Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom magam úgy, hogy nem (100 db)

Csak én érzem úgy amikor menstruálok hogy mintha egyfolytában átáznék? Nagyon zavar. Nem akarom hogy bárki meglásson átázottan. Hogy tudom magamat teljesen, , bebiztositan"? 13/L

Legjobb válasz: Miért áznál át? Gyakran kell mosdóba menni és megnézni, hogy hogy áll a dolog. Érdemes szoros bugyit felvenni, hogy a betétet rendesen fogja, és ne folyjon ki mellette. Akár két bugyit is felhúzhatsz, az már rendesen a helyén tartja a betétet. Ha meg annyira erõs a vérzésed, hogy egy tanórát sem bírsz ki egy betéttel, akkor a betét mellett használj tampont is. De azt csak akkor javaslom, ha olyan helyre mész, ahol nem tudsz félóránként a mosdóba rohanni. Mert egyébként nem a legegészségesebb dolog a tamponozás.

Miért áznál át? Gyakran kell mosdóba menni és megnézni, hogy hogy áll a dolog. Érdemes szoros bugyit felvenni, hogy a betétet rendesen fogja, és ne folyjon ki mellette. Akár két bugyit is felhúzhatsz, az már rendesen a helyén tartja a betétet. Ha meg annyira erõs a vérzésed, hogy egy tanórát sem bírsz ki egy betéttel, akkor a betét mellett használj tampont is. De azt csak akkor javaslom, ha olyan helyre mész, ahol nem tudsz félóránként a mosdóba rohanni. Mert egyébként nem a legegészségesebb dolog a tamponozás.
Használj akár 2 betétet, és vegyél egy szorosabb, de még kényelmes bugyit.
Azok a napok ingerülté tesznek, egy rossz beidegzõdés! Ha annyira sok, hogy valós az át ázás, az meg kivizsgálást igényel!

Hogyan tudom kielégíteni magam úgy, hogy nem kell hozzá pasi?

Legjobb válasz: Maszturbálj, simogasd magad ott a testeden, ahol az neked kellemes érzés. Nem tudom mennnyi idõs vagy, de ilyet biztos csináltál már, mellek, has, nyak... tõled függ, aztán persze rátérhetsz a puncidra, ott is csinálhatsz bármit, ami bizsergetõ érzés. De szerintem magadtól is menni fog ez:)

Maszturbálj, simogasd magad ott a testeden, ahol az neked kellemes érzés. Nem tudom mennnyi idõs vagy, de ilyet biztos csináltál már, mellek, has, nyak... tõled függ, aztán persze rátérhetsz a puncidra, ott is csinálhatsz bármit, ami bizsergetõ érzés. De szerintem magadtól is menni fog ez:)
Ha ezt még kérdezni kell, akkor azt gondolom, nem vagy érett hozzá. De igen , bármit lehet, ami jól esik neked. Használhatod a kezed, segédeszközt, zuhanyt, bármit, csak figyelj a tisztasgra.
Írd ki dvd lemezre.
A kérdező hozzászólása: Igen énis gondoltam erre azért köszi

Van egy dolog, amiben nem tudok dönteni (költözés, hogy menjek vagy ne), és nem tudom hogy tudnám ezt eldönteni. Figyelem a megérzéseimet, de egyszer így érzem, egyszer úgy. Hogy juthatnék dűlőre magammal?

Legjobb válasz: Készítesz egy listát az elõnyökrõl és hátrányokról, végiggondolod mivel lenne jobb és/vagy rosszabb, ha elköltöznél. Mindent számításba veszel, és a pozitívabb irányba húzol.

Készítesz egy listát az elõnyökrõl és hátrányokról, végiggondolod mivel lenne jobb és/vagy rosszabb, ha elköltöznél. Mindent számításba veszel, és a pozitívabb irányba húzol.
Figyeld, hogy mit akar az Univerzum. Ami sikerülni látszik. Összejönnek a feltételek, körülmények. Tehát megteszed az elsõ lépést, és a második szinte bejön magától. Aztán megint egy lépés, és megint bíztató folytatás jön. Tegyél lépést a másik irányba is, és lehet, hogy oda pont az fog jönni, hogy nem sikerül. Vagy valami ellene ható esemény.
A kérdező hozzászólása: Megoldódott a dolog:) A bérbeadó másképp gondolta a dolgokat, nem jött össze:)
Na, lám. Ami nem jött össze, az nem is lett volna jó. Viszont ha annyira el akarsz menni onnan, akkor ne add fel. Egyszer "véletlenül" be fog jönni a megfelelõ lakás.

Van egy sony ericson v640i telom csak hát a blutuja már nem az igazi úgy hogy én magam ha tudom, hogy kell felerősíteni a blutuját akkor érdemes lenne nekem meg csinálni?

még azt nem tudom hogyan lehet.

Legjobb válasz: Szépen megfogalmazott kérdés. Sehogy nem tudod. A bluetooth (és nem blútut) nem csinál olyat, hogy nem az igazi. Vagy mûködik, vagy nem.

Szépen megfogalmazott kérdés. Sehogy nem tudod. A bluetooth (és nem blútut) nem csinál olyat, hogy nem az igazi. Vagy mûködik, vagy nem.

16 éves srác vagyok! Lehetséges, hogy azért érzem úgy, hogy nem tudok becsajozni, mert mindíg a hibát keresem magamban? Pl: rám sem néznek a csajok azért, mert talán nem vagyok túl magas? Stb.165 cm vagyok!

Kérlek segítsetek! Köszönöm!

Legjobb válasz: Az tök mind egy hogy 165 cm vagy mert van 1 ismerõsöm õ 160cm szal 5 cmel kisebb:D és volt már 3 jó csaja 15 éves^^

Az tök mind egy hogy 165 cm vagy mert van 1 ismerõsöm õ 160cm szal 5 cmel kisebb:D és volt már 3 jó csaja 15 éves^^
Próbálj pozitívan hozzállni és egymagas vagy kisebb csajt keress és barátkozz :)
A csajok olyan srácokhoz vonzzódnak, akiken látszik, hogy jól érzik magukat a bõrükben. Úgyhogy hiába van n+1 hibád, felejtsd el õket, és hidd el magadról hogy annak a lánynak akit kiszemeltél, te vagy a legjobb választás. No persze, ne ess a ló túloldalára. De ez a megoldás rögös útja.
Nem azért nem néznek rád a csajok mert 165 cm vagy, hanem azért mert még nem tanultál meg csajozni!:) Jó duma kell, határozottság, fasza kiállás! Próbálkozni kell nem siránkozni! Fõ a magabiztosság! Jah még egy jó tanács: lehetõleg ne a 180 centiseknél próbálkozz!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi segítséget, viszont nemsokára lesz az iskolában a gólyaavató és este a gólya bál és el jön az a lány is aki tetszik! Meg kell próbálnom felszedni!
Én 25 éves lány vagyok és biztosan állíthatom Neked, hogy a magasság egyáltalán nem akadály!Az én párom is alacsonyabb nálam kb. 5 centivel. Annyit tudok neked tanácsolni - tapasztalatból - hogy a legfontosabb az, hogy bízzál önmagadban.A lányoknak törõdés kell és szeretjük azt érezni, hogy foglalkoznak velünk.Kapják meg a kijáró tiszteletet, megbecsülést. Ha így fordulsz egy lányhoz és mindezt tudatod vele, sokkal többet érsz el, mint a korosztályodra nagyon is jellemzõ "macsó" stílussal. Az a lány, aki ezt nem értékeli, nem érdemli meg Tõled! Sok sikert kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)

Torrentelésnél hogy tudok beszálni úgy a seedbe, hogy nem töltöm le magát a fájlt?

Legjobb válasz: Ha nem töltöd le akkor nincs mit seedelned...

Ha nem töltöd le akkor nincs mit seedelned...
Ha megvan neked pontosan ugyanaz a dolog, akkor uTorrent esetében töltsd le a torrent fájlt, nyisd meg, add meg a helyet, hogy hol vannak neked a kész fájlok, és pipáld be, hogy megnyitás seedelésre.

Ahogyan a képen látható ugyanugy van levágval nekem is a hajam! De nem tudom magamnak ugy megcsinalni zselével azaz Taf-al! Külgyetek lécives linkeket hogyan tudnám igy megcsinalni a hajam?

http://media-cache-ak3.pinimg.com/736x/a3/25/e1/a325e1dae9d0..

Legjobb válasz: hajszárító a titok. fejet elõre, és abba az irányba fésüld, amelyikre amúgy is rakod a hajad. utána Taft. Voálá!:) (bocsi, de nagyon zavarja a szemem: küldjetek, és légyszíves..nem leosztásból, csak ha már a világ legszebb nyelvét beszéljük, beszéljük helyesen:) )

hajszárító a titok. fejet elõre, és abba az irányba fésüld, amelyikre amúgy is rakod a hajad. utána Taft. Voálá!:) (bocsi, de nagyon zavarja a szemem: küldjetek, és légyszíves..nem leosztásból, csak ha már a világ legszebb nyelvét beszéljük, beszéljük helyesen:) )

Ha 3 ujjamat be tudom dugni magamnak úgy, hogy nem vagyok felizgulva annyira akkor nem lehet majd nagy gond a sexnél?

Legjobb válasz: A hüvely tetszõleges méretû péniszt képes befogadni, alkalmazkodik hozzá, így az általad megadott információ lényegtelen. Egy gyerek is kifér rajta szükség esetén, rendkívül szívós és alkalmazkodóképes szerv. Hány éves vagy?

A hüvely tetszõleges méretû péniszt képes befogadni, alkalmazkodik hozzá, így az általad megadott információ lényegtelen. Egy gyerek is kifér rajta szükség esetén, rendkívül szívós és alkalmazkodóképes szerv. Hány éves vagy?
Elõzõnek igaza van. Úgy feltolod magadnak a 3 ujjat, hogy fel se vagy izgulva, akkor izgalmi állapotban harangozni fog a [email protected] benned. Szerintem épp ideje elkezdened azokat a kegel gyakorlatokat, mert nagy [email protected]ú férfit találni nehezebb mint kigyúrtat. 21F
hát nem tudom ha nem vagyok felizgulva nekem egy is alig megy be... szûz is vagyok még de nem érzem hogy lesz majd akármi problémám is...
A kérdező hozzászólása: tudom, félrenyomtam.
A kérdésedben 3 ujjról van szó, nem 2-rõl
Akkor határeset. :) Bár ha felizgulva a 3 csak nagy nehezen megy be, akkor az még teljesen jó. 3 ujj nem annyira vastag :P De ne tágítsd magad orba szájba, mert abból csak hátrányaid lesznek :) 21F
A kérdező hozzászólása: bocsánat 2 megy be, 3 akkor ha fel vagyok izgulva, de az se könnyen
Nem tudom, neked mennyire számít nagy gondnak, hogy az elsõnél és a századiknál sem fogsz érezni semmit... Bocs, de nekem két gyerek után se fér fel kapásból 3 ujj, csak ha nagyon beindultam, és akkor se lehet megcsinálni az "ötujjas bundakesztyût". Ja, és szülésnél se lesz gond, tutira nem lesz gátmetszésed. Igaza van pár hozzászólónak, marha gyorsan állj neki a Kegel-gyakorlatoknak, ha csak nincsenek hurkapálca vastagságú zongorista ujjaid. ...de... akkor is!
de. simán lehet gond, mert ennyire kitágult muffba simán belelankadhat a farok, mert nem lesz szoros, kivéve, ha nem Rocco lesz a partnered. uh hü-lyeség amit csinálsz. minél szûkebb, annál jobb. nincs kiábrándítóbb a kolompolásnál, az olyanokat max seg-gbedugni lehet.
Ha 3 ujj befér, akkor ez se jelent gondot: http://www.napiszar.com/wp-content/uploads/2011/11/m%C3%A9re..
Nincs illetve nem szabad fájdalomnak lennie. Izgalmi állapotban ha benedvesedsz és a pasid finoman bánik veled akkor óvatosan tolja be és a hüvelyed alkalmazkodik a méretéhez.
Szerintem nem lesznek gondok.
A kérdező hozzászólása: de a fájdalomra méretére is gondolok itt 18
Hát... Én nem vagyok szûz, egy szülésen is túl vagyok, de nekem a kettõ is nehezen megy. Mondjuk... nem vagyunk egyformák:-D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!