Találatok a következő kifejezésre: Hogyan vegyem a páromat, hogy vizsgáltassa (1 db)

Hogyan vegyem rá a páromat, hogy vizsgáltassa meg magát?

A férjemmel ey éve vagyunk házasok. Sosem védekeztünk, de eddig még nem jött össze baba. Igaz, hogy nem minden hónapban vagyunk olyan sokszor együtt, de azért sok alkalommal lett volna esély a babára.Én már nagyon szeretném, de ? annyit dolozik és idegeskedik, hogy emiatt vagyunk eyre kevesebbet együtt. Ha mondom neki, akkor azt mondja, hogy ráérünk még, majd jön az, ne görcsöljek rajta. Õ 32 én 27 vagyok. Szeretnék két gyereket, de nem 35 éves koromban. Tudom, ez most hülyén hanzik, mert hát mindegy mikor jön, örülni kell neki. Viszont az orvosom azt mondta, hogy velem anatómiailag sincs semmi probléma. Amikor meg a férjemnek mondom, hogy el kellene menni megvizsgáltatni magát, azt mondja, hogy biztos nem azért nem jön össze a gyerek, mert vele van baj, hanem azért mert görcsölök. Szerintetek mit csináljak? Hogyan magyarázzam el neki, hogy ez nekem nagyon fontos?

Legjobb válasz: Szia! Elõször is tényleg nem érdemes görcsölni, mert annál késõbb jön össze a baby. Ha nem méregeted magad és nem vizsgálgatod magad minden reggel és este, hamarabb sikerülni fog, mint gondolnád! :) Anno nekem is ezt tanácsolták és be is jött. A férjed biztosan akar babát? Nem hiszem, hogy egy 32 éves férfinek lehetne valami baja, inkább csak nem biztos abban, amit szeretne. Vagy egyszerûen csak fél, hogy rá így nem marad majd ídõd. Az én párommal is volt ilyen, bár nekünk már van egy 2,5 éves kisfiunk és tervezgetjük neki a tesót. Ha neked fontos ez a vizsgálat, akkor a legjobb, ha így, ahogy ide leírtad, mondod el neki is. Én ezt tanácsolom. Sok sikert!

Szia! Elõször is tényleg nem érdemes görcsölni, mert annál késõbb jön össze a baby. Ha nem méregeted magad és nem vizsgálgatod magad minden reggel és este, hamarabb sikerülni fog, mint gondolnád! :) Anno nekem is ezt tanácsolták és be is jött. A férjed biztosan akar babát? Nem hiszem, hogy egy 32 éves férfinek lehetne valami baja, inkább csak nem biztos abban, amit szeretne. Vagy egyszerûen csak fél, hogy rá így nem marad majd ídõd. Az én párommal is volt ilyen, bár nekünk már van egy 2, 5 éves kisfiunk és tervezgetjük neki a tesót. Ha neked fontos ez a vizsgálat, akkor a legjobb, ha így, ahogy ide leírtad, mondod el neki is. Én ezt tanácsolom. Sok sikert!
Ne aggódj, össze fog jönni a baba, nem attól függ, hogy mennyit tudtok együtt lenni. Általában egy év sikertelenség után szoktak kivizsgálásra menni, de ha jól értem, nálatok még nem telt le az egy év "tervszerû" együttlét. Tényleg ne görcsölj, bõven belefér még a két gyerek az idõtökbe. A férjed valószínû azért nem akar orvoshoz menni, mert valahol fél attól, hogy kiderülne, vele van a "baj". Szerintem egy kicsit ne hozd szóba a dolgot, próbáld inkább úgy alakítani, hogy kevesebbet stresszeljen, nyugodt légkör várja otthon. Inkább azt magyarázd neki, mennyire ártalmas az egészségének a hajtás! Sok sikert és szorítok!
A párod munkája és vele járó stressz biztosan az õ "babagyártó" hangulatának sem kedvez.Talán esténként nyugalomra, csöndre vágyik, nem tudja elképzelni, hogy még egy ember legyen körülötte.Lehet, hogy az együttléteket is az õ lelkiállapota befolyásolja és nem valami szervi probléma miatt nem jött össze eddig.Én azt szeretném javasolni, hogy legyél vele türelmes, kényeztesd, és próbáld meg nem túl sûrûn emlegetni a teherbeesést, inkább szerelembõl, vágyból legyetek együtt, nehogy kényszert érezzen benne. Mi nõk taktikusak vagyunk, tudunk terelgetni, anélkül hogy a másik észrevenné. ;-)Talán ha így oldottabbá, meghittebbé válnak az együttléteitek a baba is hamarabb megfogan.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Holnap kell, hogy megjöjjön. De olyan jeleim vannak mint aki babát vár. Onnan tudom, hogy milyen az mert már vártam babát, de sajnos elvesztettem. Lehetek terhes?

5

Szerintetek ha kesik 3napot a mensim es a harmadik napon csinaltam tesztet az elso csik halvany a masodik csikot jobban latni akkor tenyleg terhes vagyok?

3

Folyamatosan pozitiv este az ovulációs tesztem. Mitől lehet?

21-dik ciklus napon vagyok. A 14-dik napon leesett a hőm 36,5.re, ekkor lett először pozitiv a tesztem. Előtte csak erős két csíkos volt, de a teszt csík nem volt annyira erős, mint a kontroll csík. Azóta a hőm felment 37,1-re, de az ovu tesztjeim továbbra is pozitivak.

4

Csak késik vagy baba van a dologban?

4 hónapja szültem.nem szoptattam csak 4 hètig a menzim okt.24- én volt meg.azóta semmi.novemberben voltunk együtt megmszakîtàssal de egyszer nem vette ki idöben.ez pont egy hétel az elött történt hogy megjött volna.

5

Késői ovu, duphaston?

Akinek késői ovuja van,annak segített a duphaston?Mármint az én esetemben a 19-20-21. napon van,de 28-29 napos ciklusaim vannak.Itt tud segíteni a duphaston?

2

Gyakori hüvelygomba miatt kialakulhat meddőség?

5

Szent Imre kórházban szűlész/nőgyógyászt tudtok nekem ajánlani?

6

Akinek 2 vagy több gyere van, mindegyik terhességnél ugyanazok a tünetei voltak?

Vagy mindegyik babánál más-más?

6

Ovuláció után már kimutatná?

Ovuláció után a 9. napon vagyok. 25-ös terhességi teszt mikur mutathat legkorábban valós eredményt? a holnap reggel még korai lenne?

4

Volt aki 6 hetesen negatívat tesztelt és mégis volt baba?

Később kimutatta a teszt?És hány hetesen?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!