Találatok a következő kifejezésre: Hogyan válasszak nőgyógyászt (3 db)

Hogy válasszak nőgyógyászt? Mennyire drága a magán orvos? NAGYON FONTOS!

Legjobb válasz: szia!sajnos nem könnyû választani.nekem fontos szempont volt a pénz.ha esetleg miskolcon fogsz a megyeiben szülni tudok ajánlani valakit

szia!sajnos nem könnyû választani.nekem fontos szempont volt a pénz.ha esetleg miskolcon fogsz a megyeiben szülni tudok ajánlani valakit
A kérdező hozzászólása: debrecenben kellene :( jó lenne egy megbízható orvos, az a baj, hogy a magán orvos a mi fizetésünknek sajna nem menne. minden egyes vizsgálat min. 10 ezer nem? ez nem menne nekünk!
Pont az ilyen "kényszer" megoldásokat akartam elkerülni, nekem 17 éves korom óta van nõgyógyászom, amikor nyugdíjba ment 6 éve, akkor olyat kerestem, akinél szülni is tudok, nem kell váltanom megint, és ha nincs panasz, azt az évi 1-2 alkalmat ki lehet bírni anyagilag is és így már megvan a bizalom és az ismeretség. Debrecenben nem tudok segíteni, az ország másik felében lakom, de erre 6-12 ezer a magánorvos havonta. Olyat válassz, akit bármikor hívhatsz, ha gondod, kérdésed van, szülést is vállaljon, a szülésért változó mennyit kérnek, van aki konkrétan megmondja, általában a rendelés 10x nálunk, 50-70 körül van. Ha dokit esetleg szülésre nem tudsz fogadni, akkor szülésznõt kedvezõbben megúszod:20-30 ezer. 35 hetes kismama
Én ezt tudom neked ajánlani. http://www.naprendelo.hu/ Én Major Tamáshoz jártam kb 3 évvel ezelõtt, a barátnõm pedig tavaly. Õ nála is szült, én Miskolcon, így a szülést nem tudom mennyi nála. De én kismamaként alkalmanként 5000-t fizettem akkor. De ha jól tudom mindennek szabott ára van. Az elsõ alkalommal volt rákszûrés, uh, konzultáció ez 10000 volt, de akkor még nem voltam várandós. Nem tudom az árakat, de szerintem nem a legdrágábbak közé tartozik, viszont a legjobbak közé ezt nyugodtam merem állítani. A barátnõm is nagyon szerette és nem panaszkodott az árak miatt. Szuper hely!!!

Hogyan válasszak magamnak nőgyógyászt? (Gyöngyös)

17 éves vagyok.Anyuméhoz nem nagyon szeretnék járni kicsit id?sebb bácsi:)

Legjobb válasz: szia!! szerintem kérdezz meg valami ismerõst hátha tud valakit ajállani.

szia!! szerintem kérdezz meg valami ismerõst hátha tud valakit ajállani.
szia! szerintem az idõsebbek több tapasztalattal rendelkeznek és ha anyukádnak szimpatikus akkor nem lehet rossz orvos. a magán rendelésen fizetni is kell sõt kötelezõ ami nem kis mulatság kb 1 vizsgálat 4-5 ezer ft. ha az ügyeleteshez szeretnél járni akkor érdeklõdd meg hogy õ hol mikor rendel mint nem ügyeletes és akkor járj õ hozzá.

Milyen gyakran kell elmenni nőgyógyászhoz? Hogy zajlik egy vizsgálat? Férfi vagy nő orvost válasszak, és miért?

Sose voltam még n?gyógyásznál, de jöv?héten el kellene mennem. Nem tudom mire számítsak. Azt az egyet már most tudom, hogy nagyon kellemetlenül fogom érezni magam.

Legjobb válasz: a férfi sem rosszabb, mint a nõ, sõt!!! ha már ott vagy, csináltass rákszûrést (hüvelyi) meg mell ultrahangot (fiataloknak nincs mammográfia), az orvos tudja a dolgát, ne félj! :-)

Az orvos neme nem számít, mert egy férfi orvos sem élvezetbõl foglalkozik puncikkal.
a férfi sem rosszabb, mint a nõ, sõt!!! ha már ott vagy, csináltass rákszûrést (hüvelyi) meg mell ultrahangot (fiataloknak nincs mammográfia), az orvos tudja a dolgát, ne félj! :-)
Mi az, hogy "kell"? Nekem 30év során még soha semmilyen behívót nem küldtek, hogy mennem kéne vagy valami. Meglep a kérdésed.
szia! elõzõnek: nekem azt mondta a doki, mikor voltam, hogy nem akadály az, hogy szûz vagyok. Semmilyen vizsgálatban. Pedig nem kezdõ a doki, hidd el. Azért egy orvosnak csak jobban hiszek, mint neked. Bocs.
17:26 Nem félretájékoztatás az, hogy szûz lányokat nem vizsgéál a doki. Mert vizsgálatnak nem egy vacak kenetvétel, vagy egy hüvelygombás vagy fertõzéses panasz kivizsgálása minõsül, azt persze szûzen is elvégzik. A vizsgálat a méhszáj, méh, hüvely taktilis, vagy mûszeres vizsgálata, ezt míg szûz vagy, csak végbélen keresztül csinálják. Neked kéne tájékozódni, mielõtt oktatni kezdesz.
szia! Szerintem megvizsgál hüvelyen keresztül, fõleg, ha tablettáért mész, vagy kenetet kell venni. Engem is megvizsgált a doki kacsával (tabi miatt), és én is szûz voltam. Nem tudom, miért írják egyesek, hogy akkor nincs vizsgálat, így félretájékoztatják a fiatalokat! Direkt van olyan kacsa, ami szûz lányoknak készül, vagyis vékonyabb. Mivel a szûzhártyán van lyuk (különben nem jönne ki a vér menzeszkor), ezért nem származik belõle semmi kellemetlenséged! És nem kel félni, az egészség az elsõ!
Panaszmentesség esetén évente tanácsos vizsgálatra, szûrésekre menni. Hány éves vagy? Még fiatal lehetsz, ha még nem voltál, ezesetben a szûrés még nem kötelezõ. Orvost ne a neme alapján válassz, hanem kérdezgess ismerõsöktõl, rokonoktól, kihez járnak, kit ajánlanak. Én ahhoz járok, akinél születtem :) Szûz vagy még? Miért kell dokihoz menned jövõ héten? Amúgy nem kell semmitõl tartanod, ha szûz vagy, csak végsõ esetben vizsgál meg végbélen keresztül, ha nem vagy szûz, akkor pedig csak egy kis kellemetlenségre kell számítani, mert az eszközei olyan hidegek, és nem a legjobb, mikor belédnyúl velük. Jól nem kell magad érezni, ez feszélyezett helyzet, de nyugodtan mondd meg neki, hogy most avgy elõször, nem vagy rutinos, stb.
Nekem sem "kell" menni, nem kényszerített senki. A saját érdekemben megyek, évente 1-szer. Szerintem a elõzõ elõtti is így értette.
elõzõ, még mellrákszûrésre sem kellett menned? az érdekes. amúgy amint elkezd az ember nem életet élni évente ajánlatos szûrésre menni. persze nem kötelezõ de a mai világban nem lehet olyan felelõtlen egy nõ hogy ne járjon legalább évente szûrésre pláne 25 év felett.
Mert szerinted én honnan tudom? Dokitól, édes. Nem tudom, szerintem jobb, ha inkább óvatosak és tiszteletben tartják a szüzességed. Vagyis én így gondolom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!