Találatok a következő kifejezésre: Hogyan vészeljem még (3 db)

Hogyan vészeljem át még ezt a 10-12 hetet?

Kinyilt a méhszájam, ezért f?leg feküdnöm kell, nem mozdulhatok ki a lakásból. Párommal külföldön élek, de itthon akarok szülni, ezért haza kellett költöznöm a szüleimhez, mig a párom külföldön maradt munkája miatt. 6 hétig nem is fogunk találkozni. Nagyon hiányzik, szüleim mellett meg börtönben érzem magam. Depressziós vagyok, sirok sokat. Pedig örülnöm kéne a babának, de a vége a terhességemnek borzasztó lesz..

Legjobb válasz: PRóbálj meg ne így hozzááláni, mert az nem jó. Inkább nézd azt az oldalát, hogy 6 hét mulva már itthon elsz párod, és akkor még a legjavát együtt töltitek. Olvass, nézz tévét, filmeket, tanulj valamit nyelvet pl, netezz, olvasgass a szülésrõl, terhességrõl babanevelésrõl, járj utána a támogatásoknak...ezzel jó sok idõ elmegy:-) Phenj, mert az fontos, ha nyitva vagy, de próbálj meg ne depis lenni. Hívj magadhoz barátokat, dumáljatok:-) Nekem is írhatsz privit, ha gondolod leveleimmel hátha kicsit elterelem a figyelmed:-)

PRóbálj meg ne így hozzááláni, mert az nem jó. Inkább nézd azt az oldalát, hogy 6 hét mulva már itthon elsz párod, és akkor még a legjavát együtt töltitek. Olvass, nézz tévét, filmeket, tanulj valamit nyelvet pl, netezz, olvasgass a szülésrõl, terhességrõl babanevelésrõl, járj utána a támogatásoknak...ezzel jó sok idõ elmegy:-) Phenj, mert az fontos, ha nyitva vagy, de próbálj meg ne depis lenni. Hívj magadhoz barátokat, dumáljatok:-) Nekem is írhatsz privit, ha gondolod leveleimmel hátha kicsit elterelem a figyelmed:-)
Ha sokat kell feküdnöd hasznos lenne egy hintaszék, hogy a babád kapjon ingereket.Csinálj olyan dolgokat amit szeretsz, olvass, beszélgess...Szorítunk neked, hogy gyorsan teljen az idõ.Szép szülést !
A helyedben beszereznék egy fasza sorozatot ami kicsit kilendít a mélabússágból.Én pl amikor ágyhoz voltam kötve a terhességem elején akkor belevágtam a szex és new yorkba...wooow isteni...94 rész*30perc.Hogyha úgy veszed és beosztod akkor szerintem nagyon jól fogod tõle magad érzeni.Igazi szókimondó csajos cucc, pedig már láttam 1000szer de bármikor megnézném egybe újra....Remélem mostmár féllábon is kibírod. :o)

Bele fogok bolondulni, hogy sosem lehetünk egymásié. Fizikai gyötrelmek is bántanak, mert nem ölelhetem meg, nem csókolhatom meg. Hogy vészeljem át ezt az időszakot?

Legjobb válasz: A baràtnömnek valami èrdekes vallàsa van..nem lehet szex hàzasság elött és 3 éve vagyunk együtt úgy hogy semmi nem törtènt köztünk :d

A baràtnömnek valami èrdekes vallàsa van..nem lehet szex hàzasság elött és 3 éve vagyunk együtt úgy hogy semmi nem törtènt köztünk :d
Keress mást
A kérdező hozzászólása: Nem hajlandó szóba állni velem
Beszéltél már vele, hogy ennyire reménytelennek látod a helyzetet?
Én 1x átmentem egy nagyon kemény válságon (hasonló helyzeten) azóta nem vagyok képes már igazán bánkódni amiatt hogy ott hagynak. Párnapig szar érzés és kész.
Én is nagyon hasonló cipõben járok, kibír határtalan érzés, nem tudok aludni sem, folyton szomorkodom ha van egy kis idom az életemben ahelyett h elterelnem a figyelmem. Szerintem fontos h minél kevesebbet talalkozzatok es keress valamit ami elég erõs ahhoz h lekosson. Aztán úgyis megismersz majd valakit akiben megtalálod amit/akit kerestel :)
A kérdező hozzászólása: Táncoltam egy lánnyal... aki rám mászott, de én nem hagytam magam... a barátnõi telebeszélték a fejét... komolyan, mindenem odaadnám érte, hogy újból minden a régi legyen...
Gondolj másra és barátkozz másokkal.:)
Miért szakítottatok?
Ne fürdjé' le. Az segít.

Szörnyű hogy meg vagyok fosztva a barátaimtól, hogy vészeljem át?

szobafogságot kaptam még 3 hétre, már most hétvégén sem mehettem sehova. Tudom hogy rosszat csináltam ,nagyon meg is bántam és próbálok jobb lenni,próbálom helyrehozni.de egszer?en nem bírom ezt a bezártságot, a szüleim pedig még örülnek is ennek ,és azt mondják legalább jó filmeket nézünk majd együtt hétvégén. De nekem hiányoznak a barátaim.már olyan rég láttam ?ket. Most is itt sírok mert nem bírom ezt.Vagy a szobámban gubbasztok, vagy segítek a házimunkában,és egyébként jól tanulok. Utálok itthon ülni.hogy vészeljem át ezt az id?szakot?

Legjobb válasz: Van a világon telefon és internet is, beszélgess ott velünk. Amúgy szedj le valami sok évados sorozatot és nézd azt, olvass, filmek, zene, rajzolj, rendezd át a szobád, takarítsd ki, akj rendet, játsz a gépen valamit.

Van a világon telefon és internet is, beszélgess ott velünk. Amúgy szedj le valami sok évados sorozatot és nézd azt, olvass, filmek, zene, rajzolj, rendezd át a szobád, takarítsd ki, akj rendet, játsz a gépen valamit.
egyet érek , tiszta hülyeség . ekkora pofátlanságot , majd jó filmeket nézünk együtt .nézz TVt chetelj azokkal a haverjaiddal akik akk fent vannak . nem, tudok mit mondani erre .hülyeség az egész mert a végén megint csak veszekedés lesz és ezt tudják a szülõk is cs tagadják ! 15/F
A szobafogság a legértelmetlenebb büntetés a világon, hihetetlen, hogy még mindig nem ment ki a használatból. :/ Én egyszer kaptam rövid idõre. A végén anyám jött oda bocsánatot kérni, mert egész egyszerûen két napig nem voltam hajlandó szóba állni vele, vagy ha muszáj volt, hát redukáltam a dolgot egy elmorgott igenre és nemre. Ezzel sikerült benne elég bûntudatot keltenem benne ahhoz, hogy ne próbáljon meg újra bezárni. :) Meg ez a cinikusság... látják, hogy utálod az egészet, erre még megjegyzi, hogy jó filmet nézünk. magam részérõl küldeném a jó francba. :/ Ehh, bocs, kissé felhúztam magam az eseten... f20
Szia! Tudom nem egyszerû kamasznak lenni (én is voltam ) :-) Harcban állni a "világgal", a szülõkkel...de próbáld meg más oldalról nézni....mióta felnõttem sokkal jobb a viszonyom a szüleimmel, és hálás vagyok, hogy még itt vannak mellettem, hiszen õk se fiatalodnak...próbálom kiélvezni még azt az idõt, amíg élnek, és velük tölthetek egy-egy órát....talán nézd errõl az oldalról, és legyél velük kicsit...lehet, hogy lerövidítik a szobafogságot, ha másképp állsz a dolgokhoz... 31/L
Szerintem átvészelhetõ ugyan, de valójában felesleges dolog.Én sose kerültem szobafogságba, engem lelki-terrorban tartottak és tartanak máig is, csak én jól kitudom ezt élvezni:itt az internet, ha valami nem oké, akkor felmegyek a chatre, vagy más oldalakra, és kiadom a bánatom.. Szerintem így tényleg könnyû átvészelni ezeket a nehézkes hétköznapokat és hétvégéket.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippeket. Igazából hétköznapokon elviselhetõ , mert akkor a suliban legalább találkozok barátokkal, csak a hétvége nehéz nagyon, mindenki megy bulizni én meg.... ez a világ legrosszabb büntetése, tényleg kicsit igazságtalan, akkr inkább büntessenek azzal h nem kapok vacsorát v ebédet azzal legalább én is jól járnék , de kibírom valahogy, tanulok sokat , akkor lehet h elõbb kiengednek, ha jó jegyeket szerzek, meg hát az nekem is jó:) . köszi a válaszokat.
Az elsõ válaszoló véleményét én is osztom. A helyedben megpróbálnak nagyon jó jegyeket szerezni esetleg szaktanári dicséretet is.A dicséretet könnyû megszerezni 3 tanítási óra után ott maradsz rendberakni a termet és ím már ott is a dicséret az ellenõrzõdben.Biztos nagyon örülnének otthon neki.Ha most van valami verseny és azon részt veszel azt a tanárod is és a szüleid is nagyra fogják értékeli.Segíts otthon is egy-két házimunkából vedd ki a részed. Remélem sikerült segítenem. 15/L
Bizosan fogják csökkenteni a büntetésed.Sok szerencsét! (Az elõzõ voltam.)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!