Találatok a következő kifejezésre: Hogyan váltunk mi a váltó szám (3 db)

Hogyan váltunk át, mi a váltó szám a lóerő és a watt között?

Azt szeretném megtudni hogy mi a váltószám a lóer? és a watt között. Mindkett? teljesítményt jelöl, de valahol láttam egy ilyen táblázatot, már nem emlékszem igazán hol...

Legjobb válasz: 1 HP = 0.745699872 kilowatts ezt a google mértékegység átváltója dobta. beírod, h 1HP=?kW, és már köpi is. (HP=Horse Power, azaz lóerõ) egyébként gugli ilyet szinet bármilyen mértékegységgal tud, sõt pénzzel is, stb. próbáld ki. okos kis számológép, tud sokmindent. 1EUR=?HUF 1cm=?inch sin 30= ... kísérletezz

1 HP = 0.745699872 kilowatts ezt a google mértékegység átváltója dobta. beírod, h 1HP=?kW, és már köpi is. (HP=Horse Power, azaz lóerõ) egyébként gugli ilyet szinet bármilyen mértékegységgal tud, sõt pénzzel is, stb. próbáld ki. okos kis számológép, tud sokmindent. 1EUR=?HUF 1cm=?inch sin 30= ... kísérletezz
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Az Olimpia kapcsán érdekelne, hogy úszásnál a váltó számokban honnan tudják, mikor ugorhatnak következőnek, mikor sokszor századok vannak csak eltérésben?

Mert itt ugye simán lehet pár tizedet nyerni és nincs rá garancia, hogy egy majdnem holtversenynél nem ugrik be el?bb az egyik, mint a másik, ezzel értékes el?nyre szert téve...

Legjobb válasz: Az ugró figyeli a szemével, hogy a másik mikor ér be. Az elrugaszkodás pillanatát és a beérkezés pillanatát egy-egy érzékelõ figyeli. Ha túl nagy a kettõ között az eltérés (van erre egy érvényesnek számító idõintervallum) akkor jelez a bíróknak és kizárják a csapatot. Ilyen egyszerû.

Az ugró figyeli a szemével, hogy a másik mikor ér be. Az elrugaszkodás pillanatát és a beérkezés pillanatát egy-egy érzékelõ figyeli. Ha túl nagy a kettõ között az eltérés (van erre egy érvényesnek számító idõintervallum) akkor jelez a bíróknak és kizárják a csapatot. Ilyen egyszerû.
azt meg jó sok gyakorlással lehet megállapítani, mikor tökéletes az indítás

Most frissítettem az S2-t 4. 0.3-ra odinnal, mivel T-mobile-s voltam. Sikerült, meg minden, csak most a Kies azt írja, hogy nem támogatja a készüléket. Ha váltok a *#272*imei# számmal XEH-esre, akkor működne Kiessel?

Vagy a TMH-s megmaradna? Mert nincs a listában. Az eredetiben bennehagyták a fejlesztői módot? Mert az enyémben benne van, de nemtudom, hogy miért..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!