Találatok a következő kifejezésre: Hogyan van hogy az anal (17 db)

Melegek! Szórakozóhelyeken, ha épp alkalmi szex van, hogyan oldjátok meg az anált? Vagy ezt akkor kihagyjátok, és max orál lesz?

Gondolom senki sem koplal egésznap közületek egy alkalmi este kedvéért.Ha két fiú megkívánja egymást, és hirtelen szexelni akarnak,van anál?Vagy ha van, akkor zavar ha nincs kimosva a popó?

Legjobb válasz: Beöntés.

Beöntés.
Kérdezzed meg az eddigi partnereid. Egyszerûbb!
Engem már dugtak meg az útmenti erdõben, nem számított semmi. Amúgy meg ha valaki olyan helyen kívánok meg, elmegyünk panzióba vagy ilyesmi helyre és ott elintézzük amit akarunk. Amikor nem volt augusztusban szabad szálláshely, felhívta egy prostit. Elmentünk hozzá és elintéztük egymást, a kéjnõ addig olvasott valamit.

A "A rozsa vörös az ibolya kék, az anál vonaton nincsen fék"-nek hogy van az angol változata?

Halottam valahol, hogy van angol változata ami valami olyasmi lenne, hogy "The rose is red the violets blue on the anal train there is no brake" ami nem rímel.

Legjobb válasz: Nem törvényszerû hogy az eredeti is rímbe volt szedve: [link] "Prepare your anus The rape train has no brakes" "There are no brakes on the rape train" A fenti példa egy egyszerû átfordítás. A rape train esetén sincs versbe foglalás, viszont az egy létezõ mém, míg az Anal train nem. Csak kontextusba helyezik, hogy a Rape train hova érkezik.

Nem törvényszerû hogy az eredeti is rímbe volt szedve: [link] "Prepare your anus The rape train has no brakes" "There are no brakes on the rape train" A fenti példa egy egyszerû átfordítás. A rape train esetén sincs versbe foglalás, viszont az egy létezõ mém, míg az Anal train nem. Csak kontextusba helyezik, hogy a Rape train hova érkezik.
A kérdező hozzászólása: Kösz, kösz... ezentúl ezzel fogok csajozni :) xD
Inkább az eredeti változatát használd ha csajozni akarsz. Roses are red, Violets are blue, Sugar is sweet, So are you. If you love me, As I love you, No knife can cut, Our love in two.

Anál szex után még másnap is székelési ingerem van, ráadásul ha anál alatt belém is élvez, még másnap is folyik az ki belőlem. TI hogy vagytok ezzel?

kérem csakis olyanok válaszoljanak,akik tapasztalták, anált elitél?k válaszára nem vagyok kiváncsi.

Legjobb válasz: konyorgom! megirta hogy nem erre kivancsi amitte megint leirtal....miert nem lehet tiszteletben tartani a masik embertr? Ha meg nem tudod a valaszt akkor meg minek pattogsz itt a te hatsodrol van szo?!

konyorgom! megirta hogy nem erre kivancsi amitte megint leirtal....miert nem lehet tiszteletben tartani a masik embertr? Ha meg nem tudod a valaszt akkor meg minek pattogsz itt a te hatsodrol van szo?!
Ha szex után elmész wc-re, és hagyod kicsorogni, akkor másnap semmiféle kellemetlenséget nem fogsz tapasztalni. Nekem még soha nem volt kellemetlen érzésem miatta. A köpködõkre meg ne figyelj! Nem értem miért kell ítélkezni, meg fújjolni. Biztos õk is csinálnak olyat, ami másnak nem jön be! Na és akkor mi van! A szex arról szól, hogy örömet szerezzünk egymásnak, és kinek mi köze hozzá, hogy ezt miképp tesszük?
Azt mondja, "kiesik a szádból az étel?" Akkorát röhögtem XDXDXDXD
Anális sérülés A történelemben nem tudunk olyan messzire visszanézni, hogy ne találnánk nyomát az anális szexrõl írt feljegyzéseknek, ábrázolásoknak. Egyiptomban, a görögöknél, a rómaiaknál ismert szeretkezési forma volt, bár a zsidó-keresztény kultúrában sokáig tiltott vagy legalábbis szégyellnivaló formának számított. Az anális közösülés kétségtelenül nem veszélytelen, nagy odafigyelést igényel – még a nemi úton terjedõ betegségeket leszámítva is. Ha ugyanis a behatolás síkosítás nélkül történik, az együttlét többféle károsodással is járhat. Ilyenkor megsérülhet a végbélzáró izom, jelentkezhet bélnyálkahártya-sérülés, bevérzés is. Az anális érintkezés kapcsán fontos még felhívni a figyelmet arra a tényre, hogy a rendszeres igénybevétel maradandó elváltozásokat is okozhat. A szexnek csupán egy kiegészítõ, ritkán használandó formája kell hogy legyen, hiszen az izmok, szövetek a rendszeres igénybevételtõl meglazulnak, kitágulnak, ez pedig széklettartási problémával jár.
Nekem utána volt ingerem, és igen, elég kellemetlen, hogy folydogál kifele. Nem sokszor került sor análra, és bõven elég is volt. Nem mondom, nem vállalnám be, olyannal akit szeretek, és õ is, és nem elvárja, csak kísérletezgetünk, de tény és való, van egy másik lyuk, inkább oda, ha lehet. A végbélnyílás nem erre van kitalálva, nem hinném, hogy hosszútávon egészséges.
azt a rohadt [email protected] idióta tudatlan hülye eget. senki sem fog beszarni az anál szextõl.még évek mulva sem. hány pornó szinésznõröl tudtok aki jövet-menet összeszarja magát az utcán? és az orális szextõl mi lesz? kiesik a szádból az étel?
Senki sem lett leugatva. De sokan írják, hogy nem jó, akkor meg minek csinálni. Hát de ugye azt szokták mondani hogy "nagy az Isten állatkerje...."
Azért van ilyen problémád, mert nem oda való. A segged nem arra való!! De ha neked ez okoz örömet, akkor viseld el. Meg évek múlva ne csodálkozz, ha nem tudod visszatartani a székletet, mert kinyúlik.
Én csak azt nem értem, hogy gumi nélkül? Nekem semmi bajom az anállal, de gumi nélkül soha nem csinálnám...
Különben meg mindenki azt csinál amit akar!!
Anál sex csak gumival!!!!!!
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:04 Ehhez csak annyit fûznék hozzá, hogy mellplasztika elterjedésében sem annak van szerepe, és nem az van hangoztatva, hány balul elsült, majdnem örök életre elbasztott cickók vannak, és nem elsõsorban esztétikailag, hanem egészségügyileg. A rákos megbetegedésekrõl nem beszélve. És akkor újabb vágás, szövet sérülés, hablablablabla. Ezekrõl, a negatívumokról, úgy általában nem igen tesznek említést. Anál szex meg ok nálam, de csak ha nem elvárás. Ugyanennyi erõvel, fiúknak a fenekébe is lehetne turkálni, és annak lehet több értelme lenne, mert van egy izgatható prosztatájuk. De az már fúj, és h az õ seggükbe senki nem turkáljon. Ahham, csak a nõk álljanak mindig szolgálatkészen..
Ha kifolyik a seggedbõl, akkor dugj fel egy tampont, ha már egyenértékû a hüvelyeddel. :) )
pasik dugjátok a seggeteket:)
Majdnem így. Kb 24 óra kell, h visszaszükülj (ekkor tud a széklet megfelelõen mozogni) Ezek segíthetnek: Anális szex elött 1) ürítsd ki a székleted 2) öblisd ki magad (így, ha egészséges az anyagcseréd, legközelebb 24 óra múlva lesz ingered is meg székleted is) 3) táplálkozz úgy, h ideális legyen a székleted (egyél pl. zabpelyhet és igyál hozzá sok folyadékot) és akkor ez könnyen megy Mindkét helyen (elõl, hátul) tárolódhat a sperma 1 napig is. Üritsd magadból tudatosan. Erõsitsd meg a PC izmokat, így semmi nem folyik ki, ha te azt nem akarod. DE, én azt javaslom, popsiból inkább kint élvezzen (higénikusabb számára és élvezetesebb számodra). Remélem tudtam segíteni.

Lányok! Mi van a pasikkal, hogy ennyire rá vannak gerjedve mostanában az anál szexre?

Legjobb válasz: megengedné neki az anált,mert annyira szereti..... kimaradt :)

A kérdező hozzászólása: megengedné neki az anált, mert annyira szereti..... kimaradt :)
a porno a hibás, én már csak ilyen filmet nézek meg, 30 vok de 15 éves korom ota ezt nézem, punci engem sem izgat fel annyira
Én azt mondom, aki élvezi, az tegye azt, pont nem érdekel, de ha belegondolunk nem a pasikkal van a gond, mert amire nincs kínálat, arra nincs kereslet. Mert ugye hiába lenne kereslet, ha nincs kínálat.
A kérdező hozzászólása: ma 23:32 oké :)
9-es voltam és LÁNY :)
A kérdező hozzászólása: pl itt is azért elég érdekes, hogy egyperces különbséggel a két pontozatlan válaszolónak milyen egy a véleménye :D
A kérdező hozzászólása: nem tüntetek, a pornó nem érdekel azt nem szeretem, ha próbának meggyõzni, hogy milyen élvezetes, meg úgyse fog fájni, kellemes lesz...stb ba+ te honnan tudod pasi létedre? épp az elõbb dugtak se..be? :D na meg még azt szeretem (egyszer direkt le is buktattam egy ilyet, nem tudom meg van e még az a privát üzi)hogy csaj, õ mennyire szereti az anált, meg neki ez iszonyat élvezetes (másik kérdésben rám ír pasiként, ugyanaz a felhasználó név....) Szóval pont a pasik (némelyik, és nem tudom pl ezt se, hogy mire jó) tüntetnek az anál mellett
Valójában nincs semmi gond az anális szexszel, én is azt hittem soha nem fogom csinálni, 27éves vagyok és a mostani párommal próbáltam elõször. Nem volt betervezve, így alakult, elõször fura volt, de gyengéd volt, szerintem lehet élvezni is, ha valaki bízik a másikban és el tudja engedni magát ami nagyon fontos. Viszont erõltetni nem szabad, mert azzal nem fog semmit elérni, ez a része a szexnek a biztonságérzeten alapul szerintem és ha erõlteti bárki , akkor hogy várja el a másiktól, hogy élvezze? Tehát szerintem jó lehet, ha mindkét fél akarja.
Nekem bejön az anál, semmi gondom vele... 17/L
Én is pont nemrég gondolkodtam el ezen, amikor neten olvasgattam mindenféle hülyeséget errõl, és ez tényleg nem normális. Én is úgy gondolom, hogy a pornó a hibás, de ha egy pasi normális és van egy csöppnyi esze, akkor nem erõlteti az ilyet, és nem hiszem, hogy bármivel is jobb lenne nekik ott, mint ahová eredetileg való a micsodájuk. Ja, az a magát heterónak való... valószínûleg szegényke még nem jött rá, hogy tévedésben él. Ez a tüntetés meg hülyeség, minek tüntessek? Ha nekik az kell, akkor tessék menjenek aztán keressenek olyat, akit mindennap seggbe b***hatnak, már bocsánat. Egyszerûen nem kell foglalkozni ezzel a sok idiótával, ennyi.
Túl sok pornót bámulnak.. Amúgy ja nem is rossz ötlet, kampányolni kéne az análos pornók ellen :DD
aki seggre megy az nem tudja a kreszt, minden luknak megvan a feladta amire való :) a fenék az egyirányú
Ebben a vicc hogy nem sok különbség van nekünk "normál" meg anál között :) F
Azt is sokan mondják, hogy az a lyuk nem arra való, hát a szájunk sem arra való, hogy csak a sok sz*r jöjjön belõle, de mégis így van.
na vajon a pornófilmek hatása menj és tüntess az anál filmek ellen
Neked meg gratulálok, hogy az egész életedet a pornó körül forog -.-

Hogy lehet, hogy IWIW-en, vagy Facebookon rettentő jó csajoknak a 80%-ánál az van kinn, hogy egyedülálló?

Szerintem ez valamiféle n?i taktikázás része lehet.

Legjobb válasz: Szerintem egyszerûen hülye vagy:) Mind kettõ nagy hülyeség.Esetleg ha van valakije akkor is minek azt szétkürtölni és az idegeneknek is tudni. Nem tartom magam húde szépnek mások véleménye meg marhára nem lényeg de én csak akkor rakom már ki ha komoly a dolog.Ha csak pár hónapja vagyunk együtt még nem.

Szerintem egyszerûen hülye vagy:) Mind kettõ nagy hülyeség.Esetleg ha van valakije akkor is minek azt szétkürtölni és az idegeneknek is tudni. Nem tartom magam húde szépnek mások véleménye meg marhára nem lényeg de én csak akkor rakom már ki ha komoly a dolog.Ha csak pár hónapja vagyunk együtt még nem.
Te vagy az elsõ kérdezõ aki megválaszolta a saját kérdését.Látod, tudsz te ha akarsz.
Van aki nem állítja át. Nekem van ilyen ismerõsöm. Am. más verziót nem tudok.
valóban vannak iylen lányok .. de szerintem többségük vagy olyan mint amit a második válaszolo irta vagy tényleg nincs barátjuk nem kell mindig a rosszat látni a lányokban;)
háátt bizti vannak olyan csajok is, akikre te gondolsz..dee sztem ez nem teljesen így van ahogy leírod..attól még h vki jól néz ki és jó csaj az még nem jelenti h már akkor tuti van pasija is..mellesleg ha lenne is..minek kéne szétkürtölni..és magánügy h a "mézesmázaslevelekre" mit válaszol;)
mert akkora ribancok h már senkinek se kellenek:)
nekem, és barátnõmnek is mindenhol az van h egyedülálló. 4 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt élünk, aki ismer, azt tudja, hogy õ az én barátnõm, és én pedig az õ barátja vagyok. másnak miért kellene ezeket tudni?
Én egyetértek a kérdezõvel :D
mert mi a fészbuk meg az iwiw, meg a myvip? mióta tartozik az egész településre meg a távoli ismerõsökre h az illetõnek van e társa, vagy nincs? amugy meg szerintem a mai idõkben büszkék a lányok nagyrésze arra ha van barátja, szóval simén kirakják ha kapcsolatban vannak! nem kell mindig a dolgok árnyaltabb oldalát nézni! mi van ha egyedülálló?meg mi van ha nem? ha bejön valakinek a csaj , akkor így is úgyis fog neki irogatni meg bókolni... ha mindenki kitenné h kapcsolatban van , és csak 20%nak lenne kint h egyedülálló, akkor meg mi lennénk a ribancok akiknek barátja van??? álljonmár meg a menet:/
arra nem gondoltál, hogy talán csak egy normális pasira várnak, akit nagyon nehéz megtalálni?! Fõleg ha ilyeneket képzelnek róluk, mint amiket te hordasz itt össze. Nehéz olyan srácot találni aki kedves okos jól néz ki és igazán szeret minket, szóval ha gondolod mindenki akinek nincs pasija egy ku*va remélem nincs barátnõd, vagy ha igen sajnálom õt...
Tudsz neveket mondani? 16/F
16.28 -teljesen egyetértek:) és egyébként, ha egyedülálló vagyok és elmegyek bulizni, mért fáj az ha ott találkozom valakivel?!lehet h te ronda vagy és ezért szarunk az olyanokra mint te...de attól még nem vagyunk kur*ák...

Az anál szexnél, hogy nem lesz székletes a pénisz? Van valami trükk vagy hogy van ez?

Legjobb válasz: Tényleg lehet olyan. És azért szokták pont sokszor mondani, hogy gumiban ajánlatos, mert nagy a fertõzésveszély (fiúra nézve). Sima irrigátor, kapható patikában, szexshopban. De lecsavart zuhanyrózsa is megteszi. Bár én ezek utána is csak gumival engedném a barátomat közelíteni, mert félek, hogy nem tudom maximálisan tisztára öblögetni, nehogy valami baja legyen :)

Vízsugárral ki lehet mosni, de akkor is kell gumit használni!
Részemrõl annyi, hogy egy felelõtlen éjszaka után futotta bele ilyenbe, minden elõkészület nélkül, és sajnos elõfordult, hogy barna lett a kupak, iszonyat rossz érzés, fél órán keresztül sokkos állapotban csutakoltam magam a fürdõben. Tehát csak egy jó tanács, nagyon mélyre nem szabad tolni, mert ott már belemászol az okosságba, és nem is részletezem tovább, ejj kellemetlen volt ám nagyon. 20/F
Tényleg lehet olyan. És azért szokták pont sokszor mondani, hogy gumiban ajánlatos, mert nagy a fertõzésveszély (fiúra nézve). Sima irrigátor, kapható patikában, szexshopban. De lecsavart zuhanyrózsa is megteszi. Bár én ezek utána is csak gumival engedném a barátomat közelíteni, mert félek, hogy nem tudom maximálisan tisztára öblögetni, nehogy valami baja legyen :)
nem kell komplett beöntõ cucc (mint amit kórházban használunk) veszel egy sima hüvely irrigátort, ráírod, hogy ezt popsisnak használod, sima lengyos vízzel kiöblted. Szerintem sex boltban is lehet kapni de szerintem drágább.
Dehogynem tud székletes lenni, a belek falát az ember nem tudja papírtörlõvel kitörölni, csak a külsõ részt. A pornófilmekben is meg a valóságban is a gyakorlottak úgy csinálják, hogy szex elõtt beállnak a kádba és beöntést csinálnak maguknak. Házilag nem nagyon ajánlatos csinálni ilyet, de aki tudja pontosan hogyan kell, nem tud ártani magának ha nem csinálja sûrûn. Ne kérdezd hogyan csinálják mert fogalmam sincs, csak azt tudom hogy így oldják meg. Ha valaki nem akar ilyet még mindig ott van az óvszer használata. Pornófilmekben erre nincs nagyon lehetõség mert nem elég látványos és muszáj a beöntést megcsinálni.
igen a sima irrigálóval lehet öblíteni, és gyógyszertárban lehet kapni és tök normális dolog, ha vesz valaki egyet, semmi ciki. persze nem kell napi szinten csinálni, mert az tényleg nem tesz jót.
én simán zuhannyal szoktam kiöblíteni....lecsavarom a zuhanyrózsa fejét, beállítom a hõfokot és egy gyenge sugarat, és azzal...
Hát hogy nektek nem fordul ki a gyomrotok ??? Milyen szexi .... jó kis szex elõtt egy beöntés, jaaa, tudja fene, én maradok akkor a hagyományosnál.
A pénisz nem ér el odáig ahol a széklet van.Ha csak nem ugrasz fel a wc-rol közben és tolja beléd valaki.:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: köszi...
A kérdező hozzászólása: Áh, és a végbél fala az nem szokott olyan lenni?
A kérdező hozzászólása: :D:D:D Kösz!
gumit mindig kell használni!!!!!!mert apszolut tiszta sosem lesz tele van bacikkal, ..én sose csinálnám:S

Hogyan van az hogy az anal sexnel nem lessz fekalias a futykos?

Legjobb válasz: A pornófelvétel elött kimossák. Ott azért nem. A mindennapokban meg vagy igen, vagy nem. A végbél valójában csak nemsokkal a székelési inger megjelenése elött töltõdik fel teljesen. Máskor jórészt üres. A bélfal meg egyébként is úgy van kitalálva, hogy arra ne tapadjon fel a matéria. Azaz ha elötte nemsokkal volt wc-n a lány és a férfi nem bõdületes méretû, akkor nem ér a vége bele az anyagba. Ilyen egyszerû. :)

A pornófelvétel elött kimossák. Ott azért nem. A mindennapokban meg vagy igen, vagy nem. A végbél valójában csak nemsokkal a székelési inger megjelenése elött töltõdik fel teljesen. Máskor jórészt üres. A bélfal meg egyébként is úgy van kitalálva, hogy arra ne tapadjon fel a matéria. Azaz ha elötte nemsokkal volt wc-n a lány és a férfi nem bõdületes méretû, akkor nem ér a vége bele az anyagba. Ilyen egyszerû. :)
De az lesz, ha már várakozik ott valami, de azt az érintettnek kell tudnia (zuhanyzás alatt ellenõrizni kell)
Ki szokták mosni elõtte...
:DDDDDD
mosd ki a segged fosás után XDXDXD.....No Comment
XD XD XD XD XD Ez jó kérdés XD XD XD XD
Ugy hogy, analis sex elott a parodat kuld el a wc-re. Vagy lehet beontest vegezni, az meg tisztabb.

A melg passiv sracok mert elvezik ha seggbe rakjak oket? A aktivokat ugymond me ertem mit elveznek de a passzivokat nem sok no nem is szerei az analt a passziv meg igen hogy van ez?

Legjobb válasz: Az a bizonyos kijárat.Amit õk bejáratnak is használnak.Teli van érzékelõ receptorral.Szóval nekik is élvezetes. Ráadásul ha a behatoló mélyre hatol izgathatja a prosztatát is ami szintén fokozza az élvezetet

Az a bizonyos kijárat.Amit õk bejáratnak is használnak.Teli van érzékelõ receptorral.Szóval nekik is élvezetes. Ráadásul ha a behatoló mélyre hatol izgathatja a prosztatát is ami szintén fokozza az élvezetet
Sok nõ meg nagyon is szereti az anált, na melegben õk a passzívok :) és igen, férfiaknak ott van a prosztata (nem kell mélyre hatolni, póztól függõen kb. 5-10 centi ha bemegy, az bõven elég). Van, aki el is élvez, miközben dugják, anélkül, hogy egyáltalán hozzáérne a farkához. Egyébként sem feltétele a szexuális kapcsolatnak az, hogy élvezz. Pl. orálszexnél, aminek heterók és melegek, férfiak és nõk egyaránt hódolnak, is csak az egyik fél élvez, a másik inkább örömét leli abban, hogy a partnerét kényezteti.
Igazad szóltak ez elõttem írók, de ez semmit nem ad vissza szinte a valóságból, továbbra sem nagyon tudod, mit élveznek az análban a passzív srácok. Szóval ha úgy gondolod, írj és megfarkallak :) Aztán eldöntöd, milyen :) F/21
az anális szexet nem csak a meleg férfiak élvezik, hanem a heterok is... ne félj megélni a szexualitásod.

Miért van az hogy az anal egy 20 percig kellemes nagyon élvezetes utána meg egyszerűen nem érzelmezem már és fáj is?

18/l

Legjobb válasz: Nekem is fáj 20 perc után, de ez szerencsére ritka mert jó fenekem van és hamar eléveznek a pasik :P 25F

Nekem is fáj 20 perc után, de ez szerencsére ritka mert jó fenekem van és hamar eléveznek a pasik :P 25F
Mert elfárad a segged. A vagina is ugyanúgy fáj egy idõ után, még ha nem is 20 perc után.
Száraz? Túl sok dörzsölés érte? Ilyesmik
Az kijárat, nem be.
reménytelen vagy kérdezõ
miért akarsz a kakira élvezni?
Ennek mi értelme van?
Biztos akad néhány lány, abból a pár milliárdból..
Spartacus, takarodj a facebook elõl, épp csatázol, ba.sszameg!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!