Találatok a következő kifejezésre: Hogyan vegyem 17 éves lányomat a (2 db)

Hogyan vegyem rá 17 éves lányomat a tanulás fontosságára?

Mikor az iskolákban az a men? aki nem tanul.

Legjobb válasz: Én is voltam így. Anyukám azt mondta, hogy õt nem érdekli (valójában gondolom persze igen) lehetek utcaseprõ, mert arra is szükség van, de akkor nem kell iskolába járni. Mondta, h kiirat ha nem állok neki tanulni aztán mehetek dolgozni semmilyen végzettséggel és el is tarthatom magam nem leszek ingyenélõ. Meg ha a haverok számítanak akkor tartsák el õk. Komolyan hangzott nála bevált. Eredmény: orvostanhallgató vagyok jelenleg:) De tényleg legyél elszánt, ha kell lépj is a cél érdekébe pl. csinálj ugy mintha bemennél az igazgatóhoz ha más nem használ! Remélem azért sikerül szót értened vele és ne sajnáld, mert késõbb jön majd csak rá hogy igazad volt. Sok sikert!

Én is voltam így. Anyukám azt mondta, hogy õt nem érdekli (valójában gondolom persze igen) lehetek utcaseprõ, mert arra is szükség van, de akkor nem kell iskolába járni. Mondta, h kiirat ha nem állok neki tanulni aztán mehetek dolgozni semmilyen végzettséggel és el is tarthatom magam nem leszek ingyenélõ. Meg ha a haverok számítanak akkor tartsák el õk. Komolyan hangzott nála bevált. Eredmény: orvostanhallgató vagyok jelenleg:) De tényleg legyél elszánt, ha kell lépj is a cél érdekébe pl. csinálj ugy mintha bemennél az igazgatóhoz ha más nem használ! Remélem azért sikerül szót értened vele és ne sajnáld, mert késõbb jön majd csak rá hogy igazad volt. Sok sikert!
az elõzõ tanácsok télleg jok sztem is ki lehetne oket probáni. de probáld belevonni a párodat, barátnõidet. beszélgessetek olyan tudományos dolgokrol az õ környezetében amihez õ nem tud hozzászoni kérdezgessétek h neki errõl meg arrol mi a véleménye (persze ne ugy h feltünõ legyen h mire megy ki az egész)kellemetlenül fogja érezni magát és leült tanulni. legallábis remélhetõleg:)
Sokáig gyûlöltem tanulni és hát igen, meglett az eredmény..a 10.osztály sikertelennek bizonyult..aztán fogtam a fejem, h mit is csináljak, milyen ciki is ez nekem, mit fognak szólni a barátaim stb.és hát elkezdtem járni egy felnõtt esti képzésre..és rájöttem, h tanulni muszáj..amúgy rávenni nem lehet..szntem meg lehetne azt is próbálni, h felajánlasz neki vmi jutalmat..nekem anyukám mindig mondta, h 5:500ft;4:400;3:0ft;2:-400ft;1:-500...nekem bevállt:Damúgy magyarázd el neki, h jobb lene, ha tanulna, mert ha megbukik akkor nagyon ciki lesz, jah és még az is bevállhat ha elküldöd õt egy diákszövetkezetbe és dolgozzon..majd meglátja h poton pénzért idõs emberek göriznek óra hosszákat..és õ is így fog járni...és nem menõ a butaság..
Az biztos, hogy szidással , fenyegetéssel, szobafogsággal semmire nem mész. Sajna én is ilyen voltam ilyen idõs koromban, de már öcsémnek is azt mondom, tanuljon amíg tud. nála az vált be, hogy sokat hallotta, ahogy szidjuk a munkahelyünket, és látta, hogy nem oylan gyerekjáték ez. Nekem most egy módszer jut eszembe, minden nap kérdezd ki a leckéjét, és ha tudj, a hogy minden nap kikérdezed, akkor tanul. Nekem is megmondta apám érettségi után, mikor nem találtam munkát, hogy ha január 1-ig nem találok melót, elmehetek otthonról, és tartsam el magam, ahogy tudom... A pénzjutalommal én nem értek egyet, bár a mai fiataloknak "kell " a pénz a bulizáshz, ez is lehet motíváló erõ... Az biztos, hogy csak akkor értékeli a tanulást, ha dolgoznia kell, és látja, hogy az milyen. Szünetben küld el dolgozni valahova, és tapasztalja meg azt is.
Egyszerûen kérdezd meg tõle: Kislányom a Burger Kingbe akarsz dolgozni??
Vicces lányod van... :-) Olyan mint én voltam. Közlöm csak úgy, hogy ha megengeded neki a dolgokat a bulit pasit ami ilyenkor van, közlik vele a hawerok de jó fej anyád van õ meg jah...pe le se szarja mivan velem...és ugye írtad hogy ez a menõ. Nos ez tény ha engedsz neki akkor ugye van amit mondtam. Ha nem, mert félted...anyai szigor...stb akkor azt mondja mindenkinek milyen szemét anyja van jah és ezt fel is turbózza itt ott. Ördögi kör. Szemét voltam anyjámal én is. Tudom milyen neki, meg neked. A kiscsajnak egy baromi nagy baja van. Nem vagy vele eleget ebben a korban a legvisszataszítóbb a gyerek, konok, makacs, és önzõ, ha lehozod a csillagokat za égrõl az sem elég és csak addig vagy jó neki amíg mindent megkap. Próbáld ki mint látom net közelben vagy felmész megnézed mi trendi most zene film...(stb és ha angol és nem jó a kiejtésed ne próbálkozz mert csak beégsz vele a tiniknél, a rossz a kiejtést rühellik ...)és nézz vele DVD-t vidd moziba kérdezd meg hallottad-e ezt meg ezt a bandát...tök jó nem? Lehetõleg az a banda legyen, amirõl tudod hogy tök új trendi és õ is szereti és már te is hallottál tõlük zenét vagy olvastál róluk neten itt ott. Aztán meg a másik a pasik ne legyen TABU téma. Általános bûn!!! Ha el kezdi mesélni hallgasd meg és helyeselj rá. Ha ilyenekrõl nem beszél kérdezz minnél sûrûbben persze nem feltûnõen, hogy és mivan a pasikkal?...ez igen akkor látja hogy igen velem foglalakozik anyám engem szeret. És akár mit is mond egy fiúról soha ne akadj ki vagy vessz össze vele. Így ha õ veszik össze a srácc hozzád menekül mert ugye persze te is neki mármint a lányodnak adsz igazat, megbízik benned és legközelebb tõled kér tanácsot a pasik miatt!!! Ez nem a kérdésed válasza de ha nektek is ilyen lesz a kapcsolatotok akkor igena tanulában is hallgatni fog rád. Addig az estek 72, 5-80%-ban nem! De ezek mind kellenek én nekem így lett a világ legjobb barátnõje az ÉDESANYÁM!!! Õ ezt csinálta és azóta több mint 58 családnál beválik. Mert az undok makacs kislánya már nem K.T. hanem Dr. K.T. pszichológus aki rengeteg szülõnek segít ezzel a módszerrel SIKERESEN!!! És e-mail-ben is várom a kérdéseket BÁRKITÕL-BÁRMIRÕL!!!: [email protected]
A diákmunka az ilyesmin tényleg segít. Én sem vagyok eredményesen szorgalmas, de mikor elõször mentem el nyáron 1, 5 hónapra dolgozni egy mûanyaggyárba, átértékelõdtek bennem a dolgok. Sok olyan embert láttam ott, aki ebbõl a büdös, monoton munkából fog nyugdíjba menni, és rögtön hálás voltam, hogy otthagyhatom a robotot, tanulhatok és még rengeteg lehetõségem van...
én mikor nem akartam tanulni, vagy rossz jegyet kaptam, megbûntettek, de nem azzal, hogy nem nézhetem a tv-t vagy hasonló, hanem egy olyan dologgal, ami akkor nagyon fontos volt az életemben. Na akkor aztán mint a kisangyal elkezdtem tanulni. A lányodnak nincs valami ilyen? Valami barátnõje? Vagy buli? Vagy egy hobbi?
Egy tehenészetben dolgozom. Az egyik munkatársamnak komoly gondjai voltak a nagyobbik (18) fiával. Alig, vagy csak rosszul tanult, pedig jóképességû. Kijelentette, hogy õ márpedig nem tanul tovább. Akkor elhoza a fiát ide hozzánk fejõnek. Fél évet húzott le itt a srác, szinte vért izzadva, mialatt látta, ki, mennyit ér, és mit dolgozik. Õsszel az egyetemen kezdett!! :)
Szerintem sehogy nem tudod rávenni! Engem sem tudtak!!!!! Egy 17 éves lány
az unokaöcsémet félévkor meghúzták matekból. Pedig kifejezetten okos értelmes gyerek (ez most nem elfogultság). Anyja és nagyanyja nekiáltak rábeszélni a lekére (apja nem nagyon van). Én megdicsértem, elõrelátónak és felelõsségteljesnek neveztem, szinte mindenki diplomát akar, pedig szükésg van utcaseprõkre is és tisztelem az elszántságát, amiért ezt az utat választotta. Szerintem többet értem el vele, mint bárki més...
Ha megtaláltad a megoldást, légyszi írd meg nekünk is:( Sok sikert, üdv
Engem a tanulásra az motivál, hogy úgy hiszem, így majd kimehetek külföldre, ott jó állásom és rengeteg pénzem lesz és mindent megkaphatok amire vágyom! Pl: így nyáron is eljárok nyelvtanárhoz és évközben külön matekra amit nagyon úúúúúútálok! Szerintem vezesd rá hogy a tanulással egy nagyon jó életszínvonalra kerülhet, ha ügyesen intézi a dolgait. Villants meg elõtte a sok drága cucc lehetõségét, a nyaralásokat, szép autót stb... Szóval hogy hogyan kamatoztathatja a tudását! Egyébként nekem a legnagyobb félelmeim a nem tanulással kapcsolatban: csalódást okozok a családomnak, szegénységben kell élnem mert rossz állást kapok! Szóval hozz fel ellenpéldákat! vagy a másik: Jobb suliban kevésbé untrendi tanulni. Nálunk nem gáz pl. Szóval irasd át! vagy ha nagyon szereti a suliját akkor fenyegesd meg hogy átiratod ha nem tanul rendesen itt!
ha szép (nem csak szerinted) akkor sehogy nemtudod :D majd elvesz egy gazdag pasit :) mutass neki 2 osztálytársad, az egyik gazdag legyen a másik pedig valaki senki és mesélj róluk neki, és a munkájukról is. ha ez nem gyõzi meg akkor semmi. :D
mond neki hogy gondoljon bele mi lessz vele nagy korába pl 25 évesen
Talán meg kellene kérni Õt... Ilyen egyszerû.
Ha te borotválod magad, és szépen finoman kéred meg õt, akkor biztosan megteszi neked, és nemfog megsértõdni. Viszont ha tesem csinálsz a bózotoddal semmit, tõle se várd el! 17/L
Mond neki, hogy neked tetszenek a borotvált puncik is nagyon és tudasd vele, hogy ne értsen félre, az övé is nagyon jó, de a borotvált puncik nagyon izgatnak... Vhogy próbáld rávezetni!
Ritka az ilyen, a mai lányok már nagyon korán elkezdik borotválni, mert cikinek tarják egymás között... Nekem bejönne az biztos :)
Mióta éltek szexuális életet?
Öregem... Nem lehet, hogy Te 18 vagy, a lány meg 14? ;)
jézusom XD jó kis apuka ilyen felfogással XD
Kedves apuka, 18 és a 21 éves lányaid már jól lehetnek strapálva, ha szüleitõl örökölték a szabados felfogásukat :D szdsz szavazó vagy? Csak kérdezem ;)
Igaz, azt mondtam, hogy a vita részemrõl lezárva, de kiváncsi voltam a véleményekre: Tehát! Nincs lestrapálv a eggyik sem... A 21 éves lányom 3 éve van eggyütt a keresztfiammal/nem vér szerinti!!!/, és eggyütt is laknak a srác saját házában. A 18 éves lányom pedig még szûz/most volt az anyjával eggyütt nõgyógyászati vizsgálaton/. Tehát be lehet fejezni!!!Nektek is lesz gyereketek /remélem/ és akkor nem lesztek ien szûklátókörûek... Na , viszlát, lehet okoskodni, Én már nem vok kiványi a válaszokra... Azért az érdekes, hogy senki nem adott igazat nekem.... Na pá, sok sötét begyepesedett... Ja, amugy utálom az szdsz-t... Márcsak hogy válaszoljak egy idióta kérdésre!!!
Kedves apuka, akkor gondolom semmi kifogásod ellene, hogy egy 30 éves srác jól megdöngesse a 14 éves kislányodat. Dobj egy mailt és megbeszélhetjük a részleteket :)
Na mégyegyszer:kiváncsi.
Ja, és mégegy: ha már ugyis le vagyok szavazva: Az a jó édesanyád van lestrapálva, akit titokban végigqurta fél pest...
Ne legyetek már ien álszentek! Igaza van az apukának!!! Hajrá!!!
sztem meg nem! az én apukám nem hagyta volna sõt nem örült volna ha 14 évesen nálam aludt volna a barátom vagy szét kurta volna a fejem.. igaz akkor nem is volt nekem még barátom
De az apuka aztmondja, hogy az a 15 éves lány, aki már elég feljett testileg is és agyilag is, azzal semmi baj sincs ha él szexuális életet! Hiszen ha már agyilag feljlett, akkor a védekezéssel nem lesz probléma, az ilyen hozzáállású apukából pedig kinézem, hogy még az óvszert is megveszi a lányának. Amikor apukám megtudta, hogy elvesztettem a szüzességem, utána anyuval vetetett nekem óvszert. Miután már 2 éve voltam együtt a párommal, elmentünk gyógyszert íratni. És lássátok be, abban is igaza van, hogy ha a szülõ tiltja a gyereket, hogy már pedig a barátod nem aludhat itt kislányom, sõõt, be se jöjjön a házba, hogy még véletlenül se fektessen meg, akkor az a lány megszökik este, vagy talál más megoldást. Mondjuk egy buliban ittasan fekszik össze a párjával, ami már elég gáz valjuk be! Ezzel nem aztmondja az apuka, hogy ráerrõszakolja a gyerekére azt, hogy ottaludjon a barátja, hanem ha a lány aztakarja, hogy a barátja ottaludjon, akkor megengedi!Hangsúlyozom, vannak olyan 15 évesek, akik agyilag ott tartanak, hogy sehol...De vannak akik már elég felkészültek ilyen idõs korukban! Nem lehurrogni kell, de visszagondolva, ha engem tiltottak volna, akkor keresek más megoldást és az nem biztos hogy jó lett volna!Ha leakarok feküdni a barátommal, akkor ugyis bármit megteszek nem? Lássátok be van benne vmi, sõõt, még rendes apuka is, hiszen nem tiltja... Õ látja a lányát, tudja hogy mennyire felkészült erre agyban!
Sziasztok! A kérdés témájától jól elkanyarodtatok, de Apukának üdvözletem, teljesen egyet értek vele! És akkor már egy válasz a kérdésre is: én is kerültem ilyen szituba a párommal, egyszer felvetetem neki, hogy mi lenne ha..., azóta is rendszeresen én borotválom õt, mert mint kiderült, csak azért nem tette, mert magának nem merte. Normálisan mindent meg lehet beszélni egy párkapcsolatban. Üdv (F 19)
Jah, amugy én is igy vagyok vele: szertem a kopasz puncit, ha van felül egy kis csík! Annál nincs vaditóbb, és ne is oan kislányos...
közös fürdõ, közös borotválkozás..nyugodtan megkérheted, nem sértõdik meg, inkább elszégyelli magát. én is jártam már így. több év után kicsit lustábbra vettem a témát, a párom nem szólt, csak mikor beszélgettünk, elmondta, h jobban szereti ha jobban odafér, másnapra lekaptam :) azóta is figyelek rá, mert tényleg jobb
Jah, ezt már megintcsak tudom, hogy a mai tizenévesek borotválják: elég a fszobába menni, és a rózsaszín borotvák ott sorakoznak!!!
Az biztos, de a világ nem áll meg!!! Akor is a XXI stzázadban élünk! És ÉN csak ismerem a gyerekeimet... Tûzbe merném tenni a kezem!!!Igaz, a szeksz soha nem volt tabu, egyik lányom sem a barátnõjétõl tudta meg hogy nem a góly hozza a gyereket. Márcsak azért sem, mert ahogy nõttek az volt az élsõ kérdés, hogy anya: szeptember, illetve október végén már nincs is gólya! De az elsõ menszesz sem egy traumaként lett megélve. Na mindegy... amugy meg beszéld meg a barátnõddel, sztem tetszeni fog neki is a dolog! A mai tizenévesek már általában borotválják, de lehet hogy Õ nem meri, mivelhogy mit szól a fiú! Bátran kezdeményezz, esetleg ajánjd fel neki a kölcsönös szõrtelenítést! Hidd el, nagyon izgató tud lenni!!! Sok sikert!!!!
A kérdező hozzászólása: Jó nagy port kavartam kérdéssel:D:D
Én nem mondom, hogy 15 évesen egy testileg, lelkileg felkészült lány nem szexelhet, a szex jó dolog, ha megfelelõ emberrel van az ember. És abban is igaza van a kedves Apukának, hogy tiltással nem sok mindent lehet elérni. A gond ott van, hogy a mai 15 évesek között több az olyan, akik teljesen éretlenek erre. A szex szerintem nem csak a testiségrõl szól és nem csak arról, hogy "nem szeretném az osztályban én utolsónak elveszíteni". Nem hiszem el, hogy ne lehetne megbeszélni egy 15 éves lánnyal, hogy ameddig nem érzi készen magát, ne tegye meg. És azt sem, hogy nem lehet felvilágosítani, hogy mibõl érzi, hogy valóban itt lenne az ideje rá. Vannak persze, akiknek az egy éjszakás kalandok is megfelelõek erre a célra, de sokakban elég mély traumaként jelenhet meg, ha így dobják õket. Ráadásul olvassatok csak el egy szexuálpszichológusi véleményt. 16 év alatt nem tartja érettnek a gyerekeket nemi aktusra. Elhiszem, hogy van pár százalék, ami kivételt jelent és szerencsések azok a lányok és szülõk. Azonban számomra megdöbbentõ, hogy egy apa a 15 éves gyerekében még nem egy gyereket lát, hanem egy nõt. Mondjuk persze érthetõ, hisz ennyi idõsen jött össze a feleségével. Csak tágabb körbe kéne gondolkodni és látni is kéne. Látott már kedves Apuka 13-15 éves fiatalokat? Akiknek a központi témájuk a szex? Nagy részüket a média tanította és kicsit sem a szüleik. Hogy lehetne bármirõl is fogalmuk? Az Ön lányai ezek szerint fel lettek világosítva. Az emberek azonban hajlamosak megfeledkezni arról, hogy nem mindenki él ugyanolyan jó körülmények között mint õk. Sõt a családok többsége itthon nem így él. Nincs meg köztük a kommunikáció. Egy 21 éves lány, aki nem bányarém, 3 éves boldog párkapcsolata van, fantasztikus szexuális élete, nem is prûd és diplomás képzésen vesz részt. Mégis korainak találja 15 évesen kialakuló szexuális kapcsolatok többségét.
Na, szval... Én vagyok az a bizonyos apuka. kõszõnõm az utóbbi egynéhány kommentezõnek! õk hozták vissza belám a nyarat! igy is kell , a sok begyepesedett meg menjen a .... Mégegyszer köszönöm! U.I.: miért csak azután irtatok, hogy egy kazal "ember" rámtámadt, és segítséget kértem? Na mindegy az a lányeg hogy van egy pár normálisan gondolkodó EMBER is a potálon!!!
Nem tudom mit foglalkoztok a sok alszent szerencsetlennel! Tisztan latszik, hogy a legtobb valaszolo valoszinuleg egy pupos banyarem, akinek meg baratja se volt soha, nemhogy egy egeszseges szexualis kapcsolata. Tizeneves koromban minden (nem volt regen) baratnom szuleiben pozitivan kellett csalodnom! Nem kezeltek tabu temakent a szexet, ovszert is mindig felajanlottak, hogy ha kifogyunk belole, akkor csak szoljunk! Nem tudom miert kellene visszamennunk az oskorba?! Annyira tulreagaljak egyesek az egesz szexualitast, hogy dobbenet. Miert hiszik sokan azt, hogy egy lany azzal - mondhatni - szivesseget tesz a fiunak azzal, hogy szexel vele. KONYORGOM! Mind 2 fel kivanja egymast, es kolcsonos az elvezet, akkor miert kell ezt igy felfogni? Szexelni jo, megfelelo korulmenyek kozott egeszseges, es veszelytelen dolog! Ezt csak azok nem fogjak fel, akiket meg sose elegitett ki valami "Casanova"...
Tisztelt Apuka! Én is apuka vagyok (41), csak nekem 2 lányom van. Korrekt és tök normális gondolkodású vagy, ne aggódj! A gyökereknek meg, akik "jól megdöngetik a lányodat", stb. hozzászólásaikat írták üzenem, hogy száljanak magukba, és ne álszenteskedjenek, urambocsá ne legyenek irigyek, mert nekik ez 15 évesen nem adatott meg (még az sem, hogy a normális szüleiktõl normális szexuális felvilágosításban részesüljenek)! Ha egy 15 éves lány, aki anatómiailag (és pszichésen is!) fejlett, és esetleg még a tök normális gondolkodású szüleitõl kellõ felvilágosításban is részesült, miért ne tehetné meg a kedvesével (nem egy türhõ barommal!) párnák közt kultúráltan? Jobb lenne a tiltás hatására, ha félrészegen egy disco wc-jében történne meg? Térjetek már észre! Idióták!
Nincs azzal gond, hogy Te már éltél szexuális életet az anno 15 éves nejeddel. Manapság azért már nem úgy megy, mint akkor sajnos. Hogy jóformán leéled az életedet 1 emberrel :S A mai fiatalok sokkal kalandosabban élik az életüket és nem hinném, hogy akivel most lefekszik, 20 év múlva is mellette lesz... De embere válogatja, na meg a felfogás.... 20/L
Na, akkor fussunk még egy kört... Igenis apuka vagyok, 3 lányom van:21-18-14 évesek! És igenis én lefeküdtem 1.5 hónap után, a mostani nejemmel! És mi van akkor? Azóta is eggyütt vagyunk, nincs itt semmi probléma. Attól hohy homokba dugjátok a fejeteket, a világ nem áll meg! K9önyörgõm: a XXI században élünk! Nem azt mondom, hogy 13-14 évesen szekszelni kell, de egy 15 éves fejlett, komoly gondolkodású lány igenis lefeküdhet a barátjával. Mégha ez sok embernek nem tetszik is. Természetesen tiszteletben tartom azok véleményét is, akik 18-20 évesen szekszelnek elõszõr. Igazuk van , nem maradnak le semmirõl. DE! Miért kell a másikat ócsárolni? És igenis, ÉN megengedtem a majdnem 16 éves lányomnak, hogy a fiuja itt aludjon. Vele közös ágyban... Miért ne? Ha dugni akarnak, akkor megteszik bárhol, máshol... Mi pl. dugdunk télen, szakadó hóban egy lõtéren! Akkor már inkább ágyban párnák közt, ráadásul van tisztálkodási lehetõség is. És nem vagyok egy falusi bunkó, érettségivel, és 2 szakmával rendelkezem. Tehát, lehet gúnyolódni, nem veszem fgelé a kesztyût. Részemrõl a vita lezárva.
A kérdező hozzászólása: Azé az már sok....:D
Hát jól kifogtad. Nekem is volt egy ilyen lány. Csak annyit tett meg hogy lenyírta de nem csupaszra. Amúgyse volt jó nõ szóval ott hagytam. nemrég meg még olyat is láttam aki a hónalját se borotválja. Tisztára visszamennek már egyesek a kõkorszakba.
A kérdező hozzászólása: 4 Hónapja élünk szexuális kapcsolatot.
borotváld le neki
15 éves kislányt akarsz rávenni, hogy borotválja, mert neked ez nem tetszik? jézusom. hova fajul ez a világ. 15 évesen dugni..szánalmas.
A kérdező hozzászólása: Mibõl Gondolod?Nem.
A kérdező hozzászólása: Pedig nem az a régi gondolkodású csaj.Egy nagyon szép lány. Neked meg apukáddal kellene lenned.
A kérdező hozzászólása: Hát Én csinálok:-)
De figyelj már. Ha valaki kérdezi hogy mióta éltek szexuális kapcsolatot akkor azt kell mondani hogy semmi közöd hozzá törõdj a saját dolgoddal. Nem kell fûnek fának az orrára kötni semmit.
4 hónap alatt nem tettél semmit az ellen hogy leszedje, akkor talán annyira nem is zavar :) /szerintem/
A tegnapi 22:28-as elõtt, le a kalappal! Nagyon büszke lehetsz magadra, a gondolkodásodért! Minden tiszteletem és megbecsülésem a Tiéd! Maradj, mindig ilyen okos és megfontolt!!! Egy fiú.
a 22:12-es tuti nem apa. Egy normális apa nem mond ilyet. Maradi..chh..én 15 évesen gondolom úgy, hogy tök gáz ennyi idõsen szexuális életet élni. Hát igen, már most több eszem van, szerencsére nem leszek elcseszett felnõtt.
Kedves Apuka! Te is lefeküdtél 1-2 hónap után a mostani nejeddel? Én 21 éves vagyok és a 15 éves kort nagyon korainak tartom. Persze, ha valaki szerelembõl van együtt a másikkal.. de a kérdezõn pl. ezt nem nagyon látom. Nem tudom TE mit fogsz szólni hozzá, ha a lányod 15 évesen megfekteti az elsõ jöttment.. és esetleg a felvilágosulatlansága miatt mondjuk terhes lesz. Lehet, hogy mondjuk Te felvilágosítanád rendesen, csak az a baj, hogy a mostani szülõk már olyan szabadon nevelik a gyerekeiket, hogy elfelejtik hogy bizony azok még gyerekek. A felvilágosításuk pedig szükséges lenne. Szánalmasak azok a szülõk, akik ennyire nem figyelnek oda a gyerekükre. Azok nem is szülõk, csak szaporodtak.
Kedves apuka! nem hinném, hogy örülne, ha a 14 éves lánya már nemi életet élne... Én 20 éves vagyok és eszem ágában nem volt 14 évesen szexuális életet élni, 18 évesen vesztettem el a szüzességemet. De most itt nem ez a legfõbb téma... 20/L
Bocs, természetesen 24!
Mi ez a nagy észosztás?! Miért ne élhetne nemi életet egy 15 éves lány?! Csak azért mert maradiak vagytok?! Elárulom: 47 éves apuka vagyok, 3 lány édesapja. A nejem 15 volt mikor összejöttünk. Ennek 26 éve. "4 éve vagyunk házasok . Tehát, ne osszátok az észt, fõleg hogy tinektek is kevés van!!!
mond azt neki, hogy olyat csinálnál vele, hogy ketté áll a füle, de ehhez le kellen borotválnia magát, mert útban van :) lány voltam
Én azóta szõrtelenítem magam, amióta kinõtt az elsõ szõrszálam XD Szerintem óvatosan vezesd rá. Szerintem még nem alakult úgy ki a"nõiessége". Idõvel változik ez. És jobban oda fog figyelni magára... :) 20/L
A kérdező hozzászólása: Nem tudom megsértõdne -e?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!