Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom melyek a (1313 db)

Miért nem értik meg, hogy másikat is rá kell próbálni, hogy tudd melyik a neked meglelő nő?

Legjobb válasz: Én ezzel alapvetõen egyetértek (nõként), csakhogy ez nem így mûködik, hogy "meg kell tömni", mert abból aztán az égvilágon semmi nem derül ki... Az a jó, ha szexuálisan minél inkább összeillõ partnerek kerülnek össze, de ez nem a "megtömésbõl" derül ki. És a nõknek is ugyanúgy joguk és lehetõségük van válogatni, hogy a lehetõ legjobb partnert találhassák meg, aki figyelmes, odaadó, kellõ fantáziával rendelkezik, és nem csak "tömi" a nõket....

Én ezzel alapvetõen egyetértek (nõként), csakhogy ez nem így mûködik, hogy "meg kell tömni", mert abból aztán az égvilágon semmi nem derül ki... Az a jó, ha szexuálisan minél inkább összeillõ partnerek kerülnek össze, de ez nem a "megtömésbõl" derül ki. És a nõknek is ugyanúgy joguk és lehetõségük van válogatni, hogy a lehetõ legjobb partnert találhassák meg, aki figyelmes, odaadó, kellõ fantáziával rendelkezik, és nem csak "tömi" a nõket....
mivaan? :D
A kérdező hozzászólása: Több lyukat is meg kell tömni mielõtt véglegesen választasz.
Igazság szerint azért, mert nem kell. A megfelelõ nem azt jelenti, hogy a legjobb, ha jól érzed magad valaki mellett, minek keresel jobbat? A férfiember nyilván kalandozni, sok nõt megkapni vágyik, de azt mondani, hogy ez szükségszerû, és az a hülye, aki nem így tesz, baromság!
Én férfiként nem értek egyet. Az élet nem csak a dugásról szól. Hiába próbálgatod fel a falu felét, ettõl még nem fog kiderülni, ki illik hozzád.
masnap szolj vissza mire jutottatok addigra felnott lany leszel ha sikerul sok sikert kedves
A misszionárius. Legyél nagy terpeszben, hajlítsd be a térded és húzd magad felé, akkor alig érzeni valamit :) Amúgy is a tágulás fáj, ha a barátod szokott nyúlkálni ott lent akkor alig érzel vmit.
Mi utána kb 10féle pózt kipróbáltunk, csak misszionárisban kezdtük :) 2. válaszoló voltam
nagyjabol az volt nlm is mint 2esnel DE mi kozbe kiprobaltuk a kutyapozt a parom javaslatara es jo volt mar nem fajt L/15
A kérdező hozzászólása: Jajj Perszee :$$$
A coitusról pedig egy fénykép sorozatot kérünk.Na jó lehet egy 2 órás videó is :) )
A kérdező hozzászólása: Hát majd próbálkozok azzal is ;)
Azért az elsõ alkalomtól ne várj frenetikus orgazmust.A barátod is gondolom tapasztalatlan, hamar elfog menni.Ne parázz azon, hogy fájni fog, mert tényleg fájni fog. Sok sok millió nõ nem halt bele, te sem fogsz.Sõt..:) )) Fogamzásgátlásra gondoltál?
A kérdező hozzászólása: Szolok nagyon szépen köszönöm remélem sikerel járnuk és örömet okozok a páromnak!!!
A kérdező hozzászólása: igen a barátom is abba a pózba akarta csak mondtam neki hogy inkább még ne...de ma este szerintem menni fog köszönöm a segicséget ;)
Elõször is: nem biztos, hogy fájni fog, és egyáltalán nem biztos, hogy vérezni fogsz. Nekem pl. nagyon fájt 1-2 percig, de egyáltalán nem vérzett, utána pedig nagyon élveztem... Amíg félsz a fájdalomtól, meg eleve ilyeneken gondolkozol, hogy fájni fog, addig szerintem még várj egy kicsit, még nincs itt az ideje. Hogy melyik a legalkalmasabb póz, az csak rajtad múlik. Én pl. mindenképp misszionáriusban szerettem volna, mert azt akartam, hogy a barátom hatoljon belém és õ irányítson. Valószínûleg lovaglóban nem is ment volna, mert annyira fájt, hogy úgy egybõl leszálltam volna róla és nem tudtam volna folytatni- így viszont hiába fájt, kértem Õt, hogy folytassa és pár perc után elmúlt a fájdalom és elkezdtem nagyon élvezni. Viszont sokan mondják, hogy lovaglóban jó egy lánynak az elsõt, mert akkor õ irányít, érzi, hogy jó stb. Ezt a két pózt szokták javasolni, rajtad áll a döntés, hogy inkább Te akarsz irányítani, vagy azt szeretnéd, hogy a párod irányítson. 21/L
A kérdező hozzászólása: miis aba fogunk próbálkozni elsöre mert a párom se akarja hogy fájon nekem...:)

Ha kibontom az óvszert honnan tudom melyik a belső és külső fele? Számít hogy melyik részét húzom fel azaz melyik oldalát, vagy az mindegy?

Legjobb válasz: Mer miért akarod kifordítani? Úgy van benne, ahogy fel kell venni! A belsõ oldala nincs síkosítva, úgyhogy ne akard variálni (persze csak ha síkosított)!

Mer miért akarod kifordítani? Úgy van benne, ahogy fel kell venni! A belsõ oldala nincs síkosítva, úgyhogy ne akard variálni (persze csak ha síkosított)!
egyféle képpen tudod rágördíteni a farkadra. Inkább próbálj ki egyet mielõtt még élesbe használod.
Édes Jó Istenem! Azt sem tudod, hogy hogyan kell használni az óvszert, de már dugni akarsz. Apukáddal miért nem beszélsz? biztosan segítene! Hány éves vagy? Egyébként dicséretes, hogy ilyen fiatalon legalább a védekezésre gondolsz.
nem mindegy h rágörgetve teszed fel, vagy visszafele forgatva teszed fel...
Onnan, hogy fentrõl lefelé kell görgetni a peremet. Ha simán megy, akkor jól raktad fel, ha akad, mert befelé fordulna, ahogy ráhúzod, akkor nem jó. Másképp nem tudom elmagyarázni, remélem érted. De egyébként van hozzájuk használati útmutató is ábrákkal a gyengébbek kedvéért. 28L
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok.. Azért kérdeztem , mert úgy beszéltük a barátommal, hogy most én teszem fel a gumit.. és nem szeretnék bénázni, vagy valamit rosszul csinálni.Köszönöm a válaszokat.
egyébként ha kétféleképpen szereztél már rá gyakorlato, elmondésod szerint még egyszer sem, a másodiknál már tudni fogod.próbál kesztyüt kiforditva felvenn. majd megtudod melyik egyszerübb.

Honnan tudom melyik a magyar tojó kacsa? és honnan tudom meg hogy melyik a tojó liba?

Legjobb válasz: Megfogod az állatot, majd befogod a lábad közé, de úgy hogy közben térdelsz a földön.Úgy állítsd a jószágot , hogy a fejed felé az õ segge nézzen. Ha széthúzod a kloákáját,és megnyomod körülötte, a hím libának elõugrik a p(ö)cse. A libánál egy másik módszert is tudok, de az nem 100%. A gúnár nyaka általában hosszabb, és vékonyabb.

Megfogod az állatot, majd befogod a lábad közé, de úgy hogy közben térdelsz a földön.Úgy állítsd a jószágot , hogy a fejed felé az õ segge nézzen. Ha széthúzod a kloákáját, és megnyomod körülötte, a hím libának elõugrik a p(ö)cse. A libánál egy másik módszert is tudok, de az nem 100%. A gúnár nyaka általában hosszabb, és vékonyabb.
Magyarkacsa hímje olyan, mint a vadkacsa hímje. Szines, míg a tojó egyszerû.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az elsõ kommentelõnek a második kommentet rohadtul nem értettem de nem is nagyon érdekel már :D
Ebben mit nem lehetett érteni?! Nem lâttál még "vadkacsát" (tõkésréce)"??? Nahát akkor! Amúgy a kérdésre válaszolva: A libáknál nem olyan bonyolult, mint az elsõ îrt. A tojók szemmel láthatóan kisebbek a gunaraknál. Szóval ezt csak akkor fogod érteni, ha lesz libád, és nem leszel olyan szerencsétlen, mint én. (pont 3 gunarat fogtam ki.)
A kérdező hozzászólása: Van kacsám -.- szerinted minek kérdeztem meg....
Akkor meg mit nem értesz ebbõl?? -.- Azt hiszem egy kicsit bunkó voltál vele. , , Rohadtul nem értettem, de mâr nem is érdekel :D''
A kérdező hozzászólása: igen azért nem érdekel már mert már megtudtam... mit kell itt vergõdni nektek ha számomra nem hasznos a válasz akkor még jó hogy azt írom...
Hát mivel kellett volna írni, hogy "kösz, de már megtudtam :) " Nem azt, hogy ROHADTUL nem érdekel... az egy kicsit durva. :D

Hogy tudom kiszámolni a gyerek aktuális hosszát? Melyik adatokat kell összeadni az ultrahangon készültökkel?

Mit jelentenek az ultrahang leleten a BPD, HC, AC, AD, FL, ... méretek? Ha valamelyikeket összeadom, megkapom a hozzávetőleges hosszát a babának?

Legjobb válasz: Hát ki lehet próbálni, de szerintem nem tudod kiszámolni :) Majd nem sokára úgy is megtudod Boldog babavárást :)

Hát ki lehet próbálni, de szerintem nem tudod kiszámolni :) Majd nem sokára úgy is megtudod Boldog babavárást :)
http://www.gravidanzaonline.it/calcola-on-line/calcola-lungh.. Szia! Igaz, ezaz oldal spanyol, de tök jól mûködik. Ha a Calcola lunghezza fetale opcióra nyomsz, a combcsont (FL) hossza alapján kiszámolja neked a hosszát.(becslés) Ha a mellette levõ Calcola Peso Fetale opciót választod, akkor a súlyát becsüli meg a fejkörfogat (HC), a fejátmérõ (BPD) és a pocakkörfogat (AC) alapján. Nekem egész jól mûködik. A súlybecslés kicsit magasabb értéket mutat az itteni ultrahang becslésénél, de ez csak BECSLÉS! :-)
Hány fõs szerver kéne?
A kérdező hozzászólása: töb szervert szeretnék és darabonként 100 slotos
Hali Szerintem rakj össze egyet. Jobban megéri. A MineCraft eszi a ramot szóval Minimum 8GB ram. Összerakásból úgy értem hogy egy komolyabb gépet.
A kérdező hozzászólása: már van egy saját szerverünk készül a kliens ünk és nem akarjuk bérelni mag a pénz is mingyárt meg van rá csak joban megéri ithonról futattni 10 szervert mint bérelni
A kérdező hozzászólása: 3 dik válaszoló szerinted kb menyibe kerülne öszerakni?
Otthoniak közül nincs olyan internet eléreés, ami szerverekhez alkalmas. A szélessávú otthoni kapcsolatok megbízhatatlanok, és sávszélesség korláttal rendelkeznek. Ráadásul 24/7-ban futtatni egy erõs gépet sokba kerül, ezár lenne jonn egy virutális szerver, aminek az árában benne van a bérelt vonal is.

Gitart szertenek venni de nem tudom hogy milyent. Melyik a legjobb a Fender CD-60 az Ibanez V-50 NJP?

Es a Cort gitarok azok jol? bocsi a helyesirasi hibakert

Legjobb válasz: A Cort-ok jók az árukhoz képest általában. Az említett Fender és Ibanez szerintem nagyjából hasonló minõségû lehet a mûszaki adatok alapján. Mivel egyiken se játszottam, látatlanban azt ajánlom, próbáld ki mindkettõt és magad döntsd el, melyiknek jobb a hangja és melyiken kényelmesebb játszani.

A Cort-ok jók az árukhoz képest általában. Az említett Fender és Ibanez szerintem nagyjából hasonló minõségû lehet a mûszaki adatok alapján. Mivel egyiken se játszottam, látatlanban azt ajánlom, próbáld ki mindkettõt és magad döntsd el, melyiknek jobb a hangja és melyiken kényelmesebb játszani.
A kérdező hozzászólása: koszi. en szivesen kiprobalnam csak netrol rendelem es nem tudom kiprobalni :(
Nincs a közeledben olyan bolt, ahol árulják? Így eléggé lutri. Szerintem kevés ember akad itt, aki mindkettõt használta már, a többi meg ugyanúgy csak hallomásból szerzett információkat tud mondani. De talán akad valaki.
Én a Fender CD 60-ason játszottam már, és NAGYON JÓ. Meg merem kockáztatni, hogy ebben az árkategóriában a legjobb! És a Cort gitárok szerintem egyáltalán nem jók...
Szerinted miért nem jók a Cort gitárok? Hány Cort gitárt használtál már hosszabb ideig, hogy valóban megalapozott legyen a véleményed?

Mit jelent hogy ninfomán vagy ninfomániás? (nem tudom melyik a helyes)

Legjobb válasz: Elsõ fasságot beszél. Pontosan: kóros nemi igazgatottság a nõnél, mely némely ideg- v. elmebeteg állapot tüneteként lép föl.

Elsõ fasságot beszél. Pontosan: kóros nemi igazgatottság a nõnél, mely némely ideg- v. elmebeteg állapot tüneteként lép föl.
20:51 Nem. Azért nem száll le róla, mertn em tud kielégülni, és betegesen hajszolja a kielégülést. De a szexet magát nem élvezi ettõl függetlenül. Kérdezõnek: Ezt csak nõkre használják.
Nimfomániás az a hölgy aki le sem akar szállni a hímtagról , olyan sokszor megkívánja aztat!:D
20:51 Ugyanott, ahonnen te ezt az okosságot kimásoltad, az is le van írva, hogy mindennek az az oka, hogy nem tud kielégülni. Legalább olvasnád el az egész cikket, ha ekkora pofád van. Idióta. :/
Hogy nem tud kielégülni.
Akkor az a srác egyszerûen hülye volt. Gyanítom halvány fogalma sincs a szó jelentésérõl. Le kéne szokniuk az embereknek arról, hogy olyan szavakkal dobálóznak, amikt meghaladják az értelmi képességüket. Szóval ha a srác azért mondta, mert nem tud kielégülni, akkor valamelyest jogos a kifejezés, dehát igazából férfiakra a szatír szót használjuk. (Ma már nem, de eredeti jelentése ez volt.)
A kérdező hozzászólása: de egy fiúnál mit jelent?:S
A kérdező hozzászólása: Az furcsa, mert nekem egy srác(csak egy barát) mondta hogy õ ninfo/nimfomániás. de köszönöm:)
nimfomániás = szexmániás frigid = nem izgatja a szex és kielégülni sem tud

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!