Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom magam innen (13 db)

Hogyan tudom magamat innen letörölni?

Legjobb válasz: Köszönöm!:)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)

Hogy tudom magamat innen törölni?

Más emaillel szeretnék regelni. Köszi

Legjobb válasz: A Kilépés gomb fölött: Beállítások.

A Kilépés gomb fölött: Beállítások.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
A kérdező hozzászólása: bocsi a helyesírásért
ha nem iszol, tönkre megy az érrendszered, mert besûrsödik a véred, alacsony lesz a vérnyomásod. Pár keksz, és igyál rá. Vagy valami ami után tudsz inni. Csak eleinte esik nehezedre, késõbb fog menni magától
Hali! Én is iszonyú keveset iszom, sokszor hiába próbálok inni, nem tudok, mert visszajön, annyira nem kívánom... Viszont tök száraz a bõröm, szóval valószínûleg mégsem ártana. Lehet, hogy nem valami jó a víz arrafelé, és azért sem szívesen iszol, próbáld ki, hogy ásványvizet kortyolgatsz (bár nagymennyiségben állítólag az sem jó)
2.5 dl-es poharat tölts meg és azt idd meg ha ebbõl napi 6-ot megiszonl akkor már nincs baj szörp a viz helyett jobb mert szivesen iszodm ha tudod hogy 6 pohár kell akko iszol szivesen
A kérdező hozzászólása: rendben köszi
Én is kb ennyit iszom. Úgy vagyok vele, hogy ha majd kell a víz, akkor szomjas leszek és iszom. De pl.: egyél meg egy kockacukrot vagy egy kocka csokit és rögtön szomjas leszel. Én így szoktam.
Én hiszek benne, hogy a szervezet jelzi, hogy mire van szüksége. Tehát ha folyadékra van szükségem, akkor szomjas vagyok és akkor iszom. Igaz, néhány év óta divatba jött, hogy akkor is isznak az emberek, ha nem kívánják, de akár csak 10-20 évvel ezelõtt, amikor csak annyit ittunk, amennyit kívántunk, akkor sem száradtunk ki és nem volt több vesekövünk, stb., mint mostanában.
A kérdező hozzászólása: köszi igyekszem megpróbálni
egyszerûen csak gondolj arra hogy ez neked jó :) mindig hordj magadnál egy üveget és ha ránézel igyál (jó lenne ha napi 2, 5 litert legalább meginnál, ami 5félliteres üveg), ha úgy veszed minden étkezési idõ (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora)elõtt vagy után csak egy üveggel kell meginnod :) ez még az anyagcserédet is meggyorsítaná
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Hogyan tudom törölni magam innen?

Legjobb válasz: Nincs az adatmódosításoknál olyan, hogy adatlap törlése, csak olyan van, hogy jelszó megváltoztatása, meg hogy hogyan lehet az adatlapot törölni, de az meg ide vezetett, és nem lettünk okosabbak, csak az lehet, hogy írok az e mail címre kérvényt, hogy töröljenek, vagy egyszerûen nem lépek be és nem kérek hírlevelet és talán akkor megunják, és inaktívitásomra való tekintettel egyszer csak törölnek. De jó volna ha most törölnének, mert a nevem nem lehet megváltoztatni és ez alpján bárki megtalál, és nem szeretném ha az abnormális emberek zaklatnának.

Nincs az adatmódosításoknál olyan, hogy adatlap törlése, csak olyan van, hogy jelszó megváltoztatása, meg hogy hogyan lehet az adatlapot törölni, de az meg ide vezetett, és nem lettünk okosabbak, csak az lehet, hogy írok az e mail címre kérvényt, hogy töröljenek, vagy egyszerûen nem lépek be és nem kérek hírlevelet és talán akkor megunják, és inaktívitásomra való tekintettel egyszer csak törölnek. De jó volna ha most törölnének, mert a nevem nem lehet megváltoztatni és ez alpján bárki megtalál, és nem szeretném ha az abnormális emberek zaklatnának.
az adatmódosítás menübe van olyan hogy adatlap törlése nem tom mért kellet lepontozni az elõbb
Azért mert az a link ide mutat, és itt van leírva az elsõ válaszban, hogy mit kell csinálni, e-mailben kell kérni az adatlap törlését. Tehát az, hogy oda irányítottad innen a felhasználókat, nem megoldás.
Ezzel az a baj, h én pl egész addig 100%os voltam, amíg oda nem írtam egy kérdésre, h kire szavaztam EP-választáson...sztem csak a kérdés feltevõjének szabadna szavaznia, mert így nagy szar az egész...így lettem 64%os...Ja és a kérdezõ is odaírta h mi a szarért kell leszavazni egybõl...szal errõl ennyit...én ezért csinálnék új adatlapot és megválogatnám a jövõben h mire válaszolok...
sikerült? adatmódosításban megteheted
Bocsi tudom ez más de hol tudok írni a gyakori kérdések-nek? Mármint e-mail címre vagyok kíváncsi.köszike
teljesen jogos aki kitalálta h nem lehet, meg csak így lehet meg volt az oka
Úgysem tudom a kérdésre a válaszokat! De leginkább nem tudok internethez hozzáférni!!
•Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez! •Ha kérdésed van, ne a válaszba írd, hanem írj ki új kérdést! •Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már elõtted valaki beírt! •Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted! •A gyûlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történõ végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj! •Fenntartjuk a jogot, hogy válaszodat (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük.
Évek során másodszor térek vissza erre az webhelyre, másodszor van tele a t*köm az egésszel. Azért ez milyen dolog már, hogy az ember megír igényesen megfogalmazott válaszokat, a legjobb tudása szerint, több évtizedes tapasztalataiból is igyekszik átadni másoknak, amiért persze nem vár elismerést. Hiszen az ember hobbiból fórumozgat, tölti az szabadidejét, nem is kell megköszönni. Ám ez itt nem olyan, mint egy normális fórum. Itt az ember lelkiismeretességét leminõsítésekkel jutalmazzák. Elég csak valakinek ellentmondani, mert butaságokat firkált. Rögtön ez a hála, leminõsítenek, amibe persze beszállnak még az illetõ haverjai is. Vagy több regisztrációval támad valaki, azon sem csodálkoznék. Ez így nem jó. Nem csodálkozom, ha az értelmesebb emberek menekülnek errõl a helyrõl.
Írj 20db sértõ vagy trágár kommentet egy ellenõrizetlen kérdés elé, engem most fenyegettek meg, hogy a következõnél reg törlés lesz...
De az a baj, h nem IP cimet tiltanak meg nick nevet, ha nem gepet, hiaba regizel mast azzal sem tudsz irogatni
A fizikai címemhez nem férnek hozzá, tehát nem tiltanak gépet.
Sajnos de csak telcsirol tudok irni, geprol nem! Pedig az IP cimem is megvaltoztattam mar! Otlet? Mit tegyek?
hogy lehet veglegesen megszüntetni ezt az oldalt?kilepni,
szar ez az oldal
en egy kicsit uszitgattam , ciganyoztam es amikor zsidoztam is , megfenyegettek , hogy torolnek .....kepzeld el
A rendes tõrlés a W.C.-n van k.....sután.
Reklámozz jó sokat, ki fognak tiltani!
Ez egy durva és erõszakos módszer. Mármint az, hogy nem lehet magunkat törölni. Sem innen, sem máshonnan /kipróbáltam/. Ez olyan, mintha "ügyfeleket" akarnánakf fogni, vagy erõszakkal megtartani. Szerintem ez etikai kérdés és jó lenne utána nézni! Hiába írtam nekik levelet, nem töröltek!
Vettem a fáradságot és a "Hogyan tudom törölni magam innen??cimen föltett kérdés minden nyafogó és értelmes hozzászólását végigolvasva, azt tapasztaltam , hogy akik ide írtak azok valszeg.csak saját beirásukat olvasták el és a többit talán egyet sem!!A legesleg elsõ leirta érthetõen és -egykét értelmes hozzászólást kivéve-a többi meg csak ismételt, ismételt!!Tudom ezt a választ is az értelmesebbje olvassa csak el. Szerintem a többiekért nem is kár mert csak sürübben és nem többen vagyunk velük!Tehát értetlenek söprés a TV elé és nézzétek a Mónika showt!! Majd igyekszünk elfelejteni Benneteket!!
Törölni szeretném a regisztrációmat, mert hányingerem a rengeteg rasszista kérdéstõl, az azokra adott gyûlölködõ válaszokból, a nyilvánvaló jogsértésbõl! Undorító ez a honlap. További kellemes cigányozást...
törlöm magam, mer sok itt a troll. én végig segítõ szándékkal volt itt, de így is volt olyan hogy visszaugattak, hogy mivan nyomorék. holott csak segítettem neki, és a kérdésére válaszoltam. hát ez az itteni értelmi szint.
Én tudom a tökéletes módját a törlésnek. Kiírsz egy h*lye kérdést, és törölnek. Persze ehhez rossz kategóriában kell lennie ;)
Nem kérek több hirlevelet!
Na jó, hát ez már poén... 2 címrõl írtam nekik hogy töröljenek, de még mindig itt vagyok. Nem is idegesítene ez, ha nem írná ki a nevemet minden áldott megválaszolt kérdésemnél. Elég csak magamra keresnem google-n és ott van az összes... Nem értem mit kell ezen ennyit variálni, még az e-mail címem is ugyanaz ami a felhasználóm. Biztonság ide vagy oda, egy idegen nem hinném hogy azzal lenne elfoglalva, hogyan törölje az én regisztrációmat...
Ide írom, hátha valakinek hasznos lesz. Ha mondjuk a családban egy gépet használtok többen és többen is vagytok ide regisztrálni és egyikõtök törölteti a regisztrációját, arról a géprõl minden felhasználót letiltanak, be tudnak lépni majd, de válaszolni nem (talán azért, hogy nehogy az illetõ visszajöjjön más regisztrációval), úgyhogy erre azért figyeljetek, mert ha van másik felhasználó is, könnyen kellemetlen meglepetés érheti.
Lécci töröljetek.Köszi!
Ha sokat káromkodsz akkor nem törölnek a moderátorok esetleg??? Nem igaz, hogy kiskapukat kell keresni és nem dönthetem el, hogy mit csináljak a felhasználói fiókommal...
ekkora szar oldalt:D mi az hogy az ember nem tudja törölni magát innen... pff
Ha nagyon akarod, akkor rámész az "adatmódosításra", beírsz egy kamu e-mail címet (pl: [email protected]), és kész is van... Nekem bejött! :D Nem létezik, hogy bárkinek iy olyan e-mail címe legyen... ^^
Nem értem minek kéne törölni magad? Semmilyen személyes információ nincs kiszolgáltatva, ha beállítod még a nicknevedet se látja senki nemhogy az e-mailcímedet, ki lehet kapcsolni az e.mail értesítéseket és azt is hogy más felhasználó írhasson neked. (Megjegyzem akkor se tudják milyen címre küldték mert a gyakorikérdéseken keresztül megy az üzenet) Egyetlen dolgot nem lehet korábbi válaszaidat eltávolítani de mivel úgy se tudja senki hogy ki vagy miért érdekes ez?? :)
Jah es most csak ide iranyit at az a hulye kerdes...
En az elozo regisztraciomat az adatmodositasban a kerdesre kattintva tudtam torolni - pedig akkor meg csak erosen utana akartam nezni de vegul nem bantam h automatikusan toroltek mert fuggove tett az oldal es am is le akartam jelentkezni. Nah most az uj regimmel is szeretnem magam torolni... Mint irtam fuggove tesz es csak idopocseklas az egesz.
erre is már sok hülyeség van. Ez olyan mint a "Hogyan tudom törölni a kérdéseimet?" :D
b*szki ... ecso máá ilyet k*rwaro hibas ez az oldal ... leszeretnék jelentkezni!!!!help me!!!! ám okés mindent megcsinaltam de itt vagyok szwal ez 1 kuurva nagy hulyeseg ..!!!!
PLS!!!!! még ma is itt wagyok :@@ k*rwaro merges wagyok ... kellet nekem ilyen k*rwaro idiota igasagtalan f*szopo oldalra bejelentkzenem ... :@@@@@@ PLS!!!!
oks oks ám ma mindent megycsinaltam és tadam itt vagyok meg ma ish :@@ de az akk hol wan hogy nem kerem a regisztraciot???mert arra a hirleveles bigyuszt mart ott megcsinaltam ..... ??????
Nem kérem a további regisztrációt!!!!
nah vegre hejre allt mert 2orawal ezelott az en gepemen 59 szazalekot mutatott ki most meg 81 -et !!!ez hogy lehet no jolwan ebbol elegem wan !!!am hulyeseg ma ez az oldal ...:@@
Nincs igazad, mert ez a letiltásra vonatkozik, nem a regisztrációtörlésre.
Törölni innen úgy ha fogsz egy jó erõs kötelet és fölkötöd magad!!Aki ebben a társaságban nem érzi jól magát az nem életrevaló!!Fáj talán ha õszinte választ kapsz a kérdésedre?Vagy az hogy rá kell döbbenned hogy nem te vagy az ész mint otthon????Minek él az ilyen????
Szerintem nem azoknak kellene magukat törölni, akik rendesen válaszolnak, gondolkodnak mielõtt írnak, hanem azokat kellene törölni szó nélkül, akik nem megfelelõ hangnemben válaszolnak, vagy csak azért írnak, hogy szemétkedjenek. Konkrét példa: egyik kérdésem a legkeresetteb szakmára vonatkozott, erre elsõ válasz: prosti. Pedig nem tapasztalatokra voltam kíváncsi. :)
Nagyon szerettem erre a foruma járni. Nagy tapasztalattal rendelkezem, és orultem, hogy tudok valakinek tanácsot adni, segíteni. Sajnos az utobbi idoben már annyi alpári szoveget és választ olvasok ezen a forumon, hogy ezt már nem vagyok hajlando a továbbiakban is olvasni. pl egy tapasztalatlan fiatal teremtés kérdez valamit a sexrol, hát a válaszok tisztelet a kivételnek de alpáriak, ( talán a piaci kofaszinten megfelel) de ez csak egy példa a sok kozul. Ide néhányan kimondottan csak azért járnak, hogy minél folényesebban "belegázoljanak a kérdezobe." Az emberekban olyan sok a rossz indulat, hogy már szinte fáj ha olvasom oket. Csak egy kis pozitív gondolkodásra lenne szukség, mindjárt szebb lenne korulottunk a világ.Jo lenne mindenkinek tudatosítani, hogy mindent visszakapunk jot is rosszat is, lehet, hogy más formáben de a karma torvénye nem enged.
Egy érdekesség! Tudsz nevet, e-mail címet, és jelszót is változtatni! Csinálsz külön erre a célra egy e-mail címet, amit utána nem használsz semmi másra, és átállítasz mindent! Mintha nem is lenne reged!
hogy lehet letörölni magamat a hirlevélrõl....
10minutemail.com, ha újra akarsz regelni :)
Felteszel két ostoba és értelmetlen kérdést amiben káromkodás is van, a moderátorok törölnek.
És hogyha másik regisztrációt akkarok akkor mit csináljak?
vagy legalább olyat hogy a feltett kérdés és az azokra tett válasz vagy komment törlése!!!mert az hogy kérdeztem valamit és elkezdtek leocsárolni mert a kérdésben nem volt benne a teljes igazság és ezért 4 oldalon keresztül veszekedni holott csak egy röpke választ szerettem volna... nah mind1, kezdek belegabalyodni!:) szoval jolenne valami TÖRLÉS gomb!!!!!
attol hogy én nem lépek be attol még más családtagom be tud lépni vele!az sem jo hogyha jelszot változtatok mert akkor meg mit takargatok szoval jönne a sok felesleges duma...ez elkerülése végett tudnátok csinálni olyat hogy lehessen magunkat törölni?
Most néztem és nem lehet tõrõlni akor marad az amit elõtem nagyon okosan mondtak!Szori
Hát igen csinálhatnának, úgy látszik szeretik ha a felhasználokat toborozzák
csinálhatnának igazán egy olyan menüpontot h regisztráció törlése...:S
nem kell vele foglalkozni nem kell soha többet belépni és enyi ez mindenn regisztrációnál igy van csak anyi hogy iratkozz le a hirlevélrõl hogy ne idegesitsenek a leveleikel :)
Még mindig nem tudom törölni magam, illetve nem tudom hogyan? Kérem, nyilatkozatom alapján törölni részvételem a "Gyakori kérdések" részvételébõl. Perge Ferenc
nézzél szét, az elsõ válaszban ott van..
hogyan lehet törölni magam innen?
Húú, ez a 10minutemail tök jó, nem is hallottam még róla.
Szeretném töröltetni magam, nem kérnék több E-mail-t Köszönettel
10minutemail.com nem engedi..
Ez is olyan kérdés, mint a hogyan tudom törölni kérdéseimet. De itt már van szinte mindenko lepontozva? Idióta népség. Az elõzõ válaszok pedig 100%-ban helyesek voltak!
Én írtam a megadott e-mail címre, hogy törölni szeretném a regisztrációmat és másnap már nem tudtam belépni. Ha valaki nem értené, hogy akkor hogy írtam most ide: új regisztráció.
Mennyi idõ alatt szûnik meg a regisztráció?
Leiratkozol a hírlevélrõl, és mész a jelszóváltoztatásra, becsukod a szemed, és csak úgy nyomogatod a billentyût, kilépsz és mivel nem tudod az új jelszót soha többé nem fogsz tudni belépni ha nem akarsz, vagy csak jelszó emlékeztetõt nem kérsz, ha itt lehet olyat. Így mások sem lépnek be. ennyi!
Tisztelt Moderátorok! Kèrem regisztràciòm mielõbbi törlèsèt. Köszönöm.
Tisztelt moderátorok! Kérem a regisztrációm mielõbbi törlését. Köszönöm.
Azt hiszem én sem fogok többet jönni erre az oldalra.
Most már én is szeretném magam törölni. Az ember nem adhat úgy tanácsot semmiben, hogy a sok rosszindulatú ember ne pontozza le, vagy ne szóljon be neki. Miért nem lehet kulturáltan megvitatni a dolgokat? A legnagyobb harc persze a politikai témában van. Egyébként kíváncsiságból megnéztem a legelsõ kérdéseket, sokkal normálisabbak voltak, mostanra teljesen lealjasult...
én kitöröltem az e-mail címem, amivel ide vagyok bejelentkezve, de a regisztráció mégis megvan még..tiszta cink
Ezzel én is kilépek. Próbálkoztam már másik mail címmel, de nem szeretem ha több fiókom van. Továbbá túl kétoldali ez az egész. én állatok témakörben gondoltam hogy segítek, de néha egyszerûen felmérgesítenek a bunkó beszólogatók. A rossz helyre tett hirdetést kiveszik, de az alpári, mocskos beszólások ott éktelenkednek sajnos. Ezt már nem bírja a gyomrom, köszönöm az ötletet annak aki mondta h változtassam át a jelszót, most bepötyögök vmit csukott szemmel újnak. Sziasztok, azért remélem valakinek segítettem.
Kezdj el zsidózni, cigányozni, izraeli felvásárlózni, és egybõl törölnek :D
Én is szerettem volna törölni magam!Nem gondoltam, hogy itt is burjánzik a rosszindulat. Én is csak egy ártalmatlan kérdést tettem fel, azt, hogy kinek illik fizetni a koszorúslány ruhát. Azt kaptam válaszul, hogy egy agybeteg, megélhetési házasságkötõ vagyok!Hát, ledöbbentem, milyen emberek vannak! Igazat adok neked, Kedves "2009-11-30 19:40" ! Mindenki vissza kap az életben mindent. Jót is, rosszat is!
törlés
Nem kérem tovább a hírlevelet!

Hogyan tudom törölni magamat innen a gyakorikérdésekrõl?

komoly választ várok.

Legjobb válasz: Fogod és nem töltöd be az oldalt többet.

Fogod és nem töltöd be az oldalt többet.
Komoly választ kapsz, de nem nézed meg a szabályzatot, nem használod a keresõt. Naponta megkérdezitek. Miért?
Mert beszóltak nekik és valami teátrálisat akarnak csinálni, csak azt nem tudják, hogy senki nem fogja észrevenni, ha törlik magukat.

Kislányom egyik napról a másikra elválasztotta magát, és még nem tudja hogy többet kellene innia. Eröltessem?

Mondjuk pont náthás, lehet emiatt nem akar csak inni, mert nem kap levegőt az orrán. Szerintetek?

Legjobb válasz: Kínáld rá többször. Ha iszik jó, ha nem, úgy is jó. Annyit úgyis el fog kortyolgatni, amennyi kell neki.

Kínáld rá többször. Ha iszik jó, ha nem, úgy is jó. Annyit úgyis el fog kortyolgatni, amennyi kell neki.
Ne erõltesd, csak kínálgasd. Viszont náthásan az én gyerekeim is kevesebbet szoktak inni a szokásosnál, szóval attól is lehet.

Hogyan tudok innen képet lementeni? Mert csak a képnek a keretét menti, de magát a képet nem. Www.Tshirthell.com/funny-shirts/milf/]itt az oldal ahol a kép van

Legjobb válasz: Nyomsz egy "Print Screen"-t, Paintben beillesztés, vágd ki a képet, illeszd be egy új képre, és mentsd le... De tessék feltettem: http://kepfeltoltes.hu/130217/MILF_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nyomsz egy "Print Screen"-t, Paintben beillesztés, vágd ki a képet, illeszd be egy új képre, és mentsd le... De tessék feltettem: http://kepfeltoltes.hu/130217/MILF_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A kérdező hozzászólása: a print screen nem olyan minõségben menti le ahogy az eredetiben van, de a forráskódban megtaláltam...azért köszi a válaszod

Hogy tudom innen törölni magam?

Legjobb válasz: sehogy

sehogy
A #2 által leírtak – talán nem meglepõ módon – a használati útmutató alatt olvasható, amihez az oldal alján található linkre kattintva lehet eljutni.

Miért van az, hogy nem tudom "hülyére" inni magam és másnapos sem vagyok soha?

Mások fetrengenek,azt se tudják mit beszélnek,agresszívek bolondok,másnap nem tudják mit csináltak,kivel feküdtek össze,hogy jutottak haza,aztán egy napig szenvednek fáj a fejük ,nem tudnak felkelni stb.Nekem ez még nem jött össze soha,akárhogy ittam.Nem mintha hiányozna,csak a magyarázata érdekelne.

Legjobb válasz: A májad termeli a lebontó enzimeket mint a gép. Ha annyira be akarsz rúgni, igyál töményet, rá sört és a tömény ne legyen behûtve. Hidd el, hogy jókedvû leszel. Ha kérsz egy korsó sört, egy pálinkát (házit, jó erõset, nem 35%os szutykot), a pálinkát beleejted a korsóba poharastól és megiszod húzóra. Na akkor kakukk. Nálunk tengeralattjárónak hívják, máshol matróznak, tengerésznek. Garantált hatás.

A májad termeli a lebontó enzimeket mint a gép. Ha annyira be akarsz rúgni, igyál töményet, rá sört és a tömény ne legyen behûtve. Hidd el, hogy jókedvû leszel. Ha kérsz egy korsó sört, egy pálinkát (házit, jó erõset, nem 35%os szutykot), a pálinkát beleejted a korsóba poharastól és megiszod húzóra. Na akkor kakukk. Nálunk tengeralattjárónak hívják, máshol matróznak, tengerésznek. Garantált hatás.
Túl jól mûködik a májunk.:) Én is kísérleteztem egy ideig vele. Nem akartam elhinni, hogy nem tudok berúgni. Kevertem az italokat, mennyiség is volt bõven és egy enyhe, pár perces szédülésen kívül semmi nem volt.

Hogyan tudom letörölni magam innen?

Legjobb válasz: Kérdést se lehet törölni???

A kérdező hozzászólása: Kérdést se lehet törölni???
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :D menni fog ^^
1.sehogy2.nem
minden szabályt szegj meg és kitörûlnek!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!