Találatok a következő kifejezésre: Hogyan vegyem a páromat, hogy elmenjen (3 db)

Hogyan vegyem rá a páromat, hogy elmenjen fogorvoshoz?

Nagyon rosszak fogai, és nem akar elmenni fogászatra megcsináltatni. Nem hisz nekem, hogy később meg fogja bánni ha most nem csináltatja meg amigy ingyen van (mert ha már nem jár iskolába utána igen kemény összegeket kell érte fizetni). Próbáltam már neki ész érveket felsorakoztatni, de akkor sem hajlandó. Mindig csak azt hajtogatja,hogy majd(de tudjuk hogy az ilyen esetben soha nem jönne el) Hogyan tudnám rávenni? Segítség, én csak jót akarok neki.

Legjobb válasz: Valaki meséljen neki arról, hogy az érzéstelenítés pikk-pakk megy. Nem fáj.

Valaki meséljen neki arról, hogy az érzéstelenítés pikk-pakk megy. Nem fáj.
Mondd, hogy nem csókolózól vele addig, míg így rohad szája.
A másodiknak tökéletesen igaza van! Ha nem csókolózol vele, az hatni fog.
Hány éves a párod? Nem mos fogat, vagy mitõl romlottak el neki?
A kérdező hozzászólása: 19 éves. De mindig mos fogat, nem ezzel van a baj. Naponta 2x-3x is, de örökletes nála ez a rossz fog szerintem és azért rosszak neki ennyire. Van vagy 4 lyukas foga, és az egyiket, amelyik most nagyon fáj neki, azért sem mer elmenni kihúzatni, mert fél hogy letörik, és vésni kell, vagy valami.
De elõl rendben vannak? Õ a fiú ugye?
A nagyon fájós fog lehet még gyökérkezelhetõ is, még mindíg jobb, mint foghiányosmak lenni 19 évesen.
A kérdező hozzászólása: Igen elõl rendeben vannak a fogai. És igen, õ a fiú. De akkora lyuk van már a fogán, hogy a fogának a fele kb nincs meg. :/ Hát remélem minél hamarabb rátudom venni, hogy menjünk el fogdokihoz, mert ez így neki sem jó.

Hogy vegyem rá a párom, hogy elmenjen dolgozni?

Negyed éve munkanélküli, ráadásul Pesten lakunk, ennyi id? alatt b?ven lehetne munkát találni. De ? mindenféle teljesen átlátszó kifogással él, miért nem keres munkát. Itthon se csinál semmit, csak játszik a gépen, képes és napokig fel sem öltözik, merthogy minek, ha egyszer úgysem kel ki a gép el?l...

Legjobb válasz: Barátnõm faterja is ugyanezt csinálja.. Barátnõm anyja egész nap dolgozik, õ meg csak gép meg tv elõtt ül, semmit nem csinál. Ez már vagy 5 éve így van. Hidd el nem is nagyon fog már munkát keresni, mivel elkényelmesedik.. Jó dolgában azt se tudja mit csináljon, csak pihen. Szerintem hozd fel neki a válást, vagy a szakítást, akkor talán elgondolkodik hogy neki és kéne vmit csinálnia

Barátnõm faterja is ugyanezt csinálja.. Barátnõm anyja egész nap dolgozik, õ meg csak gép meg tv elõtt ül, semmit nem csinál. Ez már vagy 5 éve így van. Hidd el nem is nagyon fog már munkát keresni, mivel elkényelmesedik.. Jó dolgában azt se tudja mit csináljon, csak pihen. Szerintem hozd fel neki a válást, vagy a szakítást, akkor talán elgondolkodik hogy neki és kéne vmit csinálnia
Amikor hazamesz irjal neki egy jo oneletrajzot, vagy irassatok valakivel, es kuldjetek el ezer helyre! Annyi csak lesz benne, hogy elmenjen interjukra. Szoval egy kicsit segits neki munkat keresni. Ez meg mindig jobb, mintha csak ugy eltartod, es csak veszekedtek. Aztan ha nem valtozik nagyon rovid idon belul, ha esetleg lesz munka es huzza ra az orrat, azonnal hagyd ott akkor! De most meg probalkozz, ne veszekedjel vele, segits neki ha szereted. Azt akartam irni az elejen, hogy minek vagy vele?! De azert egy eselyt meg adjal neki, segits neki munkat keresni.
Elképesztõ, hogy nem egyértelmû a számára, hogy a háztartás amíg nem dolgozik az övé... méghozzá nem csak részben, egészben, én páros lábbal dobnám ki a helyedben, zárd rövidre ezt az egészet. Menjen munkát keresni, mellette rendben legyen a háztartás, vagy pakoljon és menjen... ez ilyen egyszerû. Hidd el, nála csak különbet találhatsz. Hogy fog az ilyen férfi viselkedni mint családfõ a késõbbiekben? Amikor gyermekeitek lesznek, vagy jönnek majd esetleg komoly gondok, amik sajnos idõnként mindenki életében vannak? Odaül majd bambulni a gép elé, te meg oldd meg az életeteket? Fiatal vagy, elõtted az élet, ne pazarold érdemtelenre a szereteted és törõdésed. Én nagyon boldog házasságban élek, jelenleg GYED-en vagyok, mégis besegít a férjem erejéhez mérten, hogy legyen egy kis idõm magamra, amikor nemcsak a gyerek és a háztartás körül forog minden. Mindig próbálunk egymás kedvében járni, kölcsönösen. Ez a normális szerintem ha két ember szereti egymást. Sok sikert kívánok!
Az elõttem szólók már elmondták az én véleményem is, azzal fejelném még meg, hogy megfejelném :) Viccen kívül: úgy vágnám ki az ilyen pasit, hogy a lába nem érné a földet. Tudom, nem szólhatok bele ebbe, és nem is akarok, csak elmondom, hogy a tapasztalat azt mutatja, az ilyen felnõttbõl soha semmi és SENKI nem tud már felelõsségteljes embert faragni, akinek helyén van az értékrendje.
Na...Az Isten mentsen meg mindenkit az ilyen "férfitöl" mert ez nem az.. Szerintem keress màst mert kis esélye van annak, hogy megvàltozik(nemakarok negativ lenni) de igy van.. Aztàn tarthatod egy életen àt..:-(
szerintem a párod egy lusta disznó, és szerintem mond meg neki hogy vagy elmegy dolgozni(vagyis meg próbál legalább) vagy kidobod.a másik meg az hogy, mi az hogy még õ köt beléd?mondom dobd ki, szerintem már az elején ki kellet volna. lehet hogy kicsit durva vagyok de nekem ez a véleményem.és bocs a rossz helyes írászért csak kicsit gyorszan írok.
Mit csinált, mielõtt munkanélküli lett? Dolgozott valahol, vagy tanult? Mert nem mindegy.Gondolom, dolgozott. Elküldték? Megszûnt a munkahelye? Felmondtak neki? Õ mondott fel? mert ez mind befolyásolhatja a helyzetet. Szerintem. Nekem felmondtak egyszer és én is belekerültem abba a helyzetbe, hogy át sem öltöztem egész nap, nem csináltam semmit. De azért, mert iszonyúan padlóra kerültem! Értéktelennek, haszontalannak éreztem magam. Õ hogyan éli meg, hogy nem dolgozik? értem én, hogy egész nap pihen, de milyen a lelkiállapota? Ha mondod neki, hogy keressen munkát konkrétan mit mond? Azért én megkérdezném, hogy élete végéig zsíros kenyéren szeretne élni? mert te nem, és akkor élhet egyedül... De ha lelkileg padlón van, valahogy az önbizalmát is kéne támogatni...
A párod egy ingyenélõ, lusta disznó! Annyira belejött a semmittevésbe, hogy nem is várható, hogy elkezdjen dolgozni. Még õ szab határt a te fogyasztásodnak? Ez nevetséges. Te - ha mellette maradsz - egész életedben húzhatod az igát, õ pedig a napos oldalon fog sütkérezni. Rosszul választottál!
A kérdező hozzászólása: 17:22: én azt hiszem, elég korrekt voltam, leépítés áldozata lett, utána egy héten keresztül bulizott a haverjaival, mondtam, hogy persze, menjen, heverje ki ezt a sokkot. Utána egy hónapig semmit nem szóltam, hogy nem csinál semmit. Az a baj, hogy egy kis segélyt azért még kap, ebbõl fizetjük az albérletet, amit egyedül nem biztos, hogy tudnék. Mindenki azt mondja, hogy hagyjam ott... lehet, hogy ezt kéne tenni, de én szeretem és szeretnék segíteni rajta, hogy egy kicsit helyrejöjjön az élete. Csak nem tudom, hogyan, mit lehetne még megpróbálni, ami segítene. A szép szó és a veszekedés nem használt, lelkére beszélni nem tudok, mert szekálásnak veszi. Anyukája szerint várjak, majd rájön, hogy így nem megy. Csak addig felkopik az állunk :S Nem hiszem, hogy nincs megoldás. Bízom benne, hogy találunk, hogy lehet még jobb életünk. Csak azt nem tudom, hogy érjem ezt el....
Kérdezõ, most hogy elolvastalak, jól bevált módszert ajánlanék neked. Nõvérem alkalmazta, Elmnt dolgozni, de otthon nem csinált semmit. Sz.r volt, mert hegyekben állt a mocsok, a mostalan, stb, de nem tartott sokáig. Ezzel azt üzente a párjának, és meg is mondta neki, hogy õ dolgozik a munkahelyén, itthon nem fog, itthon dolgozzon az, aki állandóan itthon van. Ha kellett neki valami, akkor elmosot 1 darab tányért, 1 poharat, vagy kimosta a saját farmerjét, stb, de pasinak nem csinált meg semmit. Azt mondta (kulcsmondat), hogy úgyis olyan, mintha egyedül élne, hiszen egyedül húzza az igát. Abból magát tartja fenn... A párja ebbõl érezte meg, mekkora mennyiségû munkát végez a párja otthon, hogy mindig van tiszta ruha, tiszta evõeszköz, rend van, stb. És emelett dolgozott. Te meg dolgozol, és tanulsz is... Ha ebbõl nem jön magához a pasid, akkor rreménytelen, annyira visszafejlõdött, hogy hamarosan fotoszintetizálni fog... :) Ez csak egy példa, de valami hasonlóan drasztikus kellene, mert ha a beszéd nem használ, akkor használ a helyzet, amibe hozod. Ha akar valamit, csinálja õ maga... És amiért mûködik, az az, hogy a pasi (ha normális), nem a házimunkát választja, hanem a saját végzettségében fog keesni valamit, mert ahhoz ért, esetleg valamenynire szereti is...
Nem fog segitseg nelkul kijonni ebbol a rossz helyzetbol a parod. Mert hogy nem oltozik fel??? Ez azert durva. Szerintem fuggove valt most, a gep sok embert tesz azza. Es depressziossa, es megszakadnak az emberi kapcsolatai is. Az anyukaja hulyeseget beszel, nemhogy segitene es raparancsolna o is. Valoszinu elobb-utobb eleged lesz ebbol, es ott fogod hagyni. Csak az alberlet miatt nehogy egyutt maradjal vele! Sok szoba van kiado, es sok ferfi keres tarsat is, soha ne felejtsd ezt el!

Hogyan vegyem rá a páromat, hogy elmenjen spermavizsgálatra?

Már majdnem 1 éve próbálkozunk a babával, de még mindig semmi:-( Azt hiszem, a párom leginkább a ciki helyzett?l fél és attól, hogy kiderül, hogy valami nincs rendben nála.

Legjobb válasz: Ha csak a ciki helyzettol fel, akkor ugy is lehet a vizsgalatot kerni, hogy otthon 'intezitek' a dolgot, es asszem fel (vagy egy?) oran belul kell beerni a cuccal a korhazba, ahol ilyen vizsgalatot csinalnak.

Ha csak a ciki helyzettol fel, akkor ugy is lehet a vizsgalatot kerni, hogy otthon 'intezitek' a dolgot, es asszem fel (vagy egy?) oran belul kell beerni a cuccal a korhazba, ahol ilyen vizsgalatot csinalnak.
h´ta mert magyarázd meg hogy ahol nem lehet baba azokánl 40 %-ban a pasi nem képes gyermeket nemzeni. és ha ez így van akkor most felesleges idöt huznotok, ha lehetséges beavatkozásra és azt akarjátok ahoz is idö kell. ha meg nem jön össze és esetleg örökbefogadást akartok az is hosszú idö. szóval nem érdemes idöt húzni.
Hát igen. A férfiak ezt rosszabbul tûrik, mint mi a nõgyógyászhoz járást, a hormoninjekciókat, a hüvelyi UH-T, a sok vizsgálatot. Az én férjem is húzódozott a dologtól, de a gyerek érdekében vállalta. Igaz, hogy amikor a Kaáliban adott mintát, nem tudták kiértékelni, olyan kevés lett. Feszélyezte h behallatszik minden, hogy ronda a szoba, és kiábrándító az egész. Aztán adtak egy tégelyt, és annyi volt csak a feltétel, hogy másfél órán belül érjünk be vele a vizsgálatra.(zsebben kellett addig tartani, mert a hideget nem bírják). Mindenki fél az eredménytõl, próbáld megnyugtatni, h te akkor is szereted és kitartasz mellette, ha esetleg vele van a baj! És nagyon sok problémára létezik orvosi megoldás!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igen, azt én is szoktam mondogatni neki, hogy ha probléma van is, a mai orvostudomány már szinte mindent képes megoldani..
szia.Mikor mi is megkaptuk a beutalót a páromnak, én is nagyon féltem, hogy hogy fog reagálni.De olyan természetesnek vette.még õ maga mondta hogy hát igen, ez már szinte népbetegség, mármint hogy a férfiakkal is sok a probléma.õ is nagyon vágyott egy babára, és tudta, hogy ugy ahogy nekem lehet valami problémám ugy neki is.Ha nekem nem ciki, akkor neki se.A te párod is megfogja tenni.
Nem tudom, ez fura dolog, mert az Én párom, mikor kitaláltuk, hogy itt az ideje a babának, Õ maga vetette fel, hogy azonnal megy spermavizsgálatra, hogy mihamarabb kizárható legyen, hogy esetleg van Nála valami probléma. Ez valahogy olyan természetes volt. Talán meséld el a párodnak, hogy vannak pasik, akik így gondolkodnak, hátha hat Rá.
az én párom meg poénra vette az egészet:-) Még kíváncsi is volt hogyan zajlik, hogy majd bevezetik vmi különszobába. Mi sokat röhögtünk. Probaljatok viccet csinálni belõle és akkor oldódik. És egyáltalán nem ciki..Totál diszkréten kezelik és ott eleve olyan párok, ffiak vannak, akik ilyen vizsgálatokra járnak. Az meg ha kiderül, hogy esetleg nem elég fürgék nem jelenti, hogy kevésbé lenne ffia. Millió egy dolog befolyásolja, még a stressz is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!