Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom számára (1172 db)

Hogyan tudok számokat letölteni az mp3-mamra? Bővebben lent.

Tudom, hogy podcast-tal kapcsolatos, de egészen pontosan el tudn nekem magyarázni, pontosan mit kell csinálnom? KÖszi!!

Legjobb válasz: Legegyszerûbb : Elmész youtubra,megnyitsz egy számot,kijelölöd a linket,bemásolod. Elmész ide : ***** beilleszted,és letöltöd. * Automatikusan eltávolított tartalom.

Legegyszerûbb : Elmész youtubra, megnyitsz egy számot, kijelölöd a linket, bemásolod. Elmész ide : ***** beilleszted, és letöltöd.* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) )

Hogyan tudok szamokat tenni a NWZ-S610 Sony Walkmanemre?

Mar egy ideje nem tudok sehogysem szamokat tenni ra, esetleg valami tipp mi lehet a gond? Nem tudom megnyitni Windows Media Playerben sem.

Legjobb válasz: Próbáld újraformázni FAT32-re (az mp3 lejátszók és hordozható multimédiás cuccok ezt szeretik leginkább), illetve írd kicsit jobban le a problémát kérlek! Hogyhogy nem tudsz rá számokat rakni? Sajátgépben nem tûnik fel? Vagy valami hibaüzenetet ír ki, amikor másolni akarsz rá mondjuk Intézõben vagy Total Commanderben (WMP-t, meg médialejátszó-programokat NE használj ilyen célra!)?

Próbáld újraformázni FAT32-re (az mp3 lejátszók és hordozható multimédiás cuccok ezt szeretik leginkább), illetve írd kicsit jobban le a problémát kérlek! Hogyhogy nem tudsz rá számokat rakni? Sajátgépben nem tûnik fel? Vagy valami hibaüzenetet ír ki, amikor másolni akarsz rá mondjuk Intézõben vagy Total Commanderben (WMP-t, meg médialejátszó-programokat NE használj ilyen célra!)?

2003-as Wordbe hogyan tudok számokat sorba rendezni (növekvő vagy csökkenőbe)?

A számokat vesszővel elválasztva egymás mellé írtam wordbe. Próbálkoztam táblázat beszúrással, de nem tudtam sorba rendezni, mert érvénytelenek voltak a rekordok. Viszont sok-sok számot kellene sorba tennem, amihez jól jönne egy kis számítógépes segítség! Előre is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Wordben nem tudom, esetleg makrót lehet rá írni, aki nagyon vágja a témát. Én azt csinálnám, hogy átmásolnám excelbe. Akár úgy, hogy elõször egy txt fájlba, és azt nyitnám meg excellel, ahol meg lehet edni, hogy pl. a vesszõ legyen a cellaelválasztó. Eután ott sorbatenném, mentés valami szöveges formában (scv, stb.), és vissza a wordbe.

Wordben nem tudom, esetleg makrót lehet rá írni, aki nagyon vágja a témát. Én azt csinálnám, hogy átmásolnám excelbe. Akár úgy, hogy elõször egy txt fájlba, és azt nyitnám meg excellel, ahol meg lehet edni, hogy pl. a vesszõ legyen a cellaelválasztó. Eután ott sorbatenném, mentés valami szöveges formában (scv, stb.), és vissza a wordbe.


Nokia C3-00 -ás telefonra, hogyan tudok számokat letölteni? Most kaptam és méég nem igazán tudom, mit hogy kell :DD

Legjobb válasz: Akkor minek vetted meg? Egyébként letöltés alatt mit értesz, fizetõs? Amúgy az okosabbak a géprõl másolják át rá az mp3-at.

Akkor minek vetted meg? Egyébként letöltés alatt mit értesz, fizetõs? Amúgy az okosabbak a géprõl másolják át rá az mp3-at.
Olvasd el a használati utasítást! ;) :P

Hogyan tudok számomra megfelelő pályázatot keresni?

Szeretek írogatni, és szeretnék a versengés érzésével írni valamit. :)

Hogyan tudom kiszámolni hogy egy számnak hány darab osztója van?

Elnézést, ha rossz a kategória. Szóval van egy számunk, például a 450. Hogyan tudom kiszámolni hogy hány darab osztója van anélkül, hogy leállnék osztogatni minden számmal? Addig eljutottam hogy prímtényezőire kell bontani. Köszönöm a választ előre is!

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Oszt%C3%B3sz%C3%A1m-f%C3%BCggv%.. A fentebbi linkben megtalálod, hogy kell felírni a prímtényezõk ismeretében az osztószámot. Ha a vizsgált szám prímtényezõit ismered, akkor ugye n=(elsõprím^valahanyadikon)*(második prím^valahanyadikon)*... (sokadik prím^valahanyadikon) összefüggést fel lehet írni. Ekkor az osztószám "d(n)" = (elsõ kitevõ+1)*(második kitevõ+1)*.... (sokadik kitevõ+1) Az osztószám tartalmazza az 1-et, és önmagát is! Pl. ha n=6 akkor 6=1^0*2^1*3^1 Ekkor d(n)= (1+1)*(1+1)=4 Tehát ha a szám prímtényezõi ismertek, akkor felírható a szám osztóinak száma is. A baj ott van, hogy jelenleg nem ismert olyan eljárás, amivel egy tetszõlegesen nagy szám rövid idõ alatt prímtényezõre bontható. Ez az alapja a ma használt internetes titkosításnak is, vagyis hogy nem ismert hatékony prímfaktorizáló algoritmus.(Hogy van e ilyen , ha jól tudom nem bizonyított hogy nem létezhet, de egyelõre nem ismert.) Ui.: Persze pár jegyû számok esetén egy számítógép vagy ember gyorsan megmondja a prímtényezõket, de a számjegyek növelésével exponenciálisan nõ a PC gondolkodási ideje. Még akkor is, ha n prímtényezõre bontásánál elegendõ minden négyzetgyök(n)-nél kisebb számot megvizsgálni. 100 esetén pl. sqr(100)=10 alatti számokkal elég próbálkozni. Tehát: 100/1=100 100/2=50 50/5=10 10/5=2 2/2=1 Látható hogy sqr(n)-nél kisebb számokkal elég próbálkozni. Ez esetben ugye: n(100)= 1^0*2^2*5^2 d(n)= (0+1)*(2+1)*(2+1)=9 {1,2,4,5,10,20,25,50,100}=9

http://hu.wikipedia.org/wiki/Oszt%C3%B3sz%C3%A1m-f%C3%BCggv%.. A fentebbi linkben megtalálod, hogy kell felírni a prímtényezõk ismeretében az osztószámot. Ha a vizsgált szám prímtényezõit ismered, akkor ugye n=(elsõprím^valahanyadikon)*(második prím^valahanyadikon)*... (sokadik prím^valahanyadikon) összefüggést fel lehet írni. Ekkor az osztószám "d(n)" = (elsõ kitevõ+1)*(második kitevõ+1)*.... (sokadik kitevõ+1) Az osztószám tartalmazza az 1-et, és önmagát is! Pl. ha n=6 akkor 6=1^0*2^1*3^1 Ekkor d(n)= (1+1)*(1+1)=4 Tehát ha a szám prímtényezõi ismertek, akkor felírható a szám osztóinak száma is. A baj ott van, hogy jelenleg nem ismert olyan eljárás, amivel egy tetszõlegesen nagy szám rövid idõ alatt prímtényezõre bontható. Ez az alapja a ma használt internetes titkosításnak is, vagyis hogy nem ismert hatékony prímfaktorizáló algoritmus.(Hogy van e ilyen , ha jól tudom nem bizonyított hogy nem létezhet, de egyelõre nem ismert.) Ui.: Persze pár jegyû számok esetén egy számítógép vagy ember gyorsan megmondja a prímtényezõket, de a számjegyek növelésével exponenciálisan nõ a PC gondolkodási ideje. Még akkor is, ha n prímtényezõre bontásánál elegendõ minden négyzetgyök(n)-nél kisebb számot megvizsgálni. 100 esetén pl. sqr(100)=10 alatti számokkal elég próbálkozni. Tehát: 100/1=100 100/2=50 50/5=10 10/5=2 2/2=1 Látható hogy sqr(n)-nél kisebb számokkal elég próbálkozni. Ez esetben ugye: n(100)= 1^0*2^2*5^2 d(n)= (0+1)*(2+1)*(2+1)=9 {1, 2, 4, 5, 10, 20, 25, 50, 100}=9
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, már világos! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!