Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom virtuális (26 db)

Hogy tudok virtuális törzskönyvet késziteni?

sajnos a neten nem találok ehhez segitséget, vagy rossz helyen keresem:)

Legjobb válasz: Mi az a virtuális törzskönyv? Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de errõl még tényleg nem hallottam.

Mi az a virtuális törzskönyv? Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de errõl még tényleg nem hallottam.
Nem hiszem, hogy netrõl letöltött táblázattal lehet törzskönyvezni kiskutyákat. Ennyi erõvel írd fel egy papírra, hogy "Anya: Lonci, Apa: Tréfás, kiskutya neve: Zsömle". Pont annyit ér.
Kérdezõ ki kell, hogy ábrándítsalak mert ez nem így mûködik....
De szerintem inkább ne fedeztess, mert ha valóban felkészült lennél egy törzskönyves alomra, akkor egy héttel korábban nem itt kérdezõsködnél...
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki segitett:) ))
Nem igazán vagy tisztában a "virtuális" szó jelentésével ...
Excelben, vagy diagramm készítõ programmal, esetleg power pointban. De ha privátban megkeresel szívesen segítek megcsinálni, csak írd meg az adatokat.
A kérdező hozzászólása: jó, akkor elmondom mégegyszer és utoljára: Tudom, hogy mi a törzskönyvezés, de elég ritkán szokták kiállitani a kiskutyák megszületése elõtt. Igy az alom prezentációjához a szülõk képe alá, fel szokták tenni a kiskutyák virtuális törzskönyvét. És ezt nem tudom én megcsinálni.
Ez meg egy másik oldal: http://www.pedigreedatabase.com/ De ha beírod google-be az adott fajtádat meg mellé azt hogy database akkor nagy valószínûséggel kidobja az adott fajta adatbázisát, és oda feltöltöd a szülõk adatait (ha még nincs fent) és már össze is rakhatod a leendõ kiskutyák felmenõit. A sok ostoba kommentelõvel meg ne foglalkozz látszik hogy nem sok közük van a tenyésztéshez...
Virtuális kutyához kellene?
A kérdező hozzászólása: nem, csak nem tudok táblázatot csinálni, és valahol van erre egy sablon, ahova beirom a szülõket, nagyszülõket stb.:) na szóval a születendõ kiskutyák törzskönyve.
Szia! Ezen az oldalon valahol elvileg találsz ilyet: http://www.collie-online.com/ Én még nem csináltam, de ismerõsök, akik már használták, azt mondták innen szedték le a táblázatot, és képeket is lehet beletenni.
Bocs, hogy off lesz. De mennyi hülye van itt. Tök egyértelmû volt szerintem, hogy mit akarsz. Mire írtam volna a választ már más megírta.
A kérdező hozzászólása: ez az, csak nem jól kerestem:) Tényleg mégegyszer köszönöm:)
De itt van pár letölthetõ kép is: https://www.google.hu/search?q=dog+pedigree+sample&oe=utf-8&.. Letöltöd amelyik minta szimpatikus és paintben ráírod az adatokat. Vagy akár egy táblázat hátterének is beteheted az excelbe.
A kérdező hozzászólása: Köszön szépen!!!!!:)
A kérdező hozzászólása: jó akkor elmondom világosan. jövõ héten fogok fedeztetni, és a prezentációhoz fel szeretném tenni a születendõ kiskutyák törzskönyvét. De mivel annyira nem értek a géphez, igy nem tudom megszerkeszteni. és nem bodri, meg zsömi.
A kérdező hozzászólása: szerintem pedig egyértelmûen leirtam. Akkor ezek szerint a virtuális szó jelentése nem tiszta. Virtuális: látszólagos, nem valódi.
"egy sablon, ahova beirom a szülõket, nagyszülõket stb.:) na szóval a születendõ kiskutyák törzskönyve." Itt szó sem volt róla, hogy pontosan mit akarsz... Még egyszer és utoljára...
A kérdező hozzászólása: Ne haragudj, de azt, hogy fedeztetek-e vagy sem nem itt szeretném megvitatni. kérdeztem valamit, ha valaki tud rá válaszolni, akkor megköszönöm, ha nem akkor kérlek benneteket, hogy ne kommenteljetek.
A kérdező hozzászólása: Szia:) Igen köszönöm, bent vagyunk az adatbázisban, csak idáig az csinálta nekem ezeket, aki a honlapot üzemeltette. én sajnos nem értek ezekhez a számitógépes cuccokhoz, csak klimpirozni tudok:) De már az egyik kedves kommentelõ el is készitette nekem, csak babonából még nem szabad feltenni, majd 1 hónap mulva:) De köszönöm Neked is.

Hogy tudok virtuális szervert csinálni ZyXel routerrel?

Szeretnék egy MTA szervert csinálni, és ugye ehhez kell egy virtuális szervert létrehozni a routeren.

Legjobb válasz: már megtaláltam, hogy hol tudok portot nyitni, meg is csináltam, de valamiért nem jó. Ugye 3 portot kell csinálni (22005,22003,22126. Ezeket meg is csináltam, de mégis amikor indítom a szervert (a CMD-be beírom, hogy "openports") azt írja ki hogy pl: Port 22003 UDB is closed. Mi lehet a probléma?

A kérdező hozzászólása: már megtaláltam, hogy hol tudok portot nyitni, meg is csináltam, de valamiért nem jó. Ugye 3 portot kell csinálni (22005, 22003, 22126. Ezeket meg is csináltam, de mégis amikor indítom a szervert (a CMD-be beírom, hogy "openports") azt írja ki hogy pl: Port 22003 UDB is closed. Mi lehet a probléma?

Hogy tudok virtuális gépet létre hozni?

milyen programmal és hogy? van magyar nyelv? program rá? egy régi oprendszert akarok kipróbálni.

Legjobb válasz: Használd a Virtuálbox programot, egyszerûbb a használata.

Használd a Virtuálbox programot, egyszerûbb a használata.
A kérdező hozzászólása: köszi ment a pont mind2tötknek... ma 18:58 kéne egy kis segítség légyszi, eljutottam egész odáig hogy kér valami "virtual hard disk location"-t és ott akarja hogy betallózzak neki valamit :S de mit?
A kérdező hozzászólása: ja semmi sikerült csinálnom egyet, azt betallóztam neki, jé de durva tényleg úgy indul mint egy pc :D


Nem árt, ha ki tud lépni a virtuális térbõl...
A kérdező hozzászólása: Ahhoz energia kell (hely sem árt de ahol létre jön virtuális részecske ott feltehetõen van) és a kérdés pont az hogy ehhez milyen energia kell. (Nem tudom honnan jött neked ez a válasz)
Onnan, hogy mi az a virtuális részecske? Az gyakorlatilag csak néhány memória cella egy számítógép memóriájában. Az úgy onnan nem fog létrejönni. Én azt mondanám, hogy kell hozzá egy ütköztetõ, amiben egymásnak "csapják" az alkotórészeket. Ott meg ugye hõ is van, meg sebesség is van...
A kérdező hozzászólása: Nem számítógépes vagy ilyesmi módon virtuális.
A kérdező hozzászólása: Elképzelni nem tudom hogy te ezt pontosan hogyan is gondoltad. Virtuális részecskék minden hol jelen vannak ahol nincs anyag (mint az ûrben). Ahhoz hogy valódi részecskék legyenek energia kell nekik. Ha ezt meg kapnák akkor jönne létre ott valamilyen anyag és annak az anti változata.
Elektromos tér munkája révén lehet valódi részecske belõle. Egy gamma foton kell neki.
Sok pénz az lehet belõle. Mert a politikusok elájulnak ilyen szakkifejezésektõl és támogatják az ilyen kutatásokat. Virtuális részecske nincs. Antianyag nincs. De ha nem nekem hiszel, az sem baj, keresd tovább a virtuális világban. :) )
A kérdező hozzászólása: érdekelne hogy te mégis ezt hogy látod ezeket a dolgokat írnál róla bõvebben? (nem virtuális világban, hanem minden hol ahol nincs anyag pl.)

Hogyan tudom a virtuális memóriát megnövelni? Nagyon lassú a gépem.

Legjobb válasz: Jobb klik a Sajátgépre - Tulajdonságok. A felugró ablakban katt a Speciális fülre. Ahol azt írja, hogy Teljesítmény, ott katt a Beállítások gombra. Az újabb felugró ablakban ismét katt a Speciális fülre. Ahol azt írja, hogy Virtuális memória ott katt a Módosítás gombra. Az ájabb ablakban kiválasztod az egyéni méret opciót, és beírod, amennyit jónak gondolsz.

Jobb klik a Sajátgépre - Tulajdonságok. A felugró ablakban katt a Speciális fülre. Ahol azt írja, hogy Teljesítmény, ott katt a Beállítások gombra. Az újabb felugró ablakban ismét katt a Speciális fülre. Ahol azt írja, hogy Virtuális memória ott katt a Módosítás gombra. Az ájabb ablakban kiválasztod az egyéni méret opciót, és beírod, amennyit jónak gondolsz.
Nem biztos, hogy ettõl lassú a géped, lhet, hogy a RAM kevés benne, vagy a CPU túl gyenge. Sok tényezõs játék...
És ezek mellet ki tudja , hogy milyen alkalmazások futnak a háttérben, amit Te nem is látsz. Ezek is befolyásolják a sebességet.Ahogy az elõttem szóló írta: ez sok tényezõs...., még néhány címszó: töredezettség mentesítés, reg.kulcs takarítás, elárvult filék törlése stb. Üdv: [email protected]
a virtuális memória merevlemezre dolgozik amitõl még lassúbb lesz, sztem rakd újra a Windowst, és ne telepíts fel minden hülyeséget
Vírusok is okozhatnak ilyet. Érdemes lenne lefuttatnod egy progit a gépen, vannak már ingyenesek is.
Tölts le hozzá még egy kis ram-ot: http://www.downloadmoreram.com/

Hogyan tudok kép külön képfájlt egy virtuális meghajtóban meggyitni? Vagy mit kéne csinálnom hogy jó legyen?

Telepíteni akarok egy játékot és amint végez a cd1-el kéri a cd2-t. A cd2 is bennvan egy virtuális meghajtóban de a telepítõ nem ismeri ezt fel és nem folytatódik a telepítés. Az a baj hogy a cd2 nem abban a virtuális meghajtóban van mint a cd1? Viszont azt nem tudom megoldani hogy a cd2 abban legyen amiben a cd1 volt mert a cd1-et nem tudom kiszedni abból a virtuális meghajtóból amíg a telepítés fut. Szóval 22es csapdája :(

Legjobb válasz: Ugyan abba a betûjelû meghajtóba kell csatlakoztatni a 2. lemezt is. Én Daemon tools-t használok, és úgy szoktam, hogy amikor kéri , hogy tegyem be 2-ik lemezt, akkor a tálcáról megnyitom a DT.-t, és jobbklikket nyomok arra meghajtóra amiben az 1-es lemez van, és kiválasztom a kis ablakban a csatlakoztatást. és betallózom a 2-est. http://kepkezelo.com/images/ybetwcau6jkolkzpzpu.jpg

Ugyan abba a betûjelû meghajtóba kell csatlakoztatni a 2. lemezt is. Én Daemon tools-t használok, és úgy szoktam, hogy amikor kéri , hogy tegyem be 2-ik lemezt, akkor a tálcáról megnyitom a DT.-t, és jobbklikket nyomok arra meghajtóra amiben az 1-es lemez van, és kiválasztom a kis ablakban a csatlakoztatást. és betallózom a 2-est. http://kepkezelo.com/images/ybetwcau6jkolkzpzpu.jpg
"Viszont azt nem tudom megoldani hogy a cd2 abban legyen amiben a cd1 volt mert a cd1-et nem tudom kiszedni abból a virtuális meghajtóból amíg a telepítés fut." Miért nem tudod megoldani. Unmount CD1 és mount CD2. Ha valójában ott lennének a lemezek akkor is kivennéd az 1.-t és betennéd a 2.-at nem???
A kérdező hozzászólása: Megoldottam, leszedtem egy másik típusú daemon tools-t, itt már engedi unmountolni és berakni ugyanoda a cd2-t. amúgy elõzõbe tényleg nem engedte unmountolni nemtudom miért


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!