Találatok a következő kifejezésre: Hogyan vegyem a páromat, hogy vizsgáltassa (1 db)

Hogyan vegyem rá a páromat, hogy vizsgáltassa meg magát?

A férjemmel ey éve vagyunk házasok. Sosem védekeztünk, de eddig még nem jött össze baba. Igaz, hogy nem minden hónapban vagyunk olyan sokszor együtt, de azért sok alkalommal lett volna esély a babára.Én már nagyon szeretném, de ? annyit dolozik és idegeskedik, hogy emiatt vagyunk eyre kevesebbet együtt. Ha mondom neki, akkor azt mondja, hogy ráérünk még, majd jön az, ne görcsöljek rajta. Õ 32 én 27 vagyok. Szeretnék két gyereket, de nem 35 éves koromban. Tudom, ez most hülyén hanzik, mert hát mindegy mikor jön, örülni kell neki. Viszont az orvosom azt mondta, hogy velem anatómiailag sincs semmi probléma. Amikor meg a férjemnek mondom, hogy el kellene menni megvizsgáltatni magát, azt mondja, hogy biztos nem azért nem jön össze a gyerek, mert vele van baj, hanem azért mert görcsölök. Szerintetek mit csináljak? Hogyan magyarázzam el neki, hogy ez nekem nagyon fontos?

Legjobb válasz: Szia! Elõször is tényleg nem érdemes görcsölni, mert annál késõbb jön össze a baby. Ha nem méregeted magad és nem vizsgálgatod magad minden reggel és este, hamarabb sikerülni fog, mint gondolnád! :) Anno nekem is ezt tanácsolták és be is jött. A férjed biztosan akar babát? Nem hiszem, hogy egy 32 éves férfinek lehetne valami baja, inkább csak nem biztos abban, amit szeretne. Vagy egyszerûen csak fél, hogy rá így nem marad majd ídõd. Az én párommal is volt ilyen, bár nekünk már van egy 2,5 éves kisfiunk és tervezgetjük neki a tesót. Ha neked fontos ez a vizsgálat, akkor a legjobb, ha így, ahogy ide leírtad, mondod el neki is. Én ezt tanácsolom. Sok sikert!

Szia! Elõször is tényleg nem érdemes görcsölni, mert annál késõbb jön össze a baby. Ha nem méregeted magad és nem vizsgálgatod magad minden reggel és este, hamarabb sikerülni fog, mint gondolnád! :) Anno nekem is ezt tanácsolták és be is jött. A férjed biztosan akar babát? Nem hiszem, hogy egy 32 éves férfinek lehetne valami baja, inkább csak nem biztos abban, amit szeretne. Vagy egyszerûen csak fél, hogy rá így nem marad majd ídõd. Az én párommal is volt ilyen, bár nekünk már van egy 2, 5 éves kisfiunk és tervezgetjük neki a tesót. Ha neked fontos ez a vizsgálat, akkor a legjobb, ha így, ahogy ide leírtad, mondod el neki is. Én ezt tanácsolom. Sok sikert!
Ne aggódj, össze fog jönni a baba, nem attól függ, hogy mennyit tudtok együtt lenni. Általában egy év sikertelenség után szoktak kivizsgálásra menni, de ha jól értem, nálatok még nem telt le az egy év "tervszerû" együttlét. Tényleg ne görcsölj, bõven belefér még a két gyerek az idõtökbe. A férjed valószínû azért nem akar orvoshoz menni, mert valahol fél attól, hogy kiderülne, vele van a "baj". Szerintem egy kicsit ne hozd szóba a dolgot, próbáld inkább úgy alakítani, hogy kevesebbet stresszeljen, nyugodt légkör várja otthon. Inkább azt magyarázd neki, mennyire ártalmas az egészségének a hajtás! Sok sikert és szorítok!
A párod munkája és vele járó stressz biztosan az õ "babagyártó" hangulatának sem kedvez.Talán esténként nyugalomra, csöndre vágyik, nem tudja elképzelni, hogy még egy ember legyen körülötte.Lehet, hogy az együttléteket is az õ lelkiállapota befolyásolja és nem valami szervi probléma miatt nem jött össze eddig.Én azt szeretném javasolni, hogy legyél vele türelmes, kényeztesd, és próbáld meg nem túl sûrûn emlegetni a teherbeesést, inkább szerelembõl, vágyból legyetek együtt, nehogy kényszert érezzen benne. Mi nõk taktikusak vagyunk, tudunk terelgetni, anélkül hogy a másik észrevenné. ;-)Talán ha így oldottabbá, meghittebbé válnak az együttléteitek a baba is hamarabb megfogan.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lehet ebből így baba?

A kérdésem az lenne, hogy mi a párommal múlthéten vasárnap hajnalban és reggel voltunk együtt, nem védekeztünk!
De az ehavi esedékes menstruációm meg is jött 13-án délután!
Szóval szerintetek mennyi az esélye annak, hogy így megfoganhatott egy kis élet ? :)

3

Van olyan kismama itt, akinek nem ment fel a hője 37 fokra? Hanem mondjuk 36, 7 volt, de az stagnált? Vagy" kötelező "a 37 fok?

3

Szoptatok úgyhogy Azalia-t szedek, lehetek terhes?

minden nap 10:15-kor szoktam bevenni de tegnap elfelejtettem és este 6-óra fele vettem be, de 22:00fele pedig együtt voltunk a párommal, lehetek terhes? Mert nem kéne még egy baba most hiszen a kicsi is csak 2 hónapos múlt!

2

Nagyon katasztrófális a görbém?

E hónapot már elfelejthetem ?

6

Szerintetek ez még esélyes lehet?

Sajnos nem tudom mikor volt ovum, mert nem teszteltem. Kedden 14mm-es domináns tüszőm volt.A kalkulátor szombatra irta. Sajnos nem tudtunk többet együtt lenni

4

Ovuláció után meddig marad fenn a hő ha nincs baba? Csütörtökön volt az ovulációm, azóta 36, 8 a hőm.

4

Januártól szeretnénk próbálkozni a baba témán. Hogyan készítsem fel rá a szervezetemet?

11

Van ilyen korai terhesség esetén?

5 napja pozitívat teszteltem. A melleim nagyon fájtak még érintésre is. Mára viszont elmúlt a fájdalom és csak a mellbimbó érzékenység maradt meg. Ez normális? Volt már valaki így?

5

Van itt olyan aki ért az ultrahanghoz?

A ciklusom 14.napján voltam nőgyógyásznál,az ultrahangon a méhemben egy nagy "szabályos gömböt láttam"és nem tudom mi lehet az.A petesejt kiszabadult az biztos és megvan vastagodva a méhnyálkahártyám.Az orvosom azt javasolta kedden csináljak egy tesztet bár szerinte nem valószínű a terhesség.Fájdogál a hasam mintha meg akarna jönni.Nem tudom mire gondoljak.Tudnátok segíteni?Mi lehetett az a gömb?

14

Szerintetek teszteljek?

37 napja nem jött meg, ezelőtt 32 naposak voltak, és előző hónapban csak három napig tartott és inkább barnás volt és kevesebb a megszokottól. Ezek előtt mindig 7-8napos volt erős vérzéssel. Tegnap nem bírtam elviselni a pörkölt illatát pedig imádom. Illetve nagyon éhes vagyok. Vagy csak bebeszélem magamnak?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!