Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom magam úgy, hogy (154 db)

Csak én érzem úgy amikor menstruálok hogy mintha egyfolytában átáznék? Nagyon zavar. Nem akarom hogy bárki meglásson átázottan. Hogy tudom magamat teljesen, , bebiztositan"? 13/L

Legjobb válasz: Miért áznál át? Gyakran kell mosdóba menni és megnézni, hogy hogy áll a dolog. Érdemes szoros bugyit felvenni, hogy a betétet rendesen fogja, és ne folyjon ki mellette. Akár két bugyit is felhúzhatsz, az már rendesen a helyén tartja a betétet. Ha meg annyira erõs a vérzésed, hogy egy tanórát sem bírsz ki egy betéttel, akkor a betét mellett használj tampont is. De azt csak akkor javaslom, ha olyan helyre mész, ahol nem tudsz félóránként a mosdóba rohanni. Mert egyébként nem a legegészségesebb dolog a tamponozás.

Miért áznál át? Gyakran kell mosdóba menni és megnézni, hogy hogy áll a dolog. Érdemes szoros bugyit felvenni, hogy a betétet rendesen fogja, és ne folyjon ki mellette. Akár két bugyit is felhúzhatsz, az már rendesen a helyén tartja a betétet. Ha meg annyira erõs a vérzésed, hogy egy tanórát sem bírsz ki egy betéttel, akkor a betét mellett használj tampont is. De azt csak akkor javaslom, ha olyan helyre mész, ahol nem tudsz félóránként a mosdóba rohanni. Mert egyébként nem a legegészségesebb dolog a tamponozás.
Használj akár 2 betétet, és vegyél egy szorosabb, de még kényelmes bugyit.
Azok a napok ingerülté tesznek, egy rossz beidegzõdés! Ha annyira sok, hogy valós az át ázás, az meg kivizsgálást igényel!

Lakásban milyen fűszernövényt tudok tartani, úgy hogy a magokat is én szeretném elvetni?

Legjobb válasz: Köszönöm szépen!!! Mindenképpen kipróbálom! :)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!! Mindenképpen kipróbálom! :)

Ha jövőre új sulit kezdek, akkor hogyan tudom magamra felhívni úgy a figyelmet hogy se kutyának se köcsögnek ne nézzenek?

Legjobb válasz: Szia szerintem nem jó ötlet már az elején felhívi magadra a figyelmet mert akkor nagy képûnék fognak hini.Elõször illeszkedj be barátkozz és aztán kicsit belevághatsz pl bûvészkedéssel felhívhatod magadra a fgyelmet vagy azzal hogy jól focizol vagy megyersz valamien versenyt inkább valami sport versenyt mert manapság ha matek versenyt nyersz akkor nem biztos,hogy felfigyelnek rád de lehet attó függ hogy mien az osztály.De azzal tünj ki amit a legjobban szeretsz:)sok sikert:D

Szia szerintem nem jó ötlet már az elején felhívi magadra a figyelmet mert akkor nagy képûnék fognak hini.Elõször illeszkedj be barátkozz és aztán kicsit belevághatsz pl bûvészkedéssel felhívhatod magadra a fgyelmet vagy azzal hogy jól focizol vagy megyersz valamien versenyt inkább valami sport versenyt mert manapság ha matek versenyt nyersz akkor nem biztos, hogy felfigyelnek rád de lehet attó függ hogy mien az osztály.De azzal tünj ki amit a legjobban szeretsz:) sok sikert:D
A kérdező hozzászólása: az igen :D hát köszi el mint besûlt ötlet mán csak azért is mer 19 vok és a suli alfahíme akarok lenni :D
ja én azt gondoltam nem vagy csak 12-13:D hát akkor ha alfahím akarsz lenni, a menõ csajokkal lógj, illetve vagány fiúkkal és pl valamivel hívd fel magadra a figyelmet de azért vigyázz mert biztos lesz 1-2 ember akivel meg kell küzdened a alfahímségért esetleg akadhat pár írígylõd is de sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: szarok beléjük :DD Akkor is az leszek ha egész sulit le kell verni miatta :D Nyáron ráeddzek de keményen a sulira :PP
ezzel a hozzáállással eléred a célod sok sikert

Hogyan tudom kielégíteni magam úgy, hogy nem kell hozzá pasi?

Legjobb válasz: Maszturbálj, simogasd magad ott a testeden, ahol az neked kellemes érzés. Nem tudom mennnyi idõs vagy, de ilyet biztos csináltál már, mellek, has, nyak... tõled függ, aztán persze rátérhetsz a puncidra, ott is csinálhatsz bármit, ami bizsergetõ érzés. De szerintem magadtól is menni fog ez:)

Maszturbálj, simogasd magad ott a testeden, ahol az neked kellemes érzés. Nem tudom mennnyi idõs vagy, de ilyet biztos csináltál már, mellek, has, nyak... tõled függ, aztán persze rátérhetsz a puncidra, ott is csinálhatsz bármit, ami bizsergetõ érzés. De szerintem magadtól is menni fog ez:)
Ha ezt még kérdezni kell, akkor azt gondolom, nem vagy érett hozzá. De igen , bármit lehet, ami jól esik neked. Használhatod a kezed, segédeszközt, zuhanyt, bármit, csak figyelj a tisztasgra.

Hogyan tudom MAGAM intézni a TGYÁS-t? Úgy gyorsabb lenne.

Letöltöm és kitöltöm a szükséges papírokat,aláíratom a munkáltatómmal.Ez oké.Aztán hová viszem be?Bp.-i vagyok.

Legjobb válasz: Saját magadnak sajnos nem tudod elintézni, mert a munkáltatódtól is kell kérni pár iratot. Amúgy az OEP az illetékes.

Saját magadnak sajnos nem tudod elintézni, mert a munkáltatódtól is kell kérni pár iratot. Amúgy az OEP az illetékes.
A munkáltatódnak kell intéznie.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, hogy kell hozzá a munkáltató-nincs is ezzel gond, 10 éve ott dolgozom-ám mivel elfoglalt a fõnököm, gondoltam én személyesen viszem be a papírt(ha kell meghatalmazással), csak nem tudom ez megoldható-e, illetve ha igen, hová kell vinnem.Én azt gondoltam a Teve u.-ba.
Ha a cégnél nincs társadalombiztosítási kifizetõhely, akkor a helyileg illetékes egészségbiztosítási pénztárhoz kell bevinni. Meghatalmazás nem kell hozzá, hiszen lehetsz Te a cég ügyintézõje is. Nem pénzt veszel fel, hanem iratot viszel be. Másodpéldányon lebélyegzik, aztán kész. Munkáltató nélkül nem megy, hiszen a Foglalkoztatói igazolást a munkáltatónak kell kitöltenie, aláírnia, és lepecsételnie. Ha a munkáltató ezt elkészíti, és a kezedbe nyomja, hogy a posta helyett Te vidd el személyesen, akkor lelke rajta, nyugodtan megteheti, bárkivel elvitetheti az iratokat.
A kérdező hozzászólása: KÖSZI, kedves 3. válaszoló.Erre voltam kíváncsi.Õ kitölt, aláír, pecsétel nekem mindent, ám mivel én többségében itthon vagyok amúgy is az ovisommal, nekem egyszerûbb-és gyorsabb-elintézni ezt.
Írd ki dvd lemezre.
A kérdező hozzászólása: Igen énis gondoltam erre azért köszi

Van egy sony ericson v640i telom csak hát a blutuja már nem az igazi úgy hogy én magam ha tudom, hogy kell felerősíteni a blutuját akkor érdemes lenne nekem meg csinálni?

még azt nem tudom hogyan lehet.

Legjobb válasz: Szépen megfogalmazott kérdés. Sehogy nem tudod. A bluetooth (és nem blútut) nem csinál olyat, hogy nem az igazi. Vagy mûködik, vagy nem.

Szépen megfogalmazott kérdés. Sehogy nem tudod. A bluetooth (és nem blútut) nem csinál olyat, hogy nem az igazi. Vagy mûködik, vagy nem.
Akkor mégsem úgy nézel ki mint Jáksó László.
Áll? Jáksónak nincs is álla.
mondjuk ha olyan szöveged van, mint neki én ismerek olyan csajt, akinek kimondottan tetszett :D mondjuk õ se egy szépség
Pont úgy, mint Jáksó László: hummorral, megnyerõ kisugárzással.
Én meg úgy nézek ki állítólag, mint az egyik jóképû színész, mégsincs nõm.
pénz!
Megnézhetem, hogy tényleg úgy nézel-e ki? Küldesz egy képet priviben? :D L

16 éves srác vagyok! Lehetséges, hogy azért érzem úgy, hogy nem tudok becsajozni, mert mindíg a hibát keresem magamban? Pl: rám sem néznek a csajok azért, mert talán nem vagyok túl magas? Stb.165 cm vagyok!

Kérlek segítsetek! Köszönöm!

Legjobb válasz: Az tök mind egy hogy 165 cm vagy mert van 1 ismerõsöm õ 160cm szal 5 cmel kisebb:D és volt már 3 jó csaja 15 éves^^

Az tök mind egy hogy 165 cm vagy mert van 1 ismerõsöm õ 160cm szal 5 cmel kisebb:D és volt már 3 jó csaja 15 éves^^
Próbálj pozitívan hozzállni és egymagas vagy kisebb csajt keress és barátkozz :)
A csajok olyan srácokhoz vonzzódnak, akiken látszik, hogy jól érzik magukat a bõrükben. Úgyhogy hiába van n+1 hibád, felejtsd el õket, és hidd el magadról hogy annak a lánynak akit kiszemeltél, te vagy a legjobb választás. No persze, ne ess a ló túloldalára. De ez a megoldás rögös útja.
Nem azért nem néznek rád a csajok mert 165 cm vagy, hanem azért mert még nem tanultál meg csajozni!:) Jó duma kell, határozottság, fasza kiállás! Próbálkozni kell nem siránkozni! Fõ a magabiztosság! Jah még egy jó tanács: lehetõleg ne a 180 centiseknél próbálkozz!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi segítséget, viszont nemsokára lesz az iskolában a gólyaavató és este a gólya bál és el jön az a lány is aki tetszik! Meg kell próbálnom felszedni!
Én 25 éves lány vagyok és biztosan állíthatom Neked, hogy a magasság egyáltalán nem akadály!Az én párom is alacsonyabb nálam kb. 5 centivel. Annyit tudok neked tanácsolni - tapasztalatból - hogy a legfontosabb az, hogy bízzál önmagadban.A lányoknak törõdés kell és szeretjük azt érezni, hogy foglalkoznak velünk.Kapják meg a kijáró tiszteletet, megbecsülést. Ha így fordulsz egy lányhoz és mindezt tudatod vele, sokkal többet érsz el, mint a korosztályodra nagyon is jellemzõ "macsó" stílussal. Az a lány, aki ezt nem értékeli, nem érdemli meg Tõled! Sok sikert kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!