Találatok a következő kifejezésre: Hogyan vehetem hogy (696 db)

A kérdező hozzászólása: hozzáértõ választ kérek
Ha valóban igaz, hogy látod a halottakat, én azt ajánlom, ezen a területen indulj el. Vedd fel velük a kapcsolatot. Vagy ha nem tudod hogy kell, járj utána interneten. Olvass el mindent ezzel a témával kapcsolatban. A telihold engem is nyugtalanít. Olyankor kicsit agresszívabb, és érzékenyebb vagyok a külsõ hatásokra. 15 éves koromig én is láttam lelkeket ( nem szívtam, nem drogoztam) de szépen lassan elmúlt. Remélem sikerrel jársz. És ha majd sikeres szellemvadász leszel, keress meg, mert szükségem lesz rád. :)
Szia! Én bûvészkedem, és a szavaidból ítélve mentalista trükkök érdekelhetnek. Igen, ezek trükkök, de addig varázslás, amíg a többiek nem tudják, hogy csinálod! Én inkább close-up bûvészetben utazom, ha ilyen tüzes-gondolatolvasós mágus szeretnél lenni, akkor ott folytatjuk, csak pontosíts:)
>gyenge és tanulatlan mágus vagyok Lefordítom: egy unatkozó, önbizalomhiányos tini vagyok elfogadási kényszerrel és túl sok szabadidõvel, és szeretném, ha azt hinnék, hogy különleges vagyok vagy troll
Nyelvtan könyveket viszont nem ártana, ellopták a vesszõt a billentyûzetedbõl?
kedves kérdezõ! Ahogy rejtelmesrengeteg is írta, olyan nincs hogy "tanulatlan mágus". Az olyan lenne mint az "analfabéta irodalmár". Ha tanulni akarsz, tanulj. De kezd az alapoktól. Üdvözlettel, Ezalor
A tanulatlan, és a mágus szavak kizárják egymást. A régi irányzatok csak tanult személyeket fogadtak el egyáltalán, és csak újabb nagy adag tanulás után avatták õket be a titkaikba. vegyük példának az egyiptomi papságot. A ranglétra legmagasabb fokára, a fõpapi címre egy halálos próbán kellett átesni. A teszt az elmét tette próbára. Ha a pap nem volt elég tanult, hagyták meghalni, nem maradhatott meg sem az addigi pozíciójában, és a legmagasabb beavatási fokra sem léphetett. Egyszerûen hagyták szomjan veszni. Tanulatlan mágus nincs. Tanulatlan érdeklõdõ talán.
"gyenge és tanulatlan mágus vagyok" ezt te sem gondoltad komolyan hogy semmit nem tudsz de már mágusnak hívod magad.ha szellemet látsz max médium vagy azt annyi.
Elég érdekes.Valoszinüleg tul sok szellem történetett nézel és nagyon elengeded a fantáziádat, minden este villanyoltás után. Vannak szellemek körülötünk láttam már én is. De azért a fantáziálást nem kell ösze keverni a valos és nem valos látomásokal.
u.i.:egy hozzáértõ
Tanulság:gondolkozz józanul és állj le a drogról
Valószínûleg nincs képességed, és kevesebb füvet kéne szívni.
Ide csak ennyit: XDDDDDD
Szerintem válts dealert, ne szívj el akármilyen szart.
A kérdező hozzászólása: nem füvezek eddig sem tettem etéren tiszta vagyok és szellemes filmeket se nézek><

Ha valakit letartóztatnak, a pszichológusa hogyan veheti fel vele a kapcsolatot, vagy hogyan üzenhet neki, hogy kérje ő a kapcsolatfelvételt vele?

Legjobb válasz: A pszichológusnak titokban kell tartania, hogy ki jár hozzá terápiába. Ezért erõsen szabályozzák, hogy a pszichológus hogyan, mikor, milyen feltételek mellett veheti fel a kliensével a kapcsolatot. Ebben az esetben etikailag az a legtisztább, ha a kliens próbálja elérni a pszichológusát. Szerintem.

A pszichológusnak titokban kell tartania, hogy ki jár hozzá terápiába. Ezért erõsen szabályozzák, hogy a pszichológus hogyan, mikor, milyen feltételek mellett veheti fel a kliensével a kapcsolatot. Ebben az esetben etikailag az a legtisztább, ha a kliens próbálja elérni a pszichológusát. Szerintem.
persze hogy vehetsz, simán mehet bele erõsebb csak férjen be
A kérdező hozzászólása: Méreteket természetesen nézem, csak sokallottam a 420A helyett 540A-t.
azt úgy sem fogja neked le adni ha nincs rá igény. nekem a gyári valami 45Ah és 360 indító áramú volt, tavaly vettem bele 56Ah 420indítójút, most tervezem autóhifi miatt a 70-72Ahás 640es indító áramút. az önindító úgy is csak annyit vesz fel amennyi neki kell, nem tesz kárt az erõsebb aku semmiben.
Az, hogy 420 A-os, az olyan, mintha egy ember 420 kilót tudna maximálisan felemelni. Egy 540 A-os akksi olyan, mint egy olyan ember, aki 540 kiló felemelésére képes. Ettõl még az 540 kilót felemelni képes ember el tudja végezni probléma nélkül az összes olyan munkát, amit a 420 kilót felemelni képes ember is el tud. Fordított esetben már nem egészen így van. Ráadásul az autódat 420-as indítóáramra tervezték (ill. bõven alá). Tehát ha még nagyobb hidegben, kopottabb csatlakozásokkal, kopottabb motort is kell indítania, az 540-es nyilván jobban bírja a strapát, mint a 420-as. Az az 1-2 kilónyi plusz teher szerintem nem annyira számít, mint hogy lényegesen nagyobb üzembiztonságot kapsz indítás terén. Ráadásul várhatóan lassabban is kopik el a nagyobb akksi, mert arányában kisebb terhelést kap ugyanattól az autótól.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Hogyan vehetem észre azt, ha tetszek egy lánynak? (lent)

Nos nekem nagyon megtetszett az osztálytársam... 14 éves vagyok, 7.es, ö 5 hónappal fiatalabb nálam nem nagyon merek a szemébe se nézni (nemtudom miért), és ha rá is nézek nem is birom sokiág... Nem merek kezdeményezni se. Elég sokat "marjuk" egymást.. meg kéne tudnom h tetszek e neki, mert ha nem és odaállitok neki azzal h tetszel nekem az elég égö lenne... Jöre ugy is elmegyek másik suliba.. Bringával kb 5 percre lakik tölem, a távval nem lesz gondom..

Legjobb válasz: ugy veheted észre a legjobban ha megfogja a ... na mit is...hát a kezedet XD

ugy veheted észre a legjobban ha megfogja a ... na mit is...hát a kezedet XD
Hát, szemezésbõl veheted leginkább észre. Meg abból, hogy elpirul, ha esetleg hozzászólsz. Meg szertintem, ha marjátok egymást, az is lehet a tetszés jele... :) De kezdeményezzél, és akkor jobban rá tudsz majd jönni :)
A kérdező hozzászólása: nem merek :/... igaz ha ránézek õ valamikor gyorsan elkapja a fejét... ha meg ha valaki elpirul az én vagyok :D
Nem kell feltétlen személyesen beszélned vele, beszélj meg vele a neten egy találkát és akkor az egy kis magabiztosságot. :) Sok sikert

Hogyan vehetek vagy hol vehetek kártyát, a neten? A többi lent :D

Uefa champions kártyát szeretnék venni a, neten de hogyan vagyis hol vehetek lécstiiiii segÍts nekem!!!!!

Hogyan vehetem rá a szüleimet hogy vegyenek karácsonyra egy laptopot? De amugy anyuék még mindig azt hiszik hogy én hiszek a jézuskába és valahogy rá akarom venniu őket hogy laptopot kapjak!

hosszú történet csak annyi hogy nem akarok össze veszni folyton a gépen az öcsémmel mert már idegesít?

Legjobb válasz: Hát ez attól is függ, hogy megengedhetitek-e magatoknak, ugyanis egy laptop nagyon drága mulatság... Ha úgy gondolod, hogy nem a pénz az oka annak, hogy nem akarják, akkor meg próbálj velük rendesen, "felnõttként" beszélgetni, elmondani, hogy miért szeretnéd, és hogy tudsz felelõsségteljesen bánni vele (magyarul nem beledilizni, és egész nap a gépen lógni csak)... De, ha anyagi okokból nem akarják, akkor nem tudsz mit tenni, és szerintem ne is nyavalyogj akkor érte, mert csak rosszul esik nekik...

Hát ez attól is függ, hogy megengedhetitek-e magatoknak, ugyanis egy laptop nagyon drága mulatság... Ha úgy gondolod, hogy nem a pénz az oka annak, hogy nem akarják, akkor meg próbálj velük rendesen, "felnõttként" beszélgetni, elmondani, hogy miért szeretnéd, és hogy tudsz felelõsségteljesen bánni vele (magyarul nem beledilizni, és egész nap a gépen lógni csak)... De, ha anyagi okokból nem akarják, akkor nem tudsz mit tenni, és szerintem ne is nyavalyogj akkor érte, mert csak rosszul esik nekik...
írj egy levelet a jézuskának és tedd a konyhaasztalra, hogy küldjék el neki. írd bele, hogy ez minden vágyad :D
Oké, de azt nem tudhatod, hogy az a pénz mire van félrerakva...
És van is rávaló? Mert egy laptop nem mindenkinél a "cukorka" kategória, hogy nyavalyogsz érte pár napot és már kapod is.
A kérdező hozzászólása: Biztos hogy van rá mert pont ma láttam hogy félre van rakva sok pénz és megis számoltam 1oo ezer volt vagyis félre volt rakva vagyis van még több is úgy hogy amugy meg azért akarok laptopot mert az idióta öcsém ül mindig a gépnél és én is akarok a barátnöimmel beszélgetni valamin és ugye egy egész gép drágább mint 1 laptop.

Hogyan vehetem fel a zsidó vallást?

Családfakutatást végeztünk és kiderült hogy Édesanyám Nagymamája zsidó asszony volt, s?t az el?tte él? generációk szülöttei is mind azok voltak.

Legjobb válasz: Azt olvastam, hogy elég nagy próbatétel elé állítanak a zsidóvallás felvételekor, hiszen ez egy nem szokványos dolog, ide elhivatottság kell. Itt nem lehet elsumákolni a vallást, mint a katolikus életben. Tudod, nem mész, nem mész,de azért meg vagy keresztelve, bár fingod sincs mondjuk arról, hogy minek kell... (tisztelet a kivételnek) A zsidók sokkal vallásosabbak. Elõször el kell döntened, hogy ténylegesen akarod-e, aztán keresd fel zsidóközösséget, ismerkedj velük, meséld el, hogy miért akarsz az lenni, meglátod segíteni fognak, ha látják rajtad,hogy akarod

Azt olvastam, hogy elég nagy próbatétel elé állítanak a zsidóvallás felvételekor, hiszen ez egy nem szokványos dolog, ide elhivatottság kell. Itt nem lehet elsumákolni a vallást, mint a katolikus életben. Tudod, nem mész, nem mész, de azért meg vagy keresztelve, bár fingod sincs mondjuk arról, hogy minek kell... (tisztelet a kivételnek) A zsidók sokkal vallásosabbak. Elõször el kell döntened, hogy ténylegesen akarod-e, aztán keresd fel zsidóközösséget, ismerkedj velük, meséld el, hogy miért akarsz az lenni, meglátod segíteni fognak, ha látják rajtad, hogy akarod
Ezt olvasd el, itt választ kapsz: http://www.zsinagoga.net/node/904 De a lényeg az elsõ mondata: "A zsidó vallásba való betérés legelsõ lépése, hogy konzultáljon egy rabbival!"
Ha van zsidó felmenõd anyai ágon, akkor tanulás és "vizsgázás" nélkül betérhetsz, csak egy rabbival kell konzultálnod valójában. Ha nem lenne felmenõd, akkor kb. egy éves tanuláson majd vizsgázáson kellene átesned a betérés elõtt - persze erre így is van lehetõséged, csak nem kötelezõ.
Egyébként ez 100%, hogy úgy van, ahogy mondtam, az egyik barátnõm épp nemrég tért be, szintén azért, mert a felmenõi zsidók.
Mivel a zsidó egy nép is, amit anyai ágon számítanak, ezért igenis származás kérdése is.
Vagy lehet, hogy eddig is hitt istenben (a barátnõm is, akirõl beszéltem), de ezáltal találta meg a számára "igaz hitet". Vagy az is lehet, hogy kezdetben csak érdeklõdött a dolog iránt a családi múlt miatt, és egy idõ után elkezdett elgondolkodni rajta, vagy hinni istenben. Nem értem mi ezzel a probléma. Én mondjuk nem vagyok vallásos de számomra nem hoz fel kérdéseket az, hogy valaki milyen módon szeretné tisztelni az istenét és milyen vallással. Nem hiszem, hogy ezt racionálisan meg lehetne magyarázni.
Miért akarod felvenni, ha egyértelmûen szinte minden emberben ez ellenérzéseket kelt, még ha nem is mutatják ki?
Ez tiszta gáz! :D 1. Ha a felmenõid zsidók, akkor miért kellene betérned? 2. Attól mert felmenõid azok, attól akarsz betérni? Tehát azért mert kiderült számodra, hogy voltak közöttük zsidók, attól elkezdesz hinni Istenben, és imádkozni? :D Ez egy hit ember!
Nem minden zsidó izraelita, de minden izraelita-zsidó.Tehát: hanem születtél zsidónak, nem lehetel igazi izraelita.!!Csak goj.
"Mármint igen, nevezhetjük hébereknek is, de ettõl még az õ leszármazottaik azok, akiket ma zsidóknak nevezünk" Dehogy is! Nem minden héber volt zsidó vallású, és nem minden zsidó vallású volt héber. Ugyanakkor a ma magukat zsidó hitû felmenõktõl származtató emberek, valójában a Kaukázusban zsidó hitre betért, kazár néphez vezethetõk vissza. Tehát semmi közük a héberekhez.
Nem értem mi ezzel a gond. Mármint igen, nevezhetjük hébereknek is, de ettõl még az õ leszármazottaik azok, akiket ma zsidóknak nevezünk - és attól, hogy magyar, lengyel, vagy épp olasz az állampolgárságuk, vagy volt régebben, még származásilag zsidónak számítanak. És nem csak vallásilag.
Én történelmet, és teológiát tanultam, és pont ezért mondom, hogy a zsidóság az egy vallás. Te a héberekre gondolsz, akik Ábrahám leszármazottjai. De héberek már nem léteznek. Izrael is lengyel, magyar, orosz, stb... nációkból állnak, akik között vannak zsidó hitûek. De azok akik nem is hisznek Istenben, gyakorlatilag semmi közük nincs a zsidósághoz.
Te nem tanultál történelmet? A zsidó egy nép, amelynek ez a vallása. Nem egy vallás, amihez emberek tartoznak - a nem zsidó származású ember, ha betér a vallásba, akkor is csak zsidó vallású lesz és nem zsidó. A zsidó nép részének csak az számít, akinek anyai ágon zsidó felmenõi vannak. Mellesleg nem is tudom, hogy gondolod, hogy egy saját nyelvvel, történelemmel és kultúrával rendelkezõ csoport nem nép, nemzet. Akkor szerinted mi...?
A zsidó az nem származás kérdése, semmilyen szinten, mert az egy vallás, és nem nemzet.
Vagy az is lehet, hogy kiderült számára, hogy az xy rokona zsidó volt, és ezért most õ is az akar leni, mert az olyan cuki. De abba nem gondol bele, hogy ez hit kérdése, és nem származás.
Bocsi, de akkor ez alapon a magyar sem egy nép, mert itt is van ám mindenkinek mindenféle felmenõje. A zsidó nép megtartotta identitását, mert sosem volt divat velük keveredni. Azon kívül ha a zsidó csak egy vallás, akkor semmi értelme a sok zsidózásnak és negatív megjegyzésnek, hiszen a világuralomra törekvõ emberek csoportjában kevés a vallásos, pajeszos rabbi.

Hogyan vehetem észre hogy akar tölem valamit?

Van 1 lány aki be jön és szoktam látni hogy nézeget felém/ szemembe de valamikor nem teszi igy 1 kicsit zavaros :/ és amugy is kicsit félénkeb vagyok ismeretlenel szembe :$

Legjobb válasz: Ez így kevés. Csak akkor fogod megtudni, hogy akar-e valamit, ha beszélgetsz is vele. Beszélgetés közbe nagyon figyeld a testbeszédét, az sokkal több mindent elárul, mint hogy mit mond. Pl.: Említetted, hogy a szemedbe néz, mosolyog, hogyan reagál 1-1 pikáns kérdésre, tördeli-e az ujjait, vagyis ideges-e..

Ez így kevés. Csak akkor fogod megtudni, hogy akar-e valamit, ha beszélgetsz is vele. Beszélgetés közbe nagyon figyeld a testbeszédét, az sokkal több mindent elárul, mint hogy mit mond. Pl.: Említetted, hogy a szemedbe néz, mosolyog, hogyan reagál 1-1 pikáns kérdésre, tördeli-e az ujjait, vagyis ideges-e..
A kérdező hozzászólása: köszi még 1 x :D
huh nagyon, de nagyon örülök, komolyan mondom. szóval örülök h segíthettem, bár minden rajtad múlt. hát akkor nincs más hátra, minthogy minden jót kívánjak!!!!!! L/18
A kérdező hozzászólása: hali, kértem töle vonalzot és hát mikor oda adta be remegtek a lábaim meg köszöntem montam ora után hozom stb stb és utána beszélgetem vele meg hivtam 1 italra és a kövi szünetbe is együt voltunk rem lesz belöle valami a lány azt monta örül hogy meg ismert nem tom mire értete de van el képzelésem...:P 17/F És nagyon szépen köszönöm te kis rafkos :P
szia, én vagyok a rafinált. nah mizu? mi lett a dologból? ha semmi, az csak azért lehet, mert kell még idõ egy kis erõgyûjtésre, de ha pont az ellenkezõje... nah írjál, ahogy ígérted!!
szia:) én is ezt csinálom egy fiúval...csak én be is jelöltem myvipen:D de õ csak visszaigazolt..:(.és ennyi...:na szóval én mindig nézem és mosolygok rá és próbálok a közelébe menni:)
A kérdező hozzászólása: oh ezt meg probálom de látom te elég rafinált vagy :D mjad holnap meg probálkozom vele de számologép helyet valami mást kérek töle mert 9. es és sztem ott nem anyira használják én pl: vonalzo vagy körzöre gondoltam :P de gondolkodtam olyanon is pls látom hogy jön felém akor ugy teszek mint ha nem látnám és kicsit neki megyek és ot bocsánat véletlen volt nem fogyeltem bocsánat kérés érdekébe meg hivnám valamire :P de a tied hatásosabnak tünik köszi szépen majd irok holnap
nah szia 2. vagyok és látom nemigen jönnek az ötletek. szóval félénk vagy, akkor pedig nem szembõl támadunk, hanem lesbõl. (na jó ez kicsit gagyinak hangzik) tehát mondjuk mikor 1. beszélsz vele nem szeretnéd h egybõl leessen neki a dolog, hanem h felfigyeljen rád, szimpinek találjon, és semmiképp se tartson nyomulósnak. mondjuk olyan lehetne, h odamész hozzá, mert vmit kölcsön szeretnél kérni tõle. jaj matekdoga, megöl a tanár, számológép kellene stb. aztán nagyon szépen megköszönöd, mosolyogsz, megkérdezed mikor tudod neki visszahozni (és így megtudod mikor lesz lehetõséged újra vele dumálni) jaj és a hála. legyél a hálánál nagyon bõbeszédû, és mivel nagyon hálás vagy, ezért akár el is hívhatod a kávézni a büfébe. szerintem ebben nincs semmi tolakodó és így meg is ismerheted. nem olyan bonyolult. ha nem tetszik az ötlet, akkor majd kitalálok vmi mást. próbáld ki légyszi!!! tudok olyanról akinek ez bevált!! na sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: köszi utolso, csak félénk vok mert a barátait se ismerem és nem tom hogy hogyan közeledjek egy ilyen esetbe meg látom oda meek edig oke és utána ? valaki tud valamit?:P
Lehet, hogy én vagyok az a lány. Én is mindig ugyanezt csinálom :D Szóval amikor én nézek egy fiút én általában azért nézem: -mert bejön (az esetek 90%-ban) -vagy nézem, hogy néz-e (de akkor is bejön vmilyen szinten) Hha a kiszemeltet, csak látásból ismerem, akkor nem merek hozzá se szólni, mert én is elég félénk vagyok. És azért nem szoktam nézni, mert pl õ se néz engem vagy mert elbizonytalanodok, hogy úgy se tetszek neki és csak a szivemet fájdítom. Szerintem a legjobb megoldás az lenne, hha odamennél a lányhoz, és megkérdeznéd, hogy milyen órája lesz. A lánynak le fog esni, hogy mivan, de hha esetleg nem tetszenél neki, akkor uttána monthatod, hogy te csak meg akartad ismerni/barátkozni akartál. Ha a lány is elég félénk, akkor szerintem ez egy elég konkrét jel ahoz, hogy tetszel neki. Gyüjts bátorságot és beszélj vele! Sok sikert :D
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló remélem ugy lesz ahogy te mondod mer igaz szünetekbe mindig haverokal vok de mikor csak 1 van velem akor néz ink ha töben vagyuk akor nem igen :/de azért jo hogy itt lehet névtelenül kérdezösködni :P de ha valaki tudna esetleg valamit akor pls írja le kiváncsi vok
én is ugyanezt szoktam csinálni egy sráccal, aki bejön. néha nézem, néha nem. ez azért van mert néha már elkeseredek vagy pedig a barátai is ott vannak. szerintem ez lehet a te esetedben is.
Te tudsz, haver!

Egy közös mozizáskor (társasággal) hogyan vehetem észre, hogy tetszek annak a srácnak aki nekem tetszik?

Nemsokára moziba fogunk menni, és kicsit aggódok, hogy ilyen helyzetben, helyszínen kevésbé derülne ki, hogy vajon én is tetszek-e neki?

Legjobb válasz: intézd úgy, hogy melletted üljön. De ha nem így jön össze, akkor ne erõltesd, mert leesik neki!

intézd úgy, hogy melletted üljön. De ha nem így jön össze, akkor ne erõltesd, mert leesik neki!
Melléd akar ülni a moziban, vagy a kajáldában elõtte/utána (lábaitokat összeérintve), vagy szemben veled. Mosolyog rád, szemezgetni próbál, szóba elegyedni veled.
A kérdező hozzászólása: :) Köszönöm a válaszaitokat. Esetleg még valami? Mert ugye nagyobb társaság esetén kisebb a valószínûsége, hogy egymás mellé fogunk leülni.

Szerintetek hogyan vehetnék erõt magamon, hogy merjek kezdeményezni, merjek ismerkedni?

Legjobb válasz: jó ez így neked? jó, hogy nem mersz odamenni hozzá? egész életedben így akarsz viszonyúlni az ismerkedéshez? tényleg képtelen lennél rá? p*csnek érzed magad? magadat kell felspanolni, másképp nem megy...

jó ez így neked? jó, hogy nem mersz odamenni hozzá? egész életedben így akarsz viszonyúlni az ismerkedéshez? tényleg képtelen lennél rá? p*csnek érzed magad? magadat kell felspanolni, másképp nem megy...
Gondolj arra mi lehet a legrosszabb? Igent mond

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!