Találatok a következő kifejezésre: Hogyan vészeljem még ezt (2 db)

Bele fogok bolondulni, hogy sosem lehetünk egymásié. Fizikai gyötrelmek is bántanak, mert nem ölelhetem meg, nem csókolhatom meg. Hogy vészeljem át ezt az időszakot?

Legjobb válasz: A baràtnömnek valami èrdekes vallàsa van..nem lehet szex hàzasság elött és 3 éve vagyunk együtt úgy hogy semmi nem törtènt köztünk :d

A baràtnömnek valami èrdekes vallàsa van..nem lehet szex hàzasság elött és 3 éve vagyunk együtt úgy hogy semmi nem törtènt köztünk :d
Keress mást
A kérdező hozzászólása: Nem hajlandó szóba állni velem
Beszéltél már vele, hogy ennyire reménytelennek látod a helyzetet?
Én 1x átmentem egy nagyon kemény válságon (hasonló helyzeten) azóta nem vagyok képes már igazán bánkódni amiatt hogy ott hagynak. Párnapig szar érzés és kész.
Én is nagyon hasonló cipõben járok, kibír határtalan érzés, nem tudok aludni sem, folyton szomorkodom ha van egy kis idom az életemben ahelyett h elterelnem a figyelmem. Szerintem fontos h minél kevesebbet talalkozzatok es keress valamit ami elég erõs ahhoz h lekosson. Aztán úgyis megismersz majd valakit akiben megtalálod amit/akit kerestel :)
A kérdező hozzászólása: Táncoltam egy lánnyal... aki rám mászott, de én nem hagytam magam... a barátnõi telebeszélték a fejét... komolyan, mindenem odaadnám érte, hogy újból minden a régi legyen...
Gondolj másra és barátkozz másokkal.:)
Miért szakítottatok?
Ne fürdjé' le. Az segít.

Hogyan vészeljem át még ezt a 10-12 hetet?

Kinyilt a méhszájam, ezért f?leg feküdnöm kell, nem mozdulhatok ki a lakásból. Párommal külföldön élek, de itthon akarok szülni, ezért haza kellett költöznöm a szüleimhez, mig a párom külföldön maradt munkája miatt. 6 hétig nem is fogunk találkozni. Nagyon hiányzik, szüleim mellett meg börtönben érzem magam. Depressziós vagyok, sirok sokat. Pedig örülnöm kéne a babának, de a vége a terhességemnek borzasztó lesz..

Legjobb válasz: PRóbálj meg ne így hozzááláni, mert az nem jó. Inkább nézd azt az oldalát, hogy 6 hét mulva már itthon elsz párod, és akkor még a legjavát együtt töltitek. Olvass, nézz tévét, filmeket, tanulj valamit nyelvet pl, netezz, olvasgass a szülésrõl, terhességrõl babanevelésrõl, járj utána a támogatásoknak...ezzel jó sok idõ elmegy:-) Phenj, mert az fontos, ha nyitva vagy, de próbálj meg ne depis lenni. Hívj magadhoz barátokat, dumáljatok:-) Nekem is írhatsz privit, ha gondolod leveleimmel hátha kicsit elterelem a figyelmed:-)

PRóbálj meg ne így hozzááláni, mert az nem jó. Inkább nézd azt az oldalát, hogy 6 hét mulva már itthon elsz párod, és akkor még a legjavát együtt töltitek. Olvass, nézz tévét, filmeket, tanulj valamit nyelvet pl, netezz, olvasgass a szülésrõl, terhességrõl babanevelésrõl, járj utána a támogatásoknak...ezzel jó sok idõ elmegy:-) Phenj, mert az fontos, ha nyitva vagy, de próbálj meg ne depis lenni. Hívj magadhoz barátokat, dumáljatok:-) Nekem is írhatsz privit, ha gondolod leveleimmel hátha kicsit elterelem a figyelmed:-)
Ha sokat kell feküdnöd hasznos lenne egy hintaszék, hogy a babád kapjon ingereket.Csinálj olyan dolgokat amit szeretsz, olvass, beszélgess...Szorítunk neked, hogy gyorsan teljen az idõ.Szép szülést !
A helyedben beszereznék egy fasza sorozatot ami kicsit kilendít a mélabússágból.Én pl amikor ágyhoz voltam kötve a terhességem elején akkor belevágtam a szex és new yorkba...wooow isteni...94 rész*30perc.Hogyha úgy veszed és beosztod akkor szerintem nagyon jól fogod tõle magad érzeni.Igazi szókimondó csajos cucc, pedig már láttam 1000szer de bármikor megnézném egybe újra....Remélem mostmár féllábon is kibírod. :o)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!