Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom mi (14059 db)

Miért van az, hogy tudom mit kéne csinálnom és tudom hogy sokkal jobb lenne tőle az életem, de mégsem kezdem el csinálni?

Hogy lehet ezen változtatni?

Legjobb válasz: Kicsit "személyteleníts". Rajtad kívül kb 7,000,000,000 ember él, bár csak tippelek, szerinted mit számít, hogy egy ember nem boldog. Hol olvastad, hogy neked boldognak KELL lenned? Lehetõsége van rá a legtöbb embernek, de mindenki eldöntheti, mit kezd vele, mer élni a lehetõségekkel, vagy gyáva hozzá.

Kicsit "személyteleníts". Rajtad kívül kb 7, 000, 000, 000 ember él, bár csak tippelek, szerinted mit számít, hogy egy ember nem boldog. Hol olvastad, hogy neked boldognak KELL lenned? Lehetõsége van rá a legtöbb embernek, de mindenki eldöntheti, mit kezd vele, mer élni a lehetõségekkel, vagy gyáva hozzá.
Lustaság, a motiváció hiánya. De lehet, hogy csak pajzsmirigy alulmûködésed van! Az felborítja a hormonháztartást, letargiába sodor. Kezdj sportolni!
Aki alulértékelt, legalább írja le, miért, miben nem ért velem egyet!
A kérdező hozzászólása: Hát... Biztos vagy benne hogy a kérdésre válaszoltál? Mert igazából nem nagyon értettem, hogy a válaszoddal mit szeretnél mondani. Ennek ellenére én félig hasznosra értékeltelek, mert jó szándékkal válaszoltál, csak félreértettél a kérdésben valamit. Szerintem mások is ezért pontoztak le.
Na, jó, lehet hogy nem érthetõ a célzásom... De, hogyan lehet változtatni? Ha tudod, de nem teszed, akkor sehogy, még egy pszichológus is addig tud segíteni, amég nem értesz valamit, miután már tudod, csak az dönti el, hogy van-e elég vér a pucádban, hogy megtedd. Ha nincs, semmi gond, de nem lesz más "könnyebb" megoldás, akkor maradsz ott, ahol voltál. Ennyi. Nekem is van még néhány dolog, amit még nem tettem meg, de mivel tudom, hogy mit kéne tennem, ezért tudom azt is, hogy innentõl kezdve csak két út van: vagy megteszem, vagy nem. A bátorság a kulcs.
Mondjuk, így belegondolva, tényleg érthetõ a leértékelés, még egy másik beszélgetés hatása alatt voltam, és ott merült fel, hogy az illetõ miért nem tud boldog lenni, pedig mindenkinek "jár". Hát ezért, bocs, most már tisztábban látok ;)

Ha hallok egy zenét Class FM-en, megtudhatom, hogy mi volt a címe, az alapján, hogy tudom, mikor ment?

Tudom, hogy sms-t lehet írni, mikor megy, de más módszer nincs?

Legjobb válasz: Én írtam egyszer, hogy az "Ez a zene" részre kell kattintani és pörgetni, nem voltam a honlapon mostanában, nem tudom változott-e, lehet hogy ugyanúgy kell.

Én írtam egyszer, hogy az "Ez a zene" részre kell kattintani és pörgetni, nem voltam a honlapon mostanában, nem tudom változott-e, lehet hogy ugyanúgy kell.
Ha tudsz róla infót adni, 90%-ban kitalálom neked.

Szeretném megoldani a helyzetet de addig bonyolítottam hogy már magam se tudom mit akarok annak ellenére hogy tudom mi a helyes;van valakinek ötlete?

22éves vagyok.5éve együtt élek a párommal,szeretem.Kisbabánk lesz.Munka nélküli vagyok.6 hónapja szeret?m van.

Legjobb válasz: Ilyen helyzetbe eszemben sem lenne gyereket szülni. amúgy gusztustalan, hogy terhesen is csalod a párod, meg amúgy is ez az egész.

Ilyen helyzetbe eszemben sem lenne gyereket szülni. amúgy gusztustalan, hogy terhesen is csalod a párod, meg amúgy is ez az egész.
már ne is haragudj de gratulálok bmeg... együtt vagy pasiddal már 5 éve, szarrá csalod 6 hónapja , és még 10 hetes terhes is vagy ??? és még ide írod hogy nem kérsz lebaszást.. bocsi, de talán 22 évesen bele kellett volna gondolni a helyzetbe, hogy mit csinálsz... erre nincs jó megoldás.
A kérdező hozzászólása: nem véletlenül mentem máshoz volt 2ritka szar évünk(drogozott) amíbõl kirángattam és összeraktam , és el akarom hagyni csak nem tudom hogy hogy, 22 évesen nem hülye vagyok hanem fiatal
csak zárd le. így, egyszerûen. határozd el erõsen magadban, hogy nem találkozol vele többet, nem hívod fel, nem írsz neki, nem veszed fel a telefobját stb. és ezt mond el neki is. tisztában van a saját státuszával, nem hiszem, hogy ne értené meg. nehéz lesz, de kibírod :) ebbõl a szempontból nagyon jól is jött, hogy terhes vagy, amúgy sem a szex lesz a fõ gondolatod a köv. hónapokban :) szóval soha jobb alkalmat :) egyébként meg zavaros...ki volt drogos és kit akarsz elhagyni?
ja, és még annyi: ne keverd össze a vágyat a szerelemmel, és életed legboldogabb 8 mp-ét a boldog élettel! az hogy "valamit" érzel a másik fiú iránt az utóbbi 3 hónapban, az még nem szerelem. amúgy is olyan ez, mint a bárányhimlõ. elmúlik :) felesleges emiatt gyötörnöd magad, és tönkretenni a kapcsolatodat a gyermeked apjával :)

Egyik legjobb barátomról megtudtuk hogy meleg, és hogy van épp pasija. Õ még nem tudja hogy tudjuk, mit tegyünk?

4en vagyunk jóban (21év körül) , egyikünk egy ideje kicsit furcsán viselkedik. Azt mondta fél éve volt valami alkalmi kapcsolata egy lánnyal. Mi elkezdtük kikutatni ki is lehet az, ennek következtében jöttünk rá (msn mentett beszélgetés, tudom csúnya dolog volt de ha ismernétek, és segítségért vagyok itt nem beolvasásért), hogy nem lány hanem fiú volt, és most is van neki egy másik. Már mindhárman tudunk róla, ? pedig továbbra is hazudik nekünk mindenféle rokonokról. Mostanában emiatt a kapcsolatunk is eléggé megromlott. Szerintetek mi a helyes? Nem szólni egy szót sem és nézni ahogy elszúrja az életét vagy megpróbálni segíteni? Ha igen hogyan?

Legjobb válasz: Ha négyen vagtok, akkor az az egy üljön le vele beszélgetni, aki a legközelebb áll hozzá (persze barátként). De ne úgy, hogy gyere és akkor most beszélgetünk, hanem úgy hozni a helyzetet, hogy olyan "lelkizõs" legyen a hangulat. És az az egy mondja h van egy ilyen sejtése, és, hogy igaz-e, miért jó neki. Ha tényleg meleg, azzal nem tudsz mit csinálni, õ ilyen, nem lehet kinevelni belõle. Még mindig jobb, mint, aki látens homoszexuális, és 35-40 évesen meri magának is bevallani, hogy meleg, tönkretéve egy egész családnak az életét

Ha négyen vagtok, akkor az az egy üljön le vele beszélgetni, aki a legközelebb áll hozzá (persze barátként). De ne úgy, hogy gyere és akkor most beszélgetünk, hanem úgy hozni a helyzetet, hogy olyan "lelkizõs" legyen a hangulat. És az az egy mondja h van egy ilyen sejtése, és, hogy igaz-e, miért jó neki. Ha tényleg meleg, azzal nem tudsz mit csinálni, õ ilyen, nem lehet kinevelni belõle. Még mindig jobb, mint, aki látens homoszexuális, és 35-40 évesen meri magának is bevallani, hogy meleg, tönkretéve egy egész családnak az életét
Ne haraudj, de nekem az a fura, hogy belenéztetek a mentett msneibe...és azért, hogy megtudjátok, ki az a lány, akivel kapcsolata volt...szerintem neked/nektek lenne szükséged/szükségetek nevelésre. Mert ha még egy párkapcsolatban vki féltékeny és vmibe belenéz, még hagyján...de ez baromi nagy bunkóság szerintem. Így inkább ne próbáljatok beleavatkozni a magánéletébe, hiszen a barátság bizalomról, ilyesmirõl szól...te jó ég, valakinek belenézni a magáncuccaiba...inkább te szégyelld magad, aztán õ még hátha elfogad ilyennek amilyen vagy...
Mondjátok meg neki, hogy tudjátok, de tapintatosan ne hogy megsértsétek!Elkell fogadnotok azt, hogy õ nem a nõket, hanem a férfiakat szereti.Ettõl a barátságotok ne romoljon meg, sõt járjatok el mindenhová, ahogy ezt eddig is tettétek és vállaljátok föl, hogy van egy meleg barátotok!!!!
Itt már a barátság megléte is megkérdõjelezhetõ, ha "elõítéletes vagy" illetve "ki akarod nevelni". A barátság az arról szól, hogy "úgy szeretlek amilyen vagy." A srác valószínûleg igen rosszul érezheti magát azért, mert titkolnia kell másságát - még akár elõttetek is. Az pedig csak rátesz egy-két-öt lapáttal, ha te az "elõítéleteidet" régebben - még amikor nem tudtad, hogy õ meleg - hangoztattad is. Lehet, hogy "fél" tõled. Már önmagában az a tudat, hogy "más", mint a többi, egy igen erõs hatás a személyiségére. Ha õ a barátaitól nem azt látja, hogy ezt tolerálják, hanem azt, hogy majd õk "jól kinevelik", akkor biztos lehetsz benne, hogy introvertálódik. Ha valóban a barátja vagy, akkor elfogadod, hogy õ most boldog. És támogatod abban, hogy "helye legyen a világban." Az pedig, hogy volt barátnõje (vagy esetleg szerinted volt, mert lehet, hogy a helyzet volt olyan, hogy "produkálni kellett egyet..."), az nem azt jelenti, hogy õ nem homoszexuális. Hanem jelentheti azt is, hogy õ is megijedt amikor erre rájött, és "ki akarta próbálni magát." Ha most mégis egy pasival van együtt, akkor valószínûleg nem érezte jól magát a nõkkel. Tulajdonképpen rajtatok múlik, hogy hogy reagáltok. Már önmagában az a tény, hogy ti kutakodtatok utána, mert "meg akartátok védeni valami rossztól", az már nagy ütés a barátságotoknak. Biztos vagyok benne, hogy ha velem "bánnak el így", akkor ott a bizalom utolsó csírája is elhal, és annyit arról a barátságról. Valószínû a srác sem lesz másképp. Egyre jobban el fogtok távolodni, és egyre jobban be fog zárulni elõttetek a srác. Ha valóban volt barátság, akkor itt az idõ, hogy eléálljatok és elmondjátok, hogy hibáztatok, mert olyan dologba ütöttétek az orrotokat amibe õ MÉG nem szerette volna, hogy beleüssétek (így már elveszett annak a lehetõsége, hogy õ valljon színt - ha valóban barátok voltatok, akkor ez megtörtént volna, ebbe szinte biztos vagyok.) Most viszont nem támadni kell, hanem bocsánatot kérni, és megpróbálni megmenteni a barátságot. Elmondani, hogy azzal, hogy kémkedtetek utána, MSN logokat lestetek meg, hibáztatok. És ez a hiba olyan információ birtokába juttatott benneteket, amelyet "megnemtörténtté" nem lehet tenni. A többi a srácon fog múlni. Bár nem javaslom, hogy "jó végre" számítsatok. Vagy megijed és menekül - ezzel tönkreteszitek egy jó idõre, hiszen lehet, hogy a kapcsolata is rá fog menni. Vagy ha erõs, akkor szembeáll veletek, és "alattomos játékba kezd", amely tönkreteszi a barátságot. Bár minimális esélye van annak, hogy azt mondja, "[email protected] gyerekek vagytok, csak így tovább." Vannak dolgok amikrõl nem kell tudnotok, csak akkor ha eljön az ideje. Mert sokszor olyan információ birtokába juttok, amivel nem tudtok mit kezdeni. Szereted EMBERILEG azt a srácot? Ha erre igen a válaszod, akkor tudod, hogy mit kell tenned. Ha pedig nem, akkor igazából semmit. Egy elõttem szólónak üzenem: Érdekes módon te hetero létedre "lehajolsz" az ellenkezõ nemû elõtt? Vagy közel állsz hozzá? El kellene felejteni azt a tévhitet, hogy a melegek fûvel-fával semmit tiszteletben nem tartva létesítenek nemi kapcsolatot. Mert igencsak álszenteskedõ dolog. Mert míg hetero párok egymást nyalják a mozgólépcsõkön, addig ha két pasi kézenfogva megy az már oltári nagy "hûbazdmeg." De hát itt jár az ország, ez viszont már itt off.
A homoszexualitás nem betegség, tehát inkább ne segítsetek neki. Mondd meg neki hogy sejtitek mi a helyzet vele és hogy mellette álltok, ha baj van.
Melette álhatok csak ne tul közel:D pusz azé lehajolást sem ajánlom :d
"A homoszexualitás nem betegség" Ez hülyeség, ezt felejtsd el. Próbáld meg lebeszélni róla, ha láttad már lánnyal akkor még menthetõ. Ha magának sem meri még bevallani, akkor csak lehet, hogy eltávedt egy kicsit. Probáljátok meg visszaterelni a helyes útra. Ne nyugodjatok bele!
Simán lenevelheted a melegségrõl. Mond meg neki hogy te is meleg vagy hogy és jöjjetek össze. Amikor felmész hozzá, öltözz nõnek és tedd boldoggá. Azt követõen mond neki, látod nõnek öltözve boldoggá tettelek, szeresd inkább a nõket mert az jobb. Erre meg fog térni, és megutálja a melegséget.
Sajnos nem tudsz mit tenni. A melegek általában attól lesznek melegek, hogy fiatal korukban egy perverz megrontja õket, ezt nem tudod kitörölni az emlékezetükbõl. Maximum egy pszihológus, de manapság inkább az elfogadás a divat nem a lelki konfliktus megoldása.
Nekem az egyik lakótársam elmondta hogy meleg, ettõl nem változott a véleményem róla bár engem ez nem zavar. Ha a barátai vagytok elfogadjátok így õt ahogy van. Megváltoztatni úgysem lehet, lehet hogy csak álcából volt lánnyal vagy akkor még nem volt teljesen biztos benne hogy meleg. Kényes a téma de szerintm beszélni kellene errõl róla (ha õ is akarja) de nem lebeszélni maximum elmondani a váleményeteket de nem megpróbálni megváltoztatni mert lehet hogy fordítva sül el és megromlik a viszonyotok. Én nagyon sokat beszélgettem errõl a lakótársammal és örültem hogy megtisztelt a bizalmával!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Persze hogy finoman, mi sem szeretnénk ha a dunának menne, vagy bármi más hülyeséget csinálna. Bár nem hiszem, de semmi nem ér annyit.
Tény, hogy fajfenntartás szempontjából a homoszexualitás nem normális dolog. De személy szerint kétlem, hogy aki eredendõen meleg (vagyis nem divatból az), abból ezt ki lehetne nevelni. Sõt az inkább tönkretenné lelkileg, de ennél több változást nem eredményezne. Abban az esetben, ha valaki azért lesz meleg, mert például az elsõ szexuális élménye olyan sokként hatott rá (pl ha egy lányt megerõszakolnak, és onnantõl a lányokhoz vonzódik) mindek következtében a saját neméhez kezd vonzódni, talán sok-sok pszichológusnál töltött óra után rendbe lehetne tenni úgy lelkileg. Szerintem, finoman próbáljátok megbeszéni ezt vele, de ne rontsatok rá, hogy ne legyé' buzi, mer' az nem jó, mert tuti elmenekül. Igazából kétlem, hogy vissza tudnátok nevelni, inkább próbáljátok elfogadni. Lehet, hogy betegség (nem tudom, én nem feltétlen nevezném annak, de ez nézõpont kérdése), de ha õ így boldog, és nem egy lánnyal, akkor csak mégjobban elszúrjátok az életét, ha egy csajhoz akarjátok kényszeríteni. Senki se direkt lesz homoszexuális - aki igen az meg hülye, azt lehet szidni :D
Toleranciáról beszélsz és mégis elküldöd azt a picsába, akinek más a véleménye. Azért menj a picsába, mert hagynál elveszni egy embert. Rossz útra tévedt, de lehet, hogy lehet rajta segíteni. Akárki akármit mond, a homoszexuális ember beteg. Ettõl még lehet jó arc, jó barát. De beteg. Nem természetes. Ezt tessék megérteni végre, aztán jöhet a liberalista faszság. Nemtudom te milyen nevelést kaptál, de a hozzászólásból itélve nem vgy már fiatal. Ez baj. A fiatalok tõled fognak tanulni, beveszik ezt a szar dumát, egyre többen lesznek divatból homoszexuálisok. Ez az igazi homoszexuálisoknak sem jó. Mellesleg azért küldtelek el a picsába, mert hülyeséget írtál. Még csak most tünt fel, hogy az utolsó mondatodban teljesen ellent mondasz saját magadnak. :)
rohej most meg mar csak az en szavaimat tudod visszabofogni!! a sok picsaba kuldes mellet elfelejtetted az erveles szo jelenteset??!?! na varj osszeszedem magamat és megpróbálom bemutatni neked, hogy hogyan mûködik az érvelés, amit az összezsugodott borsó méretû agyaddal úgyis képtelen leszel felfogni: Kedves eredeti hozzászóló! Lehet, hogy a konzervatív neveltetésed miatt a homoszexuális barátodétól jelentõsen eltérõ életviteli normákat alakítottál ki, illetve alakított ki benned a környezeted. A kiegyensúlyozott emberi kapcsolatokhoz - például a barátsághoz - azonban szervesen hozzátartozik bizonyos mértékû tolerancia is mások iránt. Ez különösképpen az olyan cselekmények tekintetében hasznos, melyek a hozzád közel álló embertársaid személyes szféráját érintõ, felnõtt döntésû, életviteli választásoknak minõsülnek. Tulajdonképpen ez az "élni és élni hagyni" elve, amely téged ugyanúgy szuverén jogokkal ruház fel, mint ahogy tõled is elvárja, hogy hagyj másokat is a saját, választott ösvényeiken haladni. Ha ezt belátod és betartod, akkor egy olyan szabadságfokot biztosítasz a környezeted számára, amely lehetségessé teszi számukra a felesleges szociális korlátok nélküli, szabad életvitelt. Ez a hozzáállás számodra azért lesz hasznos, mert képes lesz elmélyíteni a barátságokat: a körülötted lévõ emberek jobban önmaguknak érezhetik önmagukat, ha nem éreznek az irányodból semmiféle nyomást vagy elvárást, amely lekorlátozná õket az õszinteségben, vagy bizonyos szerepek eljátszására kényszerítené õket. Egyes korábbi hozzászólók bölcs szavaira utalva - és itt most nem a picsába küldözgetõ faszkalapéra gondolok - én is csatlakozom ahhoz a meglátáshoz, miszerint fogadd el a barátodat olyannak, amilyen õ kíván lenni! Természetesen adhatsz neki õszinte visszajelzéseket, vagy közölheted vele a saját nézeteidet és morális elveidet, de alapvetõen próbálj meg nem beleszólni az életébe és engedd, hogy õ hozza meg a saját döntéseit. Helyhiány miatt nem kívánom részletesebben feltárni a téma "mélyebb", emberi jogi vonatkozásait, de remélem, hogy ezzel a "sekély", önérdekû megoldás számodra kilátásba helyezett elõnyeinek ismertetésével némiképpen rávilágíthattam a tolerancia általános hasznosságára , ugyhogy most nyugottan elkudhetem a nagybetuvel mondatot kezdo faszkalapot meg egycer a bus picsaba ahova valo!!!!
A kérdező hozzászólása: "kerdezo >>> mi kozod hozza h kinek mi a normaja??! mit zavarja a te eletedet?!? neked nem muszaly melegnek lenni ha nem akarsz haverod meg ugyis kiba aszt csinalja amit akar ha nem tetszikk ne baratkozz vele ennyi neki is jobb h nem parazik " Ha az emberek így állnának egymáshoz azt hiszem nagyon magányos lennél. Te vagy itten az ilyen benézek megállapítom hülye a kérdés és beszólok valami kurva okosat mert fingom sincs róla gyerek mi? Teee
Milyen érvek kellenek? A tieid hol vannak?
elozo faszkalap >>>>> "Rombolod a magyar nyelvet." ja mer a te ""LoL""od az igazan epiti a magyar nyelvet!!! kurvara nincsenek erveid mar h csak a nyelvbe tudsz belekotni
"csak fikazni tudsz de direkt felpontoztlak mert lepontozast kertel kocsog" LoL Azt kihagytam, hogy a mondatokat nagy kezdõbetûvel írjuk. A muszáj az meg pontos j. Rombolod a magyar nyelvet.
A kérdező hozzászólása: Persze mellette állunk, de sajnos én elõítéletes vagyok a melegekkel szemben, ezért nem fogom könnyen elfogadni. Én inkább megpróbálnám kinevelni belõle, hiszen pár éve láttam már csajjal is. Szóval szerintem egyetem miatti stressz meg elhanyagoltság családi helyzet vagy nem tom mi sodorta õt ilyen helyzetbe.
A kérdező hozzászólása: Itt a felvállalással is vannak gondok, mert attól hogy szólunk neki õ még nem fogja felvállalni magát. Biztos vagyok benne ha eddig tiokban tartotta, ezután is az maradna. Még mindig alig hiszem amúgy hogy történhet ilyen. Egyáltalán hogy jön rá az ember ilyenre magáról???
A kérdező hozzászólása: Ez a lelkizõs hangulat nehéz lenne, sajnos tényleg megromlott kapcsolatunk. Én meg hiába kezdenék el barátnõmrõl mesélni, õt ez nem érdekelné.
A kérdező hozzászólása: Te ne haragudj, de úgy látszik még nem volt olyan barátod aki egy idõ után [email protected] a fejedre, és elkezdett hazudozni neked, te pedig kiváncsi voltál az okára mielõtt elengeded. Természetesen tudjuk hibáztunk, viszont ha már felhoztad a párkapcsolatot ott is ugyanennyire szabad/ nem szabad ilyet csinálni. Hiszen azt mondják egy jó párkapcsolatban barátok is az emberek, illetve a szerelembõl elõbb utóbb szeretet lesz. Ad 2 mondtam nem lesajnálást kérek amiért ilyen szemetek voltunk.
annyira nem fogadod el a meleg haverodat h at akarod nevelni , aztan meg csodalxol h nem meri bevallani h meleg?!?!!? nezz mar magadba meg a haverjaidba 1 kicsit!!!!! vegyetek neki rozsaszin zoknit ajandekba , csendes elfogadas jelekent vagy nezzetek meg vele a birdcage v priscilla v hasonlo kedves vicces gay komediakat vagy jelentkezz egy gaybarba atnevelesre tolerancia temaban szep napot!!!
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, nekem nagyon nem az a normális hogy két srác... Én ilyen konzervatív családmodellben nevelkedtem.
".inkább te szégyelld magad, aztán õ még hátha elfogad ilyennek amilyen vagy..." Elmész te a picsába. A kérdés feltevõje pedig szégellje magát, amiért megakarja óvni egy barátját a nemi elferdüléstõl. Mekkora egy mocskos állat vagy te barátom. Elmentek a picsába. Le lehet pontozni, az igazság ellen nem tudtok mit tenni. És azért is szégyelld magad, mert te még nem vagy homoszexuális. Elmentek a picsába. "nezz mar magadba meg a haverjaidba 1 kicsit!!!!! " Nos. A mondat végén egy írássjel is kifejezi a mondanivalót. Persze, õ a hibás, meg mindenki aki nem homo. "vegyetek neki rozsaszin zoknit ajandekba , csendes elfogadas jelekent " Vegyel egy higanyos hõmérõt és szopogasd ki belõle a higanyt. Legalább elcsendesedsz. "vagy nezzetek meg vele a birdcage v priscilla v hasonlo kedves vicces gay komediakat " te meg lesd meg ezt a videót. Ha váégignézted meleg vagy. http://www.youtube.com/watch?v=twQlpFrm5iM%20 "vagy jelentkezz egy gaybarba atnevelesre tolerancia temaban " Bevállalnád, mi? "Sajnálom, nekem nagyon nem az a normális hogy két srác... Én ilyen konzervatív családmodellben nevelkedtem." Nem. Te náci vagy :) Meg én is.
kerdezo >>> mi kozod hozza h kinek mi a normaja??! mit zavarja a te eletedet?!? neked nem muszaly melegnek lenni ha nem akarsz haverod meg ugyis kiba aszt csinalja amit akar ha nem tetszikk ne baratkozz vele ennyi neki is jobb h nem parazik elozo hozzaszolo >>>> "Nos. A mondat végén egy írássjel is kifejezi a mondanivalót" igen? akkor a menj a picsaba! 1 felkialtojellel csak fikazni tudsz de direkt felpontoztlak mert lepontozast kertel kocsog
Az egyik kedves hozzászólótól kérdezném, hogy mi az, hogy normális? Mi a normális definíciója? Sosem volt és sosem lesz! Nincs olyan, hogy normális! Helyette olyan van, ami létezik. Ha valaki meleg, attól még ugyanolyan ember, mint volt, nincs különbség. Jó lenne végre ha a világ rájönne, hogy valakit nem azért kell üldözni, mert elüt az átlagtól (nem a normálistól, az átlagtól!), hanem mindenkit azért kell tisztelni, amilyen! Az a nagy baj, hogy sokan csak a felvonulós-nõiruhábaöltözõs melegeket ismerik, közben nem errõl szól! Hidd el, legnagyobb részük nagyon is rendes ember, sokszor a "normális hetero"-k közül rengetegen elbújhatnak mögöttük. Indiában úgy tartják, hogy a szerelem nem ismer nemeket, és igazuk van. Így azt tanácsolom, hogy beszéljétek meg vele a dolgot, biztosítsátok, hogy így is minden helyzetben mellette fogtok állni, és ezt tartsátok is be! Érezze, hogy emiatt a vallomás miatt nem változott meg a kapcsolatotok, ugyanolyan fontosak vagytok egymásnak, mint eddig...hiszen a barátság a kölcsönös szereteten és FELTÉTEL NÉLKÜLI ELFOGADÁSON alapul.
tudja, hogy kell szopni..?:D
Ha elmondom neki mire "bukok" akkor azzal a vágyaim teszem nyilvánvalóvá számára. :)
A kérdező hozzászólása: A vagyaidat teszed nyilvanvalova, vagyis??
Ezek szerint mégsem tudja. :)
A kérdező hozzászólása: De hat alig ismert engem a srac, elotte soha nem beszelt velem, csak vagy 5-6szor latott es kesz.
Én ilyet nem mondanék, max talaj részegen , de szerintem úgysem 1/mert bzis 2/mert olyan mintha a beszélgetõ partnerembe látnék és utálom az ilyen "hú én átlátok a nõkön" szövegeket több dologért is mondhatta, szituáció függõ: 1/azt gondolta, h felakarod szedni és jelezni akarta, hogy õt nem ejtedát a nõi praktikáiddal , mert jólismeri azokat 2/ilyen nyakatekert módon akarta neked demonstrálni, hogy ért a nõkhöz 3/a fiúkat szereti vagy biszex
Rád akarja hárítani a felelõsséget, hogy megerõszakoljon:P
Mindegy mire mondta, mivel úgy tûnik, tévedett, ha még arra se jöttél rá, hogy mire mondta :)
A kérdező hozzászólása: Nem tevedett! Tudom, hogy mire gondolt, amikor ezt mondta; csaknkivancsi voltam, ti mire gondoltok, ha ezt mondjatok egy csajnak....

Baratom kulfoldre szeretne menni dolgozni honapokra. Hogyan tudjuk mi ezt majd atveszelni?

1eve es 3 honapja vagyunk egyutt a baratommal.Most is dolgozik, itt a varosunkban, de kiszeretne menni kulfolre, mert ott jobban megfizetodo. Azt mondta megoldana ugy, hogy minden 2 het utan hazajonne egy hetet, vagy par napot, de en mar ha csak ragondolok hogy elmegy, elkap a boges. Minden nap talalkozunk- ha egy napot nem, mar hianyzik- , ezert ugy gondlom hogy nagyon nehez lenne kibirnom. Attol felek, hogy csak eltavolodnank egymastol. Mit tegyek, hogy jo legyen, Es hogy eros maradjon koztunk a kotelek?? Nagyon szeretem, es nem akarom elvesziteni. :( Segitsetek.

Legjobb válasz: Bocs, a válaszom elsõ része nem teljesen a válasz a kérdésedre , de leírom azért :) " Azt mondta megoldana ugy, hogy minden 2 het utan hazajonne egy hetet, vagy par napot" Ezt nem tudom hogy gondolta a barátod, hogy most kimegy elkezd valahol dolgozni , aztán két hét múlva hazajön , és megint visszamegy ugyanoda? szte majd vissza is veszik ?:D azért ez nem így mûködik teljesen , hogy most 2 hetet ott vagyok , aztán hazajövök , visszamegyek ugyanoda , majd megint hazajövök... :D Nem olyan egyszerû munkát találni külföldön se, + azért ha 2 hetente hazautazgatna... azért is kell ám fizetni hogy hazautazik meg vissza szval... nem túl jó ötlet ez így. Na most akkor , van egy megoldás, az hogy te is velemégy ,és keresel valami munkát ott, lányoknak nem azt mondom hogy könnyebb, de talán még is az ilyen kisebb munkákat elvállalni, mint hogy au pair, vagy szobalány, stb... szval vagy az van , hogy te is vele mégy, vagy megpróbálod meggyõzni hogy ne menjen, leülsz és azért mdjuk megkérdezed tõle pontosan hogy hogy is gondolta azt hogy õ most akkor 2 hetente hazajárkál...mert ez nem túl reális:D , ez így nem oldható meg.

Bocs, a válaszom elsõ része nem teljesen a válasz a kérdésedre , de leírom azért :) " Azt mondta megoldana ugy, hogy minden 2 het utan hazajonne egy hetet, vagy par napot" Ezt nem tudom hogy gondolta a barátod, hogy most kimegy elkezd valahol dolgozni , aztán két hét múlva hazajön , és megint visszamegy ugyanoda? szte majd vissza is veszik ?:D azért ez nem így mûködik teljesen , hogy most 2 hetet ott vagyok , aztán hazajövök , visszamegyek ugyanoda , majd megint hazajövök... :D Nem olyan egyszerû munkát találni külföldön se, + azért ha 2 hetente hazautazgatna... azért is kell ám fizetni hogy hazautazik meg vissza szval... nem túl jó ötlet ez így. Na most akkor , van egy megoldás, az hogy te is velemégy , és keresel valami munkát ott, lányoknak nem azt mondom hogy könnyebb, de talán még is az ilyen kisebb munkákat elvállalni, mint hogy au pair, vagy szobalány, stb... szval vagy az van , hogy te is vele mégy, vagy megpróbálod meggyõzni hogy ne menjen, leülsz és azért mdjuk megkérdezed tõle pontosan hogy hogy is gondolta azt hogy õ most akkor 2 hetente hazajárkál...mert ez nem túl reális:D , ez így nem oldható meg.
mi lenne, ha utána mennél? vagy az teljes képtelenség most neked? mert mondjuk nem tudsz kimenni, vagy itt van munkád, vagy nincs pénzed kimenni... vagy ilyesmi. de sok telefonnal meg esetleg msnennel megoldható, de nehéz lesz.
Én is mentem külföldre dolgozni 2 éve, akkor már egy éve volt barátnõm, aztán kint összejöttem egy lánnyal, nagy szerelem volt elsõ látásra, és egy perc alatt elfelejtettem a magyar barátnõmet. Aztán amikor hazajöttem akkor már nem találtuk a közös hangot az exemmel, de persze a külföldi nõmrõl nem számoltam be neki, egyszerûen elidegenedtem tõle, pedig õ mindent megtett, hogy megmentse a kapcsolatunkat, de engem már taszított a közelsége. Túlságosan ragaszkodsz a barátodhoz, ez nem jó. Ha egy napot sem bírsz ki nélküle, akkor elég hamar elüldözöd magad mellõl ezzel a ragszkodással, azt a férfiak nem szeretik. Adj neki egy kis szabadságot, akkor meglátod, mihez kezd vele. Ne korlátozd.
Sehogy nem fogjátok átvészelni. Szép idõt töltöttetek együtt, de vége. Úgy is elhidegültök egymástól, akármennyit tartjátok a kapcsolatot, vagy telefonszexeltek. Inkább szakítsatok most és jó viszonyban váljatok el, minthogy egyikõtök megcsalja a másikat és utáljátok majd egymást.
naív vagy...2 hetenként hazautazgatni...luxus, és lehetetlen... meg fogod fojtani a pasidat a ragaszkodásoddal..ha kimegy, ha marad... kissé butuska vagy..majd tapasztalsz az évek alatt, és rájössz, hogy mûködik a világ... nagynéném kint van a kanári szigetek egyikén...jó, ha évente haza tud jönni egy hétre... 19L
A kérdező hozzászólása: kulfoldre menne, at a hataron, de az ide kb 400km. Azert tudna hazajonni, mert a nagybatyanal dolgozna, annak a cegenel.. Sok munkaja van a cegnek, de otthon vegzik. O csak segiteni menne ki.Mint segedmunkas :)
Én nem engedném egyedül a párom, mert miután vissza jönne, a kapcsolat már olyan más lenne, elhidegült, szerintem...Vagy mennék vele, ha lehetséges. L19
Egy segédmunkás nem maga osztja be az idejét, amikor kell, akkor dolgoztatják. A "csak segédmunkás" az nem azt jelenti, hogy kevesebbet kell majd dolgoznia. Az, hogy a családjánál dolgozik, egyszerûbbé tszi a helyzetet, lehet, hogy akár havonta is hazahozzák, ha kocsival gyakran járnak haza, de lehet, hogy nem. A két hetente hazajárás meg teljes képtelenség, még Magyarországon belül is luxus ennyit utazgatni, mondjuk Nyíregyháza-Zalaegerszeg távolságban. Senki nem olyan hülye, hogy hazajárjon egy lányért, amikor lányokat bárhol lehet találni és ugyanolyan a puncijuk, mellük, seggük, vagy jobb, mint az otthoni barátnõjének. Én biztos nem tartanám fenn a kapcsolatot, mert ez nem egy kapcsolat ilyen formában. Menj ki vele, vagy felejtsd el a srácot. Esetleg, ha hazajön, akkor folytatjátok. De korlátozni, ráakaszkodni, hisztizni nem szabadna, hogy egy napig nem látod, és már nem bírod, mert viszket a muffod.
A kérdező hozzászólása: ha neked a "viszket a muff" es a szerelem ugyanaz, akkor hath nagyon sajnalom. nagyon orulok hogy a parom nem ilyen felfogasu mint te. ;) ha csak a mell, punci es segg szamit neked hath akkor talan csak k**vakat kellene tarsal.

Hogyan tudom minnél hamarabb megnöveszteni a hajam? A fodrász nagyon rövidre vágta le. Minél hamarabb meg akarom növeszteni.

Legjobb válasz: várj vagy hajhosszabítás nem tudsz mit csinálni hogy gyorsabban nõjjön...esetleg vegyél haj és körömerõsítõ tablettát, hátha az csinál vmit...mást nem tudok...remélem azért tudtam vmi hasznosat is mondani ;)

várj vagy hajhosszabítás nem tudsz mit csinálni hogy gyorsabban nõjjön...esetleg vegyél haj és körömerõsítõ tablettát, hátha az csinál vmit...mást nem tudok...remélem azért tudtam vmi hasznosat is mondani ;)
Volt egy idõ, hogy a mûtétem miatt rákényszerültem, hogy a következõ módon mossak hajat: odaálltam a kád mellé és belehajoltam tehát a fejem lefele logott igy mostam a hajam. A lényeg az, hogy 2 naponta mostam a hajam és rohamosan nagyon sokat nõtt...mivel vér ment a fejembe sokkal több, ezért gyorsbban nõtt..olvastam, hogy a fejenállás is segit napi 1-2 perc. Lehet viccesen hangzik de télleg bejött. Legalábbis nekem. Unokatesóm fodrász azt mondta, hogy a sok zöldség gyümölcs is segit. És ha maszirozod a fejed. Hajrá én is ezt csinálom:) gyúrok a fenékig érõre.:D
Körbenézel ami tetszik és megnézed az igényeiket. Rengeteg tehetõ mellé, nem tudjuk így felsorolni...
Igen, ahogy írtam az aranyhal rossz választás. A titteya túl békés és kicsi hozzá képest. Másrészt a titteyának és a páncélos harcsának 25 C az ideálisnak mondható, míg az aranyhal 18-20 körül érzi jól magát. Ha lehet az aranyhalat ajándékozd el vagy vidd vissza, a másik két faj viszont nagyon jól társítható békés trópusi halakkal. Viszont mindkettõ rajhal, legalább 6-8 egyedet tarts belõlük!
A kérdező hozzászólása: Igen ezek a halak! De mi tehetõ ezek mellé?
Az aranyhalak hidegvízi halak, márnákkal nem a legjobban párosíthatók (bár nem írtad le, hogy milyen márnák, rengeteg fajtájuk létezik: http://diszhal.info/pontyfelek.php). Ez azt jelenti, hogy míg az aranyhal nem bírja tartósan a meleg vizet, a márnák könnyen megfáznak. Ha mégis egy akváriumban lesznek, meg kell találni egy mindkét fajnak elfogadható hõmérsékletet. Ráadásul az aranyhal kishalakkal nem fér meg jól, mindent megeszik ami befér a szájába. A törpeharcsa sem tudom mit jelent nálad, ha ancistrust vettél, neki sem a legjobb a hideg. http://diszhal.info/Ancistrus_temminckii.php Vagy talán coryk? http://diszhal.info/Corydoras_aeneus.php Próbáld meg beazonosítani õket, úgy többet lehet segíteni és döntsd el, hogy aranyhalas vagy trópusi akváriumot szeretnél.
A kérdező hozzászólása: Vagy azt mondjátok nagyon rosszul tettem, hogy aranyhalat vettem?
A kérdező hozzászólása: Kékpajzsos páncélosharcsa, amit vettem, és karcsú díszmárna. A kérdés még mindig az, hogy miket vehetek még mert nem találom ezen az oldalon. (diszhal.info)
http://www.diszhal.info Itt majdnem minden halfaj fent van, meg tudod nézni az igényeiket és az alapján válogathatsz össze halakat. Vedd figyelembe a halnépességet, minimum mekkora akvárium kell, mennyi a minimum tartható egy fajtából, milyen melegségû vizet igényel, és mit eszik.
Öregem XD Ha közönséges törpeharcsád van akkor az megeszi a többieket... Az aranyhalak összesz*ják a vízet. Ami a többi halat illeti attól függ milyen márnákat meg harcsákat szereztél be :)
Vidd vissza az aranyhalat és vegyél helyette 6db ékfoltos razbórát, 6db zebradániót, 6db leopárd dániót, 6db tetrát oszt kész. Az jól meglesz a márnákkal.

Miért történhet meg az, hogy tudom mikor adta fel az e-mail-t a levelezőtársam, mégis nagyon soká, pl. másnap este/kapom meg?

Ennek nem szabadna így lennie!

Legjobb válasz: Mert egy-egy levél esetenként nagyon sok számítógépen átmegy, mire eljut a címzetthez. Na most ha ezen számítógépek közül bármelyik meghibásodik, lehetséges, hogy teljesen új útvonalat kell keresni a levél kézbesítésére, vagy a levél várakozni kezd annál a szervernél a válaszra várva. Esetleg az is elõfordulhat, hogy egyes gépek túlterheltek, hirtelen annyi levél megy át rajtuk, hogy egyiket-másikat várakoztatni kénytelenek. Az is lehetséges, hogy a célgép, ami a leveleidet fogadja, hibásodik meg valami miatt, és amíg nem hárítják el a hibát, a leveled az "éterben" várakozik, nem tud kézbesülni. Szóval számtalan oka van neki, és közönséges halandóként valószínûleg soha nem jövünk rá, hogy egy-egy ilyen késést konkrétan mi okozza.

Mert egy-egy levél esetenként nagyon sok számítógépen átmegy, mire eljut a címzetthez. Na most ha ezen számítógépek közül bármelyik meghibásodik, lehetséges, hogy teljesen új útvonalat kell keresni a levél kézbesítésére, vagy a levél várakozni kezd annál a szervernél a válaszra várva. Esetleg az is elõfordulhat, hogy egyes gépek túlterheltek, hirtelen annyi levél megy át rajtuk, hogy egyiket-másikat várakoztatni kénytelenek. Az is lehetséges, hogy a célgép, ami a leveleidet fogadja, hibásodik meg valami miatt, és amíg nem hárítják el a hibát, a leveled az "éterben" várakozik, nem tud kézbesülni. Szóval számtalan oka van neki, és közönséges halandóként valószínûleg soha nem jövünk rá, hogy egy-egy ilyen késést konkrétan mi okozza.

Szeretnék egy cicát, de anyum nem engedi. Hogyan és mivel tudnám bebizonyítani neki, hogy már 16 évesen vagyok olyan tudatos, hogy tudom mivel jár egy háziállat?

Harmadik emeleti lakásban lakunk, és van három testvérem is. Hiába mondtam neki, hogy majd én fizetem a macskakaját és minden egyéb macskatartáshoz szükséges dolgot is. Tanár, így nehezebb meggyőzni bármiről is, kérlek segítsetek!!! :)

Legjobb válasz: nem azzal van a baj hogy lakás mert sokkal jobb a szobacica mint a kinti, de ne csodálkozz :/ ott vagytok 4-en gyerekek +anyud (apud) ide már nagyon sok egy cica is hacsak nem akkora a lakás hogy mindenkinek külön szobája van..

nem azzal van a baj hogy lakás mert sokkal jobb a szobacica mint a kinti, de ne csodálkozz :/ ott vagytok 4-en gyerekek +anyud (apud) ide már nagyon sok egy cica is hacsak nem akkora a lakás hogy mindenkinek külön szobája van..
" majd én fizetem a macskakaját és minden egyéb macskatartáshoz szükséges dolgot is" Mibõl? Abból, amit õk adnak? Vagy más fix bevételed? Dolgozol? Nem hiszed, hogy olyan nagyon tudod, hogy mivel jár egy háziállat. Tudod te, hogy mennyi ideig él egy cica? Hol leszel te akkor? Ki fogja gondozni, ha egyetemre, fõiskolára mész? Vagy biztos, hogy helyben maradsz?
Ha nem engedik, akkor ez van. Szerintem 6 fõs családnak panellakásban nem hiányzik még egy macska, de ez csak egy személyes vélemény, nem tudom felmérni a helyzeteteket. Ha nagyon nem engedi, akkor érdemes beletörõdnöd, mert komolyabb oka lehet a dolognak. (pl. pénzhiány, helyhiány, tisztaságmánia, vagy mert úgyis rájuk marad a gondozása, amikor nyaralni mész vagy egyetemre, fõiskolára)
A kérdező hozzászólása: oké, most már kicsit belátom a dolgot... amúgy csak kijavítom: 4-en vagyunk a családban. a hárman vagyunk testvérek azt jelenti, hogy velem együtt. És a szüleim elváltak. :( Természetesen nem abból a pénzbõl fizettem volna a cicát, amit kapok anyától, ennyire nem vagyok nyomorult én se :D köszönöm a válaszolókat, tényleg sokat segítettek :)
Hogy az árát állod, az egy dolog. De te fogod tisztítani az almos dobozát? Te adsz neki enni akár éjjel kettõkor? Te nyitogatod neki az ajtót (ha kijárós cica lesz - hogy az lesz vagy sem, azt mindig a cica dönti el, akárki akármit mond is) akárhányat mutat az óra? Te mész el megkeresni, ha harmadik napja nem eszi haza a fene? És még tudnám sorolni... A macskaszõr takarítását nem is számítom ide, az annyira közhelyes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!