Találatok a következő kifejezésre: Hogyan végzik állampolgársági vizsgálatot (1 db)

Hogyan végzik az állampolgársági vizsgálatot?

Kik és hogyan találják meg a "bizonyítékokat" az állampolgárságra? Hogyan dolgoznak?

Legjobb válasz: Ezt olvasd el: http://www.mfa.gov.hu/kulkepviselet/ZA/hu/Konzuliinfo/allamp..

A kérdező hozzászólása: Köszönöm az infót, inkább arra lennék kíváncsi, hogy mit kezdenek azokkal a papírokkal, amiket beküldök?
A kérdező hozzászólása: ..illetve "nyomoznak"-e az állampolgárság ügyében, vagy csak a papírokra hagyatkoznak, és azok alapján ítélnek?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Bolti lopási kísérlet - következmény?

Megpróbáltam megfújni egy üzletből 2300 értékben egy árut (nagykorúnak számítok). Lekapcsoltak a biztonságiak, nem álltam ellen és beismertem, ami történt. A rendőrséget nem hívták ki, köszönhetően a nagylelkű boltvezető hölgynek. A jegyzőkönyvet felvették, ami aláírtam (nem kaptam belőle saját példányt). Ezután szabadon elmehettem.

Kérdés: a részükről ezzel le lenne zárva az ügy?

(Megelőzendő minden trollkodást: igen, megbántam a dolgot, rájöttem, h ez hülyeség volt és nem is érte volna meg. Büntetésnek bőven elég volt a fejmosás, amit az üzletvezetőtől kaptam.)

1

Ha egy rokonomat halálra ítélik jelen lehetek a kivégzésén hogy elköszönhessek tőle vagy csak a temetésén kísérhetem utolsó útjára?

7

Egyszer elkésett, és ezért kirúgták?

Az ATV Híradó műsorvezetője szombaton elkésett, ezért rövidebb lett, és gondolom, később kezdődött a híradó. Ma már ki is rúgták. Nem túlzás ez?


7

Ha rám támad egy kutya és megölöm vagy bármilyen sérülést okozok neki van valamilyen következménye?

Nem áll szándékomban semmilyen kutyát megölni, csak érdekel, hogy mit tehetek meg a saját védelmemben, illetve megelőzve a jövőbeni támadásokat.

2

Mikor kezdhető meg egy végrehajtás?

Kérdés úgy irányul igazándiból, hogy határozat kell egy végrehajtáshoz vagy határozat nélkül is végbe lehet vinni? (Parlagfű a lucernában és a kaszálásáról lenne szó)

7

Ha egy ingatlannak külön haszonélvezője is van, akkor a tulajdonos közüzemi tartozását ráterhelhetik az ingatlanra?

1

Haszonélvezeti jogot rá lehet tenni egy szocpolos, hiteles lakásra?

0

Megtehető az, hogy haszon élvezeti jogommal ajtó zárat cserélek a lakás ajtaján úgy, hogy nem szólok róla a tulajdonosnak?

2

Egy javítóintézet adhat ki egy bizonyos személyről információt?

Vagyis csak annyi információt hogy éppen ott tartózkodik-e vagy már kiengedték.

8

Az alábbi szituációban lehet rendőrséghez fordulni? Részletek lent.

Az édesanyám tulajdonában lévő autót elvittük a falunkban lévő autószerelő műhelybe, azzal a problémával, hogy nem működik az első 2 ajtó zára, és a csomagtartó zár sem. Központi záras, 3 ajtós autóról van szó. A központi zár még működött mikor utoljára használtuk, a probléma konkrétan az volt, hogy maga a zár hüvelye kijárt az ajtóból, meg forgott benne. Nagy nehezen 1 hónap alatt megcsinálták nekünk, 52.000Ft-ot kértek el érte. Megcsinálták a zárakat, de a központi zár vezérlő agyát kivették, azzal az indokkal, hogy "hibás". Ez az összeg kiakasztott minket, ráadásul számlát nem kaptunk róla, csak kézzel papíron összeírva mi mennyibe került. Ebben az esetben kihez lehet fordulni? A műhely legálisan dolgozik.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!