Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom telefonomon lévő (30 db)

Van egy SE Aino-m. Szeretnék venni egy PS3-at. úgy hallottam hogy a telefonomon lévő Remote Play-el tudom irányítani a PS3-at. Pontosan milyen funkciókat tudok kezelni mobillal a PS3-on?

Legjobb válasz: A PS3 XMB-je (menüje) lesz látható, ugyanaz, mint amit tv-nb látnál, de azért pár funkció tiltva van. Játszani nem fogsz tudni, csak zenét/képet/filmet nézni a telefonodon.

A PS3 XMB-je (menüje) lesz látható, ugyanaz, mint amit tv-nb látnál, de azért pár funkció tiltva van. Játszani nem fogsz tudni, csak zenét/képet/filmet nézni a telefonodon.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Tudok olyan csinálni hogy a gépen lévő netet a telómon használni? Esetleg valami programmal, usbn összekötni a telefont a géppel, és valahogy a telefonon lenne net Sony xperia j telefonom van, és win7 op rendszer a gépemen

Legjobb válasz: Elméletileg lehetséges. A reverse tethering nevû programra lenne szükséged. ((Lehetséges hogy a telefonodnak rootoltnak kell lennie , én ezt már nem tudom mert wp-s vagyok :) )) Itt egy link hátha segít: http://www.youtube.com/watch?v=_pmoYJrTgnM

Elméletileg lehetséges. A reverse tethering nevû programra lenne szükséged. ((Lehetséges hogy a telefonodnak rootoltnak kell lennie , én ezt már nem tudom mert wp-s vagyok :) )) Itt egy link hátha segít: http://www.youtube.com/watch?v=_pmoYJrTgnM
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :) )
Miért nem veszel egy wifis routert?
De annyit tudj a programmal kapcsolatban - hogy bár igaz hogy mûködik de - a Google Play nem fog menni így sem a telefonodon , minden más igen :)
A kérdező hozzászólása: igen, tényleg nem megy, viszont nem csak a google play, hanem pl egy képet sem tudok letölteni, bebugol és kilép mindenbõl, ezt vissza lehet csinálni valahogy?

Sony xperia z telefonomra beállitottam egy biztonsági jelszót, arra az esetre, hogy más ne tudja megnézni a telefonon lévõ dolgaim. Mit lehet tenni?

Egy ideje ugyanaz volt a jelszó, de ma átállította másra. Fontos eszköz a telefon az életemben ezért sürgõs lenne, tmobile-ban megtudják oldani?

Legjobb válasz: Persze, de igazolnod kell, hogx a tied.

Persze, de igazolnod kell, hogx a tied.


Egy Sony Xperia J telefonom van. Hogy tudom átmásolni a telefonra vagy legalább megnyitni a sim kártyán lévő telefonszámokat?

Legjobb válasz: Megnyitod a kapcsolatokat, majd menü/kapcsolatok importálása/SIM kártya.

Megnyitod a kapcsolatokat, majd menü/kapcsolatok importálása/SIM kártya.
A kérdező hozzászólása: köszi

ITunesszal hogyan tudom megjeleníteni a képeket a telefonomról, illetve, hogyan tudok a telefonomon lévõ képet/mappát törölni vele?

Importáltam egy mappát a telefonomra, de nem engedi sem a telefonon, sem pedig iTunesban törölni. Sok hasonló kérdést elolvastam, de nem sikerült megfejtenem. Elõre is köszönöm a segítségeteket! :)
Próbáld meg pc-hez csatlakoztatni USB vagy a Kies programon keresztül.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy úgy csak az sd kártyát látja a gépem, a belsõ memóriát nem.

Hogyan tudom a telefonomon lévő sms-eket a számítógépre feltölteni?

Legjobb válasz: Ha Nokiád van akkor a PCSuite programmal fel tudod rakni. A program a nokia.hu-ról leszedhetõ.

Ha Nokiád van akkor a PCSuite programmal fel tudod rakni. A program a nokia.hu-ról leszedhetõ.
Sehogy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!