Találatok a következő kifejezésre: Hogyan valljak egy (38 db)

16 éves lányok! Hogy valljon egy fiú szerelmet? Vagy ne is valljon csak cselekedjen? Séta után csók? Vagy előbb megfogni a kezét?

17 éves fiú vagyok és teccik egy lány és már beledöglök annyira szeretem és nem bírom tovább de tökéletesen akarom elmodani neki :)

Legjobb válasz: Lehet, hogy ez csak felénk van így, de ha a srác szerelmet vall a lánynak, a lányok többsége inkább megijed valamiért :DD Szóval szerintem is inkább cselekedj.. :D Hidd el, észre fogod venni, ha õ is akarja. Lehetne úgy, hogy hazakíséred, és a végén pedig szép lassan megfogod a kezét (nézed mit reagál, ha tetszik neki, akkor folytathatod), aztán közeledsz felé és ha látod, hogy õ is szeretné, akkor megcsókolod :)

Lehet, hogy ez csak felénk van így, de ha a srác szerelmet vall a lánynak, a lányok többsége inkább megijed valamiért :DD Szóval szerintem is inkább cselekedj.. :D Hidd el, észre fogod venni, ha õ is akarja. Lehetne úgy, hogy hazakíséred, és a végén pedig szép lassan megfogod a kezét (nézed mit reagál, ha tetszik neki, akkor folytathatod), aztán közeledsz felé és ha látod, hogy õ is szeretné, akkor megcsókolod :)
Homo proponit, Deus disponit.Ember tervez, Isten végez. A csókot én a randi végére hagynám, így, ha rosszul sülne el, nem lenne annyira kellemetlen.21/F
nem tudod elbaszni ha oszinte vagy. ;) sztem fogd meg a kezet elbucsuzasnal nezz melyen a szemebe egy lassu edes csok es a homlokotok felig egymasnak tamasztva... suttogd neki h szeretlek... sztem. mert igy van lehetosege szavak nelkul es ciki helyzet nelkul leallitania ha neki nem ez a tokeletes alkalom. drukkolooook
22:27 (Y)
Ez nem papírforma. Nem sablon szerû, mert lehet hozzá másképp jön össze mint mással. Nem tudhatod mi lesz és ebben ez az izgi része, vagyis a szerelen kialakulása. Ne olyan legyen mintha hátra dölnél a fotelben. Történjen meg aminek kell:) Hidd el sokkal jobb lesz, ha nem kalkulálod ki a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek :) De gec!re félek mert nem tok csókolni :$$$$$$
Én is azt tudnám tanácsolni, hogy legyél õszínte és ne tervezgess annyira. sokkal jobb ha hagyod történni a dolgokat. lazulj el élvezd ki , hogy a közeledbe van nézz sokszor a szemébe. de szerinetem ha elöször mentek ki így kettesben nem kéne olyat mondani, h szeretlek! Mert ez egy erõs szó. Én ettõl a szótól valszószínû megilyednék az elsõ találkozásnál. Ha viszont jól reagál a kéz fogásodra. akkor öleld meg a séta végén és ha azt is viszonozza nézz a szemébe és csókold meg! ennél jobbat nem tudok tanácsolni! sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: Ez nem az elsõ talizás !!!! 1 éve ismerem..
Csókolózni nem kell megtanulni az jön magától. Tényleg

Hogy valljak egy fiúnak szerelmet? (NAGYON FONTOS! )

Segítsetek, el?re is köszi :)

Legjobb válasz: Nem feltétlenül szerelmet kell vallani :) szemébe nézel és megkérded: Szerintem lehetne köztünk több is mint barátság, mert én sokkal többet érzek irántad mint egy átlag barát iránt és eltudnék veled képzelni egy hosszu boldog kapcsolatot :)

Nem feltétlenül szerelmet kell vallani :) szemébe nézel és megkérded: Szerintem lehetne köztünk több is mint barátság, mert én sokkal többet érzek irántad mint egy átlag barát iránt és eltudnék veled képzelni egy hosszu boldog kapcsolatot :)
Szerintem ne tedd! Inkább szemezz vele, használj nõi praktikákat, hogy felkeltsd afigyelmét, és ha akar valamit, majd akkor õ tesz valamit, vagy segíts neki. de szerelmet nem neked kel vallanod. fõleg nem az elején. Már bocs ha jól értem, még csak szeretnéd, hogy legyen valami köztetek. :-)
Próbáld a tudtára adni burkoltan (ha elég intelligens hozzá persze xd) és ha tetszel neki és fogta hogy mit akarsz akkor majd lépni fog.
kérdezed tõle hogy lehet e vmi köztetek de ezt se konkrétan hanem tapogatózz vagy ha ismered a haverjait és van olyan akibe megbízol kérdezd meg tõle!!! Az én barátomról tudtam h nem mer kezdeményezni egyéb okok miatt ezért én léptem azóta is együtt vagyunk!! (:
leginkább sehogy. elõbb inkább próbálj meg a közelébe kerülni, kipuhatolni hogy van-e barátnõje stb...
cumizd le :D

16 éves lányok! Hogy valljon egy fiú szerelmet nektek?

Mit várok el ? azt,hogy megcsókoljon,vagy valja be ?

Legjobb válasz: Az utolsó gusztustalan.. de sajnos igaz.

Az utolsó gusztustalan.. de sajnos igaz.
Ez hülyeség ha már megcsókolja akkor utána mondja el hogy szerelmes belé :D
Hát hívd el, hogy találkozzatok, elõször csak beszélgessetek, majd csókold meg és célozgass, hogy mennyire hiányzott, vagy jó újra látni, milyen szép a mosolya. És ha úgy érzed adott a perc és a pillanat mondd el neki. (:
írj verset az olyan romantikus...nekem nagyon tetszene:P én nem ilyednék meg ha egyenesen megmondaná valaki akkor sem...de ez egyénfüggõ;) 16/L
A falhoz állítod fegyvert a fejéhez és "valld be".
nem kell mondanod nekik semmit hagyd hogy Deák Ferenc beszéljen helyetted :D
Hát ez a Deák milyen igaz. Bmw x6 vagy x7 kell amit megtúráztatsz aztán belenézel a visszapillantóba és a hátsó ülésen lesz 3 szõke csaj:D
Írj verset.
Hát amíg nem tudod biztosra, hogy tetszel-e neki, szerintem ne nagyon gondolkozz a csókon. Mert én, ha a fiúkra gondolok akik mostanában megkörnyékeztek, akkor nagyon nem örülnék neki, ha egyszercsak lekapnának. Inkább csak mondd meg neki, hogy szereted, vagy puhatolózz! :) A tinilányokat nagyon egyszerû kiismerni. 16L
hát ha nekem egy fiú verset írna a képébe röhögnék, mondjuk én nem vagyok ilyen nagyon romantikus alkat, de hát kinek mi.:D egyszerûbb ha elhívod valahova, aztán az úgyis adja magát. 16L
eléállsz szemébe nézel és megmondod utána megkérdezed járna-e veled
Azt te csak hiszed!


Hogy kell egy lánnyal úgy beszélni, hogy ne valljak egyértelműen szerelmet, de felkeltsem az érdeklődését magam iránt?

Nincs kiszemelt lány, de 18 éves vagyok, nem volt még barátnőm, meg elég bátor ember vagyok, sokmindent megcsinálok, meg állítólag külsőre sem vagyok reménytelen, de egyszerűen a lányokhoz nem értek. Mostanában elkapot ez az érzés, hogy jó lenne egy barátnő, de azt sem tudom, hogy merre keressem. Társkereső nem megoldás, mert azt azért nem szeretném, de jó lenne valami eredmény is. Tudom, hogy nem válthatom meg egy kérdéssel egy világot, de hátha van valakinek valami jó ötlete, amit el lehetne sütni. Talán 1 lány van, aki a viselkedésével azt mutatja a többi haverom szerint, hogy bejövök neki, meg ő is bejön nekem, de a nyáriszünetben nem nagyon találkozunk, hacsak nem kezdeményezek én és tartok attól, hogy ha nem jönne össze, még 1 évig osztálytársak leszünk és nehéz lene az élet mind2nk számára. Hogy tudnám rávezetni, hogy ne kellen egyértelmű utalást tennem, csak úgy, hogy tekintse annak, aminek akarja. Ha akarja, baráti gesztusnak, ha meg úgy akarja, akkor úgy hogy közeledni próbálok felé. Elég hosszú lett, de bízom a türelmes és tapasztaltabb emberek segítségében. Köszönöm előre is, ha valaki válaszol.

Legjobb válasz: Fel akarod kelteni a figyelmét? Mond meg neki ,hogy van egy ferrárid meg egy 25 centis farkad. tuti siker.

Fel akarod kelteni a figyelmét? Mond meg neki , hogy van egy ferrárid meg egy 25 centis farkad. tuti siker.
A kérdező hozzászólása: Egyik sincs, ami ha kiderül, záros határidõn belül repülnék. 1.t már tudja, hogy nincs, mert 3 éve oszt.társam, a 2. meg úgyis kiderülne, de ettõl nem csábulna amúgy sem el. Más lány meg hiába dõlne be (nem dõlne, mert ahogy meglát, látja hogy nem márkás cuccaim vannak), ott is gyorsan kiderülne az igazság. De akár poénosan mondva még jól is elsülhet.

Hogy valljam be egy lánynak h szerelmes vagyok belé?

Már nagyon sok ideje ismerem és attól félek h lehet rá megy a barátságunk.

Legjobb válasz: Igy: egy életed, egy halálod, és egy szuszra végig mondod neki.

Igy: egy életed, egy halálod, és egy szuszra végig mondod neki.
Szeretlek! ennyi
Sehogy. Még ha amúgy tetszel is neki (amire minimális az esély, ha barátok vagytok), akkor is elijesztenéd vele. Ha mindenáron próbálkozni akarsz nála, többre mész azzal, ha egy alkalmas pillanatban lesmárolod.
3-asnak nincs igaza. Ha õ is szerelmes beléd, vagy bejössz neki akkor van rá esély. Ezt viszont mi nem tudjuk, ezt csak te látod rajta. Hívd el valami romantikus helyre, és mond meg neki, hogy szereted.
Mondom mit csináljál. Áthívod magadhoz, elõtte persze kitakarítottál, és neki állsz 7 fogásos vacsorát csinálni, közben mindenhol illatosított gyertyák vannak. Háttérben szól a Ghost zenéje.

(Válaszok? ) Van egy gondom. Szerbiai vagyok, de magyarul beszálek és kicsit tudok szerbül is. Szóval van egy szép, helzes, okos, csinos lány aki szingli. Õ viszont szerbül beszél és tud egy picit magyarul. Hogyan valljam be neki, hogy szeretem?

Van egy gondom. Szerbiai vagyok, de magyarul beszálek és kicsit tudok szerbül is. Szóval van egy szép, helzes, okos, csinos lány aki szingli. Õ viszont szerbül beszél és tud egy picit magyarul. Ez gond? Szeretem őt nagyon és be is valottam neki,csak nem tudom hogyan kérdezzem meg tőle,hogy lenne-e a barátnőm...És itt van a nyári szünet,és félek,hogy őszig elveszitem..Segitsetek!!12F ő meg 12-13 lány???

Legjobb válasz: Hatalmas és rasszista provokáció a szerbiai magyarokkal szemben. Na takarodjál.

Hatalmas és rasszista provokáció a szerbiai magyarokkal szemben. Na takarodjál.
S még az idén akarod feleségül venni, vagy csak jövõre?...
Здраво! Да ли желите да имате секс?
Az utolsó elég érdekesen keveri a dolgokat...(fordítás:Szia, akar maga szeretkezni?)
Mond neki: Minyá závut huj!
A kérdező hozzászólása: B**i [email protected] csicskak vagytok mind..nem tudtok normalisan valaszolni??
Guten tag! Du bist warm?
Akkor barátkozz vele szerbül, kerülj közel hozzá és kérdezd meg.
Acht, du bist warm?

Hogy valljak szerelmet egy lánynak? Bővebben lent

Tehát van egy lány én 7.-es (14 éves) vagyok õ 6.-os (nem tudom hány éves)

Legjobb válasz: Amikor én ennyi idôs voltam ( kb 12-13 éves, mint az a lány), nagyon megijedtem, amikor ezt mondta nekem egy nyolcadikos (14 éves ) fiú. Azután el is kerültem. Ha gondolod, elmesélem, miért. Hagyd, hogy elvarázsolja ôt a személyed. Tényleg nem jó csak úgy odamenni. Legalább hívd el beszélgetni, és minimum a második hosszabb beszélgetés után mondd meg neki, mit érzel. Nagyon szép dolog tôled hogy lépsz, dícsérendô!;) 15/L

Amikor én ennyi idôs voltam ( kb 12-13 éves, mint az a lány), nagyon megijedtem, amikor ezt mondta nekem egy nyolcadikos (14 éves ) fiú. Azután el is kerültem. Ha gondolod, elmesélem, miért. Hagyd, hogy elvarázsolja ôt a személyed. Tényleg nem jó csak úgy odamenni. Legalább hívd el beszélgetni, és minimum a második hosszabb beszélgetés után mondd meg neki, mit érzel. Nagyon szép dolog tôled hogy lépsz, dícsérendô!;) 15/L
Szeretni úgy lehet, hogy ismered valamennyire. De ha a korát nem tudod, az azért elég durva... alap dolog lenne, abszolút általános, normális dolog. Neked inkább TETSZIK, mintsemhogy szereted!
A kérdező hozzászólása: Szerintem én tudom mit érzek és nem te
A kérdező hozzászólása: Akkor inkább nézzük úgy hogy ismerem és a korát is tudom csak nem akarom megosztani Na akkor ez alapján kérném a válaszokat
Nem akarom letörni a lelkesedésed, meg ez pozitiv dolog, hogy lépni akarsz. Csak óvatosan, mert szerintem te is megijednél valaki úgy egyszer csak odamenne hozzád, hogy "Szeretlek, fülig beléd vagyok zúgva!".
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Nem szeretném hogy szófogadatlannak tûnjek de én már nembírom tovább ezért megteszem.... Tényleg köszönöm az eddigi válaszokat

Jó öreg kérdés hogyan valljam be hogy kedvelem és hívjam el egy randira?

Na szóval van egy gyönyör? szép lány általánosban ugyan abba az osztályba jártunk és én azóta bele vagyok zúgva akkor nem mertem megkérdezni mert járt valakivel de most szabad és én nekem ez az utolsó esélyem hogy elmondjam mit érzek iránta mert koleszba fogok járni.

Legjobb válasz: hát nem tudom, szerintem jobb, ha van valami "program", valami cél. mondjuk pl. épp most nyílt egy új hely és ki kell próbálni, vagy "menjünk fagyizni", vagy tényleg valamit csináltok együtt. Az, hogy menjünk, üljünk le beszélni, nekem kicsit ijesztõ is lenne :) Meg te is kevésbé jössz zavarba, ha csak úgy beleszõheted a beszélgetsébe, amit akarsz, és nem az az "elvárás", hogy na, mondd, mit akarsz.

hát nem tudom, szerintem jobb, ha van valami "program", valami cél. mondjuk pl. épp most nyílt egy új hely és ki kell próbálni, vagy "menjünk fagyizni", vagy tényleg valamit csináltok együtt. Az, hogy menjünk, üljünk le beszélni, nekem kicsit ijesztõ is lenne :) Meg te is kevésbé jössz zavarba, ha csak úgy beleszõheted a beszélgetsébe, amit akarsz, és nem az az "elvárás", hogy na, mondd, mit akarsz.
hívd el sétálni, beszélgetni tudd meg mit szeret vidd el mozizni....
A kérdező hozzászólása: õ 16 lesz én pedig 16 vok
Én is csak azt tudom mondani amit elõttem írtak. Hívd el sétálni. Csendes nyugodt hely pl. egy park ahol legtöbbször vannak padok is, ahova le lehet ülni és lehet beszélgetni. Többi már rajtad múlik.
A kérdező hozzászólása: Ez igaz de azis fura ha csak úgy elhívod fagyizni és miközben nyalakodsz elkezded hogy igazából szeretem meg minden és nem e járnál velem meg minden
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: kösz én igazából egy nyugis helyre gondoltam ahol le tudok ülni és beszélni
A mozi a lehetõ legbénább ötlet elsõ randira, bocs. ha valaki elhív, akkor _vele_ kellene tölteni az idõt, beszélhetni, kajálni, sétálni, akármi. Nem kukán ülni és filmet nézni. Kérdezõ, a legrosszabb az, ha utána majd évekig törheted a fejed, hogy kihagytál egy lehetõséget. ha egyszerûbb, ne azzal kezdd, hogy bevallod, hogy kedveled, hanem hívd el valahova. Valami olyasmit csinálni, amit õ is szeret. Aztán majd meglátod, hogyan alakul.
A kérdező hozzászólása: köszike de a mozi nem jön be mert itt elég szar mozi van a városban de sétálni már hívtam és sok mindent tudok róla létszi kor és nem legyen a komentek mellet pls
Wao, nálam is igyvan xD Csak én 15 vagyok õ meg 15 lesz, amugy hivd el sétálni, beszélgetni, de ne moziba, mert ott akkor nem egymásra figyeltek.Én a barátnõmel pl.egy nagy veszekedésel kerültem össze, de ne próbáld ki xD

Hogy valljak szerelmet egy srácnak? 18/L

Nem sokat beszélünk Ezzel a sráccal de nekem nagyon tetszik. Be akarom neki vallani az érzéseimet. De valahogy nem megy. Még is mit írhatnék neki. Hogy fogalmazzak??? Eddig csak face-n beszélünk akkor is pár mondatot. Ötletek?? Segítsetek écci! Én 18/L Õ 19/F

Legjobb válasz: Nézd Dzsúlió nagyon bejön az adatlapod,és örömmel látom milyen sok ismerõsöd van,az a sport kocsi egyébként a tiéd amin támaszkodsz az egyik képen?

Nézd Dzsúlió nagyon bejön az adatlapod, és örömmel látom milyen sok ismerõsöd van, az a sport kocsi egyébként a tiéd amin támaszkodsz az egyik képen?
A kérdező hozzászólása: valami hasznosabb tanács?
szerintem ez a face-n leírom amit érzek...ez nem túl hiteles :) próbáld elhívni valahova...sétálni, vagy valami és akkor ott lesz rá lehetõséged, bár szerintem ne támadd le ezzel :S
"Köszönsz neki, megkérdezed hogy van, aztán kb írhatod is neki, hogy örülnél ha talalkoznátok. Szerintem direkt ne hangsulyozd ki, hogy fontosat kell mondanod neki.
Ja, vallj neki szerelmet, aztán majd csodálkozol, hogy csak kihasznál. Naiv piccs!
Sehogy. Éreztesd, hogy bejön neked, a többi az õ dolga.
sehogy. a fiú dolga ez. te csak adj felé jelzéseket, kedvesség, stb.

Ha egy lánnyal már egy ideje alakulgat valami, de még nem történt semmi, hogy valljam be, hogy szeretem?

ha ráadásul egy suliba járunk. meg néha jókat beszélünk, néha kedves velem,néha nem. nem tudom,mit érez.

Legjobb válasz: gyönyörû kapcsolatnak nézel elébe... Néha ott van néha nem.. néha szexeltek néha nem... néha szeret néha mást...

gyönyörû kapcsolatnak nézel elébe... Néha ott van néha nem.. néha szexeltek néha nem... néha szeret néha mást...
Szerintem nem érdekled úgy, h bármi kapcsolat legyen köztetek. Bocsi, de valakinek meg kellett mondania.
Sehogy! Hívd el közös programokra!
Be ne valld!!!!!! mert elíjeszted! Legyenek közös programok, érezze jól magát veled, minél többször, de ne legyél rámenõs. Aztán egy közös iszogatás alkalmával, amikor csak ketten vagytok, bármi megtörténhet. Nem azt mondom, hogy itasd le, de ez az iszogatós vonal, (kettesben) mindig jól szokott végzõdni. Ha szülõk nélkül vagy otthon egy nap, vagy egy este, akkor pl jó alkalom egy iszogatós estére. Ha erre nincs lehetõséged várj tavaszig, a szabadban is lehet jókat partyzni
mi a neve? mert így van egy barátnõmmel is és lehet rá gondolsz !! am hány éves?
A kérdező hozzászólása: 19 éves, de szerintem , nem érez irántam semmit, vagyis már nem:/, korábban még volt valami szikra, akkor belé is szerettem, d most nagyon visszavett magából, gondolom már nem érdeklem, már egy ideje nem is nagyon beszélünk, nem válaszol az üzeneteimre, távolságtartó eléggé, ezekbõl én azt szûrtem le, hogy már nem érdeklem, és talán zavarom is, hogy odamegyek hozzá, úgyhogy inkább hagyom békén, nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni, ahhoz túlságosan kedvelem. Nem nyomulok rá, békén hagyom inkább, gondolom azért ilyen távolságtartó velem, mert ezt szeretné, hát ha ez jó Neki, hát legyen boldog így, azért sajnálom, mert korábban azt hittem, h kedvel...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!