Találatok a következő kifejezésre: Hogyan vegyem a barátom, hogy (196 db)

jün az majd magától
mond neki feküdj hanyatt édi-bédi most lecumizlak.
Szia! Ha úgy kell rávenni az elég gáz. Akkor valami gond van. Beszéld meg vele. Amúgy meg közeledj hozzá, kezdeményezz! Simogatás közben vedd kezedbe a péniszét is Elégítsd ki kezeddel. Ha gondolod száddal is megpróbálhatod. Az nagyon jó lesz neki. Így annyira felizgul nem fog békén hagyni téged. Sok siker! Misi
Olyan béna hogy rá kell venni?Mi eszel rajta?:)
Kamu.

Hogy vegyek magamon erőt, hogy elhagyjam a barátom? Szeretem, de csak szenvedek, nem működik és soha nem is fog.

Másfél évesek vagyunk és mostanra annyi bennem a fájdalom, hogy az kimondhatatlan. Néha úgy beszél velem ha ideges mintha a kutyája lennék, megbeszéltünk egy hetet nyárra közösen amit ? elfelejtett és programot szervezett akora, kicsit se érezteti fontos lennék neki, mindig áll el?ttem neki valaki, nem képes a talpára állni ha elmegy valahova rokonokkal nem beszélhetünk telefonon mert rászolnak, sose hajlandó kiállni mellettem. Meguntam a sírást szakítani akarok, de szeretem, hogy szedjem magam össze? Tiszta depressziós vagyok mióta vele vagyok:(

Legjobb válasz: Gondolj mindig arra, hogy ennél csak jobb lehet. Ha egyszer megüt, akkor is szeretni fogod?

Gondolj mindig arra, hogy ennél csak jobb lehet. Ha egyszer megüt, akkor is szeretni fogod?
Veszel egy nagy levegõt, és kidobod a srácot.
Ebben senki se tud neked segíteni. Pont olyan kérdés, mint a "hogyan fogyjak" vagy "hogyan szokjak le a cigirõl". Döntsd el és cselekedj.
A kérdező hozzászólása: Igen és is így gondolom ennél már az is jobb ha egyedül vagyok és egyedül is maradok akár egy életre:(
Egy ilyen balfék miatt nem kell ám egész életedben egyedül maradnod :)
Mintha en irtam volna:O velem is ugyen ez van de mi csak 2 honaposak vagyunk..:S:S

Anyu nem engedi hogy felmenjek a barátomhoz. Hogyan vegyem rá hogy beleegyezzen? (bővebben lent)

Én 13 éves lány vagyok a pasim pedig 15. Értelmes válaszokat kérnék.

Legjobb válasz: Elsõ fiúm, kis diákszerelmem elõször 13 évesen volt. A srác szintén 15 éves volt. Anya egy idõ után hozzászokott, kb. fél év kellett hozzá, hogy elengedjen vele a lakótelepen kívülre is, és nem elégedetlenkedhettem. Ha ennyire nagyon akarod, akkor inkább a srácot hívd át magatokhoz, és akkor anyukádék is tudnak vele beszélni, és utána a szobádban gépezhettek vagy valami. 20/L.

Elsõ fiúm, kis diákszerelmem elõször 13 évesen volt. A srác szintén 15 éves volt. Anya egy idõ után hozzászokott, kb. fél év kellett hozzá, hogy elengedjen vele a lakótelepen kívülre is, és nem elégedetlenkedhettem. Ha ennyire nagyon akarod, akkor inkább a srácot hívd át magatokhoz, és akkor anyukádék is tudnak vele beszélni, és utána a szobádban gépezhettek vagy valami. 20/L.
Fúú úgy látom van itt jópár megértõ, kedves, és fiatalos anyuka..... Remélem nem bántottak meg a gúnyos válaszaikkal. Szerintem ülj le anyukáddal beszélgetni, és kérdezd meg, hogy miért nem enged, mi az amitõl félt. Lehet nektek eszetekbe sem jutott még amit õ feltételez... Én már 30 vagyok, és késõn érõ típus, nem tudom ti hol tartotok most ilyen fiatalon a kapcsolatotokban. Anyukád ismeri már a barátodat? (nyugodtan nevezheted a pasidnak, szerintem aranyos :) Lehet, hogy csak jobban meg kéne ismernie, megkedvelnie. Akárhogy is van, ha anyukáddal szép nyugodtan le tudtok ülni, és te is meg tudod nyugtani, hogy nem csinálsz butaságot, akkor bele fog egyezni.
Bár anya nem vagyok van egy 16 éves öcsém és neki van egy haláli aranyos 13 éves barátnõje. Nagyjából ismerem a helyzetet, jó lenne, ha anyukád beszélgetne a barátoddal, hogy kicsit megismerje, tudja, hogy kihez engedni a lányát. Viszont a 13 éves lányok hajlamosak naivak lenni, nem általánosítani akarok, csak nagy százalékban így van, ahogy pl az én esetemben is, és ezt a fiúk képesek kihasználni, megint csak saját példámból indulok ki. A lényeg, hogy anyukád ismerje meg, viszont ha aztán sem enged fel hozzá, próbáld megbeszélni vele, hogy miért gondolja így, tartsd mindig szem elõtt, hogy õ csak félt! Egyébként megkérdezhetem, hogy mit szeretnétek csinálni nála?
Az utolsó válaszadóval értek egyet - hisz igazából õ adta az elsõ választ, a többiek csak annyit mondtak, anyukádnak igaza van. Valahol megértem, mert tényleg, 13 éves vagy, anyukád pedig félt -ezért kell õszintének lenned vele. El kell mesélned a fiúról, mit kedvelsz benne, milyen embernek látod és a legjobb, ha haza is viszed és bemutatod, ott is együtt lehettek és anyukád sem kap frászt, hogy hol jársz és mit csinálsz! Ha megkedvelte, talán 1-2 éven belül át is mehetsz... sok szerencsét! 27L
én sem engednélek 13 évesen ne haragudj.Anyukádnak igaza van. ettõl értelmesebbre nem futotta.
Igaza van az elsõ válaszolónak.13 évesen inkább a tanulással foglalkozz!Pasizni még korai, ráérsz még vele.
hát 13 évesen még én sem engednélek.
jaja , "pasim" :DD Én se engednélek..
"pasim" XDDDDDD
A kérdező hozzászólása: köszönöm az értelmes kommenteket :) egyépként anyukám ismeri nagyon jól a fiút. de való igaz félt.
A kérdező hozzászólása: persze:) filmet nézni meg együtt lenni mármint nem úgy hanem beszélgetni hülyülni. amit általában szoktunk csak már unom a közhelyeket.:( szval azt:D

Hogyan vegyem rá a barátomat hogy vegyünk be még egy pasit szexelni kiprobálni hármasban? 20/L

Már mondtam neki,de hallani sem akar róla.Én szeretném kiprobálni 2 férfivel.Hogyan vehetném rá?Vagy ne erőltessem?

Legjobb válasz: Azért nem akar hallani róla,mert nem akar rajtad osztozkodni.Ha belekényszeríted,a kapcsolat tönkremehet.

Azért nem akar hallani róla, mert nem akar rajtad osztozkodni.Ha belekényszeríted, a kapcsolat tönkremehet.
Ha nem hajlik rá(amiben egyet értek), minek erõlteted?? Ha majd akarja gondolom úgy is szól
ne vedd magadra a negatív commenteket... Ez két emberen múlik, néha hozd fel neki a témát, hátha ráhajlik, de ne erõltesd túlságosan. Ha nem, hát nem... ha viszont nem gond neked a megcsalás, akkor könnyen találhatsz 2 vagy akár több pasit is a célra, de csak ügyesen, meg ne tudja ;)
Egy kapcsolat ép értékrenddel bíró emberek számára két félbõl épül fel. Ott is hagynám a "pár"-omat, ha valaha ilyennel hozakodna elõ. Undorító.
szerintem undorító vagy, akaszd fel magad
Elég nagy ribanc lehet ha egy [email protected] nem elég... Ha tényleg annyira szeretnéd, nem kéne más, akivel legyél...
Ha ennyire szereted hogy neked már nem elég egy f*sz akkor minek roncsolod szegény srácot
Pontosan ezt mondtam, mint az elozo......
Kérdezd meg tõle, miért nem szeretné, ha azért, mert olyan beállítottságú, mint az elõzõ hozzászólók, akkor nem tehetsz semmit, a barátod szeret, és birtokolni akar, és õ felszarvazásnak élné meg az egészet. Ha nyitott lenne (hallottam már olyan párokról, akik csak a másik miatt próbálják ki, mert bíznak egymásban, és csak a legjobbat akarják nekik), talán megtenné, ha rávezeted, és nem erõlteted. Ha végképp nem akarja, de szereted és nem akarod elveszíteni, akkor felhagysz ezzel a tervvel, mielõtt elveszítenéd. És mielõtt lehurrognának, nem volt és nem is lesz ilyesféle kapcsolatom két férfival, monogám vagyok, és hûen szeretem a szerelmem, akár életem végéig, ha megérem, de a kérdezõ ki akarja próbálni ezt a felállást, és ezt nem szándékozom elítélni. Ha más prostival, állattal és hadd ne soroljam, kivel és hogyan csinálja, akkor nem értem, miért kell õt lehurrogni, mikor csak kíváncsi. Hány olyan házas van akik ilyen klubokba járnak, ahol párt cserélnek? Lehet elítélendõ, vagy csak sokkoló(nekem is), de ettõl még szeretik egymást. Csak kicsit többre vágynak. Lehet, kipróbálja, és utána soha többé nem akarja majd.
De ha 2 lányra akarná rávenni egy srác a barátnõjét, akkor õneki mennyire igaza lenne...
Végre egy értelmes ember
mond neki, h bevesztek még 1 lányt, de csak akkor ha utána bevehettek még1 fiút is.
Nem csak nõknél ri-bancság ez, én férfiak esetében is hasonló véleményen vagyok. Elég megalázó lenne, ha az én párom ilyet kérne, Valószínûleg be is fejeznénk ott a kapcsolatot, mert nyilvánvalóan nem csak és egyedül velem szeretne lenni.
De ez akkor sem értelmes emberre vall...Ha nem elég neki a másik az nem szerelem és nem lehet biztosra mondani hogy õ tökéletesen szereti a szerelmét mert ezek szerint nem elég neki. Egy ilyennek nem lehet azt elhinni hogy szereti miközben nem elég neki õ az ágyban. a monogán hozzáállást tartom reálisnak és ésszerûnek. Ha nincs megelégedve inkább vessen véget a kapcsolatnak minhogy porig alázza szegény srácot ilyen marhasággal és biztos vannak srácok akik szintén csapágyasok mint a kedves kérdezõ és hajlanak szívesen ilyen dolgokra nem egy olyan ember jellemét, viselkedését kell tönkretenni aki nem érdemli meg
És közlöm a kedves "hölgyekkel" hogy ez tévhit hogy a srácok viszont örülnének a több nõnek az ágyban...Ha a srác biztosra állítja hogy szerelmes a lányba akkor ilyen hülyeségbe nem fog belemenni...ez lánynál is ugyanígy van...
Az állatvilágban ritka a monogámia.Csak kérdés, hogy ki mennyire emelkedik ki az állatok közül...
30-as, attól, hogy szereti, még nem biztos, hogy az ágyban is mindent meg tud adni neki 100%-osan. Valaki eszközökhöz nyúl, valaki új félhez... Mindenki maga dönti el, milyen az értékrendje, és mit képes elviselni. Ha nem jönnek ki az ágyban, elõbb-utóbb úgyis ellaposodik a kapcsolat, és hiába a szerelem. És ha ilyen fiatalon ellaposodik egy kapcsolat, az már régen rossz.
Te örülnél neki, ha a barátod azt mondaná, vegyetek be még egy lányt mert õ ki akarja próbálni..? Egyébként nem csodálom hogy kiakadt ezen, hiszen ez ugyan úgy megcsalás mint ha egy másik sráccal lefeküdnél a háta mögött, csak épp a szeme elõtt csinálod.. Hidd el nem ér annyit egy ilyen kaland hogy tönkre tedd a kapcsolatodat (ha szereted tényleg.) Egyébként meg sose lesz késõ kipróbálni, majd hátha a következõ barátod bele megy, vagy ha szingli leszel keress 2 csávót erre.
én simán benne lennék tudok még egy pasit aki benne lenne irj ha érdekel :-) nekem volt már ilyen és baromi jooo
mielöt fére értitek nem k*rva!! csak szeretné kiprobálni...!! ha k*rva lenne akkor sarkon* álna nem itt kérdezne...!!
Csatlakozom a 34-eshez, elõször azt a kérdést tedd fel magadnak, hogy te mit szólnál ahhoz ha a barátod arra kérne vegyetek be még egy lányt!? Egyébként a kérdésedre válaszolva ha õ nem akarja, akkor sehogy sem fogod rávenni erre.
a pasija majd biztos örömtõl izgatottan fogja elnézegetni a bnõjét benne egy másik fasszal, mi? hehe. ilyet csak olyanok csinálnak akik nem tisztelik a másik fél érzéseit, de sejthetõen a kérdezõ kapcsolatában nem sok érzelem lehet, ha leszarja hogy ez milyen lehet a barátjának. orbitális önzõség.
Lehet nem szereti annyira a parjat, hogy ne tegye ezt meg.....es akkor mivan, nem az o dolga??? Te mi alapjan iteled el, es engem is? En soha a budos eletbe nem harmasszexelnek mert nem birnam nezni hogy a parom mas novel dugjon......de hat kulonbozoek vagyunk ha valakinek ez az igenye, csinalja.... De latom te meg ugy itelkezel, hogy valoszinuleg soha nem volt dolgod meg novel, csak pornoban lattal olyat is, hogy punci....hat gratulalok a te szintedhez is! Ha mar a pasiknak szabad harmasszexelnie, akkor miert ne szabadna a noknek is??? Aki akarja, csinalja, aki nem, az nem....en nem akarom, nem fogom, o szeretne, o biztosan kifogja probalni, ennyi
Engem biztosan nem tudnál rávenni, legfeljebb ha még egy csaj is jönne. De akkor sem biztos...
A kérdező hozzászólása: Nagyon szánalmasak vagytok itt páran...miért vagyok ezért undorító és ribanc?Attól én még õt szeretem.Nem értem ez miért olyan ribancság?
a barátod gusztustalan, h ilyen nõvel van együtt xD
jézusom, van baj, hallod, mielõtt a következõ párodat ilyesmire kéred, (mert ennek a kapcsolatnak nem sok jövõt jósolok) dugasd meg magad két vadidegennel a diszkóbó' oszt jó' van, ha annyira kíváncsi vagy...nem tudom minek van párod
Hogy miért lenne ribancság? NA pont az a ribancok ismérve, hogy nem tudják mi a helyes, és mi nem. Megsúgom:megcsalás, harmadik fél ágyba kívánása-ezek ribancságok. Aki veled egyetért , gondolom mert neki is van ilyen vágya...De az biztos, hogy egy szerelemben, ahol tényleg szereti a másikat az ember, nem akar, sõt nem is gondol arra, hogy a párján kívül mással dugjon, akár egyszerre is... De hogy segítsek is: Ha nem akarja, neked meg annyira viszket, keress két idegent, akik megdugnak, azt a pasit meg engedd át egy normális lánynak.
És még nem is érti miért tartják ezt az emberek ribancságnak :D
Nekem ilyen helyzetben pofám se lenne azt mondani hogy "én õt szeretem" annyira nem szeretheted ha kell még egy f*sz a lukadba...Szerinted neki milyen érzés lenne látni hogy a nõt akit szeret ott dugja még 1 pasi és ráadásul még élvezed is? Szerinem ha bele is menne olyan pofont kapnál közben hogy leesel az ágyról. Ez nem normális viselkedés azért vagy egy büdös ribanc
Aham, szoval a gyikesek szerint ha egy csaj akarja harmasban egy pasival az ribancsag de ha egy pasi akar bevenni harmadiknak egy csajt akkor az termeszetes, meg szerencsetlen csavot sajnaljuk hogy a baratnoje nem akarja??? Hogy is van ez? Mekkora alszent neppseg...... En azt mondom, ne add fel :) probalkozz, de nem tudok segiten, hogy hogyan es mikent.... :)
Fogadjunk te is valami csapágyas nõ vagy -.-" Mindkét félnél nyomorékságnak számít ez olyan dolog ha normális a pasi, akkor elég neki a barátnõje ha meg nem akkor egy nyomorék b.zi. Lánynál ha nem elég neki a barátja akkor egy koszos ribanc...Ez embertõl függ hogy mit véleményez rá mint ahogy te is ilyen nyomi vagy hogy még biztatod arra hogy tönkretegye a kapcsolatát szégyelld inkább magad hogy nem tudod hogy mi a helyes és mi nem. Anyádék nem sokra taníthattak
Én tudom mi a helyes, én soha nem probalnam ki harmasban, es a paromnak sincs ra igenye...de az, hogy itt mindenki (pasik) hogy orulnenek harmasban ket csajnak, kozben meg egy olyan csajt leneznek aki ket pasira vagyik....hanyok ezektol az emberektol......bezzeg ok dughatnak meg mas lanyt, de a csajukat nehogy megdugja masik srac......durva.....
Látom akkor fölöslegesen van "párod" ahogy te mondod mert rohadtul nem ismered a férfiakat... Nõknél is meg férfiaknál is csak az aljanép örülne ilyen hülyeségnek ha van már valakije
De az tuti hogy nem sok ésszel vagy megáldva ha ilyen a felfogásod..sajnálom a párod hogy egyáltalán a nõje ilyen ötleteket támogat
A kérdező hozzászólása: A jó édes anyukátokat ribancozzátok le...szánalmasak vagytok..nem is ismertek.Hányok tõletek..
Jaj, annyira szeretem, amikor kirobban az erkölcs háború. Én személy szerint soha nem próbálnám ki a hármast ( szerintem párkapcsolatban nem lehet túl mûködõképes, bár gondolom ez is emberfüggõ). Egyszer párom felhozta a témát, mi lenne ha bevennénk még egy lányt (félig komolyan, félig viccesen kérdezte), én pedig mondtam mi lenne ha nem. Megbeszéltük, hogy nem szeretném, nem volt ebbõl harag, túl lehet ezt élni. Egy párkapcsolatban bármit meg lehet beszélni. DE ettõl függetlenül ki vagyok én, hogy így névtelenül arctalanul megítéljem a kérdezõ hölgyet?? Feltett egy kérdést, és arra vár választ. Nem arra kíváncsi, hogy szerintetek ribanc-e vagy sem. Utálom, amikor valaki csak azért válaszol egy kérdésre, hogy örömében összepisilje magát hogy na most aztán kiosztottam egy idegent. *grat* A válaszom a kérdésre pedig: szerintem ne erõltesd. ha ilyen nyilvánvalóan kifejezte a nemtetszését, akkor inkább ne kockáztasd ezzel ezt a kapcsolatot, próbáljátok feldobni valami mással :)

Hogy vegyem rá a barátomat, hogy vegyük be a barátnőmet harmadiknak?

Régóta foglalkoztat a tény, hogy kikellene próbálni a 3-as felállást.Kezdésnek +1 lányra gondoltam,hogy a baratom is élvezze,kés?bb majd jöhet +1 fiu is. Csak azt nem tudom, hogy hogyan mondjam el neki a szándékomat,és azt ,hogy nem-e fog zavarni,hogy egy másik lánnyal fekszik le a barátom a szemem el?tt. Tapasztalatok? (nem/kor)

Legjobb válasz: dehogy rossz, mi abnõmmel már tök régóta bedobunk eg yharmadikat is elég sokszor, van hogy lányt van h fiút, és engem is meg õt is baromira izgatja, sztem király ... ezt nem úgy kell nézni h a szemed elõtt fekszik le és zavar, figyi ha ezt gondolod, akkor mégsem akarsz 3-ast sztem

dehogy rossz, mi abnõmmel már tök régóta bedobunk eg yharmadikat is elég sokszor, van hogy lányt van h fiút, és engem is meg õt is baromira izgatja, sztem király ... ezt nem úgy kell nézni h a szemed elõtt fekszik le és zavar, figyi ha ezt gondolod, akkor mégsem akarsz 3-ast sztem
csatlakozom a többiekhez, még annyit hozzáfûznék, hogy ha a barátnõd jó csaj, valószínûleg a barátodnak se lenne nagy probléma, ha bevennétek harmadiknak a lányt :) egyedül te jöhetsz ki belõle rosszul. 18/f
az már régen rossz ha kell harmadik fõ.
így van.
1.nél a pont. Ha belemenne a pasid, le kell kakkantanod, hogy a másik csajjal is smárol, és ha ez nem megy, akkor hagyd az egészet!
mi amikor a 3-asba éppen fiút vágtunk egy alkalommal, akkro pl a bnõmet iszonyatosan izgatta, hogy a srác még rám is kattant alaposan és hát mit mondjak, majdnem kielégített orálisan, de a bnõmnek baromira tetszett :) de azért zömmel csajszit vágunk partyba -.- sztem állat jó, miért ne ? nem kell prûdnek lenni, magadat fosztod csak meg tök jó élvezetektõl
Képzeld el, hogy a barátod lefekszik egy másik csajjal. Képzeld magad elé, mintha ott lennének és csinálnák. Milyen érzés? Ha jó, tetszik, neadjisten felizgat, akkor hajrá, vágj bele. De ha nem, akkor inkább hagyd ki. A lányok mindig azt hiszik, hogy akarják, aztén persze nem... szerintem a barátodnak lenne a legkevesebb kifogása a dolog ellen :)
Szerintem a barátod nem bánná, ahogy a legtöbb férfi sem. De beszéljétek meg elõre, hogy mi elfogadott és mi nem, és nagyon fontos, hogy mondjátok meg egymásnak, hogy ez csak sima szex. Dugás, [email protected]ás, nem pedig szeretkezés, ahol egyikõtök sem szerelmes a harmadik félbe, csak pusztán kedvelitek õt, mint barátot. Amúgy meg hármasnál nem azt fogod látni, hogy a barátod egy másik lánnyal fekszik le, hanem hogy a barátod és egy másik lány éppen veled fekszik le :)

Hogyan vegyem rá a barátom hogy lefeküdjön velem? Előfordulhat hogy szaolnom kéne hogy kész vagyok rá?

24 vagyok és sz?z ? 24 és nem sz?z beszéltünk már a szexr?l azt mondta neki nem sürgös...

Legjobb válasz: Ebben én semmi nehézséget nemlátok:) Mikor közeledtek egymáshoz meg is mondhatod finoman, vagy ha úgy viselkedsz úgy is észre veszi.

Ebben én semmi nehézséget nemlátok:) Mikor közeledtek egymáshoz meg is mondhatod finoman, vagy ha úgy viselkedsz úgy is észre veszi.
Vagy mond meg neki, vagy támadd le, biztos nem fog visszautasítani :-D
Rávenni? Szerintem elég, ha petting során engedsz dolgokat. Ha ez nem lesz elég, akkor a szájába rágod egyértelmûen, hogy már szeretnéd! :) A legjobb barátnõm is annyi idõsen vesztette el, mint Te, õ is csak megoldotta valahogy! ;)
Nyugodtan szólhatsz is neki! Azért mondta, hogy neki nem sürgõs, hogy tudassa, nem akarja siettetni a dolgot. De a rávezetés még célszerûbb: ha olyan szituban vagytok, légy kihívóbb és rámenõsebb, mint szoktál, izgasd fel, és hidd el, nem fog "megálljt" parancsolni, és utána történnek a dolgok, ahogyan kell! :) 23/F
kapd el egy csókolózós kényeztetésre, és szép lassan bontsd ki a ruháiból :)

Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy elengedjenek a barátommal nyaralni?

14 éves vagyok. Hívott,mennyek vele meg a szüleivel görörgországba.Hogy vegyem rá a szüleimet? A volt barátn?je,aki annyi id?s volt mint én, ?t tavaly elengedték vele.Kérlek, segítsetek, nagyon fontos, nagyon szeretném!

Legjobb válasz: Hát tudod az az igazság,hogy én a te korodban nemhogy nyaralni a fiummal, de még discoba se mehettem.Tudom mindig változik a világ, de én sem engedném a gyerekem ilyen fiatalon el a barátjával,hiába vannak ott a szülei.Félteném. Elhiszem hogy mennél szívesen,talán ezzel kezd a szüleidnél is,hogy mennyire szeretnél,és hogy bízzanak benned,nem lesz baj,stb, de amúgy számíthatsz arra hogy elengednek?Sokmindentõl is függ ám,mióta vagytok együtt, a szüleid mit tudnak a kapcsolatról stb.Az az igazság ám hogy ígérgethetsz fût-fát nekik, sajnos ha féltenek ls nem akarnak akkor úgysem engednek,mert végülis nem a szomszédba mennél.A lényeg hogy légy õszinte és fogadd el akárhogy is döntenek,õk a szüleid,és õk a felelõsek érted.lehet hogy túlkombinálom, de mondom én nem engednélek.

Hát tudod az az igazság, hogy én a te korodban nemhogy nyaralni a fiummal, de még discoba se mehettem.Tudom mindig változik a világ, de én sem engedném a gyerekem ilyen fiatalon el a barátjával, hiába vannak ott a szülei.Félteném. Elhiszem hogy mennél szívesen, talán ezzel kezd a szüleidnél is, hogy mennyire szeretnél, és hogy bízzanak benned, nem lesz baj, stb, de amúgy számíthatsz arra hogy elengednek?Sokmindentõl is függ ám, mióta vagytok együtt, a szüleid mit tudnak a kapcsolatról stb.Az az igazság ám hogy ígérgethetsz fût-fát nekik, sajnos ha féltenek ls nem akarnak akkor úgysem engednek, mert végülis nem a szomszédba mennél.A lényeg hogy légy õszinte és fogadd el akárhogy is döntenek, õk a szüleid, és õk a felelõsek érted.lehet hogy túlkombinálom, de mondom én nem engednélek.
Hát tudod, a 14 éves lányomat én sem engedném még el egy fiúval közös nyaralásra.Eléggé laza erkölcsûek lehetnek a fiúd szülei is, ha ebbe beleegyeznek.Szerintem neked még egyenlõre a sulira kellene koncentrálnod, és nem a fiúzásra. Ezzel kicsit még ráérnél.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! :(
"Február, hol a nyár?" komolyan már most aggódsz azért hogy mi lesz veled nyáron?... fúúúú addig még sok viz lefolyik a Dunán, talán még el is engednek...:) tavaly ilyenkor nem is mertem közös sátorozásra gondolni a barátommal, azt hittem nem engednek majd el, végül 2x is voltam, tény az, hogy nem vagyok 14...de mégis annyira féltem h nem engednek el. Mondjuk ha õszinte vagyok én sem engedném el a lányomat a barátjával akármilyen aranyos, max úgy ha szülõi felügyelet alatt vagytok, az azért mégis más. És azért be kell látnod, akkor is ha nem tetszik, hogy még csak 14 vagy. Engem ha idén nem engednek akkor is elmegyek a barátommal, hisz vagyok már 18...senki semmit nem tehet... próbálj minél jobban tanulni, tégy igéreteket és tartsd is be õket, akkor talán elengednek:) Remélem sikerül:D puszi
Én 17 évesen mentem elöször a barátommal nyaralni, igaz akkor felügyelet nélkül, de nagyon nehezen engedték meg, pedig akkor már több mint egy éve együtt voltam. Szerintem minél elõbb ülj le velük megbeszélni, van egy olyan érzésem, hogy ez nem lesz egy túl egyszerû menet. Ha régebben vagy együtt a barátoddal, akkor érvelj azzal, hogy mennyi idõs a kapcsolat, és, hogy érettek vagytok már erre. Érvelj azzal, hogy külföldre mennétek, és neked ez nagy lehetõség, hogy világot láss Érvelj a szülõi felügyelettel. Esetleg be is mutathatod egymásnak a két szülõt, hátha úgy megnyugszanak. A volt barátnõjét ne mond. Minden szülõ másként neveli a gyerekét, õket ez nem fogja meghatni. Egyébként nem elkeseriteni akarlak, de a 14 éves lányomat én se engedném el a barátjával nyaralni, még szülõi felügyelettel se. Pedig még most se vagyok olyan öreg, 20 éves vagyok. Persze azért próbálkozni lehet, sok sikert mindenesetre.
esetleg ha a barátod szülei beszélnének anyuddal, persze miután te is kicsit érveltél, meggyõzhetnék õk is ha már más nincs h télleg vigyáznak rád stb
Mivel a fiú szüleivel mész, így a szüleinek kellene elkérni téged a te szüleidtõl. Szerintem ez lenne a legjobb, de ez annyira tán nem is gond ha már 1 éve jártok.
A kérdező hozzászólása: köszi:) amugy jövöhéten mennénk:) persze ottlesznek a barátom szülei is, mindenképp "felügyelet" alatt lennénk:)
A kérdező hozzászólása: szeretnék még válaszokat! elõre is köszi
A kérdező hozzászólása: Köszi! Egy éve hogy együtt vagyunk , a szüleim szeretik, kedvelik õt.nyár elején már hívott, akkor anyukám csak azért nem ment bele, mert hogy rossz lett az évvégim. most teljesen jóltanulok, egy szavuk nem lehet, nincs is szó sok napról, csak egy párról, de mégis olyan érzésem van, hogy nemfognak elengedni:(
Nagyon jó érv volna, hogy jól tanulsz és ez így is marad, hiszen bármit megteszel, hogy elengedjenek. Kicsit érzelmi zsarolás, de sebaj. A legjobb az volna, ha a szülei felhívnák, találkoznának a tieiddel és felvázolák a részletes programot, és fõleg a hotel/apartman szobaszámát és hogy ki kivel alszik, mert nekem ez volna az elsõ kérdésem csemetémhez... Azért az még korai, hogy 14 évesen a barátoddal, külön szobában... na. Ezeket mindenképp tisztázzátok, és a szülõk is beszéljenek.
Tudod majd amikor megjottok a nyaralasbol es ne talan terhes leszel, akkor az a te es a szuleid problemaja lesz, nem annyira a srac szuleie. Ugyhogy ne akard ravenni a szuleidet arra, hogy elengedjenek, te meg nagyon kislany vagy!!! Neked ne a szexen jarjon az eszed, nem jo am ha te egy koraven, kiegett csaj leszel 18 evesen!!! Tanulj inkabb azzal tobbre mesz! Szegeny szuleid.

Hogyan vegyem rá a barátomat, hogy ne zavarja az, hogy teljesen csupasz vagyok lent? Fiúk, ti hogy álltok hozzá, ha a barátnőtökön nincsen lent semmi szőr?

Mindig teljesen legyantáztatom magam, de egyre többször megjegyezi, hogy jó lenne, ha növesztenék valamit, mert így nagyon kislányosan festek. Két éve vagyunk együtt és többször is mondta már, de mióta el?ször feküdtem le vele, egyre többször emlegeti. Mivel tudnám rávenni, hogy így is tetszek neki lent? Vagy inkább növesszek egy kicsit? Nem akarok sokat, nem tudom, hogy mi legyen.

Legjobb válasz: Én a helyedben megmondanám neki, hogy ha nem tetszik a puncim keressél mást. Örüljön, hogy van hova tennie... Nehogy már azért csesztessen, mert épp gyantáztatod magad... Ha neked így tetszik, akkor tetszen neki is így. Ha ez nem segít akkor ha pl nem borotválja, mond neki,hogy borotválja, mert neked az úgy jobban tetszik. Vagy bármi, amitõl nem tudna megválni, mond neki, hogy válj meg tõle.

Én a helyedben megmondanám neki, hogy ha nem tetszik a puncim keressél mást. Örüljön, hogy van hova tennie... Nehogy már azért csesztessen, mert épp gyantáztatod magad... Ha neked így tetszik, akkor tetszen neki is így. Ha ez nem segít akkor ha pl nem borotválja, mond neki, hogy borotválja, mert neked az úgy jobban tetszik. Vagy bármi, amitõl nem tudna megválni, mond neki, hogy válj meg tõle.
csak csupasszal tárgyalok undorita dzsungel brrrr a hideg is kirázott pfuj
Én szeretem a teljesen borotváltat. Ha nem jönne össze a dolog a barátoddal, akkor engem érdekelne a borotvált kis mókoskád. :)
*én
A kérdező hozzászólása: két éve vagyunk együtt és biztos vagyok benne, hogy nagyon szeret. a kezemet megkérte kedden és csak mosolyogva megjegyezte 1-2-szer hogy lehetne egy kis csík vagy valami, mert az szerinte nõiesebb, így meg nagyon kislányosan nézek ki. nem kell kiforgatni a dolgokat, csak megemlítette. bár most már látom, hogy kár volt feltennem a kérdést, mert ebbõl csak az lesz, hogy elbizonytalanítotok
Ugyan már. 81%-os: És mi van akkor, ha vki nem szõrteleníti, de a pasi azt mondja, hogy neki ez így nem tetszik, szedje le? Akkor persze nem jön ez az idióta "nem szeret eléggé" szöveg.
Kedves 83%! Nem jó példát hoztál fel! Amit te mondasz az gyakori, ritka az a pasi akinek az õserdõ fazon tetszik. Én 35 éves élettapasztalattal így látom. De nem legyen igazam.
Kedves kérdezõ! Ne bizonytalanodj el, nem ez volt a szándékom, te ismered õt, te vagy benne, neked kell érezned, hogy szeret-e igazán. Azt nem írtad, hogy óvatosan, mosolyogva kérte, hogy hagyj egy csíkot ... Akkor hagyj, egy kb. 1 cm-es csíkot és kérdezd meg, hogy így már jó?
"10-bõl 9 pasinak a csupasz punci tetszik" Na ez mekkora "kamu"! :D Mellesleg azon is szokott menni a felháborodás, ha csupaszat szeretne, sõt azon is, ha a fiúnak szõrös és a csaj szeretne csupaszat, vagy fordítva, szal szokott menni a panasz manapság mindenfélén. "-.- :)
Egyébként, ha te elérted nála, hogy õ csupasz legyen, akkor az a pici csík szerintem nem nagy kérés. De tényleg nektek kell tudni!
Hétfõn elvette a szüzességed és kedden megkérte a kezed? Tudhatsz valamit...
Miért ne lenne jó példa? Ugyanaz, csak fordítva!
Figyelj ha a puncid fazonra van nyírva, attól még nem leszel nõiesebb. Nem ettõl nõies egy nõ hidd el. Pasid nem szeret eléggé, vagy egyéb oka van, hogy pont egy ilyen dologba köt bele. 10-bõl 9 pasinak a csupasz punci tetszik, mondjuk ez még nem zárja ki azt, hogy a te fiúd a tizedik, de ha nekem a pasim ilyent mondana egy pár napra rá, hogy oda adtam a szüzességemet, akkor az nem érdemel meg téged. A kapcsolatok elején ugye van a rózsaszín szemüveg szindróma, ha a te pasidnak már az elején ilyen "problémái" vannak és azon elgondolkoznék.
A kérdező hozzászólása: én nagyon nem szeretem ha szõrös és a barátom is tudja. már azt elértem, hogy neki ne legyen az, de õ mindig szeretné ha kicsit nõiesebb lennék (nem õserdõre gondol õ sem)
ez alapvetõ igényesség.
A kérdező hozzászólása: õ sem azt mondja, hogy teljesen hanyagoljam el magam, csak valami kis "leszálló pályáról" beszélt. a szüzességem hétfõn adtam oda neki és csak most kezdett ezzel nyaggatni. szerinte kislányos
Sok férfit "visszataszít", abban az értelemben, hogy az éretlen kislányok jutnak eszükbe róla. Ezért szeretné a kis csíkot számára az biztosan az érettség, a felnõtt Nõ jelzõje. Ez ízlésfüggõ, nektek kell dönteni róla. Idõvel hozzászokhat. :)
magyarul csinálj fazont az a lrszállo pálya
A kérdező hozzászólása: hát talán egy kis csíkot el fogok viselni. köszönöm a válaszokat
A csík is jó, a csupasz is:)
Hétfõn adtad oda a szüzességed? Akkor szerintem nem a puncid csupaszságával van gondja. A pasik mindig burkoltan fogalmaznak, gyávák megmondani az igazságot. Én ilyen irányba gondolkodnék.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó válaszoló!! biztos vagyok benne, hogy mással nincs gondja! már elõtte is említette, amikor még csak simogatott meg fürdés közben látta.
Nem értem ezen miért kell felháborodni. Azon érdekes módon senki sem háborodik fel, ha egy pasi elvárja, hogy a nõ szõrtelenítsen. De ha már fordítva, akkor egy paraszt? Ez milyen hülyeség már... Hagyj meg egy csíkot és kész. Mi ebben olyan nehéz?
szerintem növeszd meg , és akkor meg látja hogy szõr nélkül jobb. Bár ha a pasid a szõröset szereti, gondolom neki is az lehet xd Én soha nem feküdnék le egy olyan nõvel akinek szõrös. 16/F
nos, hát igen ha a te kérésedre leborotválta, igazán teljesítheted ezt a kívánságát. Másrészt tudod nagyon sok pasit izgat a szõrös punci.

Milyen harisnyanadrágot vegyek a barátomra hogy ne fagyjon meg?

még gimis a barátom, de nem szeretném ha megbetegedne és többször paszankodik hogy fázik a lába

Legjobb válasz: Vékonyat, de férfi nadrágot (nem hajszálvékony, ezért nem szakad egy pár évig) - és olyat, amelyiknek nincs talpa. Zoknit gondolom visel...

Vékonyat, de férfi nadrágot (nem hajszálvékony, ezért nem szakad egy pár évig) - és olyat, amelyiknek nincs talpa. Zoknit gondolom visel...
Próbálja ki a harisnyanadrágot. Egy 40 den körüli lycra tartalmú harisnya kényelmes lesz neki, és jól is fogja melegíteni. Ha azt gondolja, hogy ciki, mutasd meg neki ezt a blogot, ahol sok szó van a férfiakról és a harisnyanadrág viselési szokásaikról: http://ferfi-harisnya.blog.hu/
Én férfiként tapasztalattal a hátam mögött tudnám ajánlani neki a nylon férfi harisnyanadrágokat ami nekem nagyon bevált. Vegyél neki többféle vastagságban 20-den tõl a 80-den ig és így mindig talál a hõmérsékleti viszonyokhoz megfelelõt, és ha több idõt tölt épületben untig elég a 20-den, és hogy halmozza az élvezeteket amit a lába kaphat akkor a gyógyhatású lycrás termékeket válaszd. Nagyon jók a microfibrás 40 és 60-den es harisnyanadrágok még a nõi is megfelelõ hiszen nem igen van különbség a férfiénál. Tehát próbáltasd meg vele a 20-denestõl kezdve felfele és majd õ úgy is kiválasztja a neki legjobban megfelelõt. Nekem egyébként 15-den es slicces nylonharisnyám is van amit nagyon szeretek. Férfiharisnya rendelhetõ a http://www.harisnyadiszkont.hu oldalon vagy a http://www.ferfiharisnya.lap.hu oldalon. Jó próbát.
Egy faja középvastag pamut harisnya lenne az igazi, akár nõi is (azokat a legegyszerûbb beszerezni, de hát lába mindenkinek kettõ van).
Ha vastag a har.nadrág, az sem gond, nem nyomja ki a gatyát, én egyébként bundás melegitõalsót szoktam alávenni, nem lehet észrevenni.
A férfi harisnya olyasféle, mint valaha az elsõ nõi volt. Szokványos anyag - vastagabb, mint a nõi harisnya és nem szakadós. Olyan tartós, mint egy normál ruha vagy zokni. Azért érdemes olyat venni, amelyiknek nincs talpa, mert az úgyis hamar kiszakadna, aztán vághatnád le a végét, akkor meg foszlana. Ha nem dolgozik kinn egész nap a -20 fokban, akkor nem kell neki vastag. Úgyis a nadrág alá veszi, és a 2 réteg közé beszorul a levegõ, ami jól szigetel.
lehet kapni férfi hosszú alsónadrágot, vagy harisnyát. ezek úgy vanak kialakítva hogy slicces meg nem nyomja a kukacukat. akik hidegben dolgoznak vagy kinti sportot üznek azok mind ilyet viselnek. ezek a nagyon melegtöl az egyszerüig kaphatók.
Vegyél neki nejlonharisnyát, ..hát ha bejön neki! :)
A kérdező hozzászólása: milyen vékonyra gondoltál?
"Egy faja középvastag pamut harisnya lenne az igazi, akár nõi is (azokat a legegyszerûbb beszerezni, de hát lába mindenkinek kettõ van)" Az elsõ részével egyet értek, én is olyat szoktam venni! Kényelmes, nem nyom. Csak találd meg a jó méretû harisnyanadrágot! De sajna nekem csak egy lábam van...komoly, amputálták...

Hogyan mondhatnám el a barátomnak hogy lefeküdtem a főnökömmel és szakítani akarok vele miatta. és hogyan vegyem rá a főnökömet hogy szakítson a feleségével hogy együtt lehessünk? 19/L

Legjobb válasz: az elsõ még csak-csak sikerülhet, de a második az már igencsak kemény feladat lesz, hacsak nem annyira nagy [email protected] a fõnököd!

az elsõ még csak-csak sikerülhet, de a második az már igencsak kemény feladat lesz, hacsak nem annyira nagy [email protected] a fõnököd!
A fõnök úr csak kiperverzkedte magát rajtad. Esze ágában sincs egy egy fiatal suhanc p.csa miatt otthagyni az egyetlen.biztos.pontot az életében, a feleségét. Meg ha azt vesszük.hogy eddig.is.képes voltál csaló lenni minek kellene neki egy megbizhatatlan ember?
Legalább a fizetésemelést megkaptad?
hát a fõnöknek van esze, ennyire nem hülye, otthon mindent megkap, tõled meg egy kis kaland, ez így jó ne akarj ilyet, nem lenne hosszú életû, N
Beszélj a feleségével, és mondd neki, hogy a férje gyerekét várod! :D Büdös k.rva :D
ezt megszívtad kislány:D a fõnököd sosem fogja elhagyni a feleségét miattad, max ha elmész az asszonyhoz és kitálalsz, de akkor a fõnököd is otthagy az tuti. te mindenképp rosszul jársz buta voltál, hiszékeny, ebbõl majd tanulsz és persze ezek után a barátod is elveszted...
Szerintem jobban teszed ha nem teszel semmit.1:nem biztos, hogy a fõnök úr is így képzeli az életét mármint, hogy neki most akkor választania kéne.2:a párod a párod, mondjuk ha már megcsaltad inkább hagyd el a francba mert azt azért szerintem nem érdemli, hogy mellette kefé[email protected] a fõnök úrral.Egyébként nem is értem a kérdést, mármint, hogy ilyet....na mindegy a lényeg, hogy körülbelül olyan 1-2% lehet az esélye annak, hogy õ ott hagyja a nejét érted, lehetsz te akármilyen atom csaj.26L
ribanc
Gyenge troll kérdés...
De kérdezõ, hibáztam már sokszor, de egyszer sem voltam gerictelen, hûtlen k.rva!
Csak a hozzád hasonlóktól mentsen meg az ég. Hogy lehet valaki ennyire gané és aljas, hogy ilyen szimplán csalja meg a "párját". Remélem két szék közé fogsz zuhanni. A fajtád ekkor majd megtanulja, hogy emberi érzelmek nem játékszerek..
ha elfogadsz egy tanácsot, sértések nélkül akkor adok neked. szerintem hagyd ezt a pasit. szinte nulla az esélye hogy érted otthagyja a feleségét, azt a bizonyos biztos pontot az életében, fõleg ha közös gyerekeik is vannak. ráadásul ha a feleségnek kitálalsz, vagy a férfit fenyegeted azzal hogy kitálalsz, akkor nem csak pasid nem lesz, de munkád sem mert ki fog rúgni. ezt akarod? egyébként nekem is van olyan csaj ismerõsöm aki lefeküdt egy nõs pasival, és azzal vigasztalta magát, hogy már amúgy sem mûködik a házasságuk.... én nem mondok rád semmit mert csak annyira tartalak hibásnak mint a férfit aki képes megcsalni a feleségét. én férjnél vagyok de elsõsorban a férj ha hibás a csalásért és csak utána a másik nõ. jelen esetben te! ha pedig mégis összejönnétek, : gondolj bele: szerinted idõvel téged nem fog megcsalni egy ilyen pasi egy fiatalabb nõvel? gondolkozz tényleg akarsz e ilyen férfit magadnak!!!!! 27/N
Istenem, szerinted a férfiak úgy tartanak szeretõt, hogy ezt mondják neki: "Figyelj, egy hülye p*csa vagy, nem akarok tõled semmit sem, csak párszor megdugni, aztán ha jön jobb, vagy csak megunlak, akkor eldobni. Beleegyezel?" Soha senkinek nem lenne szeretõje, hogyha így adná elõ.:D Mennyivel beetetõbb és hihetõbb az, hogyha azt mondja, hogy te fontos vagy neki, csak ne lenne a fránya felesége... De majd elhagyja érted úgyis meg minden..:D
Gratulálok, hogy ilyen naiv kis liba vagy! Igaz, csak egy 19 éves fiú vagyok, de ha már a fõnököd úgy sem jön össze, akkor mondok én neked szépeket, amiket hallani szeretnél, kölcsönkérek egy menõ autót is hogy sztár lehessek. Miután lefeküdtünk megnyugtatlak majd, hogy helyesen cselekedtél mert jól érezted magad. Aztán talán ha hiányom lesz kereslek még utána... Telefonszám privátba ;)
Abszolút egyetértek a többiekkel, fiatal vagy és naív. A fõnököd nem fogja érted elhagyni a feleségét és többet sem akar tõled, te leszel a szeretõje, annak szeretne megtartani és ezért "törõdik" veled, azért a szeretõnek is kell néha tenni a szépet, ha meg akarja tartani az ember. A fõnököd ennyit tesz se többet, se kevesebbet. 26F
Nem ismerem a konkrét esetet, de nagyon sokszor hall az ember ugyanilyet. Ez sajnos nem hamupipõke sztori, szóval szerintem kezdj el felnõni!
Téged egyáltalán nem érdekel, hogy hány ember életébe gázolsz bele? Nem sajnálnád az eddigi barátodat? Szétrobbantanád a fõnököd családját? Istenem, de nagy Qva vagy? A fõnöködnek vannak gyerekei? Mert õk aztán nagyon megszenvedik, ha elvesztik az apjukat! Micsoda egy ember vagy! Azaz nem is vagy méltó az emberekkel együtt való említésre! Undorító, önzõ disznó vagy!
Kérdezõ elárulok neked egy titkot, ami igazából csak az olyanoknak számít egy bonyolult fejtõrést igénylõ titoknak mint te. Attól hogy beszélget veled, még ugyanúgy nem akar khm ****** se. Az csak kis plusz a szex mellé. Mert hát veled simán lehet játszadozni, azt utána kávézni van kedve akkor az. De ez rád nézve semmi extrát nem jelent, ez puszta kémia. És nem abban az értelemben hogy szerelmes beléd. Egyébként meg nem hiszem hogy olyan általános dolog lenne lányok terén, hogy lefekszenek a fõnökükkel egyidejûleg megcsalják a párjuk, majd szétakarják szakítani a saját és a fõnök úr kapcsolatát hogy boldogan éljenek amíg meg nem hallnak. Na nem mondom, hogy ilyen idõsen már tilos tündér meséket nézni, vagy bármilyen mesét illetve akármit, de azért hinni már ilyen erõsen nem kéne bennük :S:S. Egyébként is mirõl beszélsz te, szerelmes hááahááhahá hát hogyne.. max a hatalomba vagy szerelmes te ..inkább nem írom ****** **** *****....
Oh na most hogy elolvastam a többi hozászolást, látom más is mondtam már hogy ne higy a mesékben. Dee hát nincs mit tenni, végül is az ember sose nõ fel igazán max megtanul viselkedni. Ha te örök gyerek leszel hát legyél. Amúgy meg aki aggódik, nem hiszem hogy a fõnök úr feleségét bármennyire is félteni kéne, már azon kívül hogy a férje csalja õt, mert egy ilyen nevetséges olcsó igénytelen icsával nem fog összejönni. Erre még személyes tapasztalatom is van, már annyiban hogy nekem mesélt az illetõ a hülye csajról. lol. Na te is kb egy ilyen csaj vagy kérdezõ egy hülye, de persze ez a te fejedben egyáltalán nem így jön le, azért tud még tükörbe nézni. Azt hiszi õ a minden, a legjobb, a fõnök szerelme felé olyan hatalmas, hogy nincs erõ ami útját állhatná. Te úristen nem is tudok rá szavakat milyen hülye vagy kérdezõ, valami nevetséges mértékig az vagy
Jah, és egyébként a feleségtõl nem egyszerû szakítással válhatsz meg, hanem válási procedúrával.
Tudod, mi lesz nevetséges? Majd amikor a sok alázástól 25 évesen felnõtt pelenkában fogsz járni, na az vicces lesz! :D Nem szégyelled magad? Hogy nézel így a tükörbe? Nem érzed magad egy darab rongynak, akit kihasználnak, aztán eldobnak? Ja, meg olvastam itt a válaszaidat kedves kérdezõ. Mondd, mirõl beszélgettek? De komolyan... Nagyon érdekel :D :D :D
Utolsó emberalatti riherongy.
19 évesen még bedõlsz a meséknek nem volt elég a micimackó? két szék közül a földre fogsz esni!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szánalmasak vagytok hogy itt oltogatjátok az embert.Nyilván ti soha nem voltatok szerelmesek és nem hibáztatok...
De hibáztunk, csak nem ekkorát :D Ne haragudj, de feladtad a magas labdát, úgyhogy most ezt nem hagyom annyiban. Mi szánalmasak? Megmondjam én nekem mucikám, hogy ki a szánalmas. Az a szánalmas, akit tini létére jól [email protected] egy korosodó házas ember, aztán eldobja, mint a szaros rongyot, és az illetõ kislány gykán irogat, hogy hogy válassza szét õket. Remélem magadra ismertél. Pfuj, érezd magad leköpve!
Ha nem a párodba vagy szerelmes, akkor miért nem hagyod el? Jó, hogy valaki vár otthon, megtesz érted mindent, te pedig ezért cserébe a legalapabb dologra sem vagy képes, a hûségre? Ráadásul buta is vagy. Majd a fõnök egy ilyen idiot miatt, mint te, majd odaadja a vagyona felét a feleségének, mi? Nem csak hülye, de szánalmas is vagy, hányok tõled.
Sok pénze van mi? ;) Am megy egyészakás kalandért nem hiszwm hogy ott fogja hagyni a feleségét :/
De te egy hülye pi..a vagy, nem szerelmes... Hagyd ott a barátodat, de nehogy azt hidd már, hogy a fõnöködnek a felesége helyett majd egy kis tini ribanc fog kelleni... Fel se vállalna téged te agyatlan kis nedves pi..ájú... 26/F
A kérdező hozzászólása: Nem csak kaland voltam neki.Tudom hogy többet is akarna tõlem.Még tudom fiatal vagyok de pár év és többet akar majd tõlem.Nem csak szexre kellek neki mert odafigyel rám és sokszor beszélgetünk munka után is, és van hogy elvisz vacsorázni és moziba is.Nem hiszem hogy szégyel engem..
Hát ha ennyire istenít téged, te Vénuszok gyöngye, akkor miért nem hagyja el érted a feleségét? Hmmm? :D
Hát ez elég undorító :"D Mekkora ribi vagy... Hogy mersz egy házasságot tönkretenni?! És ha gyereke lenne, te akkor is lennél olyan önzõ, hogy szétválasztanád õket?! Tükörbe se tudnék nézni a helyedben!
Egyébként pedig: szégyell
Csak arra kellesz neki úgyis, h párszor jól megtömjön. Hamarabb rúgna ki úgy h a lábad se éri földet mintsem otthagyná a feleségét.
A kérdező hozzászólása: ma 17:01 Nagyon nevetséges vagy istenem...Persze gondolom te soha nem írtál el életedben egy szót se.Te vagy maga a tökéletesség.Nem akarsz máshol kötekedni?
Mindennek megvan a maga receptje szerintem. A házas férfitól ne várj többet, mint azt az idõt, amit már együtt töltöttetek. Ha rossz is a házassága és azért feküdt le veled, az az õ dolga. Ameddig õ magától nem akarja felszámolni a házasságát, nem fogja. Senkit nem lehet rávenni semmire, amit nem meggyõzõdésbõl tesz. Értsd úgy, ha bemártod az asszonynál, nemhogy kapcsolatod nem lesz vele, hanem meg is útál és nem kell várni tõle semmi jót. Talán csak egy törés van közte és az asszony közt te pedig tünetet kezelsz. Mind csak mellékszereplõk lehetünk valaki más életében. Gondolkodj el rajta, hogy egy házas, netán családos ember milyen rangsort állít fel magában? Szeretõ, család, gyerek, vagy gyerek, család szeretõ, vagy gyerek, szeretõ, család? Próbálnám kitalálni a realitást, és aszerint gondolkodni. Véleményem szerint bukó a dolog. Így örülnék hogy megtörtént ha jó volt, de nem gondolkodnék tovább a dologban, esetleg örülnék ha folytatódna, de ezt kierõszakolni nem lehet Másrészt érthetõ hogy sokan "kedves" szavakkal illetnek, viszont hozzátenném, hogy mindenkinek vannak vágyai, amit nem befolyásolhat, max ellenállhat. Itt nem árt tudni , hogy minek szabad engedni és minek nem. Ezt pedig csak tapasztalattal lehet megtanulni. 19 év nem akkora idõ....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!