Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom pps-ből a (3 db)

Hogyan tudom egy pps-ből a beágyazott wav-ot kivenni?

Legjobb válasz: Próbáld meg exportálni HTML-be és akkor a PPS-bõl a fájlokat kimenti külön.

Próbáld meg exportálni HTML-be és akkor a PPS-bõl a fájlokat kimenti külön.

Még mindig nem tudok képet kivenni PPs-ből van office-om van power pointom de nem megy. A totál commanderben sem tudom átváltani PPt-re. Segítsen valaki. Hogyan kell?

Legjobb válasz: ha nem sikerülne, agy 1 linket ahol elérhetõ a PPS amibõl képet akarsz kinyerni, jelezd, hogy melyik (hanyadik) diakockáról kellene a kép és milyen képfájlba. (jpg stb.) megcsinálom és felteszem 1 kép-megosztóra, majd a linkjét megadom itt, vagy elküldöm privibe...

ha nem sikerülne, agy 1 linket ahol elérhetõ a PPS amibõl képet akarsz kinyerni, jelezd, hogy melyik (hanyadik) diakockáról kellene a kép és milyen képfájlba. (jpg stb.) megcsinálom és felteszem 1 kép-megosztóra, majd a linkjét megadom itt, vagy elküldöm privibe...
a legegyszerûbb a print/screen billentyûvel
ha le van lelszavazva szerkesztésre, akkor csak a monitoron megjelenõ képet tudod az elsõ válaszoló szerint, vagy képlopó pr.-okkal(FSCapture, stb) "kivenni"! ha, NINCS jelszavazva akkor jobb klikk a PPS fájlnévre, Új > Fájl menü > Mentés másként és a PPT -t választod. a PPS bezárod, majd megnyitod azelõzõleg mentett PPT -t!
A Total Commander meg abszolut nem is kell hozzá.
Bocsi, most irtam a választ a printscreen billentyûk nagy varázslatáról :) sok sikert

E-mail-ből, hogyan tudom kimenteni a pps vetítéseket?

Legjobb válasz: Jobb egérgomb/hivatkozás mentése más néven.

Jobb egérgomb/hivatkozás mentése más néven.
A kérdező hozzászólása: Köszi sikerült.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!