Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom megcsinálni, hogy (1288 db)

Facebookon hogyan tudom megcsinálni? Hogyan tudom helyre állítani? Meg lehet csinálni?

Barátnõm csinált egy facebookot amit titokban kell tartanunk és én is csináltam egyet. De nekem jött egy megerõsítõ üzenet és telefonszámot adjak meg.Nem akartam megadni de végül megtettem, de nem fogadta el -.-". És nem tudom kitörölni a facebook fiókomat. Most mit csináljak?

Legjobb válasz: semmit, egyszerûen csak ne használd. Ha megadtál valami adatot, töröld ki, vagy változtasd meg, hogy csak te láthatod, a neved is változtasd meg, és csak egyszerûen ne használd.

semmit, egyszerûen csak ne használd. Ha megadtál valami adatot, töröld ki, vagy változtasd meg, hogy csak te láthatod, a neved is változtasd meg, és csak egyszerûen ne használd.
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem azért kéri a telefonszámom mert egyszer már kitöröltem volna de vissza léptem. De én szeretném kitörölni. De ha engedi is a telefonszámom akkor nem engedi az üzenetet csak is a hívást. Jajj de kösz Facebook.. Amúgy köszönöm szépen a választ!
Ezért nem kell kamu telefonszámot megadni. Meg olyat se, amit másik fiókhoz már megadtál. Örülj, hogy nem azt törölte.
A kérdező hozzászólása: Nem adtam meg kamu telefonszámot. És igen örülök :) De köszi akkor lesz*rom az a karakterem. Van jobb dolgom is :)

Hogy tudom megcsinálni, hogy HTML-ben, hogy egy input szövegbox beküldésével a felhasználó ne tudjon nekem bajt csinálni?

Pl.: php kódokkal belenyúlni a MySQL-be

Legjobb válasz: most akkor html vagy php???? a HTML egy leíró nyelv, abban sehogy, ha használsz php-t, akkor meg mindent szûrsz, pl. mysqli_real_escape_string, htmlspecialchars...

most akkor html vagy php???? a HTML egy leíró nyelv, abban sehogy, ha használsz php-t, akkor meg mindent szûrsz, pl. mysqli_real_escape_string, htmlspecialchars...
A kérdező hozzászólása: Ha ezt lefuttatom az elég?: $valtozosql_be = htmlspecialchars($valtozo);
És ugye soha nem raksz SQL -be csupasz változót! Vagy is ha elméletileg számot vársz, nem indézõjelek nélkül nyomod be. pl.: mysql_query("SELECT * FROM `table` WHERE `id`=$id "); <<< helyett!!! mysql_query("SELECT * FROM `table` WHERE `id`= '$id' "); Sõt! Célszerû a változót ellenõrizni, vagy elõtte vagy SQL -be illesztésnél. if(is_numeric($id)) { mysql_query("SELECT * FROM `table` WHERE `id`= '".mysql_real_escape_string($id)."' ");
A kérdező hozzászólása: Úgy látszik, a gyakori is ezt használja. :) A megjegyzésnél html kódban jelenik meg az ' és az ".
A kérdező hozzászólása: Bocsánat. Megtaláltam: <?php $new = htmlspecialchars("<a href='test'>Test</a>", ENT_QUOTES); echo $new; // <a href='test'>Test</a> ?>
A kérdező hozzászólása: htmlspecialchars() hogy kell használni?
A kérdező hozzászólása: Koszonom. Esetleg kesz kodot tudnarok linkelni, ami letiltja a php parancsokat?
A legjobb egyébként, ha már user oldalon is ellenõrzöd javascripttel (jQuery), és csak azután engeded tovább az adatot a php-nak.
Elõször is tudnod kell milyen adatot vársz, aztán létrehozod a megfelelõ feltételeket, amivel validálod az adatot. Ha tag-eket sem akarsz megengedni: strip_tags() a ' és " karakterekre: htmlspecialchars() kiescape-eled az adatot: mysqli_real_escape_string() Persze ezek csak a legalapabb dolgok, amiket a védelem érdekeben meg lehet tenni. Mindig a konkrét probléma dönti el, mit, hogyan is ellenõrizd az adatokat.
Nem tudom, hogy erre gondolsz-e, de szerintem igen: http://m.youtube.com/watch?v=MXoUuNh6xaQ&desktop_uri=%2Fwatc..
Attól függ mire? Megnézted egyáltalán mondjuk a php reference-ben, hogy a felsorolt függvények mire valók, és milyen paramétereik vannak? Ha azt sem tudod melyik mit csinál, akkor nem is fogod tudni normálisan használni õket.

Team fortress 2 -ben hogyan tudom megcsinálni, hogy látszódjon az, hogy mennyit sebzek?

szoktam látni videókban, hogy látszódik a sebzés, de nálam nem látszik.

Legjobb válasz: ott a menüben az options mellett van még egy menüpont és ott vannak ilyen plusz beállítások...

ott a menüben az options mellett van még egy menüpont és ott vannak ilyen plusz beállítások...
A kérdező hozzászólása: de az optionon belül vagy kívül? amógy kössz
A kérdező hozzászólása: idõközben rájöttem, kössz


Hogyan tudom megcsinálni, hogy Word-ben (2007) a számozás a 6. oldalon kezdődjön, de 1-es számmal?

Szóval az első 5 oldalnak ne legyen sorszámozása!

Legjobb válasz: Azta, egy egyszerû választ kértem, erre életvezetési tanácsot is kaptam! Köszönöm! :P Azt esetleg nem tudod, hogy hogyan kellene megcsinálni, hogy ha word-ben csinálok tartalomjegyzéket, és azt a dokumentumot átalakítom PDFCreater programmal pdf-fé, akkor a tartalomjegyzék hivatkozásai hogy maradjanak meg? Mert ha átalakítom, akkor már nem tudok rákattintatni a tartalomjegyzékre.

A kérdező hozzászólása: Azta, egy egyszerû választ kértem, erre életvezetési tanácsot is kaptam! Köszönöm! :P Azt esetleg nem tudod, hogy hogyan kellene megcsinálni, hogy ha word-ben csinálok tartalomjegyzéket, és azt a dokumentumot átalakítom PDFCreater programmal pdf-fé, akkor a tartalomjegyzék hivatkozásai hogy maradjanak meg? Mert ha átalakítom, akkor már nem tudok rákattintatni a tartalomjegyzékre.
azt sajnos nem (pedig láttam már olyan pdf-et, ha minden igaz)
A kérdező hozzászólása: Akkor ne lepõdj meg, ha lesz egy ilyen kérdés :) Ilyet nem találtam itt az oldalon. Meg a google keresõ sem ad ki semmit.. Vagy elkerülte a figyelmem, vagy rossz kulcsszavakat adtam meg. Egyébként tényleg köszönöm a segítséget!
azt csak fizetõs PDF szerkesztõ programokkal tudod megoldani! (pl. Adobe Acrobat) /Hivatkozás csatolása, vagy vmi hasonló menüpont, PDFszerk. progi függõ.../
1. Telepíted vmelyik PDF szerkesztõ alkalmazást. (pl. ABBYY PDF Transformer, Adobe Acrobat stb.) 2. jobb klikk az Intézõben a kész Word dokumentum fájlnevén. http://imagerz.com/QE8QXEtvAwMBB1MZFgVQ Így a Word-ben szerkesztett tartalomjegyzék hivatkozásai is klikkelhetõk lesznek a PDF dokumentumban. más: jobb klikk a kész (a már PDFCreator progival konvertált) dokumentum fájlnevén (*.pdf) http://imagerz.com/QE8QXEtvAwMBB1MZQgVQ
próbáltad a Word 2007 kész dokumentumot, azonnal PDF-be mentetni? (Mentés másként... PDF) mert így elképzelhetõ, hogy mûködni fog a tartalomjegyzék, hivatkozásként is. (2007-es MS. Word és újabbak már tudják a PDF-be mentést.) az 100 %, hogy a Softmaker Office és az Ashampoo Office minden verziójában mûködik (MS. Officet nem használok! ezért nem tudom, hogy ott hogyan mûködik!)
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget! Letöltöttem a próba verziót, de az rátesz egy logót a fájl-ra. :( Ami azért nem jó nekem, mert a szakdolgozatomat kellett volna átalakítani. :(
A kérdező hozzászólása: Jaaaj, úgy sikerült, hogy egybõl úgy mentem el! Nem gondoltam, hogy így lehet, túl egyszerû lett volna. Köszönöm szépen!!!
Szívesen! ...örülök, hogy a legegyszerûbben megoldódott.

Azt, hogy tudom megcsinálni, hogy a regisztrációkor automatikusan hozzáadja ehhez a táblázathoz?

Ilyen módon listázóm ki a tagokat:

Legjobb válasz: Mármint a példa résznél amikor egy lenyíló listában kell kiválasztani? Ezt úgy tudod megcsinálni, hogy a listához írsz egy MySQL lekérdezést, amely megcsinálja a listát, hogy mindig "friss" legyen.

Mármint a példa résznél amikor egy lenyíló listában kell kiválasztani? Ezt úgy tudod megcsinálni, hogy a listához írsz egy MySQL lekérdezést, amely megcsinálja a listát, hogy mindig "friss" legyen.

Valamiért a ts3mom nem kéri a portot és ezért laggol az egész ts3mom. Lépésről lépésre írja le valaki aki tudja hogy kell megcsinálni. Hogyan lehet megcsinálni a ts3momat jól?

Legjobb válasz: Na mivel nem kér portot "gondolom ezért laggol" ezért nyiss 1 portot a routren ha van a port (9987) ha megnyitota a portaot akkor lehet hogy jo a úgy se jo akkor a neted nem birja a Ts3 servert amúgy nekem is van szerom :: eurowar.dyndns.org amivel csatlakozhatsz talán ott töbet tudok segíteni :)

Na mivel nem kér portot "gondolom ezért laggol" ezért nyiss 1 portot a routren ha van a port (9987) ha megnyitota a portaot akkor lehet hogy jo a úgy se jo akkor a neted nem birja a Ts3 servert amúgy nekem is van szerom :: eurowar.dyndns.org amivel csatlakozhatsz talán ott töbet tudok segíteni :)

Minecraftba ha survivalozok hogy tudom megcsinálni hogy ne legyen éhség csíkom? (lent)

hogy ne haljak soha éhen.. ha leviszik a szivem (életet) és ha eszek az viszi fel.. láttam már ilyet valahol de nem tudom hogykell azt megcsinálni. Help!?!?!

Legjobb válasz: nem tudod megcsinálni, amit te láttál az egy régebbi verzója a minecraftnak

nem tudod megcsinálni, amit te láttál az egy régebbi verzója a minecraftnak
A kérdező hozzászólása: Wtf?
Nem azt mondtad hogy hozzak egy liter páleszt?
A kérdező hozzászólása: vegyek magamnak mit?xDD
Szerintem tölts le egy 1.8.1 elõtti verziót, ha még van fent valahol. Vagy a Help? volt a kérdés? A válaszom: nem hozok, vegyél magadnak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat de már találtam rá 1 tökéletes modot és nincs éhség csík!:) esetleg a másik kérdésemre nem tudnátok válaszolni?
Nem teljesen, a nehézségtõl függ, magasabb nehézségen már csak fél szíved marad!
am nem halsz éhen soha mert fél csik marad
1.8elött nem volt éhségcsik, se creative mód
*verziója
HELP = hozz egy liter pálinkát


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!