Találatok a következő kifejezésre: Hogyan vegyem a barátomat a (196 db)

Ilyen rövid kapcsolat után elég egy finom bor.
pia egy jó whiskey
Nem tudom mennyire táv, de ha igy 300km-en belül van akkor ülj fel a vonatra és ajándékozd meg magaddal.
A kérdező hozzászólása: nem igazán szeretnék piát vinni:(
Készíts neki egy finom vacsorát v. tortát, ha találkozol vele. 35 êves férfi, bizony már annak is örül ha láthat, ilyen rövid kapcsolatnál! Ha küldeni kell az ajándékot, akkor készíts valami apróságot.
Hogy lehet 3 hónap után máris távkapcsolatban élni?
Várd meg az egy évet! Ha még akkor is tart ez a távkapcsolat (ami elég kétséges), akkor lepd meg magaddal!
A kérdező hozzászólása: az interneten ismerkedtünk meg..aztán elmentem hozzá...és minden hétvégén nála vagyok...
Ezt azért nem igazán nevezném távkapcsolatnak. Én is így éltem anno a párommal, mert õ Fehérvári volt én meg Pesti. 1, 5 évig éltünk így, aztán összeköltöztünk Angliába, 3, 5év után esküvõ és most már a 6. eskûvõi évfordulónk van:) De vissza térve én egy kis plüs állatot ( ördögöt) és egy doboz bonbont adtam neki, illetve fõztem egy jó vacsit.;) Egy férfit a hasán keresztül is meg lehet fogni. Sok sikert!!!


Lányok! Mit vegyek fel, hogy elkápráztassam a barátomat?

Sajnos kövérebb lány vagyok, de meg szeretném lepni. :S

Legjobb válasz: szerintem tangát :) és valami pántnélküli felsõt :DD tuti sikere lenne :))) 15lány

szerintem tangát :) és valami pántnélküli felsõt :DD tuti sikere lenne :) )) 15lány
Akkor vegyél fel egy jó nagy tundrabugyit, férfi atlétatrikóval, és sz.ard le az összes pasi véleményét, aki segíteni akar.
Mindenképp olyan ruhát, ami elõnyös a számodra! Amúgy nem a ruha teszi az embert ne izgulj! ;)
12-15éves emberek véleményére vagy kíváncsi és nem akarod, hogy kisfiúk válaszoljanak... Logikai ellentmondás cicamica. Amúgy hova mentek, mihez kell ruha?
otthonkát
Lehetõleg olyant amiben jól is érzed magad. :) Ha elégedett leszel saját kinézeteddel, avval amit viselsz... Õ is szépnek fog találni. A magabiztosság sokat jelent.
én vagyok a 15éves...ja bocs máskor írd hogy sneki véleményére sem vagy kiváncsi mert amint látom senkié sme tetszik -.-
Látom, neked tényleg nagyon hiányzik már, hogy elkapjanak, és alaposan megdugjanak, mert nagyon hisztissé és nyafogóssá tett a szexhiány, senkinek a hozzászólása nem tetszik. :P 26/F
A kérdező hozzászólása: Egyszerûen nem szeretem ha fiatal fiúcskák oltogatnak engem, hogy mit kell kellene csinálnom...
Akkor talán légy érett és tekints egyenlõen a két nem-re fõleg hogy ezzel a pasidat is oltod :) Átse gondolod amit írsz ...
A kérdező hozzászólása: Nem a 12-15 éves korosztály véleményét szerettem volna hallani.
Akkor nyilván a te barátod is egy hülye köt*sög állat tipikus nõi egomániás gondolkodás ...
A kérdező hozzászólása: A pasik tuti hülyeségeket írnának erre...
amúgy tök jó hogy a lányokat kérdezed hogy mit vegyenek fel mikor egy férfinak akarsz tetszeni -.-"
Két vödör szenet.

Tudom, sok ilyen kérdés volt már, rákerestem. : ) De nem tudom. Mit vegyek a barátomnak szülinapjára? Kedves, aranyos, frappáns dolgot szeretnék. De érezze aztis, hogy nagyon szeretem. : )

Legjobb válasz: Hát vegyél nyugodtan egy vicces-világítós alsógatyót! :) Csak elõtte jegyezd meg, hogy mekkora méretû kell neki, vagy csórj el egyet, és az alapján vegyél egyet, nehogy kicsi vagy túl nagy legyen rá! :)

Hát vegyél nyugodtan egy vicces-világítós alsógatyót! :) Csak elõtte jegyezd meg, hogy mekkora méretû kell neki, vagy csórj el egyet, és az alapján vegyél egyet, nehogy kicsi vagy túl nagy legyen rá! :)
szerintem vegyél neki egy pendrive-ot, vannak egész viccesek is, pl olyan figura, mint ha beszorult volna egy lyukba a fejénél..., vagy mint egy répa, vagy ilyesmi... :D http://futo.hu/userfiles/Image/ajandektargyak/pendrive.png http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://futo.hu/userfil.. Mellé meg írhatsz egy pár kedves sort egy vicces képeslapra :)
Elkelne némi fantázia tanga bugyi ügyben: Te veszed fel, az õ örömére. Vágod?
Ilyen nincs :P , vigyis nem jut eszembe :S:( .. Kutyust!xD
Tanga bugyi.
A kérdező hozzászólása: barátomnak?:) egy tangát nem hiszem h értékelne::D:D amugy én esetleg vmilyen vicces alsónadrágra gondoltam, bár nemtudom.. kösszi azért a válaszokat :D
A kérdező hozzászólása: hát ugy már más. de általában is elég szexi tangkban szoktam lenni:) bár vmi nagyon extra.. lehet h bejönne neki...:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!:)

Milyen harisnyanadrágot vegyek a barátomra hogy ne fagyjon meg?

még gimis a barátom, de nem szeretném ha megbetegedne és többször paszankodik hogy fázik a lába

Legjobb válasz: Vékonyat, de férfi nadrágot (nem hajszálvékony, ezért nem szakad egy pár évig) - és olyat, amelyiknek nincs talpa. Zoknit gondolom visel...

Vékonyat, de férfi nadrágot (nem hajszálvékony, ezért nem szakad egy pár évig) - és olyat, amelyiknek nincs talpa. Zoknit gondolom visel...
Próbálja ki a harisnyanadrágot. Egy 40 den körüli lycra tartalmú harisnya kényelmes lesz neki, és jól is fogja melegíteni. Ha azt gondolja, hogy ciki, mutasd meg neki ezt a blogot, ahol sok szó van a férfiakról és a harisnyanadrág viselési szokásaikról: http://ferfi-harisnya.blog.hu/
Én férfiként tapasztalattal a hátam mögött tudnám ajánlani neki a nylon férfi harisnyanadrágokat ami nekem nagyon bevált. Vegyél neki többféle vastagságban 20-den tõl a 80-den ig és így mindig talál a hõmérsékleti viszonyokhoz megfelelõt, és ha több idõt tölt épületben untig elég a 20-den, és hogy halmozza az élvezeteket amit a lába kaphat akkor a gyógyhatású lycrás termékeket válaszd. Nagyon jók a microfibrás 40 és 60-den es harisnyanadrágok még a nõi is megfelelõ hiszen nem igen van különbség a férfiénál. Tehát próbáltasd meg vele a 20-denestõl kezdve felfele és majd õ úgy is kiválasztja a neki legjobban megfelelõt. Nekem egyébként 15-den es slicces nylonharisnyám is van amit nagyon szeretek. Férfiharisnya rendelhetõ a http://www.harisnyadiszkont.hu oldalon vagy a http://www.ferfiharisnya.lap.hu oldalon. Jó próbát.
Egy faja középvastag pamut harisnya lenne az igazi, akár nõi is (azokat a legegyszerûbb beszerezni, de hát lába mindenkinek kettõ van).
Ha vastag a har.nadrág, az sem gond, nem nyomja ki a gatyát, én egyébként bundás melegitõalsót szoktam alávenni, nem lehet észrevenni.
A férfi harisnya olyasféle, mint valaha az elsõ nõi volt. Szokványos anyag - vastagabb, mint a nõi harisnya és nem szakadós. Olyan tartós, mint egy normál ruha vagy zokni. Azért érdemes olyat venni, amelyiknek nincs talpa, mert az úgyis hamar kiszakadna, aztán vághatnád le a végét, akkor meg foszlana. Ha nem dolgozik kinn egész nap a -20 fokban, akkor nem kell neki vastag. Úgyis a nadrág alá veszi, és a 2 réteg közé beszorul a levegõ, ami jól szigetel.
lehet kapni férfi hosszú alsónadrágot, vagy harisnyát. ezek úgy vanak kialakítva hogy slicces meg nem nyomja a kukacukat. akik hidegben dolgoznak vagy kinti sportot üznek azok mind ilyet viselnek. ezek a nagyon melegtöl az egyszerüig kaphatók.
Vegyél neki nejlonharisnyát, ..hát ha bejön neki! :)
A kérdező hozzászólása: milyen vékonyra gondoltál?
"Egy faja középvastag pamut harisnya lenne az igazi, akár nõi is (azokat a legegyszerûbb beszerezni, de hát lába mindenkinek kettõ van)" Az elsõ részével egyet értek, én is olyat szoktam venni! Kényelmes, nem nyom. Csak találd meg a jó méretû harisnyanadrágot! De sajna nekem csak egy lábam van...komoly, amputálták...

Valami ötlet hogy mit vegyek a barátnõmnek karácsonyra? õ 20 én 24.

ékszerek, parfümök kizárva. Valami okos dolog aminek talán hasznát veszi, de bármilyen ajánlat jöhet a fentieken kívül.

Legjobb válasz: Hát, ha így álsz hozzá :DD Am nem az a lényeg hogy mit, hanem hogy adsz de te tudod én pl, gradiroztatnék neki gyürüt, vagy valami hasonlót ( de tuti nem arany gyürüt :D lényeg h kreatív legyen vagy pl, vehetnél neki ilyen, Szex - Szadó ruhát , ostorral stb :DDDD , sztem örülne neki :D

Hát, ha így álsz hozzá :DD Am nem az a lényeg hogy mit, hanem hogy adsz de te tudod én pl, gradiroztatnék neki gyürüt, vagy valami hasonlót ( de tuti nem arany gyürüt :D lényeg h kreatív legyen vagy pl, vehetnél neki ilyen, Szex - Szadó ruhát , ostorral stb :DDDD , sztem örülne neki :D

Mit vegyek a barátomnak karácsonyra? Tudom, hogy még csak október van, de nem szeretek az utolsó pillanatban kapkodni. Decemberben leszünk együtt 9 hónapja. Előre köszönöm.

Legjobb válasz: mintha magamat olvasnám:D mi is decemberben leszünk 9 hónapja együtt, és ezen a héten jutott eszembe, hogy vajon majd mit kéne vennem neki:) azt csak te tudhatod, hogy mit fogsz venni, hiszen te ismered. fülelj mindig, én csak ennyit tanácsolok. van olyan biztos, hgoy mondja, jaj ez tök jó, meg az, vagy azt akarok majd venni. rájössz majd.

mintha magamat olvasnám:D mi is decemberben leszünk 9 hónapja együtt, és ezen a héten jutott eszembe, hogy vajon majd mit kéne vennem neki:) azt csak te tudhatod, hogy mit fogsz venni, hiszen te ismered. fülelj mindig, én csak ennyit tanácsolok. van olyan biztos, hgoy mondja, jaj ez tök jó, meg az, vagy azt akarok majd venni. rájössz majd.
Igen ez tök jó abban az esetben ha a fiu szeret mindenféle kütyüt, aproságot. Mi már 3 éve vagyunk együt, de ez a mi esetünkben így nem jön össze! És ez gáz. Én már karácsony másnapján agyalok h jövöre mit kéne, de mindig semmi. Ugyanis én csak azt hallom h de jo az a kocsi dejo ez a kocsi, ilyen kocsit akarna, olyan kocsi de jo lenne. Na már most egy 6 milliás autora nincs pénzem fõleg h még tanulok! ja és a minden féle porfogo meg kizárt. ami aproság meg kellneki megveszi, persze ritkán kell neki vmi. na ilyenkor mivan?

Milyen ajándékot vegyek a barátomnak? Olyat szeretnék amiből látszik, hogy nagyon szeretem.

A 3.évfordulónk lesz és szeretném valami különleges ajándékkal meglepni. Sajnos nem tudok túl drága dolgot venni, de viszont szeretném ha tudná, hogy milyen fontos a számomra.

Legjobb válasz: Vegyél egy szép fehér csészét és üvegfestéket, és fess rá valami mintát. (Számíts rá, hogy ez idõigényes, elõbb teljesen ki kell száradnia a festéknek, aztán sütõben rá kell égetni.) Vagy valami más, kézzel készített vagy általad kidíszített mindennapi használati tárgy is lehet, és akkor naponta eszébe fogsz róla jutni.

Vegyél egy szép fehér csészét és üvegfestéket, és fess rá valami mintát. (Számíts rá, hogy ez idõigényes, elõbb teljesen ki kell száradnia a festéknek, aztán sütõben rá kell égetni.) Vagy valami más, kézzel készített vagy általad kidíszített mindennapi használati tárgy is lehet, és akkor naponta eszébe fogsz róla jutni.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez a mindennapi tárgy dolog nem is olyan rossz :D köszönöm szépen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!