Találatok a következő kifejezésre: Hogyan ujjazzak egy lányt (3 db)

Hogyan ujjazzak meg egy lányt? Hogyan nyaljam ki?

Legjobb válasz: Szép lassan, elõször simogasd bugyin keresztül, majd egy idõ után juss be és símogsd a csiklóját(borsónyi nagyságú rész a hüvelybemenet fölött. Mikor elég nedves lesz 1 újjal behatolhatsz.A nyalás is hasonlóan.A csiklót nyalogasd lassan majd egyre gyorsabban.A nyelved lazísd el

Szép lassan, elõször simogasd bugyin keresztül, majd egy idõ után juss be és símogsd a csiklóját(borsónyi nagyságú rész a hüvelybemenet fölött. Mikor elég nedves lesz 1 újjal behatolhatsz.A nyalás is hasonlóan.A csiklót nyalogasd lassan majd egyre gyorsabban.A nyelved lazísd el
hát úgy nagyjából az elõttem válaszoló elmondta, de a legfontosabb hogy légy érzéki... húzzad az érzést.. hadd élvezze a kislány:) ... ha ügyes vagy biztos te sem maradsz jutalom nélkül:)
ajánlott videok: http://www.pina.hu
Szexet akar!:D
azt hogy ribänc
Azt hogy vagy kell már neki egy pasi, vagy be van b*szva, vagy el van fáradva a keze, és szeretné ha végre más csinálná helyette.
Szerinted ennek a kérdésben így, ebben a formában van értelme? Õszintén!
Igen, azt jelenti. F.

Van olyan, hogy egy lány csak akkor élvez el, ha ujjazzák, szex közben nem? Honnan jön az a folyadék, ami egyes nőknél hüvelyi orgazmuskor jön?

Legjobb válasz: hát tudod,szerintem nincs ilyen,lehet hogy te a hosszú elõjátékoktól élvezel el vagy ilyesmi.

hát tudod, szerintem nincs ilyen, lehet hogy te a hosszú elõjátékoktól élvezel el vagy ilyesmi.
Nekem nagyon sokszor volt olyan, hogy ha ujjaztak akkor elmentem és szex közben meg nem :/ Volt kb 12 partnerem eddig éltem során és abból csak kevéssel élveztem igazán a szexet.Kb.5-tel, többivel semmi xtra.Mármint kivántam õket, akartam a szexet, de mégsem mentem el.
hát akkor menj el szexologushoz és kérdezd meg õt.Mert tudod ezen az oldalon annyi hülye paraszt van akik olyan hülyeségeket mondanak már bocsánat a kifejezésért:D.
hugyoznak
A második kérdésre válaszolva: "Bartholin mirigy: A hüvelynyílás hátsó harmadánál helyezkedik el, nyúlós váladékot termel. A húgycsõnyílás körül, illetve a vagina és a kis szeméremajkak között nyílik. A mirigy szerepe hogy nemi izgalomban benedvesítsék és sikamlóssá tegyék a vagina bementenétek falait." Funkcionális Anatómia II.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!