Találatok a következő kifejezésre: Hogyan változik méhszáj állapota (2 db)

Hogyan változik a méhszáj állapota a ciklus során?

Peteéréskor ugye nyitott, úgy, mint menzesz el?tt?

Legjobb válasz: http://babatervezok.otthona.net/mehszaj.shtml

A kérdező hozzászólása: Köszi a linket. kedden volt peteérésem, ma maszturbálásnál éreztem, hogy egy picivel tovább csusszant fel a vibrátor, és fura érzés volt.. Szóval ennyire lehet nyitott a méhszájam?
Jesszus dehogyis, nehogy azt gondold, hogy a vibrátor a méhedbe csusszant fel! Ez a nyitottság egészen pici lukat jelent és a tisztuláshoz éppen elegendõ, továbbá ahhoz, hogy a kis uszonyosok fel tudjanak jutni rajta :) . Az, hogy hosszabbnak érzed idõnként a hüvelyed, az a méhszáj HELYZETébõl és nem nyitottságából adódik! A méhszáj belóg a hüvelybe, de hol feljebb, hol lejjebb helyezkedik el a ciklus során. Van aki ujjal is érzékelni tudja, hogy egyszer eléri, másszor nem.
A kérdező hozzászólása: Nem gondoltam azt, csupán egy icipicivel ment feljebb, és olyan nagyon fura érzés volt, ezért gondoltam, hogy a méhszájam nyitott [olvastam, hogy akár egy ujj is átfér rajta].

Hogyan változik a méhszáj állapota?

Valaki szépen leírta a méhszáj állapotának változását nem olyan rég. Nem találom a keres?ben.

Legjobb válasz: Erre igen. Nagyon szépen köszönöm.

A kérdező hozzászólása: Erre igen. Nagyon szépen köszönöm.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!