Találatok a következő kifejezésre: Hogyan vegyem az anyámat, (23 db)

Hogyan vegyem rá anyámat hogy a közeljövőben vegyen az agámámnak egy párt?

Az a baja hogy elszaporodna.Pedig nem muszáj minden tojást kikeltetni.

Legjobb válasz: vegyél magadnak, meg mond meg neki hogy nem szaporodna el, hülyeséget beszél

vegyél magadnak, meg mond meg neki hogy nem szaporodna el, hülyeséget beszél
De okos agy istenem -_-" Akkor mit csinálsz azokkal a tojásokkal amit nem keltetsz ki? Kidobod a kukába vagy rántottát csinálsz belõle? Nekem van szívem annyira, hogy ne tegyem tönkre egy agáma tojását. Ha neked nincs akkor hajrá.
És arra nem gondolsz, hogy mi lenne, hogyha azonos nemûeket tartanál??!!! ha hímed van akkor szívás ha meg nõstényed akkor vegyél mellé még egy nõstényt!

Hogy vegyem rá anyámat, hogy ne egyen szemetet, vagy legalább a kistesómat ne etesse azzal?

Már elköltöztem otthonról, azóta életmódot váltottam. Egészségesen étkezem, sportolok, egészséges vagyok és nagyon jó alakom lett. Most haza kellett költöznöm és próbáltam anyut az egészséges ételek felé terelni, felajánlottam azt is hogy én f?zök nekik, de nem nyitott felé. Ez egy dolog, ? baja, de a 7 éves kishugomat is mindenféle selejt étellel eteti, ami nagyon nem tesz jót neki. Mivel gy?zzem meg hogy legalább a gyerek érdekeit nézze?

Legjobb válasz: Õ mindig az idõt hozza fel, hogy majd tesóm is ahogy nõ, fogyni fog, ahogy én. És hiába mondom, hogy nekem ez nagyon nehéz volt, és nagyon sokat küzdöttem érte, mindig kitér a téma elõl. Meg hogy engem sem csúfolt soha senki, meg tesómat sem. És ez így igaz is, mert szememben nem bántott senki, de éreztem azért, hogy megnéznek. Meg azzal jön, hogy neki csak ezekre van pénze meg ideje. És hiába mondom, hogy én megoldom ezt, szívesen megcsinálom és van hogy még olcsóbban is kijövünk a rendes fõtt ételekkel. Mindig lezárja azzal, hogy ne szóljak bele, mit eszik és hogy õ tudja mi a jó a gyereknek, mert szereti ezeket az ételeket.

A kérdező hozzászólása: Õ mindig az idõt hozza fel, hogy majd tesóm is ahogy nõ, fogyni fog, ahogy én. És hiába mondom, hogy nekem ez nagyon nehéz volt, és nagyon sokat küzdöttem érte, mindig kitér a téma elõl. Meg hogy engem sem csúfolt soha senki, meg tesómat sem. És ez így igaz is, mert szememben nem bántott senki, de éreztem azért, hogy megnéznek. Meg azzal jön, hogy neki csak ezekre van pénze meg ideje. És hiába mondom, hogy én megoldom ezt, szívesen megcsinálom és van hogy még olcsóbban is kijövünk a rendes fõtt ételekkel. Mindig lezárja azzal, hogy ne szóljak bele, mit eszik és hogy õ tudja mi a jó a gyereknek, mert szereti ezeket az ételeket.
mutass neki pár cikket arról, hogy mikkel eteti a kislányát, hogy mégis miket mûvelnek a szervezettel a félkész, zsírós szarok... és kérdezd meg, hogy szerinte te véletlenül lettél e anno 98 kg, és hogy talán meg lehetne akadályozni még most, hogy a tesódnak is 2 évet kelljen szenvednie az egészségért és a jó külsõért, ahogy neked kellett.
Mit takar a szemét kaja? Elhízott anyukád vagy hugod?
sehogy. figyelj egy gyereket téged felnevelt mint írtad egészséges vagy jó alakkal. Tehát tudja mit csinál és ha a húgod akar változtatni mint te akkor megteszi. Ne akarj senkire semmit rákényszeríteni fõleg ne a másik otthonában szabj határt neki mit és hogyan kéne csinálni. nem bántásból írom ne érts félre.
Minden tiszteletem a tiéd, hogy rájöttél arra, hogyan kell egészségesen élni és étkezni.Mit mond, amikor felhozod neki ezt a témát?Mert ott vagy te élõ példaként, hogy milyen sokat változtál, mióta elköltöztél, vagy ezt sem látja?
Esetleg még azt csinálhatod, hogy fõzöl és megkóstoltatod a húgoddal és ha neki ízlik, akkor ezt fogja kérni!

Hogyan vegyem rá anyát az iskolaváltásra?

7.osztályos vagyok. Anyának elmondtam nem szeretek iskolába járni. Sírok amiatt mert holnap be kell menni. Azt mondta anya, mindjárt nyári szünet. Még kibírom a 2,5 hónapot, de mi lesz 8.-ba? Nincsenek barátaim, a tanárok veszekednek, napi 5 óra tanulás. Amikor az iskolára gondolok hányingerem van, görcsöl a hasam. Ezeket elmondtam anyának, de azt mondta kibírom. Mesélte õ is járt sírva iskolába így biztosan tudja milyen. Ahogy írom a még most is sírok. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Pediga tanulás nagyon rád férne. Fõleg az olvasás. Esetleg diszlexiás vagy?

Pediga tanulás nagyon rád férne. Fõleg az olvasás. Esetleg diszlexiás vagy?
Áprilisban már nem fognak új iskolába felvenni. Bírd ki ezt a kis idõt, aztán nyáron beszéld meg újra ezt anyukáddal. Nem hisztizni, követelni kell, hanem világosan és érthetõen mondd el az indokaidat hogy mi a baj a sulival. És ha szerencséd van, az utolsó évre átvesznek másik iskolába.
Anyukád hozzáállása szomorú. Ha õ szívott és szenvedett, tedd te is? Nagyon komolyan elbeszélgetnék vele, mint szülõ a szülõvel, de hát nem ismerem, nem hiszem, hogy tudnék rá hatni. Most azt tudom javasolni neked, hogy keress relaxációs technikákat a neten, lazíts, hallgass zenét, keresd a kikapcsolódást, csökkentsd a stresszt minden lehetséges módon és egész nyáron indíts hadjáratot azért, hogy átmehess máshová! Kész tervet készíts, melyik suli, hogyan kell átjelentkezni, stb. Csak alá kelljen írja és kész! Drukkolok, hogy sikerüljön N30 (aki szintén gyomorgörccsel élte túl a sulit)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); ezeket már legalább ismered, csak kitapasztaltad már, melyiktõl mire számíts. ha 7 év alatt nem tudtál egyel se összebarátkozni, akkor szerinted egy új helyen 2 nap alatt fogsz? reménytelen. belekerülsz egy összeszokott csapatba kívülállóként. az elsõ 1 hónapban még talán érdekes is leszel, de utána semmi. utolsó éven a felvételi miatt kisebb gondjuk is nagyobb lesz, mint hogy veled foglalkozzanak. másrészt nagyon aljasak is tudnak lenni az emberek, ha meghallják, hogy ilyen hisztis és antiszociális voltál az elõzõ helyen. lehet, hogy simán kikészítenek. középsuli második évéig ne is várj változást. sokaknak elborul az agyuk, mikor õk lesznek a legnagyobbak a kisiskolában, de a középsuli elsõ éve letöri a szarvukat. én is nehezen barátkozom és én is kívülálló voltam. aztán mikor benõtt a fejünk lágya, még a legnagyobb bunkókkal is össze lehetett barátkozni. nem mondom, hogy öribarik és puszipajtások, de ha meglátnak az utcán nem köpnek le, hanem odaköszönnek, intenek.
A 4-es válaszoló nagyon okosan írt! Mit vársz a másik iskolától? Tanulni máshol is kell. Alkalmazkodni másokhoz, barátkozni és szót fogadni szintúgy. Csábító lehet a gondolat, hogy iskolaváltással megmenekülsz a problémáktól, de valójában semmi nem lesz más.
Kérdés az is, hogy tudsz-e rendesen (hatékonyan) tanulni? Én sokallom a napi 5 órát! Mi lehet az oka: vagy nem figyelsz eléggé, vagy nem érdekel, vagy mindig akad valami "fontosabb", amit meg kell csinálni? Figyelsz egyáltalán az iskolai órákon? A házi feladatot meg tudod csinálni erõfeszítés nélkül? Ha mégis megvalósul az iskolaváltás, ne várj csodát attól, tanulni ott is kell.
A kérdező hozzászólása: Nem hisztizek. Szeptemberben új iskolába kerültem. Tegnap 3 tanár is veszekedett velem mert nagy semmi vagyok, a híd alatt fogok lakni, nekem kisegítõ iskola kell stb. Az osztálytársaim kiközösítenek. Az osztály fele külön odafigyelést igényel valaki beszédhibás, valaki pszichológushoz jár, és olyan is van aki hiperaktív és figyelemzavaros. Mindenki dicséri az iskolát milyen szuper, milyen jó, pedig szõrnyû. Hétfõn és csütörtökön 0.óra+6 óra, kedden és szerdán 6 óra, pénteken van 5 óra, ezért kell sokat tanulni. 2 óra az írásbeli, 3 óra a szóbeli rengeteg a tanulni való. Anya is mondta hogy a tanárok sok leckét adnak fel õ sem bírná megtanulni.
ugyan így vagyok vele de én 8-as vagyok és nincs egy barátom se de elhatároztam h kibírom ezt mindjárt itt a nyár. és új suli végre. :/ :)

Hogyan vegyem rá az anyjukat?

Nemrég születtek kismacskáim, de az anyjuk nem akarja szoptatni őket. Tipp hogy hogyan vegyem rá vagy valami?

Legjobb válasz: Miért hagyta el õket az anyjuk? Betegesek, vagy fogdostátok õket? Mennyi idõs az anya? Elsõ szülése? Cicatáppal és cumiból etessétek a kölyköket vagy elpusztulnak. Az anyát pedig ivartalanítsátok, mert lehet, hogy a következõ almot sem fogja gondozni. (tapasztalat)

Miért hagyta el õket az anyjuk? Betegesek, vagy fogdostátok õket? Mennyi idõs az anya? Elsõ szülése? Cicatáppal és cumiból etessétek a kölyköket vagy elpusztulnak. Az anyát pedig ivartalanítsátok, mert lehet, hogy a következõ almot sem fogja gondozni. (tapasztalat)

Hogyan vegyem rá az anyámat, hogy vegyen nekem melltartót?

Legjobb válasz: Pl. : Anya, légyszi vegyél nekem egy melltartót....

Pl. : Anya, légyszi vegyél nekem egy melltartót....
Mond meg neki, h kellemetlennek érzed h a melleid szabadon vannak.... ha nem használ akk gyüjtsd a zsebpénzed és vedd meg magadnak!!! (de én csak úgy melleseleg megkérdezném anyukámat h õ ki merne e manni meltaró nélkül az utcára)
Mondjuk ez attól is függ, hogy mekkorák a melleid, azért nem kell elkapkodni, de ha nem túl nagyok, arra is lehet kapni ilyen éppenhogycsak jó kis pamut melltartókat, amik nem merevítõsek meg nem push-up-osak meg ilyenek, nagyon kényelmesek, és kis mellekre tök jó. Szerintem ülj le vele megbeszélni, hogy nem felvágásból akarsz, vagy nem azért mert már a többieknek is van, hanem csak kellemetlenül érzed magad így, hogy szabadon vannak. Meg kellene értenie.
Mond meg, hogy kell tesiórára.Különben is ha már van az embernek melle és úgy ugrál, akkor szépen lassan elgyengülnek a tartó salagjai és a késõbbiekben lógni fog a melle.Ezért hord minden nõ melltartót.sok szilikonos cica ezzel szívja meg, mert az hiszi ha már van szilikon akkor a bõre tart.Aztán azon kapják magukat, hogy a szép drága mellei már a köldöküket verdesi...
egyszerûû. Vagy elcsensz tõle egyet, vagy kérsz barátnõdtõl, vagy nézegesd a boltban, s kérdezd meg, hogy lehet- e neked. Nekem elõször unokatestvérem adott.
szerintem jó, ha látszik a csajoknak a melle...

Anyám azt mondja felesleges a 4. nyelvbe is belevágnom, nem engedi. Hogy vegyem rá? 16L

Ez az amiben jó vagyok, olyan mint másoknál a sport,éneklés...stb. Angol felsőfokú nyelvvizsgám, német középfokú, és portugál alapfokú van,és most el szeretném kezdeni a japánt vagy spanyolt még nem tudom pontosan,anyám viszont ki van akadva,hogy minek már megint,hülyeség,és akadjak le a témáról. Hogyan győzzem meg?

Legjobb válasz: Basszus! Anyád annyi idõs lehet, mint én. Na, ez nem dicsõség..Mi elvoltunk az orosz kötelezõ órákon, ahol tanultuk Lenin összes marxista hülyeségét, de megszólalni nem tudtunk. Mond el neki, ahány nyelv, annyi ember. Tanulj csak nyelveket! Mert ettõl lesz elõtted a világ. Anyád (én) idõszakomban totál hülyeségeket tanultunk, mert kötelezõ volt a marxista középiskola. (is) Kérdezd már meg tõle, mire ment vele? Már tagadni kell, hogy oda is jártunk. 2 évig...

Basszus! Anyád annyi idõs lehet, mint én. Na, ez nem dicsõség..Mi elvoltunk az orosz kötelezõ órákon, ahol tanultuk Lenin összes marxista hülyeségét, de megszólalni nem tudtunk. Mond el neki, ahány nyelv, annyi ember. Tanulj csak nyelveket! Mert ettõl lesz elõtted a világ. Anyád (én) idõszakomban totál hülyeségeket tanultunk, mert kötelezõ volt a marxista középiskola. (is) Kérdezd már meg tõle, mire ment vele? Már tagadni kell, hogy oda is jártunk. 2 évig...
Ha nem megy rá az idõd és energiád a tanulásra, és nem kavarognak a fejedben a nyelvtani dolgok, akkor semmiképp se hagyd veszni ezt a képességedet! Késõbb nagyon jól fog jönni. :)
Szia, mondd meg neki, hogy sokkal jobb helyzetben vagy/leszel, mire dolgozni szeretnél, hogy ennyi nyelvet tudsz, így több eséllyel tudsz majd elhelyezkedni. Ezt szerintem csak megérti. Én az oroszt tudnám még ajánlani, hogy azt is érdemes tanulni, mert nagyon sok business van velük ;) A japánt is sokan mondják amúgy, hogy ha azt a nyelvet tudod, akkor zsíros állást lehet megcsípni. Kitartást!!!
"de ne a japánt inkább a spanyolt mert ez hasznosabb mivel hamarabb is meglehet tanulniés könnyebb (letudod irni nem ugy mint a japánt)" A japán szerintem hasznosabb, mert spanyolt sokan tanulnak. Mellesleg a japánt ugyanúgy le lehet irni, csak más irásjelek vannak. (Viszont az elsö válaszoló még magyarul sem tud hibátlanul irni, ezért nem valószinü, hogy jó tanácsot tud adni.) De szerintem elöször a meglévö három nyelvböl legyen meg a felsöfokod, és lehetöleg beszélgess is olyan anyanyelvü emberekkel, mert a nyelvvizsga még nem jelent tényleges tudást. Ha már ez a három tényleg jól megy, akkor érdemes belekezdeni egy újabb tanulásába.
Aj apán jó kis nyelv, nem is bonyolult, az írás sem vészes. Én idõ hiányában csak alapfokig tanultam, de ha lesz alkalmam, szeretném folytatni egyszer. :) Meggyõzés: ha egy felnõtt ember saját maga nem tudja felfogni, hogy nyelveket ismerni jó dolog, nem tudom, hogyan tudnád meggyõzni... :(
Keres nyáron diák munkát és abból csináld meg a nyelvvizsgát. Lehet egy kicsit már úgy gondolja, hogy sokba került a nyelvvizsgáid. És jobb lenne ha másra is költeni pl jogsira spórolni. (Jaj de lennék a helyedben, én 25. évesen alig birok egy nyelvvizsgát letenni, hogy megkapjam a diplomát jövõre.)
Anyukád nem hogy örülne, hogy magadtól tanulsz nyelveket, ami nagyon hasznos, még vissza is tart. Mivel indokolja hogy hülyeség? Õ nem tud semmilyen idegen nyelven, ugye? Én akkor is elkezdenék új nyelvet valahogy, tennék is rá jó magasról, mivel próbál eltántorítani. Ez nem az õ élete.
Én is a Spanyolt tanulnám. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de anyukád nagyon buta nõ, hogy nem engedi, hogy tanulj! Örülhetne, hogy ilyen szorgalmas vagy. A nyelvtudás nagyon hasznos dolog, a tudást soha sem vehetik el tõled! Nem tudom megérteni, miért nem engedi meg, hacsak nem arról van szó, hogy nagyon sok plusz kiadást jelent, amit nem tudtok vállalni. Ha errõl van szó, akkor még el tudom fogadni. Akkor viszont próbálj fejlõdni mondjuk portugálból és késõbb esetleg belevághatsz egy negyedik nyelvbe.
A spanyolt válasszad szerintem. És amellett, hogy anyukád süllyedjen el szégyenében, hogy ahelyett, hogy büszke lenne a teljesítményedre inkább korlátoz. Kérd meg anyukádat, hogy adjon épkézláb választ arra, hogy miért hagyjad abba.. Apukád támogat, vagy a nagyszüleid?
jó ötlet de ne a japánt inkább a spanyolt mert ez hasznosabb mivel hamarabb is meglehet tanulniés könnyebb (letudod irni nem ugy mint a japánt)
Ha elég ügyes vagy, anyukád támogatása nélkül is meg tudsz tanulni egy nyelvet. A japánhoz kicsit nehezebb anyagot találni, de pl. egyetemi könyvtárakban többnyire van hozzá könyv. És persze a neten, csak azt kicsit nehezebb szûrni. Ráadásul, ha japánul tanulsz, karban tartod az angolt is, mert a japán nyelvkönyvek többnyire angolul vannak.
japánt tanulj és bejutsz majd fiatalon japán multihoz a fõvárosba!
Miért pontoztatok le?? Igenis bután viselkedik az anyja, ha visszafogja a gyereket a tanulásban, csak mert nem tetszik hogy az apja fizeti. Ez onzoseg es butaság.
Ameddig a nyelvvizsgára adott pénz nem kárba vész, hanem igen is sikerül, addig anyád egy szót ne szóljon, fõleg, hogy nem is neki kell fizetnie. Ha szerinte apád lefizet, akkor az egyiket fizesse ki õ.
Ha szereted a kihívásokat, akkor próbálkozz sémi nyelvekkel, héber vagy arab. Az írásuk nem egyszerû (elég sajátosan jelölik a magánhangzókat, néha ki sem teszik), de egy idõ után rááll az agyad a szabályszerûségekre és szintén jó alapot biztosíthatnak a késõbbi munkához jutásnál.
A kérdező hozzászólása: Rendben, írok privátban, érdekel :) Katedrában kezdeném el, a portugált is ott kezdtem, 1 évvel ezelõtt, anyum már akkor is húzta a száját, de nem értem minek, mikor apum fizeti, nem õ. Nem kéne az engedélye hozzá, igaz, csak nem akarok már megint balhét, ha pedig felhozom, hogy így jobban elhelyezkedek, azt mondja, bõven elég már 1-2 nyelv is ahhoz, hogy legyen munkám. Nem, nem szeretnék egyik sem lenni, vagy stewardess, vagy idegenvezetõ. Persze a tolmács sem rossz, részmunkaidõben el tudom képzelni, csak azt túl unalmasnak látom :)
Elég szomorú, hogy anyud a nyelvtanulási ügyeidet használja fel arra indoknak, csak hogy apukáddal csatározhasson. De ez az én meglátásom. És nehogy föladd a nyelveket! Szerintem nagyon jó eredmény 16 évesen 3 nyelvvizsga! Én büszke lennék rá.
Szerintem a japánt válaszd. Gondold el mennyit kereshetnél japán-magyar szinkrontolmácsként, vagy fordítóként. És hidd el, lenne rá kereslet. :) Szerintem gyönyörû nyelv, mindent megadnék érte, hogy tanulhassam, de nincs olyan nagy bátorságom, hogy elkezdjem, pedig idén érettségizem angolból, szóval nekem sincs rossz nyelvérzékem. Hajrá, mindent bele. Ha anyud nem is akarja, tanulj nyelveket. Ezerszer többre mész vele, mint bármilyen szakmával! :) 16/L
*ESETLEG félreírtam.
Nekem nem kéne az engedélye. Elkezdem valahogy, és ha le tudok nyelvvizsgázni belõle, akkor majd odaadom a kezébe az okmányt, hogy nézze meg. Ezt tenném. Én most úgy vagyok a nyelvekkel, hogy már megvan az angol közép, májusban leérettségizek belõle szintén középszinten, ha jól alakul a dolog, akkor németbõl is megcélzom a közepet, meg idén nyáron megyek spanyol tanfolyamra. Utána vagy orosz vagy valami. Még azt van idõm eldönteni. Neked jó, hogy már ennyi ny. vizsgád van, csak így tovább!
én a helyedben megtanulnám mindkettõt a japán sem nehéz de a spanyol sem hajrá
A kérdező hozzászólása: Elváltak, apum támogat, eddig mindet õ fizette, anyum meg szidja apumat, hogy "lefizet". :/ Viszont ha most elkezdem valamelyiket tanulni megint botrány lesz, hogy megint apám döntését helyeztem elõrébb. Igazából mind a két nyelvvel jól el lehet boldogulni, ezért hezitálok :) Köszönöm a válaszokat!
Azért annyira az anyukát sem kellene szidni. Egy nyelvvizsga díj 30. ezer Ft, már csinált a kérdezõ 3-at így már 90. ezerbe került, csak a vizsgadíj. És lehet az anyuka azt is nehezen kuporgatta össze.
én is nagy nyelvtanulós vagyok. 16 éves koromban 3nyelven tanultam, 18 éves koromra mindegyikbõl lett egy középfokúm és kijöttem külföldre. Az egyiket már szinte tökéletesen beszélem, egyet sajnos kezdek elfelejteni. Közben fél évig tanultam dánul, de aztán átpártoltam egy 5. nyelvre mert a barátom anyanyelve és szeretném megtanulni. Amit bánok h annyiba belekezdtem de nem foglalkoztam velük és így tényleg magabiztosan csak 2 idegen nyelven tudok megszólalni. Egyszerûen nem megy h mindegyiket szinten tartsam, van más dolgom is... szóval neked is azt tanácsolom h találd meg azt a 2-3 nyelvet ami tényleg érdekel és tanuld meg de rendesen az alapfokú nyelvvizsga kb semmire se jó és nem is garancia sokra. Nem is ölnék ilyenbe pénzt h letegyem. Dánul én is megtanultam intenzív képzésen alapfokra aztán fél év alatt ki is esett minden...jobban jársz ha komolyan veszel pár nyelvet mint h mindenbe "belekapsz" kicsit
Hogy káposzta is megmaradjon, meg a kecske is jól lakjon... tanuld meg a portugált és a németet felsõfokúig!

Apám, meg az anyja azt mondják, hogy pénzéhes vagyok anyukámmal együtt, hogyan vegyem fel velük a "harcot"?

Apám soha egy fillért nem fizetett, egyedül azt kértem t?le, hogy jöjjön haza hozzám (Franciaországban él). De sosem jött, csak a n?jéhez.. Mióta van netem 12 éves korom óta, írtam neki emaileket, eleinte válaszolt, de 1 éve már arra se. Most jött el az a pont, hogy betelt a pohár, kb 4 millióval tartozik, a bíróság viszont nem tudja t?le behajtani. Ha már érzelmi támogatást nem kaptam t?le soha, akkor legalább támogathatna a továbbtanulásomban, ugyanis nekem szükségem lenne arra a pénzre. Írtam levelet neki ez ügyben, írtam a nagyanyámnak is, de azt a választ kaptam, hogy nem is ?k érdekelnek engem, csak a pénzük. Ezt annyira röhejesnek tartottam, hogy már nem is válaszoltam. Nem tudom, hogy hogyan tudnék nekik fájdalmat okozni..vagy legalább lelkiismeretfurdalást csinálni. Mert komolyan az ilyen emberek nem érdemlik meg, hogy felhúzzam magam rajtuk. Csak azt szeretném, ha legalább egy percre is elgondolkodna apám azon, amit velem és anyámmal tett éveken keresztül. Mit tehetnék? 17/L

Legjobb válasz: Azért én nem bírnám ki, hogy ne írjak valami olyasmit, mint például: Szia, "apa"! Azért írtam idézõjelben, mert arra sem lennél érdemes, hogy egy igazi Apának a cipõtalpát megnyald. Annyit köszönhetek neked, hogy megcsináltál, de erre bárki más is jó lett volna. Csak gratulálni tudok, hogy X éves korodra ilyen [email protected] ember lettél, aki ugyanakkor még mindig egy kis kölyök, akinek lóg a tojáshéj a seggérõl, mert tudod a férfit a fiútól az választja el, hogy elõbbi képes felelõsséget vállalni a tetteiért. XY (állatorvos/cukrász/mérnök/akármi más) szeretnék lenni, az Y egyetemre akarok jelentkezni, persze ezt már tudnod kéne, hiszen évek óta folyamatosan kapod az e-maileket tõlem, amikre persze nem válaszolsz, de ez is csak a te szegénységi bizonyítványodat gyarapítja, nem az enyémet. Az élettõl egyedül azt remélem, hogy sosem leszek olyan [email protected] ember, mint te, hogy ha lesz egy gyermekem, akinek az életéért felelõs vagyok, akkor leszek olyan felnõtt, és annyira Ember, hogy képes leszek vállalni a felelõsséget, és még ha valamiért nem is élünk együtt, nem csak a k_rvámhoz járok haza külföldrõl. Nem ismerek olyan embert, aki nálad jobban undorít. Lehet, hogy nem számít a véleményem, de azért elmondom: megbuktál, mint férj, mint apa, mint férfi és mint ember. Ha te ezek után tükörbe tudsz nézni (bár nem hiszem), akkor már azt is tudjuk, hogy olyan vastag bõr van a pofádon, hogy az szinte elképzelhetetlen. NEM a pénzed kellett volna, TE kellettél volna, de most már úgyis késõ. Vagyok annyival jobb ember nálad, hogy be fogok jutni az egyetemre a segítséged és a pénzed nélkül is (amit, megjegyzem, részemrõl akár fel is dughatsz magadnak). Egyedül Anyát sajnálom, hogy egy ilyen értéktelen barommal hozta össze a sors, amilyen te vagy. További hasonló "sikereket" kívánok az "életedben". Üdvözlettel: XY Bocs, ha hosszú lett, vagy ha túl durva voltam, de kicsit megpróbáltam magam a helyzetedbe képzelni és én ízt hiszem, így reagálnék.

Azért én nem bírnám ki, hogy ne írjak valami olyasmit, mint például: Szia, "apa"! Azért írtam idézõjelben, mert arra sem lennél érdemes, hogy egy igazi Apának a cipõtalpát megnyald. Annyit köszönhetek neked, hogy megcsináltál, de erre bárki más is jó lett volna. Csak gratulálni tudok, hogy X éves korodra ilyen [email protected] ember lettél, aki ugyanakkor még mindig egy kis kölyök, akinek lóg a tojáshéj a seggérõl, mert tudod a férfit a fiútól az választja el, hogy elõbbi képes felelõsséget vállalni a tetteiért. XY (állatorvos/cukrász/mérnök/akármi más) szeretnék lenni, az Y egyetemre akarok jelentkezni, persze ezt már tudnod kéne, hiszen évek óta folyamatosan kapod az e-maileket tõlem, amikre persze nem válaszolsz, de ez is csak a te szegénységi bizonyítványodat gyarapítja, nem az enyémet. Az élettõl egyedül azt remélem, hogy sosem leszek olyan [email protected] ember, mint te, hogy ha lesz egy gyermekem, akinek az életéért felelõs vagyok, akkor leszek olyan felnõtt, és annyira Ember, hogy képes leszek vállalni a felelõsséget, és még ha valamiért nem is élünk együtt, nem csak a k_rvámhoz járok haza külföldrõl. Nem ismerek olyan embert, aki nálad jobban undorít. Lehet, hogy nem számít a véleményem, de azért elmondom: megbuktál, mint férj, mint apa, mint férfi és mint ember. Ha te ezek után tükörbe tudsz nézni (bár nem hiszem), akkor már azt is tudjuk, hogy olyan vastag bõr van a pofádon, hogy az szinte elképzelhetetlen. NEM a pénzed kellett volna, TE kellettél volna, de most már úgyis késõ. Vagyok annyival jobb ember nálad, hogy be fogok jutni az egyetemre a segítséged és a pénzed nélkül is (amit, megjegyzem, részemrõl akár fel is dughatsz magadnak). Egyedül Anyát sajnálom, hogy egy ilyen értéktelen barommal hozta össze a sors, amilyen te vagy. További hasonló "sikereket" kívánok az "életedben". Üdvözlettel: XY Bocs, ha hosszú lett, vagy ha túl durva voltam, de kicsit megpróbáltam magam a helyzetedbe képzelni és én ízt hiszem, így reagálnék.
Ejha. Én annyit biztos mondanék nekik, hogy eddig õk is érdekeltek volna, de ez a fajta viselkedés után saját magad elõtt szégyenled, hogy ilyen apád, és nagyanyád van... Megdöbbentõ.
sz.ard le õket, bár tudom h nem segít Én mikor ebbe a helyzetbe voltam, akkor megmondtam apámnak is és a mamámnak is h röhögni fogok a temetésükön, és hûálát rebegek az úrnak! Nem gondoltam komolyan, de legalább megbántottam végre õket az életbe egyszer
Azért vagy pénzéhes, mert a TANULÁSHOZ szükséged van pénzre? Amúgy is tartozik 4 millióval, úgyhogy mindegy. Már ne haragudj, de gyökér egy apád van. Nemhogy értékelné, hogy tovább akarsz tanulni.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy gyökér. Már valahogy nincs lelkiismeretfurdalásom, hogy ilyet gondolok, mert õt meg az se érdekelné, ha én megdögölnék. Jó, igazából még azt sem tudom, hogy majd hova vesznek fel, mert nem tudom, hogy sikerül majd az érettségim, tehát nem 100%, hogy meglesz, amit akarok és bekerülök valami jó egyetem államilag finanszírozott szakára, megteszem a tõlem telhetõt. De ha esetleg költségtérítésesre kerülnék be, akkor jól jönne az a pénz, meg hát amúgy is, anyám nevelt fel egyedül, pedig nem csak az õ gyereke vagyok, ketten vállaltak, terveztek, arról nem tehetek, hogy megõrült.
Nem vagy egyedul azok kozott akik nem kaptak semmi tamogatast/segitseget az elindulashoz az eletben. Ha ok igy te is igy, alkalomadtan majd ha fordul a kocka juttasd eszukbe. O is lesz oreg, amikor majd radszorulna.

Kettõ kéthetes kiscicám beteg. Hogyan vigyem õket orvoshoz? Az egész almot együtt az anyjukkal, vagy csak azt a kettõt vegyem ki, akik betegek?

Legjobb válasz: Nyugodtan kiveheted azt a kettõt, mi is úgy vittük. Persze ne teli hassal, de ne is éhesen, egyiket sem fogják díjazni. Az anyjuk (nálunk lagalábbis) nem kereste õket a szoptatás után, lehet azért, mert hagytunk ott neki cicákat.

Nyugodtan kiveheted azt a kettõt, mi is úgy vittük. Persze ne teli hassal, de ne is éhesen, egyiket sem fogják díjazni. Az anyjuk (nálunk lagalábbis) nem kereste õket a szoptatás után, lehet azért, mert hagytunk ott neki cicákat.
szerintem is viheted õket külön, de nem árt ha felhívod az orvost! Mi bajuk egyébként?
A kérdező hozzászólása: Nem volt nagy bajuk, csak vörös volt meg kicsit fel volt dagadva a szemük. Elvittem végül csak azt a kettõt, kiderült, hogy valamilyen gyulladás. Kaptak kenõcsöt, már szépen gyógyulgatnak.
A kérdező hozzászólása: Ja, amúgy elõtte felhívtam a dokit, és õ mondta, hogy vihetem egybe is, de ha a többinek nincs baja, akkor õket nem muszáj. Csak ha esetleg késõbb valaki, akit ugyanez érdekel, olvasná a kérdésemet :)

19 éves vagyok. én takaritok állandoan. Hogy vegyem rá az anyámat hogy takaritson egyszeruen hagyna mindent megkoszosodni hogy vegyem rá?

Legjobb válasz: A kedvenc tárgyait, cuccait koszold össze, ha találsz pókot esetlek tedd rá... :)

A kedvenc tárgyait, cuccait koszold össze, ha találsz pókot esetlek tedd rá... :)
A kérdező hozzászólása: Es ha nem is erdekli? Mert nem hasznalt. :/
Sehogy. HA olyan hülye vagy, hogy megcsinálod helyette, akkor nem fogja magát strapálni, te meg fõhetsz a levedben.
Ez lehet, hogy hülyén hangzik, de fehérnemûbe tegyél port, pókot... de mindegyikbe, hogy ne tudjon "kibújni". Szerintem egy próbát megér.
Költözz el, és takaríts magadra. Mindenki a maga igénye szerint takarítson. Lehet, neki nem olyan fontos, mint neked, akkor meg nem kell cseszegetni. Majd csinálja, ha zavarja.

Hogy vegyek óvszer ha mindenhol ismernek, meg ha anyámat is? Próbáltam úgy, hogy átmegyek bnőmmel egy másik városba azt ott veszek, de nem jön át. Valakinek egy jó ötlete?

Legjobb válasz: Barát, ismerõs? Egy DMbe bemenni nem nagy cucc, akár valami gyógyszertárba... :D Ha meg ez sem jön be akkor menj magad át a másik városba, de vegyél fél évre elegendõt ;)

Barát, ismerõs? Egy DMbe bemenni nem nagy cucc, akár valami gyógyszertárba... :D Ha meg ez sem jön be akkor menj magad át a másik városba, de vegyél fél évre elegendõt ;)
Egyedül nem tudsz venni? Manapság ez már nem szégyenletes dolog, épp ellenkezõleg, helyes dolog hogy gondolsz a védekezésre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!