Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudunk legkönnyebben eljutni (15 db)

bkv.hu vagy térhajlítás
23:10 A legismertebb a XIII. kerületi...
Felülsz a 4-6 villamosra, leszállsz a Jászai Mari téren (Margit híd pesti hídfõ), visszasétálsz két utcányit, és balra befordulsz a Pannónia utcába, majd kb. három saroknyi séta...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, fõként a második válaszadónak!
A kérdés nem volt pontos mert összesen 4 Pannónia út van Budapesten (XIII., XX., XXII. és XIX. kerület) de örülök hogy sikerült a válaszadás :)

Budapesten a keletiből hogy tudok a legkönnyebben eljutni az Árpád híd volánbusz pályaudvarra?

soha nem voltam még Budapesten tömegközlekedéssel és nincs fogalmam arról sem hogy mit hol találok pl metróállomás villamos stb le tudná nekem valaki írni hogy hogy a legegyszerűbb eljutni nem szeretnék eltévedni és az útvonal tervező nem sokat segített. Köszönöm

Legjobb válasz: Csak nem f1 ? :D 2-es metrótól, a deákig, ott átszállsz a 3-asra. Ha nem találod a metró lejáratát, csak kérdezz meg egy random embert. A deákon, meg ki van írva, hogy merre kell menned a 3-as metróhoz. A 2-es metróra a Dáli pu. irányába, a 3-asra Újpest központ irányba kell felszállnod.

Csak nem f1 ? :D 2-es metrótól, a deákig, ott átszállsz a 3-asra. Ha nem találod a metró lejáratát, csak kérdezz meg egy random embert. A deákon, meg ki van írva, hogy merre kell menned a 3-as metróhoz. A 2-es metróra a Dáli pu. irányába, a 3-asra Újpest központ irányba kell felszállnod.
A kérdező hozzászólása: de ha leszállok az m3 metróról sokat kell gyalogolni a buszpályaudvarig?? és merre induljak?
https://maps.google.com/maps?saddr=R%C3%B3bert+K%C3%A1roly+k.. Ez alatt a tér alatt fogsz leszállni. Szerintem a képen jól látszik, hol van a buszpu.
Meg az is látszik, hol fogsz feljönni a föld alól. Tanulmányozd :D
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm sokat segítettetek így már csak nem tévedek el :)


Hogyan tudok budapest keletiből legkönnyebben eljutni Mogyoródra az f1 re 28. án?

sajnos nem voltam még tömegközlekedéssel budapesten tehá minden vadidegen

Legjobb válasz: és az internetet hsználtad már? google maps remekül megmondja. De lesznek ingyenes buszok is, ezekrõl is az interneten tájékozódhatsz

és az internetet hsználtad már? google maps remekül megmondja. De lesznek ingyenes buszok is, ezekrõl is az interneten tájékozódhatsz
Árpád-hid pest hidfõ Volánbusz pályaudvarról mennek ingyen buszok. Keletiben M2 metró Deák térig, onnan M3 metró az Árpád-hidig.
Második ezt én sem értettem soha. Érdekes én sem vagyok pesti, mégis képes vagyok tájékozódni. Elég felmenni a google mapsra vagy a bkv honlapjára, ahol nagyon jó útvonalakat lehet tervezni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Hogyan tudok a Keleti pályudvarról legkönnyebben eljutni a Zichy Jenő utcáig?

eleg béna vagyok, soha nem utaztam meg pesten egyedul:D

Legjobb válasz: A 78-as trolira ha felszállsz pont az utcánál áll meg :) A 78-as trolit pedig úgy találod meg hogy elindulsz a Keletinél a Meki felé (látni fogod ha kijössz a fõkapun)... elindulsz azon az utcán egyenesen, az elsõ utca keresztben a Garay u lesz... jobbra fordulj be erre az utcára, és ott már csak a megállóba kell beállnod ahova ki van írva :D

A 78-as trolira ha felszállsz pont az utcánál áll meg :) A 78-as trolit pedig úgy találod meg hogy elindulsz a Keletinél a Meki felé (látni fogod ha kijössz a fõkapun)... elindulsz azon az utcán egyenesen, az elsõ utca keresztben a Garay u lesz... jobbra fordulj be erre az utcára, és ott már csak a megállóba kell beállnod ahova ki van írva :D
A kérdező hozzászólása: köszi! és kb mennyi ido mire beér?
na látod ezt nem tudom :/ sok mindentõl függ...
Helikopterrel.
Alekosszal :D
mivel? autó? tömegközlekedés? 7e 173e busszal Etele tér, onnan 10 percenként busz és 15 percenként vonat össz 1 órás út se
7E; 173E-vel a Kelenföldi Pályaudvarig, onna meg megy egy csomó busz Érdre.

Hogyan tudok eljutni legkönnyebben az Örs Vezér Tértől a Pólus Centerig?

Hogyan? És id?ben kb. mennyi? Köszönöm!

Legjobb válasz: szállj fel a 62-es villamosra az Örsön Zulói vagy Kõbányai oldalon Mézeskalács tér fele szállj le a Bosnyák téren ott keresd meg 173 járatot azzal a végállomásig

szállj fel a 62-es villamosra az Örsön Zulói vagy Kõbányai oldalon Mézeskalács tér fele szállj le a Bosnyák téren ott keresd meg 173 járatot azzal a végállomásig
Bírom az ilyen kérdéseket!!!! Qrvára nem értem, hogy miért írja ide be kérdést, ahelyett, hogy utánanézne a http://bkv.utvonalterv.hu/ oldalon. De ha már ennyire lusta vagy, hogy utánanézz magadnak, akkor tessék: 3-as vagy 62-es villamossal a Bosnyák térig, onnnan 173E busszal a végállomásig. Utána 5 perc séta. Megérkezés.
Én is a 231-est ajánlom. Ha nem is a leggyorsabb, de átszállásmentes megoldás. Esetleg amikor a Rákospalotai Köztemetõ megállónál ha leszállsz, nézd meg, hogy a 130-as nem jön-e éppen pár percen belül, mert ha így van, akkor menj vele egy megállót és máris spóroltál egy kis sétát :)
A kérdező hozzászólása: Ez az oldal arra van, hogy aki itt szeretné megkérdezni, az itt is tegye! Aki válaszolni szeretne az fog válaszolni! Úgyh köszönöm a válaszokat!
a 231-es a legjobb onnan
Metroval a keletiig, majd 173E-vel a végállomásig.Forgalomfüggõ, de kb 40perc.Én így járok, mert nekem a villamos nagyon lassú.De mint látod, sok lehetõség van.
Felszállsz a 231-es buszra, leszállsz a temetõnél, és besétálsz. Ennél egyszerûbb nincs.
A kérdező hozzászólása: Valaki írja le, hogy õ hogyan szokott utazni tömegközzel!
Ne a BKV útvonaltervezõt használd, hanem ezt!! http://maps.google.com/ Amúgy a 231-es busz!!
vonattal budapeströl kb 7000 ft
Grazba nem találtam, de a bécsi járatok menetrendje és árai itt vannak: http://www.orangeways.com/hu/budapest-becs-repuloter-buszjeg.. Elég jók az árai... Pedro
A http://www.telekocsi.hu n keresztül ha meg tudod szervezni, akkor akár ingyen is...

Hogy tudok a legkönnyebben eljutni?

A segítségeteket szeretném kérni. A Tiszafüredi CAC kutyakiállításra szeretnék eljutni Veszprémb?l.A kiállítás vasárnap lesz. Hogy tudok a legkönnyebben eljutni? Vonattal vagy busszal? Mert gondolom átszállás lehet. Légyszi segítsetek és írjátok le a lehet?ségeket. Én nemigen értek a menetrendekhez. Légyszi írjátok le,hogy hogy csatlakoznak,mennyit kell várni stb. Vasárnap 9.30kor nyitják meg a kiállítást,10kor a bírálatokat kezdik.

A Dunakeszin élő lakosok! Hogyan tudok a legkönnyebben eljutni valamelyik vasútállomástól a Magyar utca 53-ba? Van esetleg arra helyi járat?

Legjobb válasz: A legközelebb a Dunakeszi-Gyártelep vasútállomástól van, sajnos nincsen arra helyi járat, hébe-hóba megy arrafelé busz. Viszont nincs olyan messze az állomástól, kb 15-20 perc. Pont arra lakik a nagymamám:)

A legközelebb a Dunakeszi-Gyártelep vasútállomástól van, sajnos nincsen arra helyi járat, hébe-hóba megy arrafelé busz. Viszont nincs olyan messze az állomástól, kb 15-20 perc. Pont arra lakik a nagymamám:)
A gyártelepi állomásnál induló Tábor utcán mész végig /A rendõrséágtõl indulva/ és a 11-ik keresztutca


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!