Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom telefonomon (1842 db)

Hogyan tudom telefonon visszamondani/töröltetni a már megtett feljelentésemet?

Legjobb válasz: telefonon nem tudod. a feljelentést akkor lehet visszavonni, ha a feljelentés tárgya nem hivatalból üldözendõ. (jellemzõen polgári peres ügy)

telefonon nem tudod. a feljelentést akkor lehet visszavonni, ha a feljelentés tárgya nem hivatalból üldözendõ. (jellemzõen polgári peres ügy)
sehol ilyet nem lehet
bizonyos esetekben vissza lehet simán
telefonon BIZTOSAN NEM, személyesen, megindokolva... talán.
telefonon egyáltalán nem lehet. Miért lenne egy feljelentés kevésbé jelentõs, mint egy bankszámla egyenleg iránti telefonos érdeklõdés? Tudnak egyesek furcsákat kérdezni. Ja, és hogy még jobban érezze magát, a közvádas feljelentéseket egyáltalán lehet, sem telefonon, sem személyesen, sem írásban, sem magnószalagon "visszavonni", csak a magánvádasakat. A feljelentés nem játék, és bizonyos bûncselekmények megítélése az állam kizárólagos joga, hogy nyomozni kell-e vagy sem. Nem vicc, hogy valaki meg akart ölni, nem vicc, hogy megerõszakoltak, talán egy aggyal is könnyen átlátható.
Tudomásom szerint a megtett feljelentést nem lehet visszavonni. Legalábbis a rendõrségen ezt mondták.
Telefonon nem tudod... viszont ha bemész, akkor személyesen visszatudod... Szinte bármilyen feljelentést visszalehet vonni. És nem is kell nagyon magyarázkodni hogy miert akarod.

Hogyan tudok telefonommal a számítógépes internetem használni USB-n keresztül?

Olyanra gondolok, hogy bedugom az USB-t a telefonba és a számítógépbe és a számítógép internetjét eltudom érni telefonon is. (És majd ezt megosztani szeretném, de leginkább az elsõre válaszoljatok)

Legjobb válasz: Leteszed a telefont a számítógép mellé. Ezután elmégy az elsõ számítógépboltba és veszel egy routert. Hazaviszed, beüzemeled. Ennél egyszerûbben nem fogsz tudni netet megosztani.

Leteszed a telefont a számítógép mellé. Ezután elmégy az elsõ számítógépboltba és veszel egy routert. Hazaviszed, beüzemeled. Ennél egyszerûbben nem fogsz tudni netet megosztani.
USb-n keresztül nem fog menni. Wifi (router) kellene hozzá. Azon keresztül tudnál netezni.
egyértelmûen wifi router kell! csak forditva müködne Telefon netet osztani a gépnek USB megosztással vagy ha a telefon képes rá Hotspot al
A kérdező hozzászólása: igazából jelerõsítõnek használnám, de arra nem szívesen költenénk pénzt és a legolcsóbb megoldás pedig ez lenne
A kérdező hozzászólása: meg hallottam róla, hogy USB-be beteszik a telefont és a telefon továbbítja a netet csak nem tudom hol van leírás. Egy linket meg találtam ami félig használható és utána lehet hogy menne is az internetmegosztás [link]
Mégis mennyi jelet erõsítenél? Az USB maximális kábelhossza 2-5 méter lehet. Miért nem írod le mi az alap problémád és mi megmondjuk a leggazdaságosabb megoldást?!
A kérdező hozzászólása: igazából már kérdeztem, de senki se válaszolt azért kérdeztem másképp na mind1. Lényeg, hogy a szomszéddal közösen vesszük az internetet csak 2 fal útban van mert van köztünk egy lakás és ez nálunk gondot okoz mert 1-es a térerõ. És azt szeretném, hogy USB-vel kapjon a telefonom internetet a gépemen keresztül mert tudom hogy lehet csak azt nem hogy hogyan és azt szeretném kihozni belõle hogy megtudjam utána osztani az internetet amire alkalmas is lenne az androidos eszközöm

Hogy tudod telefonomon Gps helymeghatározását beállítani?

Android 4.2.1 telefonomonra telepítettem Sygic nevű gps- programot azonban nem találja meg a telefont, nem veszi a teló gps jelét pedig telómon bekapcsoltam a gps-t. Ilyenkor mi lehet a teendő?

Legjobb válasz: Mit is mondtál, milyen telefonod van?

Mit is mondtál, milyen telefonod van?
Aktiváltad a vásárlás után?
A kérdező hozzászólása: A térkép bejött csak azt irta ki a Gps program hogy várakozás érvényes jelre
Próbáld meg szabad ég alatt, és legyen türelmed.
Akár negyed órába is telhet. Milyen telefon?


Itthon, hogy tudok telefont függetleníteni?

Xperia P

Legjobb válasz: Az ebayen arul egy csoka nck-t hozza. Megveszed 40 dolcsi korul,varsz 8-10 napot mire elkuldi a kodot es beirod a telefonba. Mas modszer nincs a sonykra

Az ebayen arul egy csoka nck-t hozza. Megveszed 40 dolcsi korul, varsz 8-10 napot mire elkuldi a kodot es beirod a telefonba. Mas modszer nincs a sonykra
Kis gsm boltba vidd be és kérdezd meg ezek a zug boltok csinálnak ilyet mert alapból törvénybe ütközõ. Bár jó pénzért a szolgáltatód is függetlenít.
Na az vicces lesz :) sonyval el fognak hajtani, mint a legyet, vagy mondanak olyan arat ra, amiert nem akarod megcsinalni.. Otthon magadnak 8-9eFt korul megvan, ettol olcsobb megoldas nincs ra.
igy van. uj sony-ra csak ez az egyetlen elérhetõ nyitás létezik. (jelen pillanatban) gyári NCK
A kérdező hozzászólása: Múltkor bevittük boltba és 15e- ért csinálnák meg. És ez sok rá. És szolgáltatónál hogy mûködik?

Hogy tudok telefonon könyvet olvasni?

Valami pdfr?l hallottam de nem vagyok benne biztos.. meg kell hozzá program? :) valaki leírná részletesen :) köszii

Legjobb válasz: Milyen telefonod van?

Milyen telefonod van?
A kérdező hozzászólása: LG GT540
basszus, elsõre nem esett le a kérdés xD Azt olvastam: "hogy tudok telefonkönyvet olvasni?" Monsom, WTF? Kinyitod, és megnézed, hogy kit akarsz felhívni... mire leesett xD ez tényleg függ a telefon fajtájától is, pl az androidra van külön program, ahogy néztem, a te telód is androidos, szóval az android márketrõl tudsz letölteni ilyen programot, pl: Aldiko ebook
A kérdező hozzászólása: már letöltöttem rá.:)
Egyszerû txt fájlt nem olvas a telód? Enyém nem androidos, de úgy szoktam, hogy letöltöm a könyvet, megnyitom word-ben, majd átmásolom jegyzettömbe és részekre szedem.Aztán feltöltöm telefonra. (a részekre szedés nem kötelezõ)
A kérdező hozzászólása: azt tudom... de hol kell megnyitni a telón belül? semmi fájl v ilyen nincs benne.:S
távozz tõlem sántán.
Öcskös! Ezt komolyan gondoltad?
minek neked második "facebok"? és honnan veszed, hogy ugyanazzal az "iméllel" lehet? ennyi észt...azt meg már meg se kérdezem, mi köze a Mobiltelefonokhoz...
ez baromság... olyan nehéz email cimet regisztrálni? annyi ingyenes van... de ha csalni akarsz másokat meg téveszteni, akkor neked a fb-on nincs helyed....

Hogyan tudok telefont rendelni külföldről biztonságosan?

Hali! Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan/honnan (milyen netes oldalról?) tudok rendelni egy LG Nexus 4 telefont külföldről? Olvasgattam és azt írják, hogy külföldön (Németo., Anglia, stb.) kb. $200-$250 vagy euró az ára, itthon igencsak 130.000 körül lesz és még soha nem rendeltem külföldről de sokan írják, hogy "aki okos külföldről rendeli meg olcsón". Nem tudom hogyan működik ez a folyamat, mennyi idő, és mennyi pénz a szállítás. Létezik az, hogy én kifizetem előre és a végén szépen átvernek és semmit sem hoz a postás, vagy ha hoz akkor is csak egy széttört szutykot? Valami ilyesmi infókat szeretnék megtudni, esetleg ha már vki rendelt külföldről és minden oké lett, segíthetne, hogy hogyan megy ez. Köszi szépen előre is ;)

Legjobb válasz: szóval akkor azt mondod, hogy nem sokkal jönnék ki belõle olcsóbban?? Akkor nem értem miért mondogatja mindenki, hogy sokkal olcsóbb ha megrendelik... van ismerõsöm németben, ha szólnék neki, hogy vegye meg ott, akkor azért gondolom lényegesen olcsóbb, de akkor a kérdés a következõ: Ha kártyafüggetlenül veszi meg tudom itthon használni? Lesz rajta magyar menü? Lehet rá tenni magyar menüt? Egyéb gondok lehetnek vele?

A kérdező hozzászólása: szóval akkor azt mondod, hogy nem sokkal jönnék ki belõle olcsóbban?? Akkor nem értem miért mondogatja mindenki, hogy sokkal olcsóbb ha megrendelik... van ismerõsöm németben, ha szólnék neki, hogy vegye meg ott, akkor azért gondolom lényegesen olcsóbb, de akkor a kérdés a következõ: Ha kártyafüggetlenül veszi meg tudom itthon használni? Lesz rajta magyar menü? Lehet rá tenni magyar menüt? Egyéb gondok lehetnek vele?
Azért mondogatják, hogy olcsóbb, mert Telenortól asszem 170k lesz. Ehhez képest még a 130 is olcsó, de 100-110k-ból is megúszod külföldrõl. Ha van ismerõsöd akkor még olcsóbban, és úgy mindenképp megéri beszerezni. Magyar menü van rá, mûködni fog, és semmi gond nem lehet vele, ugyanaz, mintha itthon vennéd. De ha valami baja lesz, akkor csak Németo-ba érvényes rá a garancia.

Hogy tudom telefonra felrakni a facebookot?

Nokia c5-03 telefonom van és amikor wifire csatlakoztam és beléptem facebookra ki irta h telepíteni kell és én nem telepítettem hanem kiléptem facebookról! Utána amikor volt id?m h felrakjam akkor újra beléptem de már nem írta ki h telepítsem meg semmi csak belépett de viszont nem annyira jó a facebook mint a gépen. pl. nem tudok telefonról képet feltölteni.

Legjobb válasz: Ha elindítod az m.facebookot, akkor is ott lesz alul egy kis sárga mezõben, hogy telepítés erre a készülékre, és ott fel tudod telepíteni!

Ha elindítod az m.facebookot, akkor is ott lesz alul egy kis sárga mezõben, hogy telepítés erre a készülékre, és ott fel tudod telepíteni!
A FACEBOOK HÜLYESÉG!!!!!! Feltörik, személyes adatokat tudnak meg, stb.!!!
Dehogynem fel tudsz. A galériából kiválasztod a képet, megosztás majd a facebook-ra nyomsz.
A kérdező hozzászólása: de h kell feltelepíteni ? mert amikor elõször ajánlotta h feltelepítse akkor elutasítottam és amikor másodjára beléptem már nem ajánlotta fel

Hogy tudom telefonra rárakni azt a szöveget, amit word-on gépeltem? Sürgős.

Legjobb válasz: Nem tudom hogy gondolod, meg annyira én sem értek hozzá de szerintem egy jegyzettömböt (.txt) bemásolsz a piszkozatok közé (ha egyáltalán lehet ilyet csinálni) USB kapcsolatnál. Más ötletem nincs, nem próbáltam ki h meg lehet-e csinálni, ez csak egy tipp, ha nemjó bocsi.:D

Nem tudom hogy gondolod, meg annyira én sem értek hozzá de szerintem egy jegyzettömböt (.txt) bemásolsz a piszkozatok közé (ha egyáltalán lehet ilyet csinálni) USB kapcsolatnál. Más ötletem nincs, nem próbáltam ki h meg lehet-e csinálni, ez csak egy tipp, ha nemjó bocsi.:D
miyen telefon? elég sok telóra már van program amivel lehet kezelni. Akkor csak rákell huzni simán.
A kérdező hozzászólása: LG KF510, a telefonom, van rajta memóriakártya, ha ez jelent valamit. Köszi az eddigi válaszokat.

Hogy tudok telefont TV-re kötni (HTC desire c-m van) milyen kábelt szerezzek be?

Legjobb válasz: Úgy tudom nem támogatja a Tv.kimenetet.

Úgy tudom nem támogatja a Tv.kimenetet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!