Találatok a következő kifejezésre: Hogyan vegyem a barátom, hogy ha (17 db)

Hogyan vegyem rá a barátomat, hogy ne zavarja az, hogy teljesen csupasz vagyok lent? Fiúk, ti hogy álltok hozzá, ha a barátnőtökön nincsen lent semmi szőr?

Mindig teljesen legyantáztatom magam, de egyre többször megjegyezi, hogy jó lenne, ha növesztenék valamit, mert így nagyon kislányosan festek. Két éve vagyunk együtt és többször is mondta már, de mióta el?ször feküdtem le vele, egyre többször emlegeti. Mivel tudnám rávenni, hogy így is tetszek neki lent? Vagy inkább növesszek egy kicsit? Nem akarok sokat, nem tudom, hogy mi legyen.

Legjobb válasz: Én a helyedben megmondanám neki, hogy ha nem tetszik a puncim keressél mást. Örüljön, hogy van hova tennie... Nehogy már azért csesztessen, mert épp gyantáztatod magad... Ha neked így tetszik, akkor tetszen neki is így. Ha ez nem segít akkor ha pl nem borotválja, mond neki,hogy borotválja, mert neked az úgy jobban tetszik. Vagy bármi, amitõl nem tudna megválni, mond neki, hogy válj meg tõle.

Én a helyedben megmondanám neki, hogy ha nem tetszik a puncim keressél mást. Örüljön, hogy van hova tennie... Nehogy már azért csesztessen, mert épp gyantáztatod magad... Ha neked így tetszik, akkor tetszen neki is így. Ha ez nem segít akkor ha pl nem borotválja, mond neki, hogy borotválja, mert neked az úgy jobban tetszik. Vagy bármi, amitõl nem tudna megválni, mond neki, hogy válj meg tõle.
csak csupasszal tárgyalok undorita dzsungel brrrr a hideg is kirázott pfuj
Én szeretem a teljesen borotváltat. Ha nem jönne össze a dolog a barátoddal, akkor engem érdekelne a borotvált kis mókoskád. :)
*én
A kérdező hozzászólása: két éve vagyunk együtt és biztos vagyok benne, hogy nagyon szeret. a kezemet megkérte kedden és csak mosolyogva megjegyezte 1-2-szer hogy lehetne egy kis csík vagy valami, mert az szerinte nõiesebb, így meg nagyon kislányosan nézek ki. nem kell kiforgatni a dolgokat, csak megemlítette. bár most már látom, hogy kár volt feltennem a kérdést, mert ebbõl csak az lesz, hogy elbizonytalanítotok
Ugyan már. 81%-os: És mi van akkor, ha vki nem szõrteleníti, de a pasi azt mondja, hogy neki ez így nem tetszik, szedje le? Akkor persze nem jön ez az idióta "nem szeret eléggé" szöveg.
Kedves 83%! Nem jó példát hoztál fel! Amit te mondasz az gyakori, ritka az a pasi akinek az õserdõ fazon tetszik. Én 35 éves élettapasztalattal így látom. De nem legyen igazam.
Kedves kérdezõ! Ne bizonytalanodj el, nem ez volt a szándékom, te ismered õt, te vagy benne, neked kell érezned, hogy szeret-e igazán. Azt nem írtad, hogy óvatosan, mosolyogva kérte, hogy hagyj egy csíkot ... Akkor hagyj, egy kb. 1 cm-es csíkot és kérdezd meg, hogy így már jó?
"10-bõl 9 pasinak a csupasz punci tetszik" Na ez mekkora "kamu"! :D Mellesleg azon is szokott menni a felháborodás, ha csupaszat szeretne, sõt azon is, ha a fiúnak szõrös és a csaj szeretne csupaszat, vagy fordítva, szal szokott menni a panasz manapság mindenfélén. "-.- :)
Egyébként, ha te elérted nála, hogy õ csupasz legyen, akkor az a pici csík szerintem nem nagy kérés. De tényleg nektek kell tudni!
Hétfõn elvette a szüzességed és kedden megkérte a kezed? Tudhatsz valamit...
Miért ne lenne jó példa? Ugyanaz, csak fordítva!
Figyelj ha a puncid fazonra van nyírva, attól még nem leszel nõiesebb. Nem ettõl nõies egy nõ hidd el. Pasid nem szeret eléggé, vagy egyéb oka van, hogy pont egy ilyen dologba köt bele. 10-bõl 9 pasinak a csupasz punci tetszik, mondjuk ez még nem zárja ki azt, hogy a te fiúd a tizedik, de ha nekem a pasim ilyent mondana egy pár napra rá, hogy oda adtam a szüzességemet, akkor az nem érdemel meg téged. A kapcsolatok elején ugye van a rózsaszín szemüveg szindróma, ha a te pasidnak már az elején ilyen "problémái" vannak és azon elgondolkoznék.
A kérdező hozzászólása: én nagyon nem szeretem ha szõrös és a barátom is tudja. már azt elértem, hogy neki ne legyen az, de õ mindig szeretné ha kicsit nõiesebb lennék (nem õserdõre gondol õ sem)
ez alapvetõ igényesség.
A kérdező hozzászólása: õ sem azt mondja, hogy teljesen hanyagoljam el magam, csak valami kis "leszálló pályáról" beszélt. a szüzességem hétfõn adtam oda neki és csak most kezdett ezzel nyaggatni. szerinte kislányos
Sok férfit "visszataszít", abban az értelemben, hogy az éretlen kislányok jutnak eszükbe róla. Ezért szeretné a kis csíkot számára az biztosan az érettség, a felnõtt Nõ jelzõje. Ez ízlésfüggõ, nektek kell dönteni róla. Idõvel hozzászokhat. :)
magyarul csinálj fazont az a lrszállo pálya
A kérdező hozzászólása: hát talán egy kis csíkot el fogok viselni. köszönöm a válaszokat
A csík is jó, a csupasz is:)
Hétfõn adtad oda a szüzességed? Akkor szerintem nem a puncid csupaszságával van gondja. A pasik mindig burkoltan fogalmaznak, gyávák megmondani az igazságot. Én ilyen irányba gondolkodnék.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó válaszoló!! biztos vagyok benne, hogy mással nincs gondja! már elõtte is említette, amikor még csak simogatott meg fürdés közben látta.
Nem értem ezen miért kell felháborodni. Azon érdekes módon senki sem háborodik fel, ha egy pasi elvárja, hogy a nõ szõrtelenítsen. De ha már fordítva, akkor egy paraszt? Ez milyen hülyeség már... Hagyj meg egy csíkot és kész. Mi ebben olyan nehéz?
szerintem növeszd meg , és akkor meg látja hogy szõr nélkül jobb. Bár ha a pasid a szõröset szereti, gondolom neki is az lehet xd Én soha nem feküdnék le egy olyan nõvel akinek szõrös. 16/F
nos, hát igen ha a te kérésedre leborotválta, igazán teljesítheted ezt a kívánságát. Másrészt tudod nagyon sok pasit izgat a szõrös punci.

Mennyire ciki, ha megkérem a barátomat, hogy vegyen nekem tipp mixet?

Kinéztem egy cip?t de sajnos most nem állunk úgy anyagilag, hogy meg is tudjuk venni. Nem akarom anyáékat terhelni vele ezért eszembe jutott, hogy a barátom szokott tippmixelni és nyerni is szokott vele. Nagyon gáz, ha megkérem hogy tegyen fel nekem egy szelvényt és megadom rá a pénzt? (én nem értek hozzá :D)

Legjobb válasz: Gáznak nem gáz de elmegy az a kis pénzecskéd ami van.Nem könnyû nyerni!A pénzért nagyon meg kell dolgozni.Inkább gyûjtögess!!

Gáznak nem gáz de elmegy az a kis pénzecskéd ami van.Nem könnyû nyerni!A pénzért nagyon meg kell dolgozni.Inkább gyûjtögess!!
Cikinek nem ciki, csak tényleg sokat veszíthetsz. Barátom szokott ritkán játszani 20 ezres téttel, na ilyenkor ráz a hideg. Szerencsére eddig sosem veszített, mindig csak akkor fogad, amikor 98%-ig biztos a dolgokban.
Én kaparós sorsjegyet szoktam venni néhanapján, kb havi 1x. Szombaton nyertem vele 10.000 ft-ot, nagyon jól jött :) De amúgy kisebb koromban apa hozott, én lekapartam, és sokszor volt 20-50.000 ft-os nyeremény is. Kb minden 2. nyer, én úgy vettem észre. Persze lehet, hogy szerencsés vagyok.. :D
Szerintem nem gáz.Kérd meg nyugodtan.
istenem milyen szanalmas
Szerintem inkább gyûjtsd rá. Nekem a barátom, most bukta el éppen. Igaz h négyszáz ft-t de az is pénz. Amugy nem gáz, ha megkéred. Én is bevallom gondolkodtam rajta, de .. nem az én világom, maradok a gyûjtogetõ életmódnál xDD

Nagyon fog fájni, ha az első előtt nem mondom el a barátomnak, hogy én még sosem voltam senkivel? Hogy csináljam, hogy ne vegye észre, mennyire fáj (na)? 20L

Legjobb válasz: Hülye is rájön, inkább mond el. Van akinek fáj, van, akinek nem. Legyen hosszú az elõjáték, hogy rendesen felizgulj.

rá fog jönni az elsõ mozdulatodnál , ennyire nem lehet ostoba! de ha mégis és nem jön rá, nem fog rád különösen odafigyelni és nem lesz olyan óvatos és jobban fog fájni !
Hülye is rájön, inkább mond el. Van akinek fáj, van, akinek nem. Legyen hosszú az elõjáték, hogy rendesen felizgulj.
Gáznak érzed, hogy szûz vagy? Ha igen, elég szar pasid lehet....
jaaaj te lány, a vért majd mivel fogod magyarázni? Mond csak el hogy szûz vagy, õ is másképp fog hozzád állni
1. Igen, mert görcsösebb leszel. 2. Milyen barát az olyan, akinek nem lehet elmondani, hogy õ az elsõ? 3. Ha ennyire nem bízol meg benne, miért akarsz lefeküdni vele egyáltalán? 4. A szüzesség nem gáz kategória, és az a pasinak, ha normális, egy különleges valami, hogy egy lánynak õ az elsõ, fõleg ha(!) szereti is azt a lányt. 5. A szex nem arról szól, hogy átverjük a másikat, hanem arról, hogy élvezze mind a két fél. Ezt elsõ alkalommal is lehet, csak ahogy a pasinak illene tudnia, hogy neked ez az elsõ, mert akkor, ha szeret, jobban odafigyel rád és óvatosabb.
ahogy = ahhoz
Még ennyi [email protected] birkát. Miért szégyen h szûz vagy??? Miért nem mersz õszinte lenni a pároddal???? Igen ha nem mondod el akk jobban fog fájni. Nem fog odafigyelni arra h finom legyen mert nem tudja, ráadásul te is jobban fogsz görcsölni
Egy normális pasi mielõtt ágyba visz kipuhatolja a szexuális szokásaidat. Nem akkor akar szembesülni azzal, pl. hogy undorodsz a szopástól.
És mit csinálsz ha még vérzik is? 20 évesen legyél már ennyire érett...
hát! nagy esély van rá, hogy a szex alatt kiderul
Érdemes lenni megmondani neki, mert a fiúknak az jó ha szüz vagy, legalább tudni fogja hogy télleg szereted, mert neki adod magadat. Ugyanis az elsöt soha nem fogok elfelejteni :S A fiuknak meg jó ha egy lány szüzességét elveszik :)
Én sem mondtam el, és nem fájt, és nem is véreztem. Hátha te is így jársz...:)
Az biztos, hogy ha nem mondod el neki akkor nem vigyáz annyira és bizony akkor nagyon fáj. A fiúk észreveszik azt, hogy szûz vagy. sokkal jobban jársz ha megmondod neki mi az ábra. Nincs ebben semmi szégyen. Én idõsebb voltam mint Te mikor elvesztettem, de nekem úgy is eléggé fájt, hogy a fiú tudta és óvatos volt.
Hát kapaszkodj meg, de már láttam! :D
látszik, hogy te sem láttál még nõt élõben kedves utolsó...:D
Szex közben ha kérdené hogy mit szakított át éppen, mond azt neki hogy az csak egy nejlon zacskó amit épp tegnap dugtál fel a tacskóban. (GYK, Tesco)
Elõször is, mondd el neki, hogy neked õ lesz az elsõ. Ez különleges dolog, örülni fog neki. Másrészt akkor is szólj neki, ha fájna közben, mindkettõtöknek jobb lesz hosszú távon, ha pozitív élményeket gyûjtesz szex közben.

Hogyan vegyem rá a barátom, hogy ha hozzám jön ne öltözzön annyira extrémül? És ne feltünősködjön?

Kis faluban lakom és mindenki róla beszél, hallom mikor a buszmegállóban állok hogy rólam beszélnek az emberek, hogy az én barátom biztosan meleg, meg minden...vannak akik pedig azt hiszik hogy lány és az terjed rólam hogy leszbikus vagyok.

Legjobb válasz: Ha így szereted minek kéne máshogy viselkednie? Idegenek kedvéért? Mit számítanak õk? Neked ez jön be, ez van, nem tehetsz az ízlésedrõl.

Ha így szereted minek kéne máshogy viselkednie? Idegenek kedvéért? Mit számítanak õk? Neked ez jön be, ez van, nem tehetsz az ízlésedrõl.
szereted meg teszik, de felvállalni nem mered. Merthát errõl van szó.
ez tenyleg jo. szegyelsz vele mutatkozni? en akit szegyenlek azt nem tartom valami sokra.
Szerintem légy türelmes, majd megszokják! Elõbb-utóbb nem lesz ez annyira érdekes, ha már sokszor látják. A barátod meg nem a falubeliekkel jár, hanem veled, nem nekik kell hogy tetsszen, hanem neked. Jól tette, hogy nem változtatott magán. Azt nem tudom, hogy eshetett neki mikor elõadtad ezt neki.
Valószinûleg mert õ is tudja, hogy nem lesznek a végletekig együtt és ha szakítanak akkor nehogymár a fél falu õt cikizze ráadásul még õ is magát hibáztassa :D Amúgy igazad van
A kérdező hozzászólása: De nem szégyenlem, csak nem tudom na... olyan szar mikor beszólnak, hogy biztosan leszbi vagyok, meg ilyenek. Ez egy kis falu, biztosan nem laktatok még ilyen helyen ahol végigmegyünk az utcán és szájtátva bámulnak, meg összesúgnak, mutogatnak az emberek... csak ezt szeretném elkerülni, de nem tudom hogyan.
Minden csoda három napig tart:)

Hogyan vegyem rá a barátomat, hogy beszéljük meg ha van problémánk?

Ilyenkor csak én beszélek, aztán mikor megkérem, hogy mondja el a véleményét azt mondja, minek úgyse lesz igazam. Ilyenkor már a plafonon vagyok, mert ez nem így van.

Legjobb válasz: Mondd meg neki, hogy ha nem változtat ezen a hozzáállásán, akkor nem sok jövõje lesz a kapcsolatotoknak.

Mondd meg neki, hogy ha nem változtat ezen a hozzáállásán, akkor nem sok jövõje lesz a kapcsolatotoknak.
Mond el neki, hogy zavar, hogy nem tudtok egy problémát normálisan megbeszélni, (és, hogy ez téged bánt) pedíg egy jó kapcsolat alapja a kommunikáció. Valószínüleg nem az a baja, hogy mindíg neked van igazad, egyszerûen nem szeret lelkizni. Ha gondolod akkor kérdezz rá. Sok sikert! Remélem sikerül megoldanod/tok ezt a problémát!
Sehogy
A kérdező hozzászólása: így már próbáltam, nem használ sajnos, azt mondja nincs kedve veszekedni :(

A barátom miért izgul fel arra, ha csíkos térdzokniban dughat meg? Szokta kérni, hogy vegyem fel.

Azt mondta azért, mert olyan édes. Valószín? hogy a pornóból vette?

Legjobb válasz: Ja nem legyél már álszent,miért hogy mondja:szerelmeskedés???? E

Ja nem legyél már álszent, miért hogy mondja:szerelmeskedés???? E
hát ha nem is szerelmeskedés, akkor sem dugás...fõleg, hogy saját magáról beszél...ez olyan undorító
megdughat?? nah te is jó erkölcsû lehetsz ...
Már megint elkanyarodtunk a kérdéstõl. :) De milyen jól hangzik egy csaj szájából, hogy "dugj meg!" Nem? Az jobb lenne, ha azt mondaná, hogy "létesíts velem szexuális kapcsolatot"? Ugyan már!
A kérdező hozzászólása: jaj hát nyilván a gyerekemnek nem ezt fogom mondani..:) viszont igen, a barátom is imádja amikor azt mondom neki hogy dugjon meg keményen:)
"Dugj meg te férfiállat!" Valahogy így? :D
A kérdező hozzászólása: nem így, szerintem ez inkább vicces, nem pedig izgató:D miközben smárolunk és beindultunk a fülébe szoktam súgni, vagy vmi hasonló:)
dugni a ribancokat szokták
Egyszerûen izgatóak tudnak lenni, az ilyen kis részletek. Nálam is hasonló a helyzet.
Nekem a párom még sosem panaszkodott mikor azt mondtam:dugj meg, sõt...
A kérdező hozzászólása: lehet hogy az ágyban az vagyok, de csak Vele..:) utolsó: enyém sem!
Talán mert kiemeli a lábad :) Az én párom magassarkút kérte, hogy vegyem fel. Hát ha ez felizgatja csináld, az meg nem érdekes szerintem, hogy miért.
Ez egy fétis. Nem is biztos, hogy feltétlenül a pornóból jön, egyszerûen ez tetszik neki. Nekem mondjuk inkább a combfix és/vagy a magas sarkú jön be szex közben, de ez is hasonló. Ha téged nem zavar, akkor kapd fel azt a térdzoknit, és hagyd, hogy úgy dugjon meg mindig! ;) (Mert igen, dugni szokott téged. A szex hevében nyugodtan lehet ilyen csúnyákat mondani. Én is szoktam. ;))
gratulálok nektek! -.- dugás...majd a kölkötök megkérdezi, hogy hogy készül a baba? a gólya hozza? ti meg válaszként csak ennyit: hát anyádat megdugom, azt jön a kölök... -.-
*annyi
Én spec a fehéret szeretem. :) Nincs ezzel semmi baj.
fehérnemû, harisnya, zokni...... mind izgató, ha egy nõn nincsen más, csak ez....
A kérdező hozzászólása: értem:) de mi lehet az oka? talán hogy "kislányos", vagy mi?:)
A pasidnak bejön ha csak zokni van rajtad Nekem meg bejön ha a csajon csak nyaklánc van Másnak lehet hogy bejön ha a csajnak össze van fogva a haja Megint másnak izgató lehet az ha a csajon papucs van :D Nem tudom ez miért tetszik a barátodnak Nem tudom nekem miért tetszik a nyaklánc Nem tudom hogy az utolsó kettõ amit említettem miért tetszene valakinek Valószínûleg az amit korábban írtak: izgatóak tudnak lenni az ilyen kis részletek, apróságok, mint ékszer, harisnya, stb. Hogy mi az oka ennek, arra sajnos nem tudok válaszolni, de ha valaki tudja írja már le mert engem is érdekelne :D
Vanak ilyen tinis ponrófilmek ahol kiscsajokon nincs más csak térdzokni. (Ezen gépemen rossz a videólejátszó, ezért nem tudok linkelni neked, de ha kell késöbb keresek pár ilyet.)
neked undorító, neki meg nem. tudod ez is olyan kinek mi... ha õ megdugatni szereti magát, az az õ dolga, ezért nemhiszem hogy be kéne szólni...
A kérdező hozzászólása: bocsánat, hogy a dugás szót használtam ami sérti az erkölcseidet:) amúgy nem ezt szoktam, most valamiért ez jött. amúgy pedig szeretem a dugást, és minket nem zavar ez a szó:) )
nem értem miért kell így kiakadni a "dugás" szón? Ha azt írta volna, hogy "csíkos térdzokniban kúrhat meg", vagy "csíkos térdzokniban baszhat meg", akkor megérteném a kiakadást mert ezeken valszeg én is kiakadnék Na mindegy, végülis ahány, ember szokás, vélemény, nyelvhasználat, stb. :D
de miért csúnya szó hogy dugni? a baszni, kúrni sokkal ordenárébb nem értem komolyan :D

Mit tegyek, ha a barátom nem akar lefeküdni velem? Hogyan vegyem rá?

Az a helyzet,hogy nemrég kicsit összekaptunk, és rákérdeztem,hogy nem-e csak azért van velem, hogy legyen kivel szexelnie, mivel teljesen úgy éreztem.

Legjobb válasz: Ha valaki szereti a másikat, akkor törekszik arra, hogy a másiknak jó legyen. Ha te reszelni akarsz, akkor reszeljetek.. Ne takarózzon ilyen bizonyít- gatós dumával :)

Ha valaki szereti a másikat, akkor törekszik arra, hogy a másiknak jó legyen. Ha te reszelni akarsz, akkor reszeljetek.. Ne takarózzon ilyen bizonyít- gatós dumával :)
addigra vegyél valami szexi ápolósnõ "ruhát" és másszrá:)
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy a szülei is ott lesznek, igaz mi külön szobába, de itthonról olyan 'jelmezt' nem tudok elvinni. Óvszert sem, mert ha anya megtalálja odacsomagolva, nem jutok el a kirándulásra. Ezért még régebb úgy terveztük, hogy õ visz óvszert, és... De nem értem, ezen amit mondtam neki a minap miért kellett így besértõdni?
Ne mondd nekem, hogy a nadrág vagy kabátzsebedben nem tudsz vinni óvszert :D
A kérdező hozzászólása: Elõtte nap megyek be olyan helyre, ahol tudnék olyat venni, de oda elkísér anyum is. Tehát nincs hol rejtegessem, sajnos. Nagy bajban leszek, ha itthon valahogy ezt meglátnák

S. O. S.! Holnap talalkozok a barátommal. Nem tudom, mit vegyek föl, ha lehet, hogy minden le fog rólam kerülni? .

Mindenféle ruhákat szoktam hordani.

Legjobb válasz: Szerintem vegyélfel egy egybe ruhát az dögös,igaz nem vagyok fiú de garantálomhogy abba dögös leszel.Hány éves vagy?

Szerintem vegyélfel egy egybe ruhát az dögös, igaz nem vagyok fiú de garantálomhogy abba dögös leszel.Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Köszi. Életmentõ vagy. Am. 15
inkább a ruhát szerintem is...bár én nem vagyok fiú, de az jobb, nõiesebb :) )
Tényleg ruha, de ha úgyis lefog kerülni.. szerintem neki az jobban számít ami alatta van c:
Ruha... Azt egyszerûbb levenni. :DD
A kérdező hozzászólása: Köszi mindnkinek. Úgy tûnik, ma akkor egyberuhába megyek :) Szerencsére nem kaptam osztott válaszokat. KÖSZI
15 éves? pff..

Hogyan vegyem rá a barátom? Kissé kínos Ha lehet, értelmes és nem támadó válaszokat várok 20L

Tudom, hogy sokakban visszatetszést kelthet a jelenlegi szándékom, de meg kell kérdeznem, hogy mivel tudnám FINOMAN rávenni a barátom arra, hogy belemenjen valamilyen pénisznövel? kúrába(értem ez alatt az edzést, izomtornát-mesterséges dolgokat nem). Nagyon szeretem, de mostanság a szex nem annyira jó, gyakran "megpuhul" bennem és úgy gondolom, egy kis edzés segítene. Nem akarok bunkó lenni vele, csak nem tudom, hogyan vezethetném rá. Nagyon szeretem, ha nem így lenne, már elhagytam volna a "felületes" együttlétek miatt. Régebben minden jól ment, fél éve viszont csökkent a teljesítménye.(sokszor fáradt, stresszel a suli miatt, de nem is érdekli gyakran a szex) Annyit még el kell mondanom, h kis melleim vannak, engem zavar, "?t persze nem", és vettem rá kencéket, hátha lesz miben gyönyörködnie. így egálban lehetnénk úgymond, nem? csak azt akarom, h kemény legyen végig.

Legjobb válasz: azon hogy elpuhul, nemhiszem hogy segít amit írtál, ezen az "ágyhalálon" valami újítás segíthet. kicsit szinezd ki a szexuális együttléteket. akár szerepjáték, vagy segéd ezközök. légy kreatív találj ki valamit amit õ is csípne :)

azon hogy elpuhul, nemhiszem hogy segít amit írtál, ezen az "ágyhalálon" valami újítás segíthet. kicsit szinezd ki a szexuális együttléteket. akár szerepjáték, vagy segéd ezközök. légy kreatív találj ki valamit amit õ is csípne :)
Szerintem fogalomzavarod van kérdezõ. A leírásod alapján nem kisfarkú a barátod, hanem csökkent a libidója. gugliba beírod, hogy libidó csökkenés, emelés és leírják az okát, esetleg megoldást a problémára. A mell kence meg kamu.Mellnövelésre a szilikonon kívül, csak a macrolane injekció a jó.
"...kis melleim vannak, engem zavar, "õt persze nem", és vettem rá kencéket, hátha lesz miben gyönyörködnie. így egálban lehetnénk úgymond, nem? csak azt akarom, h kemény legyen végig." Hát k.rvára nem. Az, hogy rákensz valamit a melledre nem egyenlíti ki azt, hogy mindenféle mesterséges szard szedetnél vele, ami akár súlyos egészségkárosodást is okozhat neki. Nem értem a logikádat. Rákensz valamit a melledre, hogy gyönyörködjön benne? Ennek szerinted van értelme? Attól még nem lesz nagyobb. Te mit szólnál ha õ mondjuk kidekorálná a golyóit, hogy gyönyörködhess benne? És az, hogy esne, ha közölné veled, hogy "nem elég nagy a melled, húzzál el dokihoz, vagy vegyél be valamit, hogy nagyobb legyen?" Ha suliba jár - gondolom egyetem - akkor azért meg lehetne érteni nem. A gyökér filmekkel ellentétben az nem csak egy nagy buli, hanem keményen teljesíteni is kell, mert különben kivágják. Ez már nem a középiskola, hogy a debil barmokat is elrugdossák az érettségiig. De gondolom ezt te nem érted meg, csak azt látod, hogy nem jó az ágyban. A másik amit nem értek, hogyha csak annyi a gond, hogy elpuhul, akkor miért akarod, hogy megnövessze? Nem lenne elég esetleg egy viagra? Vagy mi lenne, ha megvárnád, amíg egy nyugisabb idõszak jön a suliban, hátha akkor lenyugodna, vagy te tennél valamit, ami jó hatással lenne rá és nem csak az elvárásokat támasztanád felé. Beszéltél már vele a problémáról, vagy csak kétes célzásokat tettél, melybõl szerinted le kellett volna szûrnie, hogy mi a bajod? Mert a suli mellett akkor azt is érezheti, hogy nálad is teljesítenie kell, mert hiába igyekszik, semmi sem lesz neked jó.
Nem azért puha , mert kicsi! Amúgy nincsenek nyújtási módszerek, de van viagra! Vagy dobjatokbe vibrátort, ha van rá izlés! A kencefice szerintem nincs egálban a pénisznöveléssel, de ezt nem bántásként mondom!:D
Ha a stressz, illetve az érdeklõdés hiánya okozza, akkor hiába növeli meg neked +10 centivel, hiába kezd el gyúrni rá, ugyanúgy nem fog benned keményen állni.. Inkább várd ki a nyarat, akkor már remélhetõleg tud lazítani õ is, és akkor minden a régi lehet..
kérdezd meg tõle finoman, ugyanúgy kíván-e még téged, mint régen, m úgy vetted észre, h az utóbbi idõben ellankad a p.nisze. nekem volt 1 barátom (30) akivel ezért szakítottan, m nem volt rendesen merev. sajnos hiába szerettem, az állandó kudarcok részérõl az ágyban betettek, és végül elhagytam. Mennyi idõs a barátod? (mondjuk sztem ez nem korfüggõ, mostani 36 éves psaimnak pl. semmilyen problémája sincs)
Most, ha még elõ jössz neki egy ilyen hülyeséggel, egészen biztos, hogy csak rontani fogsz a helyzeteden. Eleve hiába edz rá a keménységre, ha stresszel. Inkább próbáld kicsit leitatni, vagy valahogy máshogy elérni, hogy ne a sulin görcsöljön.
Mivel szereted, ne hagyd el. csak simán kúrj mással :)
A kérdező hozzászólása: ja, egyébként a kérdés kiírása után olvastam vissza, amit írtam, és tényleg hülyén hangzik. ez azért van, mert találtam egy oldalt, ahol ilyen technikák voltak, és növelés céljából lehet izomtornákat végezni. gondoltam, ha "gyúr" rá, az nem árthat és hátha akkor is kemény marad, amikor épp semmin nem kattog. a lényeg h teljesen más kerekedett ki abból, amivel elkezdtem a mondókám. ne nézzetek gyépésnek, bár az sem zavar különösebben:)
A kérdező hozzászólása: amúgy igazatok van, akkor nem foglalkozok [email protected]ágokkal, csak kétségbeesetten próbálok javítani a helyzeten, szoktunk péniszgyûrût használni, a tablettát és krémet azért használom, mert egyelõre ennyi esélyt tudok adni magamnak, h jobban nézzek ki-egy próbát nekem megér. a témáról sokat beszélgetünk, és nem úgy h nekiesek, ennyire azért nem vagyok hisztis p!csa. a válaszokat köszönöm, majd kitalálok valamit egyedül. üdv.
Nos el kell keserítselek, de szerintem nem létezik az a kence amitõl megnõ a cici. Na de nem ez volt a kérdésed... Ha valaki fáradt stresszel stb amiket leírtál az mind lehet annak az eredménye, hogy nem elég merev a pénisz, nincs megfelelõ teljesítõ képesség. Talán ezekre kelene megoldást találni és minden a régi lenne. Amúgy meg vegyetek egy pénisz gyûrût addig is.....ez segíteni fog hogy ne puhuljon meg benned.....hogy a te szavaiddal éljek.
Nekem is voltak hasonló problémáim ennek több oka is volt. Dohányoztam, sok munka-stressz, nem mozgás.. Fél éve letettem a cigit, normális munkát találtam ahol egy fokkal többre tartanak egy szardarabnál valamint elkezdtem normálisan táplálkozni egészséges ételeket enni (a szemét kaja szóba sem jöhet), gyúrni és a cigi helyett vitamint szedek. Mostanra a barátnõm nagyon dicsér, szex után (én is õt:) , mert brutálisan merev vagyok.
01:26-os hozzászóló kérdezett pár dolgot ami engem is érdekelne. Fura a logikád. Miért lenne kemény attól hogy 10 cm-el nagyobb? Miért raksz rá plusz nyomást mikor neked mondja hogy a nyomás miatt érzi rosszul magát? Miért hiszed azt hogy egy kamukenõcstõl majd nagy melleid lesznek? Miért nem hiszed el neki hogy szereti a kis melleidet? Ha nem bántalak meg két válasz lehetséges(szerintem): vagy nem szereted ezt a srácot vagy ostoba vagy és logikátlan.
01:26: "értem ez alatt az edzést, izomtornát-mesterséges dolgokat nem" Leírta, hogy nem akar vele mesterséges dolgokat szedetni. Csak olvasni kell megtanulni:) Kérdezõ: Semmi köze a méretnek ehhez. Hiába lenne 10 cm-rel hosszabb, ha ugyanúgy lankadt lenne. nem értem a logikát... Egyébként ülj le és beszélgess vele. Ha stresszes, akkor csinálj neki egy fürdõt, aztán hátha kedvet kap a dologhoz.
A kérdező hozzászólása: 22 éves a barátom. mindezzel csak az a baj, hogy azt mondta, sok a szarság a suliban. Ennél viszont csak rosszabb lesz, ha pl munkába áll. ezért aggódok miattunk. segédeszközeink is vannak, de ritkán van kedve használni. el szoktam csalni nyílvános helyekre, meg õ is engem ha úgy adódik, csak az a baj, h ha nem látom, hogy akarja, én sem indulok be úgy, és ettõl õ sem, aztán szerencsétlenkedünk, ettõl unalmas. neki sokkal tovább tart felizgulni, nekem meg az kell, hogy lássam a tüzet meg az elszántságot a szemében.
mekkora neki?

Szeretem a barátom és szeretném ha pettingelnénk (megujjazna) ha ö is kényeztetne. Mindketten szüzek vagyunk. Vannak gátlásaim. De szeretném. Mit csináljak? Hogyan vegyem rá hogy tegye meg?

ö aztmondja minig h nem akarja elsietni velem és azért vár még.de készen állok rá.félek.de szeretném.én csak kézzel gyengéden merem kényeztetni a farkát.

Legjobb válasz: Akkor csináld neki és majd õ is fogja neked. Vagy ha így sem veszi a lapot h lehet bátrabb akkor mond meg neki h mit szeretnél

Akkor csináld neki és majd õ is fogja neked. Vagy ha így sem veszi a lapot h lehet bátrabb akkor mond meg neki h mit szeretnél
Biztos, hogy õ is készen áll rá? Nem jó, ha egy lány szinte rámászik egy fiúra, ha az még nem igazán akarja. Csak ezt bevallani nem mutat olyan jól egy srácnak.
Ha te már kényezteted akor készen ál esetleg fél töle mert még sose csinálta de ha te segitesz neki és mondod mi esik jol akor semi gond nincs és pl: nekem tökéletes egy gyengéd kényeztetés igy neki is egyelöre mert ha tul durva akor az fáj de elöb beszéljetek meg hogyan szokot vagy szoktatok maszturbálni mindenek a beszéd az alapja
hány évesek vagytok?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!