Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom megcsinálni, (1288 db)

Hogyan tudom megcsinálni, hogy Word-ben (2007) a számozás a 6. oldalon kezdődjön, de 1-es számmal?

Szóval az első 5 oldalnak ne legyen sorszámozása!

Legjobb válasz: Azta, egy egyszerû választ kértem, erre életvezetési tanácsot is kaptam! Köszönöm! :P Azt esetleg nem tudod, hogy hogyan kellene megcsinálni, hogy ha word-ben csinálok tartalomjegyzéket, és azt a dokumentumot átalakítom PDFCreater programmal pdf-fé, akkor a tartalomjegyzék hivatkozásai hogy maradjanak meg? Mert ha átalakítom, akkor már nem tudok rákattintatni a tartalomjegyzékre.

A kérdező hozzászólása: Azta, egy egyszerû választ kértem, erre életvezetési tanácsot is kaptam! Köszönöm! :P Azt esetleg nem tudod, hogy hogyan kellene megcsinálni, hogy ha word-ben csinálok tartalomjegyzéket, és azt a dokumentumot átalakítom PDFCreater programmal pdf-fé, akkor a tartalomjegyzék hivatkozásai hogy maradjanak meg? Mert ha átalakítom, akkor már nem tudok rákattintatni a tartalomjegyzékre.
azt sajnos nem (pedig láttam már olyan pdf-et, ha minden igaz)
A kérdező hozzászólása: Akkor ne lepõdj meg, ha lesz egy ilyen kérdés :) Ilyet nem találtam itt az oldalon. Meg a google keresõ sem ad ki semmit.. Vagy elkerülte a figyelmem, vagy rossz kulcsszavakat adtam meg. Egyébként tényleg köszönöm a segítséget!
azt csak fizetõs PDF szerkesztõ programokkal tudod megoldani! (pl. Adobe Acrobat) /Hivatkozás csatolása, vagy vmi hasonló menüpont, PDFszerk. progi függõ.../
1. Telepíted vmelyik PDF szerkesztõ alkalmazást. (pl. ABBYY PDF Transformer, Adobe Acrobat stb.) 2. jobb klikk az Intézõben a kész Word dokumentum fájlnevén. http://imagerz.com/QE8QXEtvAwMBB1MZFgVQ Így a Word-ben szerkesztett tartalomjegyzék hivatkozásai is klikkelhetõk lesznek a PDF dokumentumban. más: jobb klikk a kész (a már PDFCreator progival konvertált) dokumentum fájlnevén (*.pdf) http://imagerz.com/QE8QXEtvAwMBB1MZQgVQ
próbáltad a Word 2007 kész dokumentumot, azonnal PDF-be mentetni? (Mentés másként... PDF) mert így elképzelhetõ, hogy mûködni fog a tartalomjegyzék, hivatkozásként is. (2007-es MS. Word és újabbak már tudják a PDF-be mentést.) az 100 %, hogy a Softmaker Office és az Ashampoo Office minden verziójában mûködik (MS. Officet nem használok! ezért nem tudom, hogy ott hogyan mûködik!)
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget! Letöltöttem a próba verziót, de az rátesz egy logót a fájl-ra. :( Ami azért nem jó nekem, mert a szakdolgozatomat kellett volna átalakítani. :(
A kérdező hozzászólása: Jaaaj, úgy sikerült, hogy egybõl úgy mentem el! Nem gondoltam, hogy így lehet, túl egyszerû lett volna. Köszönöm szépen!!!
Szívesen! ...örülök, hogy a legegyszerûbben megoldódott.

Azt, hogy tudom megcsinálni, hogy a regisztrációkor automatikusan hozzáadja ehhez a táblázathoz?

Ilyen módon listázóm ki a tagokat:

Legjobb válasz: Mármint a példa résznél amikor egy lenyíló listában kell kiválasztani? Ezt úgy tudod megcsinálni, hogy a listához írsz egy MySQL lekérdezést, amely megcsinálja a listát, hogy mindig "friss" legyen.

Mármint a példa résznél amikor egy lenyíló listában kell kiválasztani? Ezt úgy tudod megcsinálni, hogy a listához írsz egy MySQL lekérdezést, amely megcsinálja a listát, hogy mindig "friss" legyen.

Assassin's Creed-ből, , Hogyan tudom megcsinálni egyszerűen a, , REJTETT PENGÉt?

hogy tudom megcsinálni,, vagy hol tudok csináltatni és ha tudtok vagy van nektek ,,adjatok már 1 részletes leírást lécci v,agy egy videót.

Legjobb válasz: Találékonyság,kutakodás,kitartás...ezek a kulcsszavak.képeket,videókat rengeteget találhatsz a neten is,de magad is kitalálhatod,hogy-hogy fogod legyártani az alkatrészeket,mert nem egy hétköznaki barkácsfészer kell hozzá(legalább is az eredeti mûködési elvéhez)de én is úgy álltam neki elõször,hogy nem tudom ezt,vagy azt az alkatrész megcsinálni,ezért egy más mûködési elvvel indultam neki...indulj ki pl. egy fióksínbõl..a pengét a legkevesebb ráhegeszteni.hogy oldod meg,hogy egy pöcök bent tartsa a sínt,vagy épp kiengedje...tervezd meg rajzlapon... írj,ha még kérdésed lenne..kitartás :)

Találékonyság, kutakodás, kitartás...ezek a kulcsszavak.képeket, videókat rengeteget találhatsz a neten is, de magad is kitalálhatod, hogy-hogy fogod legyártani az alkatrészeket, mert nem egy hétköznaki barkácsfészer kell hozzá(legalább is az eredeti mûködési elvéhez)de én is úgy álltam neki elõször, hogy nem tudom ezt, vagy azt az alkatrész megcsinálni, ezért egy más mûködési elvvel indultam neki...indulj ki pl. egy fióksínbõl..a pengét a legkevesebb ráhegeszteni.hogy oldod meg, hogy egy pöcök bent tartsa a sínt, vagy épp kiengedje...tervezd meg rajzlapon... írj, ha még kérdésed lenne..kitartás :)


Úgy tudom, a legtöbb lány azért tudja megcsinálni a spárgát, mert nincs sok izomzatuk. De némely izmosabb fiú hogyan tudja megcsinálni?

Legjobb válasz: A lányok azért tudnak jól spárgázni, mert ugye a könyv is ott nyílik ki ahol a legtöbbet használják :)

A lányok azért tudnak jól spárgázni, mert ugye a könyv is ott nyílik ki ahol a legtöbbet használják :)
A kérdező hozzászólása: HAHA!! De most komolyan. Az izmosabb fiúk miért tudják megcsinálni?
Attól, hogy izmosabbak még simán képesek lehetnek rá, ha nem kötött az izomzatuk. Elegendõ és megfelelõ nyújtással szinte bárki képes lehet rá.
hát szerintem ez inkább hajlékonyságtól függ. a balettosok is meg tudják csináni, sõt. pedig azért ott kell izom, hogy emelgessék a másikat, meg megtartsák magukat.
mellesleg, szerintem elég kevés ember van (függetlenül, hogy fiú-e vagy lány), aki meg tudja csinálni. úgy mondod, mintha az egy kis semmiség lenne.
"Úgy tudom, a legtöbb lány azért tudja megcsinálni a spárgát, mert nincs sok izomzatuk.Úgy tudom, a legtöbb lány azért tudja megcsinálni a spárgát, mert nincs sok izomzatuk." NA ez az ami NEM IGAZ. Nálunk pl. heti 5 óra erõsítõ edzés van, de mellette rengeteget nyújtunk. 90%-ban a kitartáson múlik, de van akinek kötöttebb az izomzata, ezért nem megy le neki.
A kérdező hozzászólása: mármint hogy az üzenõfalamon semmit ne lásson

FACEBOOKOS OLDAL ADMIN TÉMA: Van egy két oldalam, de annyit variáltak mostanában, hogy egyvalamit nem tudok rajta megcsinálni. Az egyik oldalam like-olni szeretné a másik oldalamat, azt hogyan tudom megcsinálni az oldalak mostani kinézetével?

FACEBOOK - OLDAL - ADMIN - BEÁLLITÁSOK - KEDVELÉS

Legjobb válasz: Szerintem még egyszerûbb is mint volt. Rámész az oldalra amit a másik nevében likeolni szeretnél, lenyitod a ...-ot, és ott van egy opció, talán kedveld az oldalad nevében lehet magyarul (like as your page), arra ráklikkelsz, kiválasztod az oldalad mi nevében, majd oké. De ha oldalmódba váltasz és felkeresed a másik oldalt, akkor is ugyanúgy likeolhatod mint eddig.

Szerintem még egyszerûbb is mint volt. Rámész az oldalra amit a másik nevében likeolni szeretnél, lenyitod a ...-ot, és ott van egy opció, talán kedveld az oldalad nevében lehet magyarul (like as your page), arra ráklikkelsz, kiválasztod az oldalad mi nevében, majd oké. De ha oldalmódba váltasz és felkeresed a másik oldalt, akkor is ugyanúgy likeolhatod mint eddig.
A kérdező hozzászólása: Szia, köszi a valaszt, de nem ertem, mert mi ez a kipontozott resz? :) Pont a lenyeget pontoztad ki, hogy hova menjek be..
Nem kipontoztam, hanem az van a gombon. Három darab pont. [link]
A kérdező hozzászólása: Köszi Kiraly vagy!!! Sikerult... Harom pont.. ezt nem gondoltam volna :) Bocsi

Hogyan tudom Megcsinálni azt, egymás után nyíljon meg a "vírus"?

Sziasztok.Van egy Msgbox meg egy Mátrix "vírusom" és azt szeretném, hogy el?ször megnyíljon az msgbox majd ha bezárom megnyíljon a mátrix "vírus"

Legjobb válasz: Hogyan tudom megcsinálni azt, hogy egymás után níljon meg a vírus?*

A kérdező hozzászólása: Hogyan tudom megcsinálni azt, hogy egymás után níljon meg a vírus?*
A Msgbox socketen keresztül értesíti a programkát, hogy induljon el.

Minecraftba ha survivalozok hogy tudom megcsinálni hogy ne legyen éhség csíkom? (lent)

hogy ne haljak soha éhen.. ha leviszik a szivem (életet) és ha eszek az viszi fel.. láttam már ilyet valahol de nem tudom hogykell azt megcsinálni. Help!?!?!

Legjobb válasz: nem tudod megcsinálni, amit te láttál az egy régebbi verzója a minecraftnak

nem tudod megcsinálni, amit te láttál az egy régebbi verzója a minecraftnak
A kérdező hozzászólása: Wtf?
Nem azt mondtad hogy hozzak egy liter páleszt?
A kérdező hozzászólása: vegyek magamnak mit?xDD
Szerintem tölts le egy 1.8.1 elõtti verziót, ha még van fent valahol. Vagy a Help? volt a kérdés? A válaszom: nem hozok, vegyél magadnak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat de már találtam rá 1 tökéletes modot és nincs éhség csík!:) esetleg a másik kérdésemre nem tudnátok válaszolni?
Nem teljesen, a nehézségtõl függ, magasabb nehézségen már csak fél szíved marad!
am nem halsz éhen soha mert fél csik marad
1.8elött nem volt éhségcsik, se creative mód
*verziója
HELP = hozz egy liter pálinkát

Mi az a lepárlás és itthon hogy tudom megcsinálni?

Legjobb válasz: Lepárlás az, mikor a megerjesztett terményt (a levét vagy a cefréjét) forralni kezdik, és a kapott gõzt folyékonnyá hûtik. Az alkohol illékonyabb a víznél, ezért így elválasztható a víz nagy részétõl, az illatanyagok egy részével együtt. Ezt hívják szeszfõzésnek, a célja a töményebb alkohol (égetett szesz – pl. pálinka, whisky, rum, stb.) elõállítása. Szeszfõzõ üsttel (pálinkafõzõvel) tudod megcsinálni, amit jelenleg érdemesebb megéppíttetni egy hozzáértõvel 10-20 ezer forintért, mint venni valami rosszabbat 2×3-szor annyiért a kereskedelemben. A gyümölcs alapú párlatok (gyümölcspárlat, borpárlat, törkölypárlat) Magyarországon legálisan fõzhetõk házilag, másból (gabona, cukor, krumpli, stb.) törvényellenes. Mielõtt belefogsz, meg kell tanulnod a szeszfõzés alapjait, mert a hozzáértés nélkül erjesztett és fõzött alkohol rossz ízû és káros az egészségre.

Lepárlás az, mikor a megerjesztett terményt (a levét vagy a cefréjét) forralni kezdik, és a kapott gõzt folyékonnyá hûtik. Az alkohol illékonyabb a víznél, ezért így elválasztható a víz nagy részétõl, az illatanyagok egy részével együtt. Ezt hívják szeszfõzésnek, a célja a töményebb alkohol (égetett szesz – pl. pálinka, whisky, rum, stb.) elõállítása. Szeszfõzõ üsttel (pálinkafõzõvel) tudod megcsinálni, amit jelenleg érdemesebb megéppíttetni egy hozzáértõvel 10-20 ezer forintért, mint venni valami rosszabbat 2×3-szor annyiért a kereskedelemben. A gyümölcs alapú párlatok (gyümölcspárlat, borpárlat, törkölypárlat) Magyarországon legálisan fõzhetõk házilag, másból (gabona, cukor, krumpli, stb.) törvényellenes. Mielõtt belefogsz, meg kell tanulnod a szeszfõzés alapjait, mert a hozzáértés nélkül erjesztett és fõzött alkohol rossz ízû és káros az egészségre.
A kérdező hozzászólása: van egy tejforralóm, aminek van ilyen fütyülõs oldalrésze, azt ha kiszedem és azon jön ki a gõz valami csövön tárolóba és hagyom ott lecsapódni valami másik tárolóba az úgy jó lesz, ugye?
Értem, hogy mindenki azzal akar fõzni, amit otthon talál, de a szeszfõzés így nem mûködik. Valami undormányt biztos lehetne fõzni vele, de – amellett, hogy semmiképp nem lenne JÓ – a másra tervezett, mûanyag alkatrészes dolgoknál sosem biztos, hogy nem old ki valamit belõlük a szeszgõz, amitõl mérgezõ lesz a párlat), másrészt pedig a gõz nagy része egyébként is elszökne ilyen kezdetleges megoldásokkal. Ha nem akarsz rendes szeszfõzõt építtetni/venni, akkor a saját érdekedben ne akarj szeszt fõzni.
"10-20 ezer forintért" maximum egy marék rézcsövet kapsz, kotla nélkül. Jómagam tavaly fõztem elõször pálinkát kertünk gyümölcseibõl (cukor+élesztõ+bármi hozzáadása nélkül), a jelenleg is akciósan kapható tecsós 17literes pálinkafõzõ (kb. 50e Ft) tökéletesen bevált és nagyon finom pálinkát fõztem. Igaz hogy elõtte elolvastam többezer hozzászólást az indexes pálinkafórumon és elolvastam pár könyvet is. Olyan 10-15 gyümölcsfáig megfelel, úgysem egyszerre érnek be ha különbözõ gyümölcsök. A cefre akkor kész ha már nem habzik, nem meleg és legfõképpen nem édes ízû. Tippjeim fõzéshez: - Tömítésre különösen ügyelni kell, a túlnyomási szelep rendesen be legyen csavarva, megfelelõen álljon, és az ÖSSZES illesztést kend be liszt+víz masszával vastagon. Ezt késõbb le lehet törni/vakarni, de látszik rajta ha valahol szivárgás van. - Olajozd ki a kotlát, sima étolaj is jó, nem fog leégni a cefréd ha valamit elnéznél. - Tegyél bele "forrkövet", pár darab húszforintos méretû mázatlan tetõcserép-törmelék remekül megfelel, nem fog löketszerûen fröccsenni az alszesz hanem szépen csordogál majd. - Ha a cefrébõl már csak kb. 3% alkoholos alszesz jön, befejezem az alszesz gyûjtését és ha van kedvem ecetet gyûjtök, a gyümölcsecet nagyon jó salátára és tisztítószerként is. - Alszeszrõl nem veszek le metilt, desztillálásnál 10 darab számozott pohárba gyûjtöm a rézelejét, ha a sorrendben utolsónál nem érezhetõ a szúrós szag akkor onnantól gyûjtöm a pálinkát. Legnehezebb (számomra) elválasztani a pálinka közepét a végétõl, folyamatosan szagolni és kóstolgatni kell. - Nagyon-nagyon lassan desztillálj. Lassan csöpögjön, egyenletesen. Gázpalackhoz kell reduktor, sokat spórolhatsz vele. A hûtõvíznek mindig a teteje melegszik elõször, én kútvízzel hûtök, slaggal tolom a hideget az aljára, tetejérõl meg szívom egy másikkal a rózsaágyásokba a langyos vizet. 50 foknál ne legyen melegebb a hûtõvíz teteje, ez kb. a forróvíz érzet kézzel. - A begyûjtött rézelejét nem dobom ki, halálfejjel és "méreg/metil!" felirattal ellátott üvegben a fürdõszobában tartom és takarítószerként használom, pl. ablakpucolásra.
A kérdező hozzászólása: köszike de én ennyi pénzt nem fogok kiadni érte inkább megveszem, az se sokkal drágábbra jön ki, nem?
Ha nem akarsz évenként jópár litert fõzni (és fõleg, ha nem érdekel a szeszfõzés, mint hobbi), akkor érdemesebb készen megvenned a párlatokat, igen.
szia a lepárlás 1.-s tananyag kémiából de ha szeszt akarsz fõzni akk nézd meg a cefrekirályokat oszt csõ


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!