Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom melyek (1792 db)

Miért nem értik meg, hogy másikat is rá kell próbálni, hogy tudd melyik a neked meglelő nő?

Legjobb válasz: Én ezzel alapvetõen egyetértek (nõként), csakhogy ez nem így mûködik, hogy "meg kell tömni", mert abból aztán az égvilágon semmi nem derül ki... Az a jó, ha szexuálisan minél inkább összeillõ partnerek kerülnek össze, de ez nem a "megtömésbõl" derül ki. És a nõknek is ugyanúgy joguk és lehetõségük van válogatni, hogy a lehetõ legjobb partnert találhassák meg, aki figyelmes, odaadó, kellõ fantáziával rendelkezik, és nem csak "tömi" a nõket....

Én ezzel alapvetõen egyetértek (nõként), csakhogy ez nem így mûködik, hogy "meg kell tömni", mert abból aztán az égvilágon semmi nem derül ki... Az a jó, ha szexuálisan minél inkább összeillõ partnerek kerülnek össze, de ez nem a "megtömésbõl" derül ki. És a nõknek is ugyanúgy joguk és lehetõségük van válogatni, hogy a lehetõ legjobb partnert találhassák meg, aki figyelmes, odaadó, kellõ fantáziával rendelkezik, és nem csak "tömi" a nõket....
mivaan? :D
A kérdező hozzászólása: Több lyukat is meg kell tömni mielõtt véglegesen választasz.
Igazság szerint azért, mert nem kell. A megfelelõ nem azt jelenti, hogy a legjobb, ha jól érzed magad valaki mellett, minek keresel jobbat? A férfiember nyilván kalandozni, sok nõt megkapni vágyik, de azt mondani, hogy ez szükségszerû, és az a hülye, aki nem így tesz, baromság!
Én férfiként nem értek egyet. Az élet nem csak a dugásról szól. Hiába próbálgatod fel a falu felét, ettõl még nem fog kiderülni, ki illik hozzád.
nagyjából az összes 2.3+ mos androidos teló

Autós rádiómra hogy tudok mély ládát kötni? (info lent)

Van egy autós rádióm (LG lac m0600R Kép:

Legjobb válasz: Ha egyéb kérdések is felmerülnek, akkor írj privit. F22

Ha egyéb kérdések is felmerülnek, akkor írj privit. F22
Nah van valami fejlemény? F22
Csak kösd rá a májládát a magnóra én is úgy csináltam.


Pár napja fáj a fogam, a baj az hogy nem tudom melyik.2hete voltam betömetni az utolsó lyukasat. Azt nem tudom hogy ha elmegyek hogyan tudja meg melyik fáj? Mivel ilyenkor a röntgen tudomásom szerint nem javasolt.12hetes kismama.

Legjobb válasz: Egyrészt a fogorvos látni fogja, melyiken van szuvasodás. Másrészt meg fogja kopogtatni azon a környéken mindet, és te az egyikre azt fogod mondani, hogy ÁÁÁÁÁÁ, abból õ tudja, hogy azzal van baj. :)

Egyrészt a fogorvos látni fogja, melyiken van szuvasodás. Másrészt meg fogja kopogtatni azon a környéken mindet, és te az egyikre azt fogod mondani, hogy ÁÁÁÁÁÁ, abból õ tudja, hogy azzal van baj. :)

Hogyan lehet parabolát egyszerűen beállítani satfinderrel? Ha műholdat találok, és a legjobb pozíciót be is állítom, még nem tudom melyik műholdon vagyok. :- (

Legjobb válasz: Azt csak tudod, hogy melyik transzponderen vagy? 1. Pl. 11054 V 28000 3/4 Ilyen adatokat kell látnod csatornaváltáskor. 2. Ott a csatorna logója, keress számodra ismertet. 3. Csatorna kereséskor csak az FTA (szabadon vehetõ) adókat kerestesd le, mert pillanatok alatt tele lehet a tárhely. 4. http://en.kingofsat.net/satellites.php Ezen a linken megtalálod az összes szóbajöhetõ mûholdat, nézd õket sorba, keresd azt transzpondert, amelyiket adót veszed. +- 1MHz eltérés lehet pl.11054 helyett a vevõd 11053-nak találta. És akkor tudod, melyik holdon vagy, és azt remélem, innen mát tudod, merre kell mozdítani a tükröt. A mûholdvevõt meg kell tanulni kezelni, ebben nem segíthetek...

Azt csak tudod, hogy melyik transzponderen vagy? 1. Pl. 11054 V 28000 3/4 Ilyen adatokat kell látnod csatornaváltáskor. 2. Ott a csatorna logója, keress számodra ismertet. 3. Csatorna kereséskor csak az FTA (szabadon vehetõ) adókat kerestesd le, mert pillanatok alatt tele lehet a tárhely. 4. http://en.kingofsat.net/satellites.php Ezen a linken megtalálod az összes szóbajöhetõ mûholdat, nézd õket sorba, keresd azt transzpondert, amelyiket adót veszed. +- 1MHz eltérés lehet pl.11054 helyett a vevõd 11053-nak találta. És akkor tudod, melyik holdon vagy, és azt remélem, innen mát tudod, merre kell mozdítani a tükröt. A mûholdvevõt meg kell tanulni kezelni, ebben nem segíthetek...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az infót. Én is ezen az úton indultam el. A gond az, hogy Telektronik boxom van, és ragaszkodik a kereséskor, hogy adjam meg a mûholdat is. Egyébként nem keres... A Humax CR 5000-es ebbõl a szempontból egyszerûbb volt...
Hát akkor add meg, amelyiket venni szeretnéd, és kerestess vele. Ha nem talál, akkor add meg a mellette lévõt és kerestess.. És így tovább, egyszer csak talál?
És szerinted van ilyen Minecraft szerverben?? Vagy Bukkitot használsz, és ha igen akkor melyik plugint?? De szerintem ez: /ban [név]
A kérdező hozzászólása: Nekem bukkit szerverem van és az essentials plugint használom. És szerintem nem az a parancs.
Nem mondod h nem az a parnacs... Honnan jöttél rá? -.- http://wiki.ess3.net/wiki/Command_Reference/Perm http://wiki.ess3.net/wiki/Command_Reference
Minden nap kapnak egy-egy pohárral különbözõ üvegekbõl. Idõvel kiderül, melyik volt mérgezett.
Na most, ha ez egy beugratós dolog akar lenni, hogy: ", azt viszont igen, hogy 24 óra elteltével hat(=6?). Akkor gondolom a 10 rabbal megitat 993at (igen 7 marad) és ha az egyik rab sem hal meg akkor a maradék 7 a mérgezett. Ha nem beugratós, akkor ugyanez, csak 999et itat meg velük.
passz
Ennyit elárulok: 1000/2 = 500, 500/2 = 250, 250/2 = 125, 125/2 ≈ 63, 63/2 ≈ 32, 32/2 = 16, 16/2 = 8, 8/2 = 4, 4/2 = 2, 2/2 = 1 Ki tudod találni ennek az alapján a megoldást?
Még ezt hozzáteszem segítségképpen: 2¹⁰ = 1024 (ez még valamivel több is mint 1000)
Látom, eddig nem érkezett megoldás. Legyen akkor még egy táppont: A tíz rab valójában a kettes számrendszerben egy tíz számjegyû számot alkot (0-1023). Ebben két számjegy szerepel, a nulla és az egyes. Annak az alapján, hogy a borkóstoló után melyik rab marad életben, ill. melyik fog majd meghalni, lehet hozzájuk rendelni a 0, ill. az 1-es számjegyet. Így elvileg összesen 1023-féle elhalálozási lehetõség van (van még 1 teljes életben maradási is, de ez most nem fog bekövetkezni, ill az elhalálozási lehetõségek közül is csak 1000 aktuális). Azt kell majd elérni, hogy annak az alapján, hogy ki marad életben (ill. ki hal majd meg) egyértelmûen meghatározható legyen, melyik palackról is van szó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! Bocsánat, hogy csak most válaszolok, nem nagyon szoktam gépezni és ha géphez jutok, akkor általában nem a gyakorival kezdem :) Köszi mégegyszer a segítséget :)

Hogy oldanád meg? Bekerültél egy szobába ahonnan 2 ajtó felé. Az egyik a mennyországba a másik a pokolba vezet de nem tudod melyik melyik. Rajtad kívül két madár tartózdodik a szobában. (többi lent)

Bekerültél egy szobába ahonnan 2 ajtó felé.Az egyik a mennyországba a másik a pokolba vezet de nem tudod melyik melyik. Rajtad kívül két madár tartózdodik a szobában. Az egyik madár mindig igazat mond a másik mindig hazudik,de nem tudok melyik. Mind a két madár tudja,hogy az ajtók hova vezetnek.Ha az egyik ajtót kinyitottad már nem fordulhatsz vissza. Csak EGY kérdést tehetsz fel,de csak az egyik madárnak. Mit kérdezel hogy mindenképpen megtudd melyik ajtó vezet a mennyországba?

Legjobb válasz: Bármelyiktõl kérdezhetjük a következõt: "Mit mondana a másik, ha azt kérdezném tõle, hogy melyik ajtó mögött vannak a pokol?" Ekkor az igazmondó nyilván rámutatna a szabadság ajtajára, hiszen a hazudós a hamisat mutatná. A hazudós pedig tudja, hogy az igazmondó a poklos ajtóra mutatna, ezért hazugságból a jó ajtóra mutatna. Így a válasz mindenképpen a szabdságba vezetõ ajtó.

Bármelyiktõl kérdezhetjük a következõt: "Mit mondana a másik, ha azt kérdezném tõle, hogy melyik ajtó mögött vannak a pokol?" Ekkor az igazmondó nyilván rámutatna a szabadság ajtajára, hiszen a hazudós a hamisat mutatná. A hazudós pedig tudja, hogy az igazmondó a poklos ajtóra mutatna, ezért hazugságból a jó ajtóra mutatna. Így a válasz mindenképpen a szabdságba vezetõ ajtó.
kedves madár, igazat mondasz?
szabaság->menny Én másik verzióban találkoztam vele eléször és bekavart. Ott szultán, szabadság, oroszlán volt :D
Nagyon egyszeru a valasz:) meg kerdezed az egyik madarat hogy mennyi 1x1 es ha azt mondja hogy 2 akkor az a hazug madar lesz, ha 1et mond akkor a menyorszag madara :)

Mi történik olyankor, hogy ha a lány nem helyezi elég mélyre a Pharmatex kúpot? Egyáltalán honnan tudja, hogy "elég mélyen" van?

Legjobb válasz: Annyira mélyre kell felhelyezni, amennyire tudod. Mint egy tampont, addig, amíg ér az ujjad.

Annyira mélyre kell felhelyezni, amennyire tudod. Mint egy tampont, addig, amíg ér az ujjad.
Szerintem ezt érezni lehet, de ha mégsem így lenne addig tolja ameddig csak felér.

Honnan tudom melyik a magyar tojó kacsa? és honnan tudom meg hogy melyik a tojó liba?

Legjobb válasz: Megfogod az állatot, majd befogod a lábad közé, de úgy hogy közben térdelsz a földön.Úgy állítsd a jószágot , hogy a fejed felé az õ segge nézzen. Ha széthúzod a kloákáját,és megnyomod körülötte, a hím libának elõugrik a p(ö)cse. A libánál egy másik módszert is tudok, de az nem 100%. A gúnár nyaka általában hosszabb, és vékonyabb.

Megfogod az állatot, majd befogod a lábad közé, de úgy hogy közben térdelsz a földön.Úgy állítsd a jószágot , hogy a fejed felé az õ segge nézzen. Ha széthúzod a kloákáját, és megnyomod körülötte, a hím libának elõugrik a p(ö)cse. A libánál egy másik módszert is tudok, de az nem 100%. A gúnár nyaka általában hosszabb, és vékonyabb.
Magyarkacsa hímje olyan, mint a vadkacsa hímje. Szines, míg a tojó egyszerû.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az elsõ kommentelõnek a második kommentet rohadtul nem értettem de nem is nagyon érdekel már :D
Ebben mit nem lehetett érteni?! Nem lâttál még "vadkacsát" (tõkésréce)"??? Nahát akkor! Amúgy a kérdésre válaszolva: A libáknál nem olyan bonyolult, mint az elsõ îrt. A tojók szemmel láthatóan kisebbek a gunaraknál. Szóval ezt csak akkor fogod érteni, ha lesz libád, és nem leszel olyan szerencsétlen, mint én. (pont 3 gunarat fogtam ki.)
A kérdező hozzászólása: Van kacsám -.- szerinted minek kérdeztem meg....
Akkor meg mit nem értesz ebbõl?? -.- Azt hiszem egy kicsit bunkó voltál vele. , , Rohadtul nem értettem, de mâr nem is érdekel :D''
A kérdező hozzászólása: igen azért nem érdekel már mert már megtudtam... mit kell itt vergõdni nektek ha számomra nem hasznos a válasz akkor még jó hogy azt írom...
Hát mivel kellett volna írni, hogy "kösz, de már megtudtam :) " Nem azt, hogy ROHADTUL nem érdekel... az egy kicsit durva. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!