Találatok a következő kifejezésre: Hogyan vegyem a barátnőmet, hogy (160 db)

A barátnőm terhes lett egy nős pasitól. Szerintetek jó ötlet, hogy úgy probálja rávenni a pasit, hogy vegye a nevére, hogy magzsarolja azzal, hogy kitálal a feleségének?

Legjobb válasz: És majd attól a nevére veszi? Inkább kérdezd meg tõle, akarja-e. Ha szükség van rá (pénz, gyerekkel tartsa a kapcsolatot)akkor kérheted az apaság megállapítását a bíróságon.

És majd attól a nevére veszi? Inkább kérdezd meg tõle, akarja-e. Ha szükség van rá (pénz, gyerekkel tartsa a kapcsolatot)akkor kérheted az apaság megállapítását a bíróságon.
Fantasztikus ötletnek hangzik, annyira jó lesz a kapcsolatuk, ennél jobbat már el sem tudok képzelni egy kisgyereknek! Minek kavart nõs pasival???
Ha a nevére veszi, akkor elõbb-utóbb megtudja az asszony, pl gyerektartásból...
Hát kérdezõ, nem hülye, csakhogy neked legyen igazad, hanem erkölcstelen. Éppenséggel mondhatott volna nemet is az úriembernek, mielõtt az ágyába ugrik. A kérdésre válaszolva pedig nem jó ötlet.
Az egész életét elrontja ezzel a barátnõd... Nagy hülye. Ebbõl semmiképp sem jön ki jól, ráadásul gyerekkel egyedül a mai világban nehezebb... - ha megzsarolja a fickót akkor majd megutálja - ha nem akkor egész életében titkolózhat - kevesebb az esély egy normális! kapcsolatra - ha most ezen gondolkodik mi lesz a gyerekkel, ezt fogja látni?
Igen, ez kiváló ötlet. A barátnõd egész biztos kiváló édesanya lesz és a születendõ gyermeknek is 100%, hogy mindent meg fog tudni adni, és boldog életet biztosít majd neki. Igazán felnõtt és érett gondolkodásra vall, hogy meg akarja zsarolni a pasiját. Most komolyan, a legjobb ha szépen örökbeadja valami normális embernek azt a szerencsétlen kisbabát, ha õ már ennyire hülye!!
Ez egyszerûen zseniális, még keresem a megfelelõ szavakat.
És mit keres egy nõs pasi ágyában? Biztos kapuzárási pánikja volt az öregnek.
Te jó ég, egyáltalán minek tartja meg?
A nevére veszi alatt, az apai elismerést érted? Mondjuk, ha nem tesz teljes hatályú apai elismerõt az apa, hogyan viselhetné az apa nevét a gyerek... Az apaságot, ha a feltételezett apa nem vállalja, a bíróság megállapíthaja. Tehát a barátnõd (vagy te?) azt szeretné, hogy az apa elismerje a gyermeket magáénak? Meglehetõsen érdekes a barátnõd (vagy a te?) felfogása: 1. Ha apai elismerõt tesz a pasi, elõbb- utóbb úgyis megtudja a felesége! 2. Ha nem tesz, akkor meg a barátnõd (vagy te?) homályosítja fel a pasi feleségét! Ezek után szerinted miért nem akarja elismerni magáénak a gyereket???
a barátnõd sem 100as, de a fickója meg pláne ütõdött. ha nem akarja, h kiderüljön a viszony, pláne nem akar magának "balkézrõl" gyereket, akkor lett volna szíves gumit húzni a nyughatatlan kis farkincájára, nem az utolsó utáni percben kapkodni. de azért a kislány sem valami eszes teremtés, hogy együttélés nélkül, összejárós szexelõs kapcsolatba gyereket akar szülni. mert gondolom a fószer a feleségével él, nem a barátnõddel, ha ennyire titkos a kapcsolat. egyiket sem sajnálom, az ilyenek mind genetikai hulladékok, csak csóri gyereknek lesz elég foshalmaz élete. pedig õ az egyetlen, aki ártatlan a történetben...
A barátom is "fattyú", ahogy te fogalmaztál. Õ nem az apja nevét kapta, hanem az anyai nagyapjáét (mert neki nagyon szép neve volt). Az apja mégis elismerte, fizetett gyerektartást, látogatta is. Szóval ez a névre vétel teljesen felesleges.
Rossz ötlet. Ha a pasi nem akarja elvenni õt, hanem a feleségéhez ragaszkodik, akkor a gyerek sem hozza össze õket, soha nem lesz boldog kapcsolatuk, soha. A legokosabb ebben a helyzetben az volna, ha hagyná a pasit, nem keresné többet, és a saját nevére venné az anya a gyermeket.
Wow. Egész tízezer forint? Ennyit szotyira költök egy hónapban...
Mi a franc az a "vegye a nevére" nálad, mert két különbözõ dolgot szoktak itt keverni. Az, hogy hivatalosan ismerje el a gyereket? Mert akkor gyerektartást is kell fizetnie, és örököl is utána a gyerek. De ettõl még kaphatja az anyja nevét is. Zsarolni meg fölösleges, egyrészt szánalmas, másrészt van ennek törvényes módja is.
Hamvában holt ötlet ha a nevére veszi a nõ ugyis megtudja elválik a pali meg nem fog 2 felé gyt fizetni, ha a nem veszi a nevére a gyt akkor is ugrik. Ha nincs pénze egyedül megoldani ne szüljön ne szurjon ki az ártatlan gyerekkel.
ilyenkor szégyellem, hogy nõ vagyok :(
Hogyan eshet valaki felnõtt létére véletlenül teherbe? Védekezésrõl még nem hallott? Én egyszer a nagy vágytól lefeküdtem a barátommal védekezés nélkül, másnap rohantam a 72 órás tablettáért. Te viszont nagyon véded a nõt, holott tudod, hogy nem cselekszik helyesen. Tán te lennél az állítólagos barátnõ?
teljesen mindegy mi lesz a vezetékneve valószínüleg 100% hogy a biológiai apja nélkül nõ fel...amugy meg nem mindegy? Nem ezen a vezetéknéven múlik már a dolog. 10000 forint meg nulla, gyanítom a barinõ meg 20 év körül, dolgozott már? Mert ha nem, kutya nehéz évek várnak rá... Ha nem lesz mit enniük mindegy hogy fattyú a gyerek vagy nem. Majd lesz normális pasija az a nevére veszi.
A barátnõd helyébe igenis kitálalnék a feleségnek! Tudja csak meg, hogy ki a férje... Egyébként az ilyesmi elõbb-utóbb úgyis kiderül. Rohadjon meg az összes olyan férfi aki házasságban él és máshova csinál gyereket!!! Aztán meg ijedt majomként fosik és kapkod össze-vissza, pfujjj
Oh és még annyit, hogy elég könnyen megúszná ezt a történetet havi 10.000 Ft-al. Ami gyakorlatilag 0. Én a b.nõd helyébe a bíróságon kezdenék!
Én például a pasi helyében, agyonverném a barátnõdet amikor meg akarja zsarolni, legközelebb el gondolkodna. A másik meg, elég idióták voltak, hogy nem védekeztek.
51-es vagyok a 10 ezret nem olvastam. Annyi pénzért nem is éri meg ez a kavarás. Ez az összeg valami vicc. Ha már felcsináltassa magát egy nõs férfival legalább ne egy sohert választana. Egyébként meg õ baja oldja meg, minek bújt az ágyába.
A barátnõd túl sok dél-amerikai sorozatot nézett.
Szerintem barátnõd egy rikahülye lány. Már bocsánat, de arra volt esze, hogy teherbeeseen és aztán ne vetesse el. ezzel minimum 4 ember életét hanem a tiedet is tönkretegye. És még van pofája a pasit zsarolni, hogy kitálal? A felesége szemében pont ugyanannyira lesz ez a r.banc a hibás mint a férje. Mivel egy gyerekhez két ember kell :)
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem gazdag pasi éppen annyi pénze van, hogy a két gyereket el tudja tartani.
Kérdezõ! Oké, hogy eddig nem hagyta el. Na de egy gyermek!!! Ha ekkor sem hagyja el akkor nem normális. Utolsó: marha gazdag lehet ha havi 10.000-be állapodtak meg... Persze nem szép nõs férfivel ágyba bújni, de nõs férfiként sem szép más nõvel ágyba bújni. Kettejük közül a férfi tartozik hûséggel másnak nem a "szeretõ"
Normális nõ nem esik teherbe nõs férfitól, sõt nem is bújik ágyba nõs férfival. Hacsak annak a férfinak már amúgy is csak látszat a házassága vagy ha nem is tud annak a létezésérõl. Én a barátnõd helyébe beszélnék a férfival és megkérném hogy fizessen gyerek tartást ha nem akarnak akkor bíroságra vinném. Bár szerintem csak azért szülni hogy a gazdag nõs szeretõm pénzeljen nem szép dolog.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, eddig sem tette és van két gyerekük.
Akkor ez majd megadja a végsõ lökést, hogy végre elhagyja a csapodár férjét.
A kérdező hozzászólása: Az asszonyt jól ismerem mert a férje a kollegám. Sejti, hogy évek óta csalja a férje, már tiszta idegroncs.
Az ismerõsöm gyereke is az õ vezetéknevét kapta, úgy, hogy férjnél van, és a férjéé a gyerek... Miért lenne szégyen? (Az õ nevét nem volt ki továbbvigye, és különleges, a férjnek meg van 2 fiú tesója, ahol van gyerek. Ha már ilyen szépen fogalmaztál az a gyerek azzal a névvel is fattyú marad ( nár nem tudom hol élünk, hogy számít a házasságon kívül született gyerek. Ha meg nem megy bíróságra semmit nem tud tenni.. Nemhogy h..lye volt, még ostoba is?
Teljesen véletlenül terhes lett, mi? Ha a gumi kiszakad azt észre vették volna és van 72 órás tabletta, ha meg fogamzásgátlót szed csak tudja hogy szedi-e rendesen. Bocs de nekem elég hihetetlen, hogy ha valaki nem akar terhes lenni, vagy nem iszonyatosan felelõtlen, akkor teherbe esik.
Ha most nem megy akkor majd a pasi szépen lelép és teljesen magára marad , a kicsit meg nem fogja támogatni az apja mert egy nagy féreg az ilyen!!
Ha mar megtörtént a baj, nincs mit tenni. Az erkölcsi részétõl a dolognak most eltekintenek (persze sztm sem kellett volna nos pasival kezdenie a baratnodnek). Én bírósági úton vetetnem a nevére, ha o nem akarja. Nem zsarolnek senkit. Mindketten hibáztak es a gyereket is ketten hoztak össze. Mostmár vállalja a felelõsséget a pasas is, ha mar így alakult.
Csak ugy ágybabujunk valakivel, akirõl azt sem tudjuk, hogy bu vagy bá. Inkább próbáljon rendes uton beszélni az apával, minthogy zsarolással elérni valamit.
Azért hülyézzük le, mert tényleg hülye.
A kérdező hozzászólása: Mert nem akar szégyenben maradni.
Miért te normálisnak tartod a barátnõdet? Nõs faszival felnyomatja magát, gondolom így akarta megfogni, vagy a terhességgel akar a pasitól választást kicsikarni. S.z.ar ötlet, a pasik szûkölve menekülnek az olyan nõktõl, mint a kedves barátnõd. Persze a pasit sem védem, de most nem róla van szó!
DE mégis mi a fészkes fenének akarja, hogy a gyerek az "apja" nevét kapja? Nem kell az ahhoz, hogy kaphasson pénzt utána. A gyereknek anélkül is lehet a fickó hivatalosan az apja.
Azért kell lehülyézni, mert egy ártatlan babát úgy akar indítani az életbe, hogy aljas módon megzsarolja az apát. Szerinted ez felelõs felnõtt viselkedésre vall? Bocs, de nem jutott találóbb szó eszembe. Szerintem hülye. Ha akarja azt a gyereket, akkor miért nem veszi a saját nevére? Miért akarja, hogy egy olyan pasihoz legyen köze, akit csak zsarolással tudna rávenni, hogy a nevére vegye a gyerekét?
A kérdező hozzászólása: Nem tudta, hogy nõs csak utóbb derült ki. A gyerektartást illetõen havi 10000 ben állapodtak meg amirõl az asszony nem fog tudni.
Inkább zsarolta volna azzal, hogy nem fekszik le vele, mert megmondja a feleségének.
Szégyenbe maradni? Hol él a barátnõd, a középkorban? Az esze miatt már így is szégyenkezhet...
Nem akar szégyenbe maradni? Miért? Az nem elég szégyen az õ szótárában, hogy egy nõs férfival hetyegett?
A kérdező hozzászólása: A pasi megmondta, hogy nem veszi a kicsit a nevére mert ha kiderül akkor a házasságának lõttek.
A kérdező hozzászólása: Azért maradna szégyenben mert ha az õ nevét kapja a gyerek akkor csak egy "fattyú" lesz. (ahogy régen hívták az ilyen gyerekeket) A barátnõm csak rá akar ijeszteni a pasira nem akar bíróságra menni.
Nehogy bírósági papír nélkül belemenjen abba a havi 10ezer forintba. Sõt nagyon keveset fizetne a pasi ! Minimum a duplája.Hisz egyedül fogja a barátnõd nevelni a picit és nem két fillér. Ha nem is bíróság, akkor el kell mennie neki és a gyerek apjának egy ügyvédhez és ott írnak egy megállapodást.
5-ös vagyok. Figyelj, ha a barátnõd szeretné a babát, akkor abban én semmi rosszat nem látok, ha megszüli és a saját nevére kerül. Ha ilyen az apa, akkor jobb ha a kisgyerek nem kapja az õ nevét. Viszont a zsarolást nem tartom jó ötletnek. Azt írod, hogy a barátnõd nem tudta, hogy nõs a pasi. Akkor miért is maradna õ szégyenben? Van neki szégyellnivalója? Nincs. De ha zsarolásig süllyedne, akkor lenne. Nekem gyanús, hogy ha a barátnõd bíróságra menne, akkor nem 10000Ft gyerektartást ítélnének meg neki, hanem többet. Az meg legyen a pasi gondja, hogy a felesége megtudja-e, de ne a barátnõd mondja meg neki. A barátnõdnek most már a baba érdekeit kell nézni, és ha ez a pasi ennyire idióta volt, akkor fizessen. Erkölcsileg itt õ a vesztes, nem a barátnõd.
Magának kereste a bajt, nincs miért sajnálni. Csak a feleséget és a még meg nem született gyereket. A férj is eláshatná inkább magát.
Mi változik ha a nevére veszi ? Mennyi idõs a barátnõd ? Mibõl fogja felnevelni a picit?
A kérdező hozzászólása: Elvetetni már nem tudja mivel négy hónapos. Én csak szegény nõt sajnálom.
Hát talán a szégyen szót nem kéne a szájára vennie.... védekezni nem sikerült? Én nem tenném tönkre legalább 4 ember életét, elvetetném...
Meg is érdemelné ez az idióta pasi, hogy lebukjon, tehát még hülyének is nézi a feleségét.
A bíróság meg nem kötelez senkit, hogy a gyereket a nevére vegye...az anyja nevét is viselheti! max.az apaságot állapítja meg!
A kérdező hozzászólása: Én nem értem, miért kell lehülyézni?

Hogyan vegyem rá a barátnőm, hogy vegyünk be még egy lányt?

Tudni kell, hogy 2lány vagyunk, én biszex. ? csak a lányokat szereti. 3éve vagyunk együtt (az elsö félévben mentünk félre...azóta h?ségesek vagyunk). szeretném kirpobálni hármasban. De ? annyira szerelmes belém, hogy nem akarja. Mit tegyek?én nagyon akarom.

Legjobb válasz: Hogy a picsäba lehet ilyen prûd a barátnõd?

Hogy a picsäba lehet ilyen prûd a barátnõd?
Képzeld el magad elött hogy õ egy másikkal hempereg. Ha ez megvan, és neked tetszik a gondolat, csak azután képzeld be magad a kettõ mellé. És ha mindez nem undorított el a dologtól akkor nyugodtan érvelhetsz a hármas mellet. De nagyon nehéz lesz meggyõzni. Aéit meg ugy kell megoldanod hogy ne érezze azt hogy te ráerõltetnéd a dolgot.
Elõször vesd fel neki hogy két pasival!Utána fogsz te következni!
A kérdező hozzászólása: 23:50-nek. Miért undorítana el a dolog? Nem értelek! Én beleképzeltem magam, és igenis élvezném!! Elsö kommentelõ: nem prüd, csak õ szerelmes nagyon belém, még ha hihetetlen is!
Elképzelted magad. De képzeld el õket.
Akkor ez azt jelenti, hogy te nem vagy belé nagyon szerelmes, mert akarsz egy harmadikat? Csak mert úgy írtad, mintha "õ nem akar hamradikat =nagyon szerelmes belém" tehát, ebbõl arra következtetni, hogy te nem vagy annyira szerelmes. Ha igazán szereted, akkor tiszteletben tartod, hogy õ nem szeretne ilyesmit. Ha pedig nem szereted õt eléggé és fontosabb egy kis "kaland hármas" akkor próbáld ki másik 2 lánnyal.. üdv.
Ja, és persze nem a bnõd háta mögött... Hanem mond el neki, hogy neked a 3-as szex fontosabb, mint a kapcsi...

Terhes a barátnőm, hogy vegyem rá az abortuszra?

Most mondta el a délután. Én nem akarok apa lenni, de ő meg nem akarja elvetetni...

Legjobb válasz: Gyõzködheted, de ez mostantól az õ döntése. Neked erre az aktus elõtt volt ráhatásod, most már nincs.

Gyõzködheted, de ez mostantól az õ döntése. Neked erre az aktus elõtt volt ráhatásod, most már nincs.
Sehogy, ha meg akarja tartani, akkor megtartja. Senki sem kényszeríthet senkit ilyen döntésre.
Sehogy, inkább kezdj barátkozni a gondolattal, vagy húztál volna gumit.
Leginkább sehogy! Az abortusz nem olyan dolog, hogy benõtt a körmös és kimûtik! Gondolj bele, hogy egy pici élet van a szíve alatt. Lehet, hogy soha nem bocsájtaná meg magának, ha elvetetné.
Aki megakarja tartani az meg is fogja tartani. Én is a gyerekemet választanám. Ne hagyd cserben ha már teherbe ejtetted.
Miért akarod kényszeríteni ilyesmire? Saját döntése. Egyébként ez nagyon nem szép dolog tõled. Beszéld meg vele, mit szeretne és miért. Az abortusz nem jó dolog.
Erre akkor nem gondoltál mikor össze hoztátok azt a gyereket?
Hát ez sajnos mindig a nõ döntése. Igazságtalan ez, hpgy õ dönti el, de ez van :/
Milyen izgisek vagytok, a pároddal nincs jobb szórakozásotok, igaz így nem is kell abortusz.
Egy filmet hogy lehet egy lapon említeni emberi sorsokkal?
Dugni jó volt, beleélvezni jó volt? Te r.ohadt patkány! Ezt még sokszorosan vissza fogod kapni az élettõl az biztos!
Nézz végig egy abortuszt drágám, ha neked pulyka aki ellenzi, akkor tanácsolom, hogy nõ létedre keress fel egy szakembert, mert nincs minden rendben az agyaddal. Ha lesz gyereked megérted, bár 2 ilyen idétlennek talán nem kéne szaporodnia.
Jajj értsétek már meg, hogy nem véletlenül leeht a 12. hétig elvetetni. Akkor még kb. egyenlõ egy sejtcsomóval. Az még nem magzat. Ami meg a hülye abortuszos filmeken van, az meg már van vagy 20-22 hetes is. 20 nap után dobog a pici szíve. Újjujj jajj, képzeld el, hogy amit megeszel virslit, meg amit hordasz csizmát, egyszer annak is dobogott a szíve és megölték. Pedig azok valóban érzõ, élõ lények, nem egy gazdatesttõl függõ sejtcsomók.
Most ezen a linken hatódjunk meg? Akkor pátyolgasd a kotonban lévõ g***ket is, azoknak is van lelke, nem?
Igen, ezt a szöveget már hallottam, valami egyedibb sértést tudsz mondani esetleg? :)
Rád nem, mert elég magaddal együtt élned, ha ez a véleményed. És igen, meg kell hatódni. Egy emberi kis lény, aki már elpróbál bújni, akinek a kezét, lábát letépik egy abortusz alkalmával. Ha neked ez nem szörnyû, akkor egy primitív barbár vagy és embernek nem lehet nevezni.
Szükséges rossz. Mert ha valakit nem akarnak a szülei világra jönni, és feltehetõen rossz élet vár rá, minek megszületnie? Hogy a hozzád hasonlók nyugodtabbak legyenek, igen, megmenekült egy élet? Vagy értelmileg sérülten, testi fogyatékosan is szülessen meg pl., úgy se vetessék el, hadd szenvedjen õ is és a családja is? Az embernek joga van emberhez méltón élni. És egy nõnek joga van eldönteni, ha nem akar kihordani egy gyereket. Totál érthetõ, hogy nem fogja végigkínlódni a 9 hónapot, hogy aztán odaadja valakiknek. Azt sokkal rosszabb megélni lelkileg. Az ilyen elvakult abortuszelleneseket sosem fogom megérteni...
A vitát meg itt fejezem be, és nyugodtan fogok aludni az éjjel, nem hat meg pár idegen szutyok sértése, és higgyétek el, a boszorkányátkotok ellenére is fogok gyereket szülni, egészségeset, csak épp megértem, aki máshogy dönt, mert nem vagyok beszûkült, primitív véglény.
A beteg gyerek teljesen más, tudod van olyan, hogy védekezés. Nem tudom fiú vagy e vagy lány, de ilyen szutyok szeretnél lenni, vagy szeretnél, mint én vagyok. A hozzászólásod a primitív, inkább maradtál volna csendben.
Hány évesek vagytok? Egyébként számító, vagy nem számító a csaj, már terhes, nem tudsz ellene mit tenni ha meg akarja tartani. Egyébként biztos vagy benne, hogy terhes? Nem lehet, hogy kamuzik? Én akkor hinném el neki, ha láttam az Ultrahangot (már ha tényleg ilyen számító). Ha pedig minden kötél szakad, akkor mondj le a jogaidról, és semmi nem fog kötelezni semmire. DE A TUDAT MINDIG OTT MARAD, HOGY VAN EGY GYEREKED VALAHOL A VILÁGBAN!!!!!
Ne dönts elhamarkodottan. Délután mondta el, felkavart, érthetõ. Gondolkodj egy kicsit róla, és ne bántsd meg ilyennel, hogy vetesse el. Nekem azt mondta a barátom, hogy szerinte nem tõle van a babám, most pedig már akarja, én meg nem. Gondold át a dolgokat, van még idõ, még változhat ez a hozzáállásod. Ha mégsem szeretnéd a babát, akkor csináljatok apaságit, menj el ügyvédhez, és kérdezd a lehetõségekrõl. Minden jót Nektek!
Na elõször is. Egy gyerekhez két ember kell. Nincs olyan, hogy az apa lemond a jogáról és nem fizet. Tudom, ebben a helyzetben vagyok. Született egy babám, az apa nem is keres, pedig tudja hogy mi van. Az ügyet átadják a gyámhatóságnak. Az anya bemegy, megnevezi az apát. A hatóság megkeresi, felszólítják, hogy ismerje el. Ha nem teszi a gyámhatóság dns-tesztet rendel el. (õk is fizetik) Ha kiderül, hogy te vagy az apa, fizetned kell nincs mese. Ha nem te vagy, az anyával kifizettetik a teszt költségeit.
Ja, úgy kell fizetnie majd ahogy az én apám tette 20 évig...kb. sehogy. Egy idõ után megunják.
Sehogy, mert az egy gyerek aki él. Te ráveszed az abortuszra a balhét meg vigye el õ testileg lelkileg. Egyébként megöletnéd a saját gyerekedet?
Anyám, mi értelme van ilyeneket kiirkálni? Egy abortusz párti
Amúgy fogadásból lett a kérdés feltéve. Párom morgott, hogy senki nem válaszol egy filmes kérdésére, mondtam neki, bezzeg ha feltennél egy ilyen kérdést, özönlenének a vérengzõ abortuszellenes pulykák. Igazam lett. :P
Szerintem, ha lyukas azt érzi is mikor leveszi.
A kérdező hozzászólása: Soha nem szexeltem óvszer nélkül. Szerintem kilyukasztotta, kinézem belõle, hogy így akar magához láncolni.
Ha gumit húztál, hogy csalt tõrbe te idétlen.A gyerektartást pedig jó esetben fizetned kell, hacsak nem akarsz életed végéig bejelentett munkahely nélkül élni.
Nem hiszem, hogy ha elhagyod vagy nem fizetsz gyerektartást akkor elveteti. Gyerektartás meg nem olyan, hogy nem fizetek neki, mert feljelent. Gondolkodjál már egy kicsit!
Nekem ezt mondta anno az expasim : nem vallallak se téged se a gyereket. Abortusz. Nem volt hova mennem
Ha lemond apai jogairól egy petákot sem kell fizetnie viszont késöbb sem gondolhatja magát hogy mégis kell a gyerek
Apádnak is jobban kellett volna figyelnie annak idején! Vagy erõsebb hatást gyakorolnia anyádra hogy elvetessen! Szegény baba és szegény barátnõd!
Lehet hogy nem is a tied akkor a gyerek csak csõbe akar huzni láttam már ilyet
Te sem vagy normálisabb akkor mint az a nõ aki ezzel akar magához láncolni. Vagy mutasd meg neki ezt a kérdést+ a válaszokat. De ha egy nõ dönt ilyenben akkor nem igazán fogod megváltoztatni a döntését. Ha terhes drukkolok, hogy ne is vetesse el. 20 naptól dobog a pici szíve, te komolyan képes lennél erre?
Azért ha már kettejük között ilyen dolgok merülnek fel hogy a csaj direkt csinálta, meg hogy csak azért van, hogy odaláncolja akkor inkább egy jó nagyot szív az a gyerek ha megszületik....am meg legyél határozott, hogy nem érdekel hogy mit csinál rád ne számítson hátha meggondolja, de lehet nem is az csak kamuzik...sok ilyen van manapság.
Hiába akarna lemondani, fizetnie akkor is kell. Egyébként, hogy lyukasztotta volna ki, hogy te nem veszed észre?
A kérdező hozzászólása: Szegény baba és szegény barátnõd! Marhára szegény! Inkább számító k****, aki tudta, hogy kidobom hamarosan, ezért felcsináltatta magát. Még az is lehet, hogy nem is az enyém a gyerek.
A kérdező hozzászólása: Engem nem hat meg ez az abortuszellenes szöveg, egyébként a barátnõm is abortuszpárti volt eddig, most viszont anya akar lenni hirtelen... Máskor meg papolt, hogy így helyes döntés, meg úgy...
A kérdező hozzászólása: 19: Mivel tudja, hol tartjuk a gumit, akkor fér hozzá, amikor akar. Munkanélküli lévén volt rá elég ideje, hogy megvalósítsa.
Ha dobni akartad és egy számító ribi, mégis miért d.gtál vele?
Ha ennyire utálod és kinézed belõle ezt a dolgot minek feküdtél le vele? D***i jó volt?
Te egy f+++fej vagy téged is el kellett volna vetetni. Arra jó volt a csaj hogy megdugd most meg minden ribancnak elmondod. Az elsõ gyereket nem szabad elvetetni mert elõfordulat hogy nem is lehet többet gyereke. Amúgy meg örökbe is lehet adni.Most én sem akarok gyereket de ha teherbe esnék nem vetetném el. Különben meg a kotont meg lehet nézni aktus végén hogy lyukas volt-e.
A kérdező hozzászólása: Képzeld, húztam gumit, mindig, mert nem hiszünk a gyógyszerben. És nem láttam, hogy kiszakadt volna bármikor is, szerintem csõbe húzott, mert tudta, hogy nem jósolok nagy jövõt a kapcsolatunknak. Mit mondjak neki? Hogy elhagyom és nem fizetek neki gyerektartást? Ettõl csak észhez tér...

Hogy vegyem rá barátnőmet hogy kezdje el végre borotválni a nemiszervét?

Sajnos olyan szörös neki h ki se látszik a puncija. Mondtam neki h nekem ez nem tetszik azt mondta ? nem fogja borotválni ez csak divat és h ? ezzel nem foglalkozik fogadjam el igy. Mit tegyek most?

Legjobb válasz: Kössetek kompromisszumot. Oké, hogy õ megtehetné a kedvedért, de abban is igaza van, hogy ha szereted, te is elfogadhatod, hogy õ ezt nem akarja. És nézd a jó oldalát: legalább sosem borostás :)

Kössetek kompromisszumot. Oké, hogy õ megtehetné a kedvedért, de abban is igaza van, hogy ha szereted, te is elfogadhatod, hogy õ ezt nem akarja. És nézd a jó oldalát: legalább sosem borostás :)
Sztem az a kompromisszum, ha ráveszed, hogy csak a szeméremajaknál borotválja, a szeméremdombnál meg hagyja meg , vagy legalábbis igazítsa valamilyen fazonra.
mondd meg neki, h nem a divat, hanem a TE saját ízlésed miatt tegye meg. ha fontos vagy neki, akkor legalább egyszer próbálja meg, és ha nagyon nem jön be neki, akkor hagyja.
Meg még annyit, hogy ha szeret, akkor tényleg figyelembe vehetné, hogy neked mi a jó, te hogy szeretnéd. Ezt vesd a szemére. És jelentsd ki neki, hogy neked úgy nem teszik a nemi szerve és kész. Biztos rosszul fog esni neki, hogy nem tetszik neked valamije... legalábbis normális esetben ez kell, hogy történjen. És így sztem el fog gondolkodni azon, hogy a szerelme véleményét is figyelembe vegye. Amúgy, ha ilyet mond, hogy fogadjad el így, és nem fog rajta változtatni, és kész, akkor eléggé önzõ egy nõcske lehet. Bocsi, ez a véleményem, de ha te is így látod, nyugodtan a tudtára adhatod ezt is. Inkább vesszetek össze vele ezen, mint hogy megadd magad, mert neked van igazad!
Gondolkozz el azon, hogy mennyire vagy fontos neki! Ha kér tõlem valamit a barátom alap, hogy próbálok eleget tenni a kérésének, elég furcsa, ha a barátnõd ezt nem így látja!
Várd meg míg elalszik, aztán ess neki ... mármint borotvával.
képzeld azt, hogy anyáddal csinálod
Vegyél neki gyakran kopasz barackot, mikor elkezdi enni mondogasd sûrûn, hogy milyen jó is ez a sima bõrû kopasz barack, mintha borotvált lenne.
inkább örülnöd kéne a szõrnek, mert ritka jelenség
Bukjál le elötte, amikor kopasz pi-ákra kivered magadnak. (Esetleg közben hallja is: De gyönyörü sima, csokolnivalo, hogy nyalnálak.
a barátnõd igénytelen.
szeretnék ilyen igénytelen barátnõt...
Na akard rávenni, a borotvált punci könnyebben kap el fertõzést, mert a szõr megszûnik védeni. De, hogy szebben nézzen ki, le lehet vágni ollóval rövidre (én is így szoktam), és akkor nem lesz sose borostás, nem is tart sokáig, nem pattogzik ki (mert az rendkívül undorító tud lenni). Ha ez megvan, már örülhetsz, onnantól talán rá tudod venni, hogy az ajkak környékén szedje le néha borotvával, aztán az már csak jó lesz!
Kérd meg arra elsõ körben, hogy legalább nyírja rövidebbre.
Hozd fel állandóan ezt a témát, hátha elõbb-utóbb megunja és leszedi. Vagy elõször kérd meg, hogy vágja le rövidre. Vagy te borotváld le magadnak teljesen és mutasd meg neki. Az én párom, amikor kérte, leszedtem. Azóta is csupasz vagyok, pedig nem ma kezdtem :-)

Hogyan vegyem rá a barátnőmet hogy regisztráljon a facebook-ra? (fontos)

17/L vagyunk

Legjobb válasz: sehogy minek akarod rávenni olyanra,ami nélkül teljesen jól elvolt eddig is? Tarts tiszteletben az akaratát, hogy nemet mondjon.Talán errõl (is) szól a barátság...

sehogy minek akarod rávenni olyanra, ami nélkül teljesen jól elvolt eddig is? Tarts tiszteletben az akaratát, hogy nemet mondjon.Talán errõl (is) szól a barátság...
El tudom képzelni, mennyire fontos lehet...
A kérdező hozzászólása: haha, az okosak -.- még ha tudnátok is hogy miért kell, na de ennyit errõl :DDDDd
Ha magatol nem akarja, akkor sehogy
Figy, ha te a saját szádba belevered, mert "nem gusztustalan" akkor sztem simán elvárhatod a csajodtól is. egyébként meg nem kell erõltetni ha nem akarja. én sem várom el az asszonytól, hogy olyat csináljon amit nem akar, vagy nem szeret, vagy gusztustalannak tart... 23/F
21.57-es, engem megcsokol utanna a pasim. A tied tan undorodik sajat magatol? Egyebkent en vagyok az elso, es meg mindig ugy gondolom, hogy hagyd, ha akarja majd megteszi magatol, es akkor meg ertekeld, es ne fanyalogj utanna jol szajon csokolni. A szexben nincs semmi gusztustalan, amig csak olyasmi tortenik, amit mind a ket fel tiszta szivebol akar.
Miért akarja minden pasi ezt a dolgot? Mert a pornóba olyan jól néz ki? Mert ha azt nem néznétek ilyenek eszetekbe se jutna. Amúgy is, kóstoltad már milyen ízû? Én párom nem ment el a számba, csak az arcomra ás már ezután sem volt hajlandó megcsókolni. Akkor mi lett volna akkor, ha a számba megy el? Szerintem gondolkodj el rajta. Te megcsókolnád utána a bnõdet vagy csak fogmosás és alapos szájfertõtlenítés után?
Rávenni nem lehet. Amennyiben akarja, úgy is megteszi.
nálunk teljesen meglepõdött, h le is nyeltem. ezek után nem akartam, h megcsókoljon, de megcsókolt :) kicsit keserû, de semmi amit ne lehetne kibírni, szerintem. a pasik se fanyalognak a hülvelyváladáktól.
Finoman közöld vele, hogy bele szeretnél élvezni a szájába. De ha látod rajta hogy ódzkodik ettõl, akkor semmiképp se erõltesd!
A korrekt és követendõ módszer, hogy kedveskedsz neki a tenyereden hordozod egy jó ideig, és KÉSÕBB egy alkalmas idõben elmondod neki, hogy te ezt mennyire szeretnéd a dolgot. Ha nem jól csináltad és nem teljesen idegen tõle a gondolat bele fog menni elõbb utóbb. A "céltudatos" kevésbé pedállozós, de sokkal patkányabb módszer az, hogy megkéred csinálja orálisan (gondolom ezt szokta, csak nem hagyja hogy a szájába élvezz), mikor már érzed hogy közelítesz a csúcs felé akkor próbálj lakatot tenni a szádra, és próbáld minél jobban eltitkolni, és szépen csöndben bele élvezel a szájába. Utána persze joggal lesz marha mérges. Mondd neki azt hogy annyira jól csinálta, hogy hirtelen eldurrantál és már nem tudtad kivenni, pedig nagyon akartad. Persze nem biztos hogy beveszi, akkor van a bibi.:)
Azt tudni kell , h a lányok nem szeretik a saját nedvüket lenyalogatni. Ha az én párom kérem errröl mindig megkérdezem , h elötte letöröljem magam , h ne érezze magát. De csak ugy megy ha megkérdezed és megkéred, h ezt szeretnéd. Egy tip egyél sok édességet és akkor a sperma is édesebb lesz. Az ananászt már probálták és bejött. ;)

Hogyan vegyem rá a barátnőmet hogy hármasban szexeljünk, úgy hogy beveszünk még egy lányt?

Régi nagy vágyam már ez, nem igazán fogékony a témára, bár a multkor láttam rajta hogy ? is átgondolta a dolgot, nem hiszem hogy esélytelen lenne az ügy, de kéne valami jó módszer amivel rávehetem.

Legjobb válasz: Igazából itt mérlegelned kell. De ezt nagyon komolyan. Az a kapcsolat, ami szikla szilárd... azt szétzilálja könyörtelenül. Tehát mérlegelj! Elég szilárd-e a kapcsolat ahhoz, hogy ezt túlélje? Sok esetben még ott is gondot szül ,ahol mindkét fél akarja a gondot. Ha szereted és jobban mint a saját gimis kisfiús vágyaidnál akkor én ezzel nem kísérleteznék. De ha õ is akarná én még akkor is meggondolnám.

Igazából itt mérlegelned kell. De ezt nagyon komolyan. Az a kapcsolat, ami szikla szilárd... azt szétzilálja könyörtelenül. Tehát mérlegelj! Elég szilárd-e a kapcsolat ahhoz, hogy ezt túlélje? Sok esetben még ott is gondot szül , ahol mindkét fél akarja a gondot. Ha szereted és jobban mint a saját gimis kisfiús vágyaidnál akkor én ezzel nem kísérleteznék. De ha õ is akarná én még akkor is meggondolnám.
Igen, csak a nagyon erõs kapcsolatnál mûködhet a dolog. Lányként, párként volt részem ilyenben (én biszex vagyok, így alapból nem idegenkedtem a gondolattól, hogy egy lánnyal töltsek egy estét) - bár ott helyben nagyon jó volt, utána hónapokig voltak féltékenykedések, veszekedések. Mi idõvel megoldottuk a dolgokat, de semmi sem garantálja, hogy ti is meg fogjátok. Nem feltétlenül ajánlom.
Vegyél neki egy kutyát!
A kérdező hozzászólása: Hát ez nagyon hasznos volt... :D

Mit vegyek a barátnőmnek? 12 lesz és kéne valami ötlet hogy mit vegyek vagy készítsek neki! Előre is kössz.

Legjobb válasz: Parfüm,valami érdekes könyv,fénykép fényképtartóval,egy egyedi bögre,neves törölközõ..remélem tudtam segíteni!

Parfüm, valami érdekes könyv, fénykép fényképtartóval, egy egyedi bögre, neves törölközõ..remélem tudtam segíteni!
"I love you" maci
2 barátságkarkötõt/nyakláncot, az egyik nálad a másik nála.ha ezt választod , akkor a bijou briget-ben (nem hiszem hogy jól írtam) próbálkozz :) )
A kérdező hozzászólása: Kössz a válaszokat!! (És nem olyan h cigizik...) meg énse... De azért még majd kérek választ...
A kérdező hozzászólása: köszi hogy írtál... valamennyit segítettél azért :)

Hogyan vegyem rá a barátnőmet, hogy adja nekem a kiskutyáját? A barátnőm külföldön dolgozik. Amikor elhozta a 8 hetes kiskutyáját pont hívták, hogy menjen ki, és mivel előre nem tudhatta, így a kutyust nekem adta még kint van.

Megtanítottam sok mindenre pisilni,ülni,feküdni,és imádom.Két hónapja van nálam,de ugy érzem ő is szeret.Sír hogyha elmegyek(nem gyakran szoktam) meg ilyenek.2 hét múlva jön haza a bnőm,és ugy hiányozna ha elvinné...Akkor is ha néha egy ujabb utazásnál visszakaphatnám...Szeretném ha itt maradna velem.Szerintetek megbeszélhetjük??

Legjobb válasz: Ha a barátnõd szinte azonnal ki is ment dolgozni, akkor közte meg a kutyus között nem alakult ki mélyebb kapcsolat. Szerintem arra beszéld rá, hogy keressetek neki egy másik kutyust, így majd ketten mehettek sétáltatni õket. Ha meg megint elmegy dolgozni, a két kutyát te gondozod. Már nézegetheted a másik kutyust, hogy mire hazaér, tudj neki konkrét lehetõségeket mutatni!!!

Ha a barátnõd szinte azonnal ki is ment dolgozni, akkor közte meg a kutyus között nem alakult ki mélyebb kapcsolat. Szerintem arra beszéld rá, hogy keressetek neki egy másik kutyust, így majd ketten mehettek sétáltatni õket. Ha meg megint elmegy dolgozni, a két kutyát te gondozod. Már nézegetheted a másik kutyust, hogy mire hazaér, tudj neki konkrét lehetõségeket mutatni!!!
Ha a barátnõd, szerintem ezt simán elmondhatod neki:) Ha õ rögtön elment dolgozni, gondolom nemcsak a kutyában, hanem benne sem alakult ki a kötõdés, ami benned igen. Szóval neki sem hiszem, hogy nagy dolog lenne. Annyit tehetsz, hogyha pénzért vette, akkor mindenképp kifizeted és ha már nem megy el dolgozni, akkor menj el vele venni egy másikat:D (vagy tanácsold neki legalább) De csak ha már nem megy el, különben annak is ez lesz a sorsa.
Fajtatiszta kutya? Azért kérdezem, mert ha vette, akkor talán ugyanazért a pénzért Neked adná... Ha viszont örökbefogadott, keverék, akkor a pénz nem dominál, akkor máshogy kell megoldanotok. Mondd el neki, hogy nagyon megszeretted, és az elmúlt 2-3 hónap alatt annyira összenõttetek, hogy fájna, ha most elveszítenéd. Mindenképp beszéljétek meg, már csak azért is, mert az semelyik kutyának nem jó, ha a gazdája idõnként több hétre/hónapra lepasszolja. Más: "Sír hogyha elmegyek" - na ez viszont nem jó jel. Ez nem annak a jele, hogy a kutya mennyire szeret, hanem hogy szeparációs szorongása van. Olvass utána, és kezdj el dolgozni azon, hogy változzon a helyzet, mert bizony lesz olyan, hogy pár órára magára kell hagyni, és akkor azt végig fogja nyüszíteni...
Az utolsó mindent leírt, itt gondolok a szeparációs sztresszre is, ezen tényleg kezd el dolgozni, mert ha mégis a barátnõdhöz visszakerül, akkor megkeseroíted a barátnõd mindennapjait. Ha vette a kutyát, tényleg illene kifizetned, viszont jobb lenne ha nálad maradhatna, mert a 8 hetes kor a legmegfelelõbb idõszak az erõs kötelék kialakulásához, amit a kutya ugye veled, nem pedig a barátnõddel alakított ki. Nyugodtan mondd el neki azt, amit ide írtál, meg lehet beszélni vele.
Itt egy hasznos link, amiben kitérnek a sírásra is : http://cerberoskutyaiskola.hu/index.php?option=com_content&t.. Gondolom törzskömyvses a kiskutya?
A kérdező hozzászólása: Nem akarok a barátnõmnek sem rosszat.. :(
Ha a barátnõdnek van egy kis esze és szereti a kutyákat, akkor látja, hogy nálad jó helyen van és akkor maradhat nálad. Persze kifizeted neki.
Szerintem mond el a barátnõdnek hogy mi a helyzet. És ha szeretnéd a kutyust fizesd ki neki az árát, szerintem így a fer. Nem hiszem hogy haragudna rád.
3. vagyok. Azt akarta, hogy hívd kutyának?:D Azért hülyeség, mert a kutyának mindegy, hogy Kutya, Alice, vagy éppen amit a barátnõd választ, õ megszokja ahogy hívod. A Kutya-ról semmivel sem könnyebb rászoktatni mondjuk Böbére(:D), mint az Alicerõl.
Hát, tk-ves bolognese tuti több mint 40000 és olyan 70-80 E-nek tippelném.
A kérdező hozzászólása: De amugy sem ment volna kutyának hívni... :/
A kérdező hozzászólása: Igen törzskönyves.És még az is gáz, hogy a bnõm még nem döntött, hogy mi legyen a neve, és azt mondta hívjam addig még nem jön haza kutyának, de amikor a dokihoz mentünk kérdzte, hogy mi a neve én meg rávágtam, hogy Alice.És azóta így hívom hallgat is rá.Biztos haragudni fog-e miatt is.. :/:(( 40.000 Ft körül vette vagy több azt hiszem.
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen ki szeretném fizetni ez nem is kérdés.Amit hagyott itt pénzt ennire, és oltásra abból sem költöttem magam vittem dokihoz, és vettem neki ennivalót.Bolognese kislányról van szó amúgy. :) A nagy melegben még kirándulni is vittem magammal, és jött mellettem póráz nélkül. :D Annyira okos. :) Akkor mostantól a sírásra odafigyelek jobban utánaolvastam köszönöm! :)
Esetleg ajánld fel a barátnõdnek, hogy veszel neki egy másik kutyát. Mivel úgysem kötõdik a mostanihoz, neki valószínûleg mindegy lesz.

Hogy vegyem rá a barátomat, hogy vegyük be a barátnőmet harmadiknak?

Régóta foglalkoztat a tény, hogy kikellene próbálni a 3-as felállást.Kezdésnek +1 lányra gondoltam,hogy a baratom is élvezze,kés?bb majd jöhet +1 fiu is. Csak azt nem tudom, hogy hogyan mondjam el neki a szándékomat,és azt ,hogy nem-e fog zavarni,hogy egy másik lánnyal fekszik le a barátom a szemem el?tt. Tapasztalatok? (nem/kor)

Legjobb válasz: dehogy rossz, mi abnõmmel már tök régóta bedobunk eg yharmadikat is elég sokszor, van hogy lányt van h fiút, és engem is meg õt is baromira izgatja, sztem király ... ezt nem úgy kell nézni h a szemed elõtt fekszik le és zavar, figyi ha ezt gondolod, akkor mégsem akarsz 3-ast sztem

dehogy rossz, mi abnõmmel már tök régóta bedobunk eg yharmadikat is elég sokszor, van hogy lányt van h fiút, és engem is meg õt is baromira izgatja, sztem király ... ezt nem úgy kell nézni h a szemed elõtt fekszik le és zavar, figyi ha ezt gondolod, akkor mégsem akarsz 3-ast sztem
csatlakozom a többiekhez, még annyit hozzáfûznék, hogy ha a barátnõd jó csaj, valószínûleg a barátodnak se lenne nagy probléma, ha bevennétek harmadiknak a lányt :) egyedül te jöhetsz ki belõle rosszul. 18/f
az már régen rossz ha kell harmadik fõ.
így van.
1.nél a pont. Ha belemenne a pasid, le kell kakkantanod, hogy a másik csajjal is smárol, és ha ez nem megy, akkor hagyd az egészet!
mi amikor a 3-asba éppen fiút vágtunk egy alkalommal, akkro pl a bnõmet iszonyatosan izgatta, hogy a srác még rám is kattant alaposan és hát mit mondjak, majdnem kielégített orálisan, de a bnõmnek baromira tetszett :) de azért zömmel csajszit vágunk partyba -.- sztem állat jó, miért ne ? nem kell prûdnek lenni, magadat fosztod csak meg tök jó élvezetektõl
Képzeld el, hogy a barátod lefekszik egy másik csajjal. Képzeld magad elé, mintha ott lennének és csinálnák. Milyen érzés? Ha jó, tetszik, neadjisten felizgat, akkor hajrá, vágj bele. De ha nem, akkor inkább hagyd ki. A lányok mindig azt hiszik, hogy akarják, aztén persze nem... szerintem a barátodnak lenne a legkevesebb kifogása a dolog ellen :)
Szerintem a barátod nem bánná, ahogy a legtöbb férfi sem. De beszéljétek meg elõre, hogy mi elfogadott és mi nem, és nagyon fontos, hogy mondjátok meg egymásnak, hogy ez csak sima szex. Dugás, [email protected]ás, nem pedig szeretkezés, ahol egyikõtök sem szerelmes a harmadik félbe, csak pusztán kedvelitek õt, mint barátot. Amúgy meg hármasnál nem azt fogod látni, hogy a barátod egy másik lánnyal fekszik le, hanem hogy a barátod és egy másik lány éppen veled fekszik le :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!