Találatok a következő kifejezésre: Hogyan végzik hüvelyi (2 db)

Hogyan végzik a hüvelyi ultrahangot?

mennyi folyadékot kell inni?köszi

Legjobb válasz: Egy viszonylag vékony ultrahang-készüléket "dugnak fel" a hüvelybe, de ne aggódj nem fáj! Folyadékot szerintem csak akkor kell inni, ha a hólyagodat vizsgálják, ha terhességet vizsgálnak vele, akkor mindegy, hogy ittál -e vagy sem!

Egy viszonylag vékony ultrahang-készüléket "dugnak fel" a hüvelybe, de ne aggódj nem fáj! Folyadékot szerintem csak akkor kell inni, ha a hólyagodat vizsgálják, ha terhességet vizsgálnak vele, akkor mindegy, hogy ittál -e vagy sem!
Egy mûanyag érzékelõt vezetnek a hüvelybe (kb. olyan mint egy vibrátor-alakra, nagyságra). A terhesség elsõ heteiben célszerû több folyadékot inni, és a vizsgálat elõtt ne menj el a WC-re. A telt hólyag viszonyítási alapnak kell.
Szerintem ez attól is függ mit vizsgál. Nekem a peteérésemet nézte és én is telt hólyaggal mentem, de kizavart wc-re, mert úgy azt nem tudja rendesen megvizsgálni.

Hogy befolyásolom a hüvelyi orgazmust, ha Kegel gyakorlatokat végzek szex közben?

Legjobb válasz: Lehet, hogy intenzívebb lesz tõle az orgazmusod, bár nem feltétlenül. De a pasidnak biztosan jobb lesz.

Lehet, hogy intenzívebb lesz tõle az orgazmusod, bár nem feltétlenül. De a pasidnak biztosan jobb lesz.
bocsi az offért, de milyen az a Kegel gyakorlat?:)
"bocsi az offért, de milyen az a Kegel gyakorlat?:) " 1) Az offért megbocsátunk, a hülyeségért nem -> GOOGLE! 2) Az a szomorú, hogy a legtöbb nõ is pontosan ennyit tud róla, mint te -> LÓFASZT SE! 3) I DONT WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!