Találatok a következő kifejezésre: Hogyan változik méhszáj (3 db)

Hogyan változik a méhszáj állapota a ciklus során?

Peteéréskor ugye nyitott, úgy, mint menzesz el?tt?

Legjobb válasz: http://babatervezok.otthona.net/mehszaj.shtml

A kérdező hozzászólása: Köszi a linket. kedden volt peteérésem, ma maszturbálásnál éreztem, hogy egy picivel tovább csusszant fel a vibrátor, és fura érzés volt.. Szóval ennyire lehet nyitott a méhszájam?
Jesszus dehogyis, nehogy azt gondold, hogy a vibrátor a méhedbe csusszant fel! Ez a nyitottság egészen pici lukat jelent és a tisztuláshoz éppen elegendõ, továbbá ahhoz, hogy a kis uszonyosok fel tudjanak jutni rajta :) . Az, hogy hosszabbnak érzed idõnként a hüvelyed, az a méhszáj HELYZETébõl és nem nyitottságából adódik! A méhszáj belóg a hüvelybe, de hol feljebb, hol lejjebb helyezkedik el a ciklus során. Van aki ujjal is érzékelni tudja, hogy egyszer eléri, másszor nem.
A kérdező hozzászólása: Nem gondoltam azt, csupán egy icipicivel ment feljebb, és olyan nagyon fura érzés volt, ezért gondoltam, hogy a méhszájam nyitott [olvastam, hogy akár egy ujj is átfér rajta].

Ciklus alatt a méhszáj hogyan változik? Akadt egy kis furcsaság!

Nemrég elkezdtem vizsgálgatni magamat, a méhszáj és a méhnyak állapotát. A nagykönyv szerint ment minden, a ciklusom 16. napján nagyon magasan volt a méhnyak, a méhszáj nyitva és puha volt. Aztán szép lassan elkezdett keményedni, egyre könnyebben értem el a méhszájt, ami kezdett bezáródni. A ciklus 22. napján kezdett megint felfelé "menni", ma a 25. napon fent van, nyitott és ismét puha. Azt olvastam, ha létrejön a megtermékenyülés, akkor eleve magasan marad és puhán, aztán összezáródik, de nekem keményebb lett, összezáródott, majd megint puha és feljebb vándorolt, valamint ismét kinyílt. Gondolom ez nem terhesség, hiszen egyszer már lejött a méhnyak. Szerintetek dupla ovulációm volt egy cikluson belül? Mert más magyarázatot nem látok erre.

Legjobb válasz: Én is ki próbáltam már de nagyon nem értettem az egészet, hogy végül is mit kellene éreznem..mert elég fura volt...ha el tudnád nekem mondani, hogy mit kellene,h érezzek?

Én is ki próbáltam már de nagyon nem értettem az egészet, hogy végül is mit kellene éreznem..mert elég fura volt...ha el tudnád nekem mondani, hogy mit kellene, h érezzek?
Mindig ugyan abban az órában nézd , fõleg este! Reggel és napközben elég sokat változtatja a küllemét, nekem pl amikor várandós lettem, akkor ha reggel néztem középen volt és picit nyitott, ha este akkor zárt és kemény tapintású.

Hogyan változik a méhszáj állapota?

Valaki szépen leírta a méhszáj állapotának változását nem olyan rég. Nem találom a keres?ben.

Legjobb válasz: Erre igen. Nagyon szépen köszönöm.

A kérdező hozzászólása: Erre igen. Nagyon szépen köszönöm.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!