet kell nekik tartani!

kevesebb napraforgó több másfajta mag/gyümölcs. minél kissebb adag napraforgót kell neki adni. mindig változatos étrendet kell nekik tartani!
hát ha mindig "megsajnálod" akkor nem fogod rávenni hogy más magokat egyen.. de ha annyira kell megteheted azt is hogy a feltöröd/veszel feltört napraforgót és azt összekevered kevés gyümölccsel. itt is minél kevesebb napraforgót adsz a gyümölcsben így rászokhat arra a gyümölcsre.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam már hogy csak nagyon minimális mennyiséget adtam, de egész nap úgy sírt, fel alá futkosott a kalitka alján és dobálta a héjakat, hátha talál még. Lehet, hogy csak hiszti volt, de úgy megsajnáltam :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsot, majd igyekszem nem megsajnálni... Gondolom elõbb vagy utóbb megszokja, nem?

Hogyan vehetném rá a dologra?

A barátommal picivel több mint 3 hónapja vagyunk együtt. Õ 19 éves én pedig 18. Egyikünk sem szűz már. De ő még sem akar lefeküdni velem. Orálisan már probálkoztunk.

Legjobb válasz: Khm.....legyél nagyon szexi, hogy megkívánjon. Szerintem ez elég egyértelmû! Hozz fel perverz témákat.

Khm.....legyél nagyon szexi, hogy megkívánjon. Szerintem ez elég egyértelmû! Hozz fel perverz témákat.
lehet hogy egy 30-asra lenne szükséged manapság az nagyon menõ a lányoknak ezen életkorában ;-)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, de eléggé furán reagál a sex témára, félénk nagyon.
Kérd meg.
Legyél rossz fiúcska!
Hát ha a barátnõd perverz hajlamú és megkéred, simán megteszi. Én is megtenném, ha erre kérne a barátom, bár valószínû közben jót nevetnék rajta :-)
Talán kérd meg. (: Én magamtól is megtennék ilyeneket csak párom nem mindíg örül neki

A barátom nagyon fáradt, hogy vehetném mégis rá, hogy szexeljünk? 20/L

Legjobb válasz: Sehogy. Nem vágod hogy: NAGYON FÁRADT?

Sehogy. Nem vágod hogy: NAGYON FÁRADT?
a barátom tegnap nagyon fáradt volt 12 órát dolgozott és nem volt szükségem gyõzködni a szexre simiztem a testét és lentebb aztán õ hirtelen átváltott 69-be és õ is dugott meg nem én õt.
Míg a szív dobog a mellkasomban addig áll a farkam ha beledöglök is .... ha fáradt vagyok én azt szoktam mondani hogy bármit csinálhat csak ne keltsen fel :D
Figyi drágám. Az elsõ hosszabb kapcsolatom (másfél év) második fele egy rémálom volt. Pont ezért. Mondjuk 70 km volt köztünk, de ez nem számít, mégpedig azért, mert az akkori barátnõm ugyanezt csinálta, csak más formákban IS. Egyszer kint volt Németországban dolgozni 3 hetet, kocsival mentünk durván 10 óra utazás, az ember jobban elfárad, mintha nehéz fizikai munkát végezne. Amikor onnan hazaérkeztem este 8-kor, és beszéltünk telefonon, képes volt elvárni tõlem, hogy üljek fel a buszra 9-kor, menjek a Népligetbe (30 km), onnan 40 km hozzájuk. Amikor mondtam neki, hogy bocs, de inkább kihagynám, mert holtfáradt vagyok, képtelen volt megérteni és begõzölt, hogy én már biztos nem szeretem, meg biztos van valakim (nem tudom, ez hogy jött). Szóval csak arra világítok rá ezzel, hogy te SE várj el olyat egy férfitól, amire a fáradtság függvényében képtelennek tûnik elvégezni. Hagyd a francba aludni szerencsétlent.
Várd haza hipercukin. Kaja, vacsora, fürdõ, masszázs, szexi ruha, kis kézimunka, utána rábuksz... tüzeld fel.
Ha valaki nagyon fáradt, akkor aludni szeretne, ez normális. Persze ha valaki nagyon ki van éhezve, akkor az képes felülbírálni az elsõdleges szükségleteit (mint pár hozzászóló). A kérdésre pedig a válasz, úgy vehetnéd rá, hogy hagyod hogy kialudja magát.
lol... nem tetszett neki ?:D jézus mária... melyik bolygón vagyok?
A kérdező hozzászólása: #5: a múltkor próbáltam , de nem tetszett neki:/
Én a szexhez soha nem lennék fáradt :P
hagyd aludni, a pasik nagy része amúgy is szeret szunyokálni
Rosszul csinálsz, vagy csináltál valamit eddig :) Mindig fáradt?
Cumizd le, attól nincs férfi aki nemet mondjon
Én nem vagyok fáradt... Ittas meg vele egy redbull-t :)
Hagyd inkább aludni.
engem nagyon nem kéne gyõzködni :P :)
egy 12 órás szolgálat után kanosabb az ember mint 2 napi alvás után! :DD :P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!