Találatok a következő kifejezésre: Hogyan vegyem magam hogy egyek Szinte (2 db)

Szerintetek mit kéne ilyen esetben tenni? Ha ráhagyom akkor nem alacsonyodik le a szintjére, de ha szintén ráhagyom akkor rám száll. Hogyan tudnék neki fájdalmat okozni? Vagy hogy egy kicsit észre vegye magát!?

Azzal a problémámmal írok nektek, hogy van egy csaj aki egyrészt rokonom másrészt a barátom testvérének a barátn?je, és ez a csaj folyamatosan ki akar túrni abból a családból! :/. Olyanokat tesz, csinál amivel nekem keresztbe tesz. Nos én eddig ráhagytam, ez az eddig azt jelenti hogy 9hónapig. De 2héttel ezel?tt nagyon felhúzott, és végre vissza mertem neki szólni! :/. De ? tovább folytatja, meg eteti a barátom szüleit is hogy én vagyok a rossz. Stb.

Legjobb válasz: mond meg neki meg akivel jóban vagy, hogy manipulatív veled nagyon a lány , nem tudom ez segítene e vagy mond meg neki passz , mivel lehet az ilyenekre hatni

mond meg neki meg akivel jóban vagy, hogy manipulatív veled nagyon a lány , nem tudom ez segítene e vagy mond meg neki passz , mivel lehet az ilyenekre hatni

Hogyan vegyem rá magam hogy egyek? Szinte sosem vagyok éhes, van hogy naponta egyszer, de van hogy akár 2 napig nem eszek normális kaját.

Állítólag ez az oka hogy alig van er?m és kedvem bármihez is. Nem tudom, nem szeretek enni, van hogy csak csokit, chipset eszem napokig, de azt sem sokat.

Legjobb válasz: Miért nem szeretsz enni? Ez így nagyon nem jó, fõleg hogy csk ilyen szemeteket eszel... próbálj meg enni, de egészséges kajákat, és lehet, h orvoshoz is jobb lenne elmenni...

Miért nem szeretsz enni? Ez így nagyon nem jó, fõleg hogy csk ilyen szemeteket eszel... próbálj meg enni, de egészséges kajákat, és lehet, h orvoshoz is jobb lenne elmenni...
Kezdj el tudatossan táplálkozni . Határozd el hogy naponta 3-szor fogsz rendesen enni . Változatos legyen az étrended , egyél olyan dolgokat amit szeretsz . Nem írtad , hogy hány éves vagy ?Nekem is volt ilyen korszakom , egyszerûen lusta voltam enni . Aztán rájöttem , hogy enni jó , aztán jött az elsõ gyerek és muszály volt enni meg persze fõzni is és ha már megfõztem akkor ettem is ... Találd ki hogy mi az amit szivessen megennél, mi volt gyerekkorodban a kedvenc kajád ?Keresd a régi ízeket(hónapokig kutattam amíg megtaláltzam nagyanyám ízû almáspitéjét !)
Én egyedül nem szeretek enni és sokszor emiatt nem is ettem. Próbálj emg valakivel együtt enni, jó látni ha valaki jó étvággyal eszik, a tied is megjön tõle. A másik meg hogy beprogramozod magadnak hogy tök mindegy mi van reggel 8kor, 13 órakor és 18 órakor eszel, akkor is ha nem vagy éhes, nem muszály sokat de egy kicsi adagot, és nem chipszet, akkor inkább mûzliszeletet vagy almát, gyümölcsöt. Könnyû, ne zsíros kajákat egyél és olyat amilyet szeretsz, esetleg fõzd te magad, az is segít.
Próbáld ki a Béres cseppet. Sok hasznos van benne amit a chips nem tartalmaz és étvágyat is csinál. egy próbát megér. Részletek a patikusnál... Meg tarts otthon gyümölcsöt. inkább almát, lédús gyümölcsöt egyél. A csokit nehéz emészteni, felejtsd el.
Menj el orvoshoz: nézesd is meg magad (hogy mi nem mûködik benned) - és együtt találjatok ki valami diétát is, ami segít neked. Sok oka lehet, hogy nincs étvágyad - lehet valami betegség, de akár lelki oka is.
nálam is ugyanez volt. elmentem a háziorvoshoz és kaptam tõle hetente egy injekciót. 6ot. tudom kicsit szarul hangzik meg egy picit fáj is de hidd el utána jobb lett. csak annyit kell tenned j lemés a dokihoz megmodnod h nincs étvágyad és szeretnél rá kapni valamit. amúgy az injekció amit kaptam az b 12 vitaminvolt. vagy amit már az elõttem lévõk leírtak. sok sikert. Puszi: É


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!