Találatok a következő kifejezésre: Hogyan válasszak szülésznőt, (2 db)

Fontos, hogy válasszak szülésznőt?

Én a véletlenre bíznám.

Legjobb válasz: Szerintem nem kell...és én az orvost sem érzem fontosnak.(Mondjuk én a 16.héten kerültem egy számomra teljesen idegen kórházba,és így nem is nagyon ismerem a dokikat.)Mindenki úgy válasszon magának segítõket,amennyire szükségét érzi.Én nem tartom fontosnak azt a pluszt,amit egy választott orvos/szülésznõ nyújthat.Persze más lenne a véleményem,ha nem lenne minden a legnagyobb rendben a picivel.

Szerintem nem kell...és én az orvost sem érzem fontosnak.(Mondjuk én a 16.héten kerültem egy számomra teljesen idegen kórházba, és így nem is nagyon ismerem a dokikat.)Mindenki úgy válasszon magának segítõket, amennyire szükségét érzi.Én nem tartom fontosnak azt a pluszt, amit egy választott orvos/szülésznõ nyújthat.Persze más lenne a véleményem, ha nem lenne minden a legnagyobb rendben a picivel.

Hogyan válasszak jó szülésznőt, ha nem ismerek a kórházban senkit?

Legjobb válasz: Ha van választott orvosod, akkor kérdezd meg õt, hogy kivel szeret együtt dolgozni, kit ajánlana.

Ha van választott orvosod, akkor kérdezd meg õt, hogy kivel szeret együtt dolgozni, kit ajánlana.
Vagy ne válasz szülésznõt!!!!!Miért is kellene?Szerintem felesleges, na meg pénz kidobás.Úgyan úgy fognak veled foglalkozni.Ha nagyon megleszel vele/velük elégedve vegyél nekik egy kisebb ajándék csomagot. De ha nagyon akarsz akkor szülésznõt akkor kérdezd meg a dokit!!!
én csak orvost választottam, szülésznõt nem. szerintem is felesleges, de ezt mindenki maga dönti le, na meg pénztárcája is. Egy szülésznõ úgy is bent lesz. Én meg a dokimra úgy is számítok nagyon. Fõleg rá! 34 hetes kismama
Ha tart a kórház szülésfelkészítést, vagy szülõszoba látogatást, akkor menj el és hegyezd a füled, dumálj a többi kismamával. És ne hallgass a többi nagyokosra, hogy õk mit fognak csinálni, ha TE szeretnéd, akkor fogadjál szülésznõt. A dokid, vagy a védõnõ is ismerhet jót, érdemes rákérdezni. Sok szerencsét.
Én válaztottam szülésznõt, ugyanis a doki a terhességet kíséri végig, de a szülésnél...hát elég keveset van benn. Ott inkább a szülésznõ aktív, aki segít. Persze, hogy benn van egy szülésznõ, de aki nem válazt orvost, annak is van benn ügyeletes orvos. Szerintem a szülésznõ fontosabb, mint az orvos, kivétel, ha várható komlikáció. Engem a szülés alatt jóformán csak összevarrt az orvos- pedig nagyon jó orvos! Amúgy meg úgyis jársz vizsgálatokra, és ott szülésznõk vannak, ismerkedhetsz! :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!