Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom megcsinálni, hogy a szines (5 db)

Hogyan tudom megcsinálni, hogy msn-en a nevem szines betűvel legyen?

Legjobb válasz: Telepítsd fel rá a PLUS! kiegészítést! :D Utána könnyedén tudsz színes betûs nevet írni, sõt akár színátmenetes színes háttérrel is...

Telepítsd fel rá a PLUS! kiegészítést! :D Utána könnyedén tudsz színes betûs nevet írni, sõt akár színátmenetes színes háttérrel is...
A neved után van egy kis nyíl, ami le mutat! Ott Beállítások- felül látod a nevedet egy téglalapba, utána Formázás, itt meg tod nézni a színeket!!!! Beírod pl: [c=46] és a neved után azt, h [/c]--> piros szín!!! De meg tod úgy is csinálni, h a neved betûit egyenként kiszínezed, ilyenkor az egyes betûk elé írod a [c=46] jelzét a legvégére pedig [/c]!!! Ha azt szeretnéd, h a nevedet teljesen körbevegye egy bizonyos szín, akkor pl az [a=18] és [/a] jelzést használod!! Ha mind az [a=..], mind a [c=..] jelzéseket használod színezésre, akkor elõbb az [/a] majd a [/c] betûket írod a neved után!!! Így szép, és színes lesz az msn neved!!! Bocsy, ha sokat írtam, de így tudtam jól elmagyarázni!!! :D
Windows Name Editor.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! :) ))

Gimpben hogyan tudom megcsinálni, hogy egy képen minden fekete fehér legyen, és a szemek legyenek csak színesek?

Legjobb válasz: Elindítod, beteszed a képet, nyomsz egy shift+q-t, azután választasz egy fehér ecsetet, majd a szemed körberajzolod (eltûnik a piros maszk, ha valahol túlrajzoltad, akkor fekete ecsettel vissza tudod rajzolni), mikor végeztél shift+q megint, aztán kijelölés/invertálás, majd színek/áranyalat telítettség és a telítettséget 0-ra veszed.

Elindítod, beteszed a képet, nyomsz egy shift+q-t, azután választasz egy fehér ecsetet, majd a szemed körberajzolod (eltûnik a piros maszk, ha valahol túlrajzoltad, akkor fekete ecsettel vissza tudod rajzolni), mikor végeztél shift+q megint, aztán kijelölés/invertálás, majd színek/áranyalat telítettség és a telítettséget 0-ra veszed.
Köszi, nekem segítettél :)

Hogyan tudom megcsinálni egy képet pl. egy csaj van rajta egy virággal és minden fekete fehér a virág pedig színes?

lécci segítsetek! köszii!!

Legjobb válasz: Nemtom mennyit értesz a képszerkesztõkhöz, bármelyikkel meg lehet csinálni. Kijelölöd a virágot (kézzel, mágikus pálcával, új réteget hozol létre és körben törölsz mindent..) Majd ha pl. új réteget hoztál létre, akkor a nem virágos fekete fehér, virágos színes.

Nemtom mennyit értesz a képszerkesztõkhöz, bármelyikkel meg lehet csinálni. Kijelölöd a virágot (kézzel, mágikus pálcával, új réteget hozol létre és körben törölsz mindent..) Majd ha pl. új réteget hoztál létre, akkor a nem virágos fekete fehér, virágos színes.


Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy a szines képből kiragadok egy részt és csak az marad szines, más minden fekete fehér?

Nagyon tetszenek az olyan képek ahol minden fekete-fehér és csak mondjuk egy szál pipacs virít pirosan. Van photoshopom is hozzá,amivel már elég sok mindent tudok csinálni,de erre még nem jöttem rá hogy hogyan kell.El?re is köszi a segitséget.

Legjobb válasz: Photoshoppal kijelölöd azt a részt amit fekete fehérrel szeretnéd, majd effektek közül kiválasztod hogy fekete-fehér és ilyen egyszerû:)

Photoshoppal kijelölöd azt a részt amit fekete fehérrel szeretnéd, majd effektek közül kiválasztod hogy fekete-fehér és ilyen egyszerû:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Probálom de nálam nem tünik ilyen egyszerünek.Megcsináltam csak sokkal bonyolultabban.Egyszer olvastam a neten egy leirást hogy hogyan kell ilyet csinálni, de az se volt egyszerû.Azért mégegyszer köszi a választ.
Ha még aktuális akkor segítek: Kijelöld azt részt amit szeretnél szinesen hagyni (ha kell használj egy kis lágy peremet/feathert) nyomj egy kontroll+j -t ezzel új rétgebe teszed, majd lépj vissza a háttére és nyomj egy kontroll+shit+u-t vagy kontroll+u és leveszed a telítetséget (a középsõ csúszka) ilyen egyszerû
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Kiprobálom majd igy is, de közben megvettem a photoshopot és igazán nagyszerû dolgokat lehet vele csinálni.Kicsit bonyolulult elsõre de már nagyon sok mindenre rájöttem menet közben és nagyon tetszik.Azért mégegyszer köszi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!